Dekornia

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

dekory klocki raku

Bardzo oryginalna ozdoba mojej kuchennej ściany. Ciepłe kolory, no i ten energetyczny pomarańczowy. Po prosty udany zakup.

Opinia pozytywna | 15-04-2012 14:47 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
misa pustynna

Cudowna misa, która zachwyca swoja prostotą, a o to właśnie mi chodziło!

Opinia pozytywna | 15-04-2012 14:45 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
morski 1

Śliczna muszla dzięki współpracy z Artystą stała się bardzo praktyczna i sprawdza się w łazienkowo-wannowych realiach dzięki odpływowym otworkom.

Opinia pozytywna | 03-04-2012 19:36 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
morski 2

Cudne morskie stwory bardzo praktyczne w łazience i na toalatce ;)

Opinia pozytywna | 03-04-2012 19:34 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
jajecznik

Jajecznik jest przepiękny, na pewno znakomicie ozdobi świąteczny, i nie tylko, stół . Bardzo dziękuję po raz kolejny :)

Opinia pozytywna | 15-03-2012 12:46 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
patera z ornamentem

W originale patera prezentuje się jeszcze piękniej. Polecam

Opinia pozytywna | 13-03-2012 22:42 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
dwie podstawki

Podstawki przepiękne, osoba, która je dostanie będzie zachwycona, wiem to, jeśli oczywiscie nie zostaną u mnie :)

Opinia pozytywna | 01-02-2012 20:18 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
herbaciany spodek

Śliczne, małe cudeńko, jestem zachwycona !!!

Opinia pozytywna | 01-02-2012 20:15 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
zegar

Bardzo dziekuję za realizację mojego zamówienia, zegar piękny, dokładnie taki jak chciałam.

Opinia pozytywna | 01-02-2012 20:14 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
dekory z ornamentem

;)

Opinia pozytywna | 31-01-2012 15:36 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
kafle odymione

:)

Opinia pozytywna | 31-01-2012 15:36 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
komplet łazienkowy

Piękny wyrób. To kolejny mój udany zakup. Dziękuję i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 22-01-2012 09:04 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
dwie wanny

Coś piękniego !!! Każdy powinien coś takiego mieć... :)

Opinia pozytywna | 23-12-2011 14:00 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
łyżka pod łyżkę

Łyżka śliczna, dużo ładniejsza niz na zdjeciu. Przemiły kontakt z Artystką, szybka i sprawna realizacja zamówienia. Przesyłka szybsza niż błyskawiczna. Jeszcze raz bardzo dziekuję :)

Opinia pozytywna | 23-12-2011 13:59 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
czerwień z przetarciem

Przepiękna ozdoba a zarazem solidna patera użytkowa. Cudnie wykonana. Świetna obsługa. Naprawdę gorąco polecam a Panią serdecznie pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 21-12-2011 16:24 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
podstawki trzy 21

Dziękuję, bardzo ładne, dokładnie takie jak w opisie.

Opinia pozytywna | 19-12-2011 16:55 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
dekory w szarościach

Dekory przepięknie wyglądają, widać staranność wykonania. Bardzo miłe dodatki "nadprogramowe" wprowadzają w świąteczny nastrój. Myślę, że będę jeszcze korzystać z Pani talentu. Wesołych Świąt!

Opinia pozytywna | 19-12-2011 13:29 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
łyżka pod łyżkę

piękny i praktyczny przedmiot dla tych, którzy mają swój styl. ślicznie i solidnie wykonany. polecam!

Opinia pozytywna | 13-12-2011 14:50 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Truskawa

cudowna rzecz - piękna i praktyczna jednocześnie! a do tego super szybka wysyłka z drobnym prezentem w środku - zakupy nie mogą być przyjemniejsze :) gorąco polecam! dziękuję!

Opinia pozytywna | 13-12-2011 14:45 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
sad jagodowy

Bardzo słodki talerz - mieszczą się w nim wszystkie owoce i jeszcze troszkę!

Opinia pozytywna | 12-12-2011 22:40 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Dekornia

Dekornia

w Trendymanii od: 2009-02-23
20 dostępnych
3 na zamówienie
213 sprzedanych
119 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"