Alabama Studio

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Wild waves

Cudności :-) dopracowane w każdym detalu:-) ślicznie dziękuję:-)

Opinia pozytywna | 14-03-2012 15:00 | Biżuteria / Kolczyki
Medalion z powojem

baśniowy, delikatny, pięknie i starannie wykonany

Opinia pozytywna | 14-03-2012 11:29 | Biżuteria / Wisiory
Ametystowe warkocze

Śliczne.

Opinia pozytywna | 13-03-2012 14:23 | Biżuteria / Kolczyki
ValenTIME in violet

Kolczyki na żywo prezentują się jeszcze lepiej niż na zdjęciu. Jestem bardzo zadowolna.

Opinia pozytywna | 26-02-2012 14:59 | Biżuteria / Kolczyki
Turquoise twist

Super, jak zwykle.

Opinia pozytywna | 22-02-2012 18:54 | Biżuteria / Kolczyki
Gold eyed - zawieszka

Kolejne cudeńko już u mnie, tak samo piękne jak kolczyki. Raz jeszcze dziękuję za realizację mojego zamówienia !!!

Opinia pozytywna | 20-02-2012 18:51 | Biżuteria / Wisiory
Satellite

Piekny pierscionek, efektowny i bardzo starannie wykonany. Przyciaga wzrok i uwage! Bardzo dziekuje

Opinia pozytywna | 17-02-2012 17:27 | Biżuteria / Pierścionki
ValenTIME with green onyx

Kolejny zakup u Alabamy, to już uzależnienie:-))) ale jak tu się nie uzależnić od takich cudności :-) serdecznie dziękuję:-)

Opinia pozytywna | 09-02-2012 16:10 | Biżuteria / Kolczyki
Niebieskie huśtawki

Przepiękny drobiazg. Pozdrawiam:)

Opinia pozytywna | 09-02-2012 07:16 | Biżuteria / Kolczyki
Gold eyed

To najpiękniejsze kolczyki jakie widziałam do tej pory. Są wykonane perfekcyjnie! Błyskawiczna realizacja mojego zamówienia, rzeczowy, przemiły kontakt z Artystą, kolczyki pięknie zapakowane. Jeszcze raz bardzo dziękuję...

Opinia pozytywna | 02-02-2012 19:22 | Biżuteria / Kolczyki
ValenTIME in green

Piękne kolczyki. Ciekawa forma i bardzo staranne wykonanie. Po założeniu na uszy, natychmiast wzbudzają powszechny podziw.

Opinia pozytywna | 31-01-2012 20:14 | Biżuteria / Kolczyki
Smoky pendant

Beautiful necklace!!! I love it as all other works I ordered Alabama! Thank you very much!

Opinia pozytywna | 31-01-2012 16:33 | Biżuteria / Wisiory
ValenTIME in red

maleńkie dzieła sztuki , dziękuję:)

Opinia pozytywna | 28-01-2012 23:51 | Biżuteria / Kolczyki
Stone heart

Dostałam! Dziękuje! Wykonanie - zawsze super!!!

Opinia pozytywna | 19-01-2012 14:50 | Biżuteria / Wisiory
Perłowe wachlarze mini

Trochę się obawiałam tych długich sztyftów z łańcuszkiem. Okazało się że bardzo łatwo je założyć i w zestawie z wachlarzykiem kolczyki wyglądają rewelacyjnie :-D Dziękuję!

Opinia pozytywna | 10-01-2012 15:53 | Biżuteria / Kolczyki
Small trembling leaf

Piękny i delikatny naszyjnik. Jestem bardzo zadowolona z zakupu :-)

Opinia pozytywna | 10-01-2012 15:48 | Biżuteria / Wisiory
Would you be my...

Dopiero teraz mogę napisać - i bardzo dziękuję za wykonanie. W sumie jak narazie nadal jest ze mną pierścionek i osoba która go nosi;). Więc przyznam się iż teraz szukam drugiego pierścionka tym razem ślubnego :)

Opinia pozytywna | 03-01-2012 20:56 | Biżuteria / Pierścionki
Leśne szmery

Piekne i niepowtarzalne. Dziekuje.

Opinia pozytywna | 27-12-2011 19:00 | Biżuteria / Kolczyki
Śliwka na fali

taka mała rzecz, a cieszy; dziękuję:)

Opinia pozytywna | 21-12-2011 21:38 | Biżuteria / Kolczyki
Black & gold

bardzo dziękuję za mnóstwo przyjemności:)

Opinia pozytywna | 21-12-2011 21:38 | Biżuteria / Kolczyki
Alabama Studio

Alabama Studio

w Trendymanii od: 2009-01-04
21 dostępnych
3 w promocji
7 na zamówienie
653 sprzedane
370 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace