asiawurysuje

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Amourette II

Fajna wrażliwość

Opinia pozytywna | 15-11-2012 16:47 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Radość tworzenia w zaciszu chłodnego pomieszczenia...

polecam serdecznie

Opinia pozytywna | 25-10-2012 12:11 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
w zielonym domu

Goraco polecam

Opinia pozytywna | 25-10-2012 12:11 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Idzie niebo ciemną nocą...

Gorąco polecam

Opinia pozytywna | 25-10-2012 12:11 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Radość tworzenia w zaciszu chłodnego pomieszczenia cz.2

bardzo polecam kontakt, piękne, staranne prace

Opinia pozytywna | 25-10-2012 12:11 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Isadora i Izydor :-)

Witam Pani Joanno. Bardzo, bardzo dziękuję za Izydora i Isadorę. Wczoraj w nocy mogłam podziwiać.Oni są tacy romantyczni:-) Piękinie będą się prezentować na ściania. Dziękuje i gratuluję talentu. Przesyłka doszła w idealnym stanie. Pozdrawiam

Opinia pozytywna | 16-10-2012 18:32 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Early morning i Dziś jest pełnia- razem

Prace są piękne. Współpraca z artystą udana. Polecam.

Opinia pozytywna | 15-10-2012 19:56 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Na nowej drodze...

Bardzo ładna kartka, starannie zapakowana na drogę. Dziękuję również za mały prezent.

Opinia pozytywna | 27-08-2012 16:37 | Scrapbooking / Kartki
Dwoje z trojgiem i z resztą w tle:-)

Super! W rzeczywistości praca jeszcze lepsza niż na zdjęciu :) Bardzo dziękuję!

Opinia pozytywna | 29-06-2012 12:08 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Ryby, strzelec i wodniczka kartki "na życzenie"

Bardzo zabawny projekt, sprawił obdarowanym wiele radości.

Opinia pozytywna | 06-06-2012 14:40 | Scrapbooking / Kartki
Dzień Matki :-)

Jak mnie te parę kresek wzrusza..... A poza tym super wysoka jakość. Aż miło dać mamie :)Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 08-05-2012 19:59 | Scrapbooking / Kartki
We dwoje

Przesyłka starannie zapakowana, dotarła w nienaruszonym stanie. Kartka, zakładki i bilecik mają w sobie wiele uroku, papier jest bardzo dobrej jakości. Dziękuję Artystce:-)

Opinia pozytywna | 23-04-2012 13:20 | Scrapbooking / Kartki
Chrzciny

Piękne i oryginalne prace, gratuluję pomysłów i talentu, kartki elegancko zapakowane i błyskawicznie wysłane, fajny kontakt z Artystką. Oczywiście polecam i bardzo dziękuję :)

Opinia pozytywna | 20-04-2012 09:18 | Scrapbooking / Kartki
hau miau od dzisiaj jednym głosem

Super karteczka. Polecam

Opinia pozytywna | 15-04-2012 20:28 | Scrapbooking / Kartki
Nocny pojedynek 100x70cm dla pewnejj przyjaciółki

Tym razem zamówienie dla równie zakochanej w "Nocnym pojedynku" przyjaciółki :) Dziękuję w jej imieniu :) Jest zachwycona!

Opinia pozytywna | 15-04-2012 19:33 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Nocny pojedynek 100 x 70 cm jeszcze raz

UWIELBIAM na niego patrzeć! Ogromny "Nocny pojedynek" wygląda wprost genialnie! nie ma osoby, która by się nim nie zachwycała ;) Bardzo dziękuję i pozdrawiam :)

Opinia pozytywna | 15-04-2012 19:31 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Koneser

Piękna ilustracja, pełna ciepłego humoru. Zamówiona na prezent w komplecie ze "Śpiochem". Przyszły szybko, elegancko zapakowane. Gorąco polecam.

Opinia pozytywna | 15-04-2012 18:52 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Śpioch

Piękna ilustracja, pełna ciepłego humoru. Zamówiona na prezent w komplecie z "Koneserem". Przyszły szybko, elegancko zapakowane. Gorąco polecam.

Opinia pozytywna | 15-04-2012 18:50 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Nuuda...niby nic się nie dzieje...

strasznie się cieszę z zakupu znudzonego aniołeczka! to taki mój poprawiacz humoru, zawsze mnie rozbawia ;P Szczerze podziwiam talent, poczucie humoru i nieprawdopodobną wyobraźnię! Dziękuję pięknie! i szczerze polecam!

Opinia pozytywna | 14-04-2012 21:11 | Dekoracja Wnętrz / Anioły
Kompot z rabarbaru w oprawie duuuży

Jedna z moich ukochanych prac tej Artystki ...aż się czuje smak kompotu i cudowny, ciepły, letni wietrzyk. Dziękuję pięknie!

Opinia pozytywna | 14-04-2012 19:45 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
asiawurysuje

asiawurysuje

w Trendymanii od: 2009-05-24
25 dostępnych
438 sprzedanych
234 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"