Dekornia

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

DEKOR misternik

Misternik szczególnie mnie zachwycił, bardzo mi się podoba. Z pewnością nie będzie to ostatni kupiony kafel. Dziękuję również za miły gratisik

Opinia pozytywna | 05-01-2010 16:54 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Kafelki z dekorni

super, super, super. Piękne dekory...

Opinia pozytywna | 05-01-2010 16:52 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
3 dekory z dekorni

Pieknie sie prezentujaca robocizna, zywe, geste barwy i cienie, bardzo mi sie podoba. Ciekuje za pomoc w ofiarowaniu nietuzinkowego gwiazdkowego prezentu! :)

Opinia pozytywna | 16-12-2009 00:41 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
ptaszysko

Ptaszysko jak sie patrzy!

Opinia pozytywna | 12-12-2009 19:36 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
podstawki dwie 05

Urocze, apetyczne i dostarczone blyskawicznie. Dziekuje

Opinia pozytywna | 12-12-2009 19:29 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
podstawki dwie 12

Prześliczne małe cudeńka, podstawki dopracowane w najmniejszym szczególe i ten kolor! cudny! Pięknie dziękuję za podstawki i świąteczne upominki, przemiła niespodzianka :) Z pewnością nie jest to ostatni zakup u Dolo.

Opinia pozytywna | 03-12-2009 10:40 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
OM podstawki dwie 09

Dziekuje pieknie za oczekiwane podstawki, ktore sa rownie piekne jak poprzednie i jeszcze piekniej za nieoczekiwane świateczne zalaczniki. Pozdrawiam serdecznie . karmelek07

Opinia pozytywna | 29-11-2009 14:05 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
podstawki dla Gosi

Kolejny zakup równa się kolejnemu zachwytowi! Boskie podstawki na prezent nie omieszkałam podejrzeć - są strzałem w dziesiątkę! No i niespodzianka dla mnie... córcia piszczy z zachwytu;) Dziękuję i jeszcze raz Dziękuję!

Opinia pozytywna | 24-11-2009 10:27 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
podstawki dwie

prześliczne podstawki - bardzo dziękuję, również za niespodziankę:)))

Opinia pozytywna | 15-11-2009 20:01 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
podstawki dwie 04

Przepiękne wykonanie, oryginalny i praktyczny pomysl na mikołajkowy prezent. Dziękuję serdecznie za szybka przesyłkę, no i gwiazdkową niespodziankę!!!

Opinia pozytywna | 12-11-2009 23:25 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
podstawki dwie 02

A na tym cacku stoi już zaczęta butelka piwa...bo co tu robić w ten wietrzny wieczór?:-))

Opinia pozytywna | 04-11-2009 18:57 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
trąba

Jak to dobrze ,ze są ludzie którzy kształtują naszą wyobraźnie! Jakie cudo!:-)))))

Opinia pozytywna | 04-11-2009 18:56 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
ryyyyba

szybko,sprawnie ,towar zgodny z opisem-polecam!!!!!!!!!!!!!!!!:)

Opinia pozytywna | 04-11-2009 10:47 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
ręcznie ulepiona

...

Opinia pozytywna | 19-10-2009 12:55 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
morskie sushi

Warto było czekać, dziękuję ślicznie, za wszystko!!!Dziś dostarczono paczkę.Ogromną:) Serce za serce....Pozdrawiam serdecznie.

Opinia pozytywna | 02-09-2009 16:43 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Lustro SILVER EXCLUSIVE

Lustro jest niesamowite!!! Na żywo dopiero robi wrażenie!!! Rzeczywiście ekskluzywne, wytworne, eleganckie!!! ISTNE CUDO!!! załuję tylko ze zamówiłam je dopiero teraz! Talent autorki godny podziwu! Dziękuję Ci Dolo jeszcze raz z całego serca :)

Opinia pozytywna | 21-06-2009 09:12 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
deep sea

Bardzo dziękuję za piękną misę i ... Pozdrawiam !

Opinia pozytywna | 19-06-2009 12:09 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Deko - Zegar

Zegar jest bardzo ładny. Szukałam czegoś specjalnego, niespotykanego do kuchni, czegoś, co by dało trochę kolorów do wnętrza. Zegar spełnił moje oczekiwania.

Opinia pozytywna | 11-06-2009 00:12 | Dekoracja Wnętrz / Inne
Dekory ceramiczne w komplecie

CUDOWNE!!!!! DEKORY PRZEPIEKNE!!!!! FANTASTYCZNIE WYKONANE!!!!!! SERDECZNIE DZIĘKUJĘ - BĘDĘ MIAŁA NAJWSPANIALSZĄ ŁAZIENKE NA ŚWIECIE!!!

Opinia pozytywna | 21-04-2009 21:14 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Dekornia

Dekornia

w Trendymanii od: 2009-02-23
20 dostępnych
3 na zamówienie
213 sprzedanych
119 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"