asiawurysuje

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

ahoj przyrodo

Ciepełko i sielankowa beztroska! W pracach Pani Asi jest mnóstwo słońca i pogodnego nastroju. Może dlatego,że sama autorka jest uroczą i niezwykle pozytywną osobą!

Opinia pozytywna | 24-06-2009 09:45 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
filozof?

Świetna praca! Może być uroczym prezentem dla każdego wielbiciela kociej natury!

Opinia pozytywna | 24-06-2009 09:25 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Ahoj przygodo...

Pogodne! W bardzo wakacyjnym nastroju! Teraz może sobie deszcz padać za oknem :-)! Dziękuję Pani Asiu!

Opinia pozytywna | 24-06-2009 09:17 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
love love love

Kartki są śiczne i niepowtarzalne.

Opinia pozytywna | 22-06-2009 10:45 | Scrapbooking / Kartki
kot zdziwiony

Bardzo ładny obrazek ! Idealnie pasuje z "Kotem łąkowym" :) dziekuję ...

Opinia pozytywna | 15-06-2009 16:55 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
kot łąkowy

Bardzo ładny obrazek ! Idealnie pasuje z "Kotem zdziwionym" :) dziekuję ...

Opinia pozytywna | 15-06-2009 16:54 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
nudaaA...A3 (zamówienie)

Bardzo dziękuję :)

Opinia pozytywna | 13-06-2009 21:53 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
kawusia

Piękna grafika. Serdecznie dziękuję. Jeszcze nie raz zainteresuję się Pani ofertą :)

Opinia pozytywna | 10-06-2009 19:25 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Ścieżką na zamek

A tą ścieżką można chodzić i chodzić i ciągle odkrywa się coś nowego. Polecam prace Pani Asi, a na dodatek artystka rozpieszcza uroczymi upominkami :-) !

Opinia pozytywna | 10-06-2009 13:02 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
dziś jest pełnia...

Kiedy się powiedziało "A"... Ani trochę nie żałuję! Obie prace Pani Asi pięknie do siebie pasują.

Opinia pozytywna | 10-06-2009 12:59 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
early morning...

Urokliwe i pełne subtelności prace Pani Asi emanują pogonym nastrojem. Patrząc na nie trzeba się uśmiechnąć. Bardzo polecam!

Opinia pozytywna | 10-06-2009 12:54 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
early morning& dziś jest pełnia - oprawione (zamówienie) 1/20

Niesamowicie nastrojowe! Każdy obrazek doskonale oddaje porę dnia. Aż czuje się to poranne, rześkie słońce i lekko wietrzną, trochę groźną noc...Asiu, dziękuję!

Opinia pozytywna | 05-06-2009 18:01 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Radość tworzenia w zaciszu chłodnego pomieszczenia...

Baaardzo ciekawa praca. Można spoglądać godzinami na ten spokój i pokój... Cieszę, że ten obrazek trafił do mnie. A Artystka to mistrzyni oddawania nastroju. Polecam!

Opinia pozytywna | 03-06-2009 12:51 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
miauuuu 5/20

Z Kobietą z kotem z obrazka "Miauuu" jest chyba tak, jak z "Damą z łasiczką". Każdy chciałby mieć!! Niezwykle oryginalna i intrygująca grafika. Polecam gorąco prace Pani Asi.

Opinia pozytywna | 03-06-2009 12:45 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
asiawurysuje

asiawurysuje

w Trendymanii od: 2009-05-24
25 dostępnych
438 sprzedanych
234 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"