Alabama Studio

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Zamówienie specjalne - kosmos z koralem

Cudo, Jak zawsze przepiekna praca Pani Joli

Opinia pozytywna | 30-11-2014 04:17 | Biżuteria / Kolczyki
Bronze feather - nausznica z fioletową perłą

Piękna i doskonale leży w uchu - dziękuję.

Opinia pozytywna | 25-11-2014 20:38 | Biżuteria / Kolczyki
Single ear cuff - gold

Bardzo polecam Twórcę!!!

Opinia pozytywna | 15-11-2014 17:16 | Biżuteria / Kolczyki
Kosmos z koralem - srebrne kolczyki z szarą muszlą tęczową

Prosta forma, niemal minimalistyczna a jaki efekt... Podziwiam kreatywność i talent.

Opinia pozytywna | 20-10-2014 17:29 | Biżuteria / Kolczyki
Perłowe meduzy - srebrna bransoleta wire-wrapping

"Piękno rzeczy śmiertelnych mija, lecz nie piękno sztuki...." Leonardo da Vinci Więcej nic nie mogę dodać..

Opinia pozytywna | 06-10-2014 21:59 | Biżuteria / Bransolety
Perłowa meduza - srebrny pierścionek wire-wrapping z perłą

"Piękno rzeczy śmiertelnych mija, lecz nie piękno sztuki...." Leonardo da Vinci Więcej nic nie mogę dodać..

Opinia pozytywna | 06-10-2014 21:59 | Biżuteria / Pierścionki
Perłowe meduzy - srebrne kolczyki wire-wrapping z perłami seashell

"Piękno rzeczy śmiertelnych mija, lecz nie piękno sztuki...." Leonardo da Vinci Więcej nic nie mogę dodać..

Opinia pozytywna | 06-10-2014 21:59 | Biżuteria / Kolczyki
Pearl bride - kolczyki

Śliczne i sprawdziły się do ślubu.

Opinia pozytywna | 23-09-2014 08:23 | Biżuteria / Kolczyki
Greckie wakacje - srebrne kolczyki wire-wrapping z turkusem i perłami

Bardzo ładne kolczyki.Dziękuję

Opinia pozytywna | 17-09-2014 21:48 | Biżuteria / Kolczyki
Turkusowe grzechotniki

Piękne i niebanalne,polecam

Opinia pozytywna | 13-07-2014 05:15 | Biżuteria / Kolczyki
Turkusowy grzechotnik

Piękne i niebanalne,polecam

Opinia pozytywna | 13-07-2014 05:14 | Biżuteria / Bransolety
Nature is calling - srebrne kolczyki z hebanem i peridotem

Kolczyki są piękne :) jestem zachwycona :) Pozdrawiam, Polecam i Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 22-06-2014 18:39 | Biżuteria / Kolczyki
ValenTIME with ruby

Wydawałoby się, że temat oklepany ale dzięki artystycznemu wykonaniu nasuwa się określenie użyte przez ks. Jana Twardowskiego w jednym z wierszy Jego autorstwa - "Oklepana arystokratka"

Opinia pozytywna | 10-06-2014 03:09 | Biżuteria / Wisiory
Cumulus szafirowy

Zaznaczyłam odpowiedź "pozytywna" i nasunęła się natychmiast myśl brakuje możliwości zaznaczenia -"bardzo pozytywna". Praca świadcząca o wyjątkowej wrażliwości artystycznej, szczególnej umiejętności czerpania z przyjaźni z naturą :-)

Opinia pozytywna | 10-06-2014 02:23 | Biżuteria / Naszyjniki
Ocean waves

Bardzo ladna : )

Opinia pozytywna | 28-03-2014 10:44 | Biżuteria / Bransolety
Morskie stworzonka - całe stado

cudo

Opinia pozytywna | 24-03-2014 14:19 | Biżuteria / Kolczyki
Private northern lights

Wisior jest piękny, oryginalny, niepowtarzalny. Zdjęcia nie oddawały jego prawdziwego uroku. Dziękuję, Pozdrawiam, Polecam :)

Opinia pozytywna | 11-03-2014 10:06 | Biżuteria / Naszyjniki
Złoto i szmaragdy

Wspaniałe ;) !

Opinia pozytywna | 08-03-2014 19:46 | Biżuteria / Kolczyki
Rubinowy elf

Piękna rzecz doceniona przez finalnego odbiorcę. Polecam

Opinia pozytywna | 11-02-2014 23:31 | Biżuteria / Pierścionki
Morskie trio

wisior bardzo ładnie wykonany:) polecam!

Opinia pozytywna | 29-01-2014 18:47 | Biżuteria / Wisiory
Alabama Studio

Alabama Studio

w Trendymanii od: 2009-01-04
24 dostępne
4 w promocji
7 na zamówienie
650 sprzedanych
368 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace