Alabama Studio

Opinie pozytywne

0

Neutralne

0

Negatywne

Bronze feathers - ażurowe kolczyki-piórka ze srebra i brązu

Dziękuję. :)

Opinia pozytywna | 13-06-2015 12:32 | Biżuteria / Kolczyki
Labradorite feather - wisior ze srebrnym piórkiem i labradorytem

Dziękuję. Prezent bardzo się spodobał. :)

Opinia pozytywna | 13-06-2015 12:32 | Biżuteria / Wisiory
Koralowe dzwoneczki - srebrne kolczyki z rzeźbionym koralem

Jestem zachwycona kolczykami ;) Nieco dojrzewałam do ich zakupu, ale decyzja była super-dobra: biżuteria jest niepowtarzalna, wykonana z ogromną wyobraźnią, precyzją i starannością. Zwraca uwagę - a przy tym nie jest ani duża, ani nachalna. Dziękuję Artystce za cudowne dzwoneczki ;)

Opinia pozytywna | 08-04-2015 18:38 | Biżuteria / Kolczyki
Rajskie na życzenie

Kolczyki są naprawde wspaniałe ;)

Opinia pozytywna | 22-03-2015 16:37 | Biżuteria / Kolczyki
Tiny hoop

śliczny !

Opinia pozytywna | 22-03-2015 16:37 | Biżuteria / Kolczyki
Blue ear cuffs - asymetrycznie

Kolczyki są cudne dokładnie takie jak sobie wyobrażałam.

Opinia pozytywna | 21-02-2015 14:23 | Biżuteria / Kolczyki
Bursztyn i wodorosty - fantazyjny, srebrny wisior z bursztynem bałtyckim

jesli nie szukacie czegos co moze miec kazdy to jest to Osoba warta polecenia

Opinia pozytywna | 10-02-2015 22:42 | Biżuteria / Wisiory
Inicjał w jasnym srebrze

co tu powiedziec ????????????????? , niskie uklony Pani joli

Opinia pozytywna | 10-02-2015 22:40 | Biżuteria / Wisiory
Zamówienie specjalne - Kosmos z koralem II

Jak zwykle cudo, dziękuje bardzo;-)

Opinia pozytywna | 06-01-2015 23:31 | Biżuteria / Kolczyki
Green inside

Dziękuję :) Wisior jest wspaniały, genialny, prześliczny... Precyzyjnie i solidnie wykonany. Gratuluję fantazji :)

Opinia pozytywna | 20-12-2014 18:57 | Biżuteria / Wisiory
Bursztynowe meduzy - srebrne kolczyki z hebanem i bursztynem bałtyckim

Zachwycające i oryginalne kolczyki. Dziękuję i polecam :)

Opinia pozytywna | 09-12-2014 21:48 | Biżuteria / Kolczyki
Zamówienie specjalne - kolczyki z muszlą

Przepiekne;-))

Opinia pozytywna | 30-11-2014 04:18 | Biżuteria / Kolczyki
Zamówienie specjalne - kosmos z koralem

Cudo, Jak zawsze przepiekna praca Pani Joli

Opinia pozytywna | 30-11-2014 04:17 | Biżuteria / Kolczyki
Bronze feather - nausznica z fioletową perłą

Piękna i doskonale leży w uchu - dziękuję.

Opinia pozytywna | 25-11-2014 20:38 | Biżuteria / Kolczyki
Single ear cuff - gold

Bardzo polecam Twórcę!!!

Opinia pozytywna | 15-11-2014 17:16 | Biżuteria / Kolczyki
Kosmos z koralem - srebrne kolczyki z szarą muszlą tęczową

Prosta forma, niemal minimalistyczna a jaki efekt... Podziwiam kreatywność i talent.

Opinia pozytywna | 20-10-2014 17:29 | Biżuteria / Kolczyki
Perłowe meduzy - srebrna bransoleta wire-wrapping

"Piękno rzeczy śmiertelnych mija, lecz nie piękno sztuki...." Leonardo da Vinci Więcej nic nie mogę dodać..

Opinia pozytywna | 06-10-2014 21:59 | Biżuteria / Bransolety
Perłowa meduza - srebrny pierścionek wire-wrapping z perłą

"Piękno rzeczy śmiertelnych mija, lecz nie piękno sztuki...." Leonardo da Vinci Więcej nic nie mogę dodać..

Opinia pozytywna | 06-10-2014 21:59 | Biżuteria / Pierścionki
Perłowe meduzy - srebrne kolczyki wire-wrapping z perłami seashell

"Piękno rzeczy śmiertelnych mija, lecz nie piękno sztuki...." Leonardo da Vinci Więcej nic nie mogę dodać..

Opinia pozytywna | 06-10-2014 21:59 | Biżuteria / Kolczyki
Pearl bride - kolczyki

Śliczne i sprawdziły się do ślubu.

Opinia pozytywna | 23-09-2014 08:23 | Biżuteria / Kolczyki
Alabama Studio

Alabama Studio

w Trendymanii od: 2009-01-04
19 dostępnych
3 w promocji
7 na zamówienie
670 sprzedanych
380 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace