Daria Górkiewicz

Opinie

W lekkim słońcu - tryptyk

Obrazy piękne. Przecudna leniwie letnia atmosfera i piękna kolorystyka. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 17-10-2011 02:35 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Czerwona papryka - filc

Super!Już kilka osób dostało ode mnie adres strony by móc zaopatrzyć się w równie niezwykłą i oryginalną rzecz - małe a tak bardzo cieszy i przykuwa uwagę! Wystarczy czarna sukienka, czerwone rajstopki i zielone butki, a "papryczki" robią resztę "roboty"!

Opinia pozytywna | 12-10-2011 22:45 | Biżuteria / Naszyjniki
Naprawdę wiosna

Zachwycający obraz, ktory będzie teraz ozdobą mojego mieszkania. Bardzo dziękuję za całokształt współpracy i serdecznie pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 03-04-2011 00:57 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Pieść ciało w śliwce - filc

Super pomysł. Świetny kontakt z autorką. Polecam.

Opinia pozytywna | 28-03-2011 16:38 | Dekoracja Wnętrz / Inne
Pieść ciało w turkusach - filc

Świetny pomysł na miły i pachnący prezent. Polecam :)

Opinia pozytywna | 26-03-2011 15:06 | Dekoracja Wnętrz / Inne
Boski wiatr

Grafika tchnie zmysłowością i boskością. Ładniejsza na żywo. Wspaniale oprawiona. Polecam artystkę.

Opinia pozytywna | 17-03-2011 17:51 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Zamówienie specjalne dla P. Małgorzaty

Ramka idealnie dobrana do obrazu. Przemiły kontakt z artystką. polecam

Opinia pozytywna | 17-03-2011 17:50 | Dekoracja Wnętrz / Inne
Słońce w ogrodzie - obraz

Przpiękny obraz Słoneczniki są takie radosne,wprawiają mi miły nastrój. Polecam skorzystać z twórczości Pani Dari Górkiewicz i kupić chociaż jedną pracę. Elżbieta

Opinia pozytywna | 16-03-2011 20:22 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Malwinki ze słońca - filc

Dostałem to, czego oczekiwałem ;) Szybka i sprawna wysyłka

Opinia pozytywna | 08-03-2011 09:47 | Biżuteria / Komplety
Biedrzeńce

Pięknie Pani dziękuję.Obraz jest wspaniała ozdobą mojego pokoju.Z przyjemnością patrzę na niego codziennie.

Opinia pozytywna | 19-02-2011 19:48 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Trojka

Oryginalna ozdoba, dodaje uroku i ożywia nawet mało atrakcyjną odzież, wygodna, dobrze układa się na ubraniu.

Opinia pozytywna | 16-01-2011 23:28 | Biżuteria / Naszyjniki
Dojrzałe wino

Piękny i bardzo trendy prezent. Proszę tylko pamiętać, że wełna chłonie zapachy.

Opinia pozytywna | 14-01-2011 17:04 | Biżuteria / Naszyjniki
Herbaciana nuta - filc

brosza super, bardzo staranne wykonanie.

Opinia pozytywna | 04-01-2011 07:54 | Biżuteria / Broszki
Anioły brylantowe

Obraz to istne arcydzieło. Kontakt z artystą pierwsza klasa. Nic tylko polecić artystkę i mieć marzenie aby więcej takich osób było.

Opinia pozytywna | 01-12-2010 17:38 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Anioł nieśmiały

Obraz to istne arcydzieło. Kontakt z artystą pierwsza klasa. Nic tylko polecić artystkę i mieć marzenie aby więcej takich osób było.

Opinia pozytywna | 01-12-2010 17:37 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Pudrem utkane

fantastyczny naszyjnik!

Opinia pozytywna | 09-11-2010 23:16 | Biżuteria / Naszyjniki
Makowa panienka

Rewelacyjny naszyjnik, przedmiot zazdrości znajomych!!!

Opinia pozytywna | 02-11-2010 13:58 | Biżuteria / Naszyjniki
Daria Górkiewicz

Daria Górkiewicz

w Trendymanii od: 2010-08-17
80 dostępnych
11 w promocji
8 na zamówienie
237 sprzedanych
117 opinii  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace