Cztery Humory

Opinie pozytywne

0

Neutralne

0

Negatywne

Księżycowy wisiorek - zaliczka za zamówienie

Naszyjnik piękny! Jestem bardzo zadowolona:-) Gorąco i szczerze polecam.

Opinia pozytywna | 14-07-2021 07:43 | Biżuteria / Wisiory
Noc i dzień srebrny wisiorek z kamieniem księżycowym

Naszyjnik piękny! Jestem bardzo zadowolona :-) Gorąco i szczerze polecam.

Opinia pozytywna | 14-07-2021 07:41 | Biżuteria / Wisiory
Talizman Majów Hunab Ku

Wisiorek jest rewelacyjny, dokładnie taki o jakim marzyłam. Dziękuję i polecam. Pozdrawiam :)

Opinia pozytywna | 31-05-2021 12:36 | Biżuteria / Wisiory
Dwustronny wisior z sową i czarnym onyksem

Naszyjnik jest śliczny. Kolejny udany zakup :) Dziękuję i polecam.

Opinia pozytywna | 30-04-2021 08:24 | Biżuteria / Wisiory
Smok z pióropuszem, srebrne spinki do koszuli z mankietami

Nie był to mój pierwszy zakup u pani Marty, choć pierwszy z linii Cztery humory - mąż mógłny nie przyswoić większych formatów ;) Pisanie, że się nie zawiodłam i że smocze spinki są piękne, jest w przypadku tej Artystki oczywistą oczywistością. Urokliwe, bajkowe, dopracowane w każdym szczególe...Szczerze polecam twórczość pani Marty, bo codzienne obcowanie z nią to wielka estetyczna satysfakcja.

Opinia pozytywna | 11-12-2020 12:43 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Wisior smok z księżycem ze srebra próby 925, według autorskiego projektu

Cudowny smok ???? Wykonany bardzo dokładnie i bardzo starannie. Cały wisiorek świadczy o precyzji Twórcy. Niezmiennie cieszy moje oczy ?? Nic tylko zbierać pieniądze na następne zakupy ????????

Opinia pozytywna | 09-12-2020 14:45 | Biżuteria / Wisiory
Srebrny wisiorek z orką i agatem - Nocny skok

Dzień dobry żona jest zachwycona, gratuluje dobrego smaku pomysłu oraz koronkowej robotny .Jest pod wrażeniem Pani talentu. Uważa że cena jest raczej wygórowana ,jednak urok wisiorka łagodzi dyskomfort spowodowany wydaniem sporej kwoty pieniędzy ,P.S Bardzo podoba się Żonie kolekcja inspirowana Pani podróżą do Japonii Pozdrawiamy

Opinia pozytywna | 20-11-2020 14:58 | Biżuteria / Wisiory
Dwustronny wisior lunula z wilkiem i masą perłową

Naszyjnik jest tajemniczy, oryginalny i piękny. Nie rozstaję się z nim :) Dziękuję, pozdrawiam, polecam.

Opinia pozytywna | 23-10-2020 13:17 | Biżuteria / Wisiory
Wieloryb mini wisiorek ze srebra próby 925

Piękny wisiorek, wykonany bardzo szczegółowo, całość jest subtelna i estetyczna. Okazał się idealnym prezentem dla koleżanki!

Opinia pozytywna | 17-02-2020 13:04 | Biżuteria / Wisiory
Cztery Humory

Cztery Humory

w Trendymanii od: 2019-10-27
138 dostępnych
17 sprzedanych
9 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy