Dekornia

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

łycha pod łyżkę - zamówienie

Łycha jest śliczna. Jeszcze ładniejsza niż na zdjęciu. Świetny kontakt z artystą. Przesyłka rewelacyjnie zapakowana, nie ma szans na uszkodzenie towaru. Dziękuję również za serduszkową niespodziankę. :)

Opinia pozytywna | 31-08-2010 13:08 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
wanienki dla Agi

wanienki śliczne i pięknie się prezentują w łazience napełnione różnymi różnościami.dziękuję za prezenty

Opinia pozytywna | 21-06-2010 10:30 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Panna Truskawa

świetna rzecz,... a na sezon truskawkowy.... idealna:)

Opinia pozytywna | 09-06-2010 19:26 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
trial

Śliczne...

Opinia pozytywna | 29-05-2010 20:45 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
cztery dekory

żywe, swietne

Opinia pozytywna | 22-05-2010 14:13 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
komplet łazienkowy

bardzo ładne

Opinia pozytywna | 22-05-2010 14:13 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
5 dekorów z dekorni

super!!

Opinia pozytywna | 22-05-2010 14:12 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
komplet łazienkowy

śliczne, tylko wzor troche skrzywiony,ale tak to super

Opinia pozytywna | 22-05-2010 14:12 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Panna Truskawkowa

Truskawka jest naprawde super!!. Wszystkim serdecznie POLECAM!!!

Opinia pozytywna | 21-05-2010 07:59 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Y&Y

Świetna propozycja, doskonale zaadoptowany wzór Y&Y. Dziękuję i polecam wszystkim :)

Opinia pozytywna | 13-05-2010 16:03 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
łazienkowy

Fenomenalnie pasuje mi ten kolor do łazienki , DZIĘKI !!! i znakomicie się sprawdza pomysł z dziurawym kubkiem , super . dzięki także za śliczne serduszka . e.t.

Opinia pozytywna | 08-05-2010 09:36 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
don't u Wanna ?

Rewelacyjna!!!!!!!!! Fantastyczna forma, piękne szkliwienie, oryginalny pomysł.Dziękuję :))))))

Opinia pozytywna | 07-05-2010 21:40 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
pomarańczowe dekory

są o wiele ładniejsze niż na zdjęciu.mają delikatny i głęboki kolor.dotarły w idealnym stanie.

Opinia pozytywna | 09-04-2010 08:37 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
w komplecie

Piękny zestaw mis już przeze mnie przetestowany podczas Świąt:-) bardzo gorąco dziękuję za wspaniałe dodatki które mnie bardzo pozytywnie zaskoczyły, a szczególnie pasujące do zestawu podstawki:-) po prostu SUPER:-)

Opinia pozytywna | 06-04-2010 19:50 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
spękane sushi +

Komplet rewelacyjny! Sushi smakuje z niego wyśmienicie!

Opinia pozytywna | 01-04-2010 18:42 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
podstawki dwie 14

Podstwweczki cieszą oko, solidnie opakowane i ogólnie bardzo miło!!!

Opinia pozytywna | 08-03-2010 18:49 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Walentynki

Śliczne serduszka. Dziękuję za miłe prezenty:-)

Opinia pozytywna | 18-02-2010 22:57 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
podstawki cztery 25

Bardzo dziękuję:-) to moje ulubione podstaweczki.

Opinia pozytywna | 18-02-2010 22:56 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
podstawki trzy 20

Osoba obdarowana bardzo zadowolona. Podstawki są urocze, oryginalne i ... zapragnęłam mieć podobne dla siebie!!! Polecam serdecznie :)

Opinia pozytywna | 14-01-2010 16:48 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
energizer

Przesyłka ekspresowa, miły i szybki kontakt z artystką, misa piękna oraz miłe niespodzianki! Polecam!

Opinia pozytywna | 08-01-2010 15:14 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Dekornia

Dekornia

w Trendymanii od: 2009-02-23
20 dostępnych
3 na zamówienie
213 sprzedanych
119 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"