Artur Skrocki

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Kwiat.

Piękne i bardzo oryginalne wyroby. Profesjonalna i szybka obsługa. Zakupy u Pana Artura to wielka przyjemność. Bardzo polecam

Opinia pozytywna | 23-02-2021 21:03 | Biżuteria / Wisiory
Wisiorek z aluzją.

Cacko,maz jest fanem zegarkow i ten orginaly wisiorek zafascynowal go, bardzo ladnie wypracowany orginalny,sliczny po prostu100% dobrej pracy. ????????????????????????????????????????????

Opinia pozytywna | 22-02-2021 18:25 | Biżuteria / Wisiory
Blue Ring

Szybko, konkretnie, rzeczowo i ładnie ????

Opinia pozytywna | 20-01-2021 20:17 | Biżuteria / Pierścionki
pierścioneczki

Polecam. Pięknie wykonane pierścionki. Gdybym brała slub na pewno bym zamówiła obrączki ślubne u tego artysty????

Opinia pozytywna | 02-12-2020 14:11 | Biżuteria / Pierścionki
Srebrny komplet.

Znakomity komplet, prosty i elegancki!

Opinia pozytywna | 22-05-2020 18:42 | Biżuteria / Komplety
Turkusy

pięknie dziękuję:)

Opinia pozytywna | 15-05-2018 16:40 | Biżuteria / Kolczyki
Turkusy

dziękuję:)

Opinia pozytywna | 04-05-2018 10:35 | Biżuteria / Kolczyki
Turkusy

piękne:)

Opinia pozytywna | 17-04-2018 22:35 | Biżuteria / Kolczyki
Sygnet z Rubinem.

Bardzo pozytywnie, sygnet jest cudownie przepiękny, wykonanie doskonałe. Artysta rzetelny i słowny.

Opinia pozytywna | 22-03-2018 20:48 | Biżuteria / Pierścionki
Turkusy

piękne ): zdjęcie nie oddaje tego jakie są naprawdę

Opinia pozytywna | 06-02-2018 17:45 | Biżuteria / Kolczyki
Błękitne Ti Ag

Cudowne obrączki <3 Super kontakt ze sprzedającym, polecam :)

Opinia pozytywna | 10-03-2017 10:18 | Biżuteria / Obrączki Ślubne
Obrączki tytanowo srebrne

Super! Piękne

Opinia pozytywna | 07-11-2013 14:04 | Biżuteria / Obrączki Ślubne
Dwa Wisiorki Ti Ag

Świetny kontakt z Artystą, duże zadowolenie, serdecznie polecam.

Opinia pozytywna | 23-10-2013 17:45 | Biżuteria / Wisiory
Wisiorek Ti

Bardzo piękny wisiorek, miły kontakt z Artystą. Kolejny zakup i duże zadowolenie.Serdecznie polecam.

Opinia pozytywna | 06-06-2013 12:07 | Biżuteria / Wisiory
Ti

Piękna zawieszka, bardzo dobry kontakt z artystą, bardzo duże zadowolenie z mojej strony, polecam.

Opinia pozytywna | 28-05-2013 09:56 | Biżuteria / Wisiory
Pierścionek Ti _S

Kolejny zakup i zadowolenie ciągle rośnie :)

Opinia pozytywna | 25-05-2013 21:39 | Biżuteria / Pierścionki
pierścionek mokume

PRZEPIĘKNY PIERŚCIONEK, TO TAK TRUDNO OPISAĆ, JAK BARDZO JEST PIĘKNY, DZIEKUJĘ BARDZO!

Opinia pozytywna | 27-09-2012 13:00 | Biżuteria / Pierścionki
Mokume-Damast

Świetny kontakt z Artystą. Błyskawiczna przesyłka. Wielki pozytyw.

Opinia pozytywna | 06-09-2012 14:15 | Biżuteria / Pierścionki
Blue_Titanium

Kolejny pozytyw.

Opinia pozytywna | 23-05-2012 09:09 | Biżuteria / Obrączki Ślubne
w Japońskiej Technice Mokume

Bardzo miły kontakt i błyskawiczna przesyłka. Pierścionek taki jak na zdjęciu, bardzo ciekawie prezentuje się na dłoni. Szczerze polecam.

Opinia pozytywna | 23-12-2011 10:39 | Biżuteria / Pierścionki
Artur Skrocki

Artur Skrocki

w Trendymanii od: 2009-02-01
65 dostępnych
7 w promocji
4 na zamówienie
66 sprzedanych
33 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy