baba design

Opinie

Srebrny pierścionek oksydowany z cytrynem i topazem

Moja córka zachwycona tym pierścionkiem!!! Dziękuję!!

Opinia pozytywna | 12-05-2019 18:29 | Biżuteria / Pierścionki
Srebrne kolczyki księżyce z topazami

Kolczyki otrzymałam dosyć szybko (przyszły w dniu w którym dostałam informację, że zostały wysłane) i są bardzo ładne, jednak mam zastrzeżenia co do samej wysyłki. Koszt wysyłki podany przez sprzedawcę na stronie to 20 zł natomiast kolczyki przyszły w zwykłej paczce za 12,50 zł. Paczka nie była oznaczona jako cenna ani delikatna, nie było też opcji potwierdzenia odbioru w związku z czym została brutalnie wepchnięta do skrzynki na listy, co spowodowało zniszczenie ozdobnego pudełka. Oczywiście fakt zniszczenia opakowania nie jest winą sprzedawcy a listonosza, jednak możnaby temu zapobiec poprzez oznaczenie przesyłki jako wartościowej lub delikatnej albo wybranie opcji listu poleconego. Rozumiem, że sprzedawca wlicza w koszt wysyłki ozdobne pudełko (które na stronie jest wymienione jako dodatkowy atut zakupu) lub koszt dotarcia na pocztę. Pomijając kwestie paczki biżuteria jest wykonana bardzo starannie i wygląda naprawdę ślicznie i elegancko.

Opinia neutralna | 10-05-2019 17:00 | Biżuteria / Kolczyki
Srebrny pierścionek oksydowany z topazem i rubinem

Przepiękne, niepowtarzalne wzory i niezwykle staranne wykonanie. Dziękuję i gorąco polecam!

Opinia pozytywna | 06-04-2019 21:12 | Biżuteria / Pierścionki
Trójkąty srebrny dwustronny naszyjnik

Piękny naszyjnik, córka zachwycona prezentem

Opinia pozytywna | 15-01-2019 18:50 | Biżuteria / Naszyjniki
Kolczyki Śmigła

Super kolczyki.

Opinia pozytywna | 18-11-2017 20:24 | Biżuteria / Kolczyki
Supły - komplet

Kontakt i wysyłka natychmiastowe, a biżuteria prześliczna. Bardzo polecam !

Opinia pozytywna | 06-10-2017 22:51 | Biżuteria / Komplety
Delikatny pierścionek wstęga z cyrkonią

Pierścionek pięknie się prezentuje. Kontakt z Artystką bez zarzutów. Zamówienie i wysyłka bezproblemowo. Polecam.

Opinia pozytywna | 19-12-2016 21:55 | Biżuteria / Pierścionki
Małe czarne supły ze srebrnymi elementami

Pani bardzo mila jak i wyrob tez jest wysokiej jakosci

Opinia pozytywna | 04-03-2016 15:55 | Biżuteria / Kolczyki
Delikatny pierścionek wstęga z cyrkonią

Pierścionek piękny- cud, miód i maliny. Dziękuję i serdecznie pozdrawiam. Aneta

Opinia pozytywna | 22-02-2016 13:11 | Biżuteria / Pierścionki
Ptasie plotki - kolczyki

Kolczyki super! Bardzo je polubiłam.pozdrawiam Ewa

Opinia pozytywna | 17-02-2016 21:22 | Biżuteria / Kolczyki
Pierścionek wstęga z cyrkoniami

Piękno tkwi w prostocie. Dziękuję za miły kontakt i bardzo szybką realizację zamówienia.

Opinia pozytywna | 05-01-2016 00:15 | Biżuteria / Pierścionki
Delikatny pierścionek wstęga z przezroczystą cyrkonią

Bardzo ładny, delikatny pierścionek. Staranne wykonanie i dobre materiały. Szybki i miły kontakt z artystką.

Opinia pozytywna | 13-08-2015 06:20 | Biżuteria / Pierścionki
Supły czerwone - kolczyki

Napisz odpowiedź

Opinia pozytywna | 30-07-2015 11:04 | Biżuteria / Kolczyki
Różowe kolczyki z kauczuku i srebra (M) /Supły

Oryginalne i słodkie

Opinia pozytywna | 01-07-2015 08:30 | Biżuteria / Kolczyki
Srebrny pierścionek Wstęga z bursztynem

Dziękuje bardzo! Zamówinie zgodne z oczekiwaniami . Polecam !!! Kontakt z Artystką świetny, pełen profesjonalizm i zaangażowanie.

Opinia pozytywna | 09-02-2015 10:59 | Biżuteria / Pierścionki
Trójkolorowa bransoleta

Bardzo ładna i nowoczesna biżuteria, starannie wykonana. Na pewno jeszcze zamówię kolejne prace Pani Artystki :) Polecam

Opinia pozytywna | 20-12-2014 17:01 | Biżuteria / Bransolety
Delikatny pierścionek wstęga z przezroczystą cyrkonią

Wszystko miło i sprawnie, zdecydowanie polecam!

Opinia pozytywna | 18-12-2014 10:07 | Biżuteria / Pierścionki
Ptasie plotki - kolczyki pozłacane

Niezwykle oryginalne:-)

Opinia pozytywna | 21-11-2014 23:58 | Biżuteria / Kolczyki
Małe czarne supły ze srebrnymi elementami

Takie małe, a tak cieszy :) Bardzo dziękuję za świetne kolczyki i za zupełnie nieoczekiwany dodatek do nich. I polecam biżuterię Basi wszystkim kobietom ceniącym oryginalne wzornictwo.

Opinia pozytywna | 20-11-2014 14:11 | Biżuteria / Kolczyki
Komplet na zamówienie

Dziękuję!Dziękuję!Przepiękny!!!!!!!!

Opinia pozytywna | 30-10-2014 23:39 | Biżuteria / Komplety
baba design

baba design

w Trendymanii od: 2012-06-26
5 dostępnych
137 sprzedanych
47 opinii  (96% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy