Dekornia

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

zielona laguna

Misa jest przepiękna! Błyszczące szkliwo w bajecznym kolorze świetnie kontrastuje z surową fakturą na zewnątrz. Cieszę się, że mam kolejny unikatowy przedmiot z pracowni Dolo Dekory. Dziękuję bardzo :)

Opinia pozytywna | 09-12-2011 11:51 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
misa w kwiatki

Misa w kwiatki jest śliczna. Dotarła do mnie w ekspresowym tempie. To prezent, z którego obdarowana jest niezwykle zadowolona.

Opinia pozytywna | 08-12-2011 20:27 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
łyżka pod łyżkę

piękna sztuka użytkowa, dziękuję

Opinia pozytywna | 05-12-2011 17:13 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
porcelanowe jak lód

serduszka bardzo ladne i patrzac na nie poprawia sie humor w te krotkie zimne dni-jednym slowem:sa extra :)))))))))

Opinia pozytywna | 21-11-2011 22:43 | Dekoracja Wnętrz / Gwiazdka
paskuda

Misa cudna!!! Dopieszczona! Sliczna! - więc dziękuję!!! I powodzenia dalej!!!

Opinia pozytywna | 21-11-2011 18:58 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
turkus z przetarciem

Urzekł mnie właśnie ten turkus...

Opinia pozytywna | 17-11-2011 17:52 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
spalona słońcem II

Bardzo dziękuję za PRZEPIĘKNE i wyjątkowe misy "spalona słońcem"! Gorąco polecam współpracę z DOLO DEKORY, ponieważ dla mnie była ona spełnieniem moich małych - ceramicznych marzeń. Artystka bardzo zadbała o to, żeby prace dotarły do mnie całe. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 06-10-2011 20:29 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
spalona od słońca

Bardzo dziękuję za PRZEPIĘKNE i wyjątkowe misy "spalona słońcem"! Gorąco polecam współpracę z DOLO DEKORY, ponieważ dla mnie była ona spełnieniem moich małych - ceramicznych marzeń. Artystka bardzo zadbała o to, żeby prace dotarły do mnie całe. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 06-10-2011 20:29 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
dekory sloneczny mix

Świetna obsługa, szybka przesyłka i przede wszystkim przepiękne kafelki w kolorach lata !!!!! Gorąco polecam i dziękuję.

Opinia pozytywna | 15-08-2011 21:19 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
kontrasty

Misa piękna. serdecznie dziękuję i pozdrawiam!

Opinia pozytywna | 13-08-2011 16:03 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
czerwona łyżka

Ładna. Trochę większa, niż się spodziewałam, ale nie za duża. Piękna czerwień i miły dodatek, czerwone serduszko z magnesem.

Opinia pozytywna | 14-06-2011 12:36 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
podstawka jedna 05

Dziękuję - podstawki bardzo fajne.

Opinia pozytywna | 15-04-2011 07:33 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
serdeczności

Serce(a) idealnie piękne! dziękuję!!!!!.

Opinia pozytywna | 27-03-2011 20:45 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
patera z ornamentem

Miły kontakt, śliczny wyrób, serduszko gratis ! Dziękuję !

Opinia pozytywna | 25-03-2011 18:45 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
dekory orient express

Miły kontakt, towar zgodny z zamówieniem, szybka przesyłką. Płytki są słodziutkie. Polecam!

Opinia pozytywna | 17-03-2011 09:52 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
podstawki cztery

Bardzo nam sie podobaja. Dziekujemy bardzo!

Opinia pozytywna | 18-01-2011 10:51 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
trzy miseczki

po prostu śliczne...

Opinia pozytywna | 15-12-2010 18:44 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
kafla w turkusie

super

Opinia pozytywna | 13-12-2010 22:38 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
turkusowa

Bardzo dostojnie prezentuje się we wnętrzu. Dziękuję także za zimowe dodatki-niespodzianki:)

Opinia pozytywna | 24-11-2010 16:08 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
koronkowe

Jestem bardzo zadowolona z zakupu:) Dekory prześliczne, o wiele ładniejsze niż na zdjęciach. A dołączona niespodzianka zupełnie rozłożyła mnie na łopatki :)Na pewno będę zaglądać stale na stronę tej pracowni :)

Opinia pozytywna | 18-11-2010 09:04 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Dekornia

Dekornia

w Trendymanii od: 2009-02-23
20 dostępnych
3 na zamówienie
213 sprzedanych
119 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"