Dekornia

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

kafle koronkowe

Przepiękne wzory!

Opinia pozytywna | 31-01-2014 01:31 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
turkus w skale

Misa w rzeczywistości jest przepiękna, wygląda bardzo oryginalnie, nie mogę się na nią napatrzeć:)Gorąco polecam Wszystkim tego Artystę:)

Opinia pozytywna | 20-01-2014 19:53 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
łycha pod łyżkę

Piękna łycha! Bardzo dziękuję za różowy prezencik :)

Opinia pozytywna | 13-01-2014 21:27 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
misa ceramiczna - wino i plaża

piękna misa - polecam :-)

Opinia pozytywna | 26-11-2013 21:57 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
łyżka pod łyżkę

Łyżka jest fantastyczna, pięknie wykonana, służy mi już długi czas. Dziękuję :-)

Opinia pozytywna | 26-10-2013 15:36 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
spękane sushi

Super komlecik - zresztą jak poprzedni.

Opinia pozytywna | 27-09-2013 20:11 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
słońce i skała

Dziękuję artyście za przepiękną misę i solidność w relacjach z klientem :)

Opinia pozytywna | 03-01-2013 15:24 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
łycha pod łyżkę

Kolejny świetny zakup, łycha pięknie się komponuje w beżu i w oliwkach w mojej kuchni. Od razu jej użyłam. Dziękuję, JW.

Opinia pozytywna | 20-12-2012 20:27 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
łycha pod łyżkę

Łycha piękna, ożywiła kuchnię mojej przyjaciółki. bardzo dziękuję, JW

Opinia pozytywna | 20-12-2012 20:26 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
czarno i biało

Misa jest przepiękna, oryginalna i dodała uroku mojemu stołowi. Bardzo Pani dziękuję. JW.

Opinia pozytywna | 05-12-2012 20:48 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
łycha pod łyżkę

Mąż zauroczony łychą:)

Opinia pozytywna | 23-11-2012 13:42 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
nocne jameos

Misa powędruje do nowego domu moich przyjaciół. Mam nadzieję, że im się spodoba. Dla mnie piękna.

Opinia pozytywna | 23-11-2012 13:39 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
ogień i skała

Bardzo energetyczna misa. Pięknie się prezentuje. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 23-11-2012 13:32 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
łycha pod łyżkę

bardzo funkcjonalna , fajna łycha

Opinia pozytywna | 15-11-2012 12:53 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
dekory szkliste turkusy

Dekory prześliczne, cudowne. Zdjęcia nie oddają ich uroku. Jestem zachwycona. Serdecznie polecam. Pozdrawiam Artystkę.

Opinia pozytywna | 06-08-2012 22:02 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
DEKOR z DEKORNI

bardzo piękne kafle, sztuka którą chce mieć się w domu, zdobią już nasze ściany, polecam:)

Opinia pozytywna | 12-07-2012 23:32 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
dekor ornament raku

bardzo piękne kafle, sztuka którą chce mieć się w domu, zdobią już nasze ściany, polecam:)

Opinia pozytywna | 12-07-2012 23:32 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
pomidor&ogórek

Komplet przeuroczy, na pewno sprawi wiele radości osobie, dla której został zamówiony. Bardzo dziękuję za kolejną realizację:)

Opinia pozytywna | 16-05-2012 20:15 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
dekory słoneczny mix

Cudne wykonanie i wspaniały efekt kolorystyczny. Do tego szybka przesyłka i pełnia zadowolenia. Polecam!!!

Opinia pozytywna | 19-04-2012 08:44 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
żółto-zielone

Niepowtarzalne!

Opinia pozytywna | 15-04-2012 22:06 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Dekornia

Dekornia

w Trendymanii od: 2009-02-23
20 dostępnych
3 na zamówienie
213 sprzedanych
119 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"