Alabama Studio

Opinie pozytywne

0

Neutralne

0

Negatywne

White monstera - mini - nowoczesny, minimalistyczny wisior z satynowanego srebra

Perfekcyjne wykonanie, estetyczne opakowanie, bardzo dobry kontakt z klientem - polecam!

Opinia pozytywna | 05-12-2019 13:22 | Biżuteria / Wisiory
Fluoryt w pąku - minimalistyczny, srebrny wisior z surowym fluorytem

Piękny naszyjnik - subtelny i jednocześnie wyrazisty. Jestem zachwycona! Ciężko będzie mi się powstrzymać przed natychmiastowym kupnem kolejnego dzieła Pani Jolanty. Bardzo dziękuję i pozdrawiam serdecznie :)

Opinia pozytywna | 04-12-2019 10:24 | Biżuteria / Wisiory
Kalia z zielonym onyksem - srebrny wisior z motywem kwiatowym

Wisior jest piękny.

Opinia pozytywna | 26-11-2019 10:45 | Biżuteria / Wisiory
Maleńtasek - fantazyjny, srebrny kolczyk (zamówienie specjalne)

Cudo !

Opinia pozytywna | 22-11-2019 20:13 | Biżuteria / Kolczyki
All shades of northern lights - dwustronny, srebrny wisior z kwarcem tytanowym

Opinia pozytywna | 21-11-2019 15:59 | Biżuteria / Wisiory
Night lights - wyjątkowe, srebrne kolczyki wire wrapping z platerowanymi spinelami

Przepiękne... Finezyjna forma kolczyków wspaniale dopełnia się z blaskiem i kolorem spinelu i złotego hematytu...Kamienie razem z oksydowanym srebrem tworzą niezwykle elegancka i iście królewska całość!! Zdjęcia absolutnie nie są w stanie oddać piękna tych połyskujących i migoczących kamieni..Lśnią przy każdym ruchu. Klejnoty! Pozdrawiam serdecznie Panią Jolę.

Opinia pozytywna | 19-11-2019 12:46 | Biżuteria / Kolczyki
Zamówienie specjalne - łańcuszek srebrny

Taki drobiazg, a cieszy... Serdecznie dziękuję:)

Opinia pozytywna | 18-11-2019 02:09 | Biżuteria / Naszyjniki
Zielone pączki na życzenie - minimalistyczne, srebrne kolczyki z zielonym onyksem

Kolczyki śliczne, cudowne :) Od samego początku wiedziałam,że będzie to bardzo miła współpraca.Ekspresowa realizacja projektu, bardzo miły kontakt oraz piękne opakowanie cudownej zawartości pudełeczka. Jeszcze raz bardzo dziękuję, serdecznie pozdrawiam i gorąco polecam.

Opinia pozytywna | 14-11-2019 22:39 | Biżuteria / Kolczyki
Turmalin w pąku - minimalistyczny, srebrny wisior z czarnym turmalinem

Wszystko dotarło sprawnie i na czas:) Bizuteria piękna !

Opinia pozytywna | 14-11-2019 11:04 | Biżuteria / Kolczyki
Turmaliny w pąkach - minimalistyczne, srebrne kolczyki z czarnymi turmalinami

Wszystko dotarło sprawnie i na czas:) Bizuteria piękna !

Opinia pozytywna | 14-11-2019 11:04 | Biżuteria / Kolczyki
Ametysty w pąkach - minimalistyczne, srebrne kolczyki z surowymi ametystami

piękne :)

Opinia pozytywna | 19-10-2019 17:02 | Biżuteria / Kolczyki
Helleborusy w komplecie - srebrne kolczyki i bransoletka z surowymi granatami

Kolczyki i bransoletka przepiękne, cudowne, super to mało powiedziane :) Od samego początku współpracy bardzo miły kontakt.Szybka realizacja projektu oraz piękne opakowanie cudownej zawartości pudełeczka. Jeszcze raz bardzo dziękuję, serdecznie pozdrawiam i gorąco polecam.

Opinia pozytywna | 09-10-2019 18:11 | Biżuteria / Komplety
Kalie w zieleniach - srebrny wisior z motywem kwiatowym

Moja kolejna fanaberia pięknie wykonana przez Panią Jolę.

Opinia pozytywna | 04-09-2019 12:58 | Biżuteria / Wisiory
Black orchids III - srebrne kolczyki kwiaty

cudowne !

Opinia pozytywna | 05-08-2019 00:16 | Biżuteria / Kolczyki
Cumulusy z deszczem kianitów - srebrne kolczyki chmurki

Piękne!

Opinia pozytywna | 05-08-2019 00:16 | Biżuteria / Kolczyki
Drzewo życia - drewniane pudełko z wieczkiem zdobionym motywem drzewa

To nie był tylko kolejny zakup wyjątkowego przedmiotu. To spacer w bardzo miłym towarzystwie ukończony dużym zadowoleniem odbiorcy. Dziękuję

Opinia pozytywna | 25-07-2019 20:58 | Dekoracja Wnętrz / Inne
Koralowe grono - wyjątkowy wisior z czerwonym koralem

Niezwykle udana metamorfoza sznura korali - Pani Jola dała im drugie, ekskluzywne życie. Gratuluję artystce zdolności manualnych i serdecznie pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 26-06-2019 11:57 | Biżuteria / Wisiory
Coś niebieskiego - wyjątkowy komplet ślubny z kianitami

Wspaniałe !

Opinia pozytywna | 12-05-2019 00:58 | Biżuteria / Komplety
Personalizowany Orient - delikatna, srebrna bransoleta z inicjałem, ozdoba na dłoń

Jak zwykle piękna i wyjątkowa ozdoba. Na zamówienie i właśnie taka jakiej oczekiwałam. Pani spełniła wszystkie moje prośby. Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 10-05-2019 17:29 | Biżuteria / Bransolety
Labradorytowy Orient - delikatna, srebrna bransoleta z labradorytem, ozdoba na dłoń

Prześliczna, oryginalna bransoletka, bardzo starannie wykonana, prezentuje się na ręce chyba jeszcze ładniej niż na zdjęciu! To nie jest moje pierwsze zamówienie w Galerii Alabama - kolejne błyskawicznie zrealizowane, bez zarzutu. Polecam!

Opinia pozytywna | 02-05-2019 09:41 | Biżuteria / Bransolety
Alabama Studio

Alabama Studio

w Trendymanii od: 2009-01-04
22 dostępne
4 w promocji
7 na zamówienie
651 sprzedanych
368 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace