artkafle

Opinie pozytywne

0

Neutralne

0

Negatywne

kafle łaciate

Piekne kafle, swietny kontakt i obsluga, polecam!

Opinia pozytywna | 21-04-2013 16:59 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
dekory pejzaż abstrakcyjny

kafle nawet ładniejsze, niż na zdjęciu. szybka przesyłka.

Opinia pozytywna | 08-12-2012 13:42 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
patera leaf

Piekna patera. Bardzo polecam zakupy u artystki.

Opinia pozytywna | 15-11-2012 20:41 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
płytki lawendowe

Dziękuje, płytki wyszły przepięknie. Pozdrawiam Anna

Opinia pozytywna | 23-09-2012 21:38 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
dekory leśne inspiracje

wspaniałe dekory o niepowtarzalnym rysunku i pięknej kolorystyce, które można podziwiać bez końca ;) dziękuję serdecznie :)

Opinia pozytywna | 03-08-2012 13:08 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
umywalka i płytki morska wydma

Piekna, starannie wykonana umywalka oraz kafle w stylu morskim. Dziekuje za szybkie zlealizowanie zamowienia oraz za dodatkowa plytke!

Opinia pozytywna | 08-07-2012 14:00 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
kafle biało-brązowe

Kafle są cudne. Siadam przed nimi i nie mogę oczu nacieszyć, a najlepsza zabawa jeszcze przde mną - jaki wzór ułożyć na ścianie.

Opinia pozytywna | 13-04-2012 16:23 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
misa zielony wąwóz

Wielka, piękna, oryginalna

Opinia pozytywna | 12-04-2012 15:06 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
patera galaxy

Wlasnie otrzymalam patere idealnie pasuje do kuchni.Dziekuje.

Opinia pozytywna | 11-01-2012 17:06 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
dekory ryba w kąpieli

Będę miała ładny prezent. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 19-12-2011 13:47 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
przeczytaj kolory I

Produkt zgodny z opisem, szybka dostawa, bardzo dobra obsługa.

Opinia pozytywna | 14-12-2011 11:01 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
dekory wielcy malarze

Świetne kafle, idealnie wpasują się w ścianę! Pięknie dziękuję za realizację szybszą niż błyskawica i za... dodatkowy kafel :-)

Opinia pozytywna | 20-11-2011 15:47 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
rustykalne dekory ścienne

Piękno natury zamknięte w czterech małych kwadratach.Śliczne

Opinia pozytywna | 02-09-2011 20:29 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
dekory majolikowe kaszuby

kafle piękne,zastanawiam się ile ich potrzebuję.

Opinia pozytywna | 19-08-2011 21:49 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
dekory "w kuchni wszystko gra"

Kafle nie są przewidziane do kuchni; będą ozdobą kominka w miejscu przeznaczonym do odpoczynku; mam nadzieję, że zagrają muzykę dla duszy. Kolory, faktura i rysunek są wyraźne i wykonane z dbałością o detale. Polecam prace tego Twórcy. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 17-08-2011 20:26 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
dotknij renesansu jeszcze raz

Dziękuję,ten sam w innej odsłonie.Piękny.Pozdrawiam

Opinia pozytywna | 15-07-2011 19:18 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
renesansowy stół jeszcze raz

Piękny!!! codzienna niesamowitość.Pozdrawiam dziękuję.

Opinia pozytywna | 15-07-2011 19:18 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
umywalka spękany błękit

Wszystkie zakupione rzeczy sa przepiekne, unikatowe. Artysta godny polecenia:)

Opinia pozytywna | 25-06-2011 13:34 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
leśny smok cmok

Wszystkie zakupione rzeczy sa przepiekne, unikatowe. Artysta godny polecenia:)

Opinia pozytywna | 25-06-2011 13:32 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
patera różowy ogród

Wszystkie zakupione rzeczy sa przepiekne, unikatowe. Artysta godny polecenia:)

Opinia pozytywna | 25-06-2011 13:32 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
artkafle

artkafle

w Trendymanii od: 2010-04-29
22 dostępne
2 na zamówienie
185 sprzedanych
71 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy