Artur Skrocki

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Topaz

Super

Opinia pozytywna | 14-05-2022 12:30 | Biżuteria / Pierścionki
sygnet z rubinem

Super

Opinia pozytywna | 14-05-2022 12:30 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Srebrny wisiorek koło

Naprawdę ładna rzecz, z własnym charakterem. Adresat wisiorka twierdzi, że czuje od niego ciepło - szacunek dla Artysty za umiejętność tworzenia rzeczy, które potrafią w ten sposób oddziaływać.

Opinia pozytywna | 30-01-2022 23:41 | Biżuteria / Wisiory
Pierścionek

Piękne pierścionki, bardzo oryginalne. Uwielbiam łączyć je po 2-3 kolory. Jedna z moich ulubionych biżuterii. Gorąco polecam.

Opinia pozytywna | 05-01-2022 12:55 | Biżuteria / Pierścionki
Krzyżyk

naprawdę piękny :)

Opinia pozytywna | 17-12-2021 10:31 | Biżuteria / Wisiory
Mokume

Przepiękna obrączka w dodatku mega oryginalnie zapakowana. Moja nowa ulubiona biżuteria

Opinia pozytywna | 17-12-2021 10:27 | Biżuteria / Pierścionki
Srebrny sygnet w rzemieślniczym stylu.

Oryginalny, dobrze wykonany. Jestem w pełni zadowolony z zakupu.

Opinia pozytywna | 07-10-2021 14:08 | Biżuteria / Dla mężczyzn
pierścioneczki

To mój kolejny zakup u Pana Artura i znowu wielkie zadowolenie :-) Polecam i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 12-08-2021 21:13 | Biżuteria / Pierścionki
Amber

kolejny piękny przedmiot , dziękuję bardzo, pozdrawiam z Lublina

Opinia pozytywna | 09-06-2021 08:40 | Biżuteria / Wisiory
Kwiat.

Piękne i bardzo oryginalne wyroby. Profesjonalna i szybka obsługa. Zakupy u Pana Artura to wielka przyjemność. Bardzo polecam

Opinia pozytywna | 23-02-2021 21:03 | Biżuteria / Wisiory
Wisiorek z aluzją.

Cacko,maz jest fanem zegarkow i ten orginaly wisiorek zafascynowal go, bardzo ladnie wypracowany orginalny,sliczny po prostu100% dobrej pracy. ????????????????????????????????????????????

Opinia pozytywna | 22-02-2021 18:25 | Biżuteria / Wisiory
Blue Ring

Szybko, konkretnie, rzeczowo i ładnie ????

Opinia pozytywna | 20-01-2021 20:17 | Biżuteria / Pierścionki
pierścioneczki

Polecam. Pięknie wykonane pierścionki. Gdybym brała slub na pewno bym zamówiła obrączki ślubne u tego artysty????

Opinia pozytywna | 02-12-2020 14:11 | Biżuteria / Pierścionki
Srebrny komplet.

Znakomity komplet, prosty i elegancki!

Opinia pozytywna | 22-05-2020 18:42 | Biżuteria / Komplety
Turkusy

pięknie dziękuję:)

Opinia pozytywna | 15-05-2018 16:40 | Biżuteria / Kolczyki
Turkusy

dziękuję:)

Opinia pozytywna | 04-05-2018 10:35 | Biżuteria / Kolczyki
Turkusy

piękne:)

Opinia pozytywna | 17-04-2018 22:35 | Biżuteria / Kolczyki
Sygnet z Rubinem.

Bardzo pozytywnie, sygnet jest cudownie przepiękny, wykonanie doskonałe. Artysta rzetelny i słowny.

Opinia pozytywna | 22-03-2018 20:48 | Biżuteria / Pierścionki
Turkusy

piękne ): zdjęcie nie oddaje tego jakie są naprawdę

Opinia pozytywna | 06-02-2018 17:45 | Biżuteria / Kolczyki
Błękitne Ti Ag

Cudowne obrączki <3 Super kontakt ze sprzedającym, polecam :)

Opinia pozytywna | 10-03-2017 10:18 | Biżuteria / Obrączki Ślubne
Artur Skrocki

Artur Skrocki

w Trendymanii od: 2009-02-01
110 dostępnych
26 w promocji
12 na zamówienie
86 sprzedanych
42 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy