Fiann

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Point

Wielkie dzięki, kolczyki są śliczne, ładniejsze niż myślałam, stały się moimi ulubionymi nr 1.

Opinia pozytywna | 26-05-2012 17:47 | Biżuteria / Kolczyki
Turquoise Flowers

Przepiękna bransoleta. Szybka dostawa. Dziękuję bardzo B-)

Opinia pozytywna | 04-05-2012 18:56 | Biżuteria / Bransolety
In the circle II - dwustronny wisior

Jest bardzo ładny.Szybka przesyłka. DZIĘKUJĘ.

Opinia pozytywna | 04-05-2012 10:16 | Biżuteria / Wisiory
Organic

Piękny wisior.Moje oczekiwania zostały spełnione.To druga praca tej artystki,którą mam i jak zwykle jestem zadowolona z zakupu.

Opinia pozytywna | 01-05-2012 21:28 | Biżuteria / Wisiory
Perła na skraju II

Wspanialy komplet. Jestem zachwycona. Dziekuje :)

Opinia pozytywna | 21-04-2012 17:50 | Biżuteria / Komplety
Perun

Cydny i jednoczesnie bardzo orginalny. Dziekuje Pani Aniu.

Opinia pozytywna | 17-04-2012 01:38 | Biżuteria / Naszyjniki
Bursztynowa droga

Bardzo orginalny. Jestem ogromnie zadowolona, dziekuje za szybka przesylke i za wspanialy naszyjnik.

Opinia pozytywna | 17-04-2012 01:37 | Biżuteria / Naszyjniki
Margerita

śliczny, delikatny naszyjnik, dziękuję

Opinia pozytywna | 13-04-2012 16:57 | Biżuteria / Naszyjniki
Rahel

piękne, podarowane w prezencie

Opinia pozytywna | 05-04-2012 22:24 | Biżuteria / Kolczyki
Faro 2

Zestaw zgodny z zamówieniem. Dobry kontakt z autorką. Polecam.

Opinia pozytywna | 04-04-2012 10:17 | Biżuteria / Komplety
Drobiazgi

Malutkie dzieła sztuki, prześliczne. Pięknie zapakowane. Szybka dostawa. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 17-03-2012 13:46 | Biżuteria / Kolczyki
Diablo

Kolczyki są zjawiskowe!Mają w sobie ogień piekielny,a jednocześnie są delikatne.Wysyłka błyskawiczna.Serdecznie dziękuję i pozdrawiam. Wszystkim gorąco polecam!

Opinia pozytywna | 09-03-2012 17:27 | Biżuteria / Kolczyki
Hedera II

Kolczyki bardzo mo się podobają. Przesyłka wysłana ekspresowo. Artysta zasługuje na 100% pozytywne opinie. Dziękuję serdecznie!

Opinia pozytywna | 02-03-2012 15:58 | Biżuteria / Kolczyki
Hedera

Kolczyki wyjątkowo ciekawe - nie można od nich oderwać wzroku. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Przesyłka rzeczywiście bardzo szybko wysłana. Jeszcze raz bardzo dziękuję!!!

Opinia pozytywna | 02-03-2012 15:54 | Biżuteria / Kolczyki
Fancy

W kunsztownym połączeniu srebra i emalii powstały wspaniałe kolczyki. Dziękuję

Opinia pozytywna | 01-03-2012 11:35 | Biżuteria / Kolczyki
wisior Bzik

produkt zgodny z opisem, wszystko OK.

Opinia pozytywna | 28-01-2012 16:52 | Biżuteria / Wisiory
Virya

Sliczny drobiazg, ma byc prezentem, mi podoba sie bardzo, licze, ze obdarowanej osobie rowniez przypadnie do gustu

Opinia pozytywna | 21-12-2011 22:20 | Biżuteria / Naszyjniki
W czasie burzy

Urocze i wyjatkowe kolczyki, bardzo mi sie podobaja, na pewno stana sie jednymi z moich ulubionych.

Opinia pozytywna | 21-12-2011 22:19 | Biżuteria / Kolczyki
Mirian

Cudowne

Opinia pozytywna | 16-12-2011 13:57 | Biżuteria /
Jaskinia

Kobiecy,niepokojący,cudowny i nareszcie mój.Przez rok zbierałam się na odwagę...i...pasujemy do siebie.A może to ON wybrał mnie? Dowód że talent zamienia się w magię.Dziękuję FIANN ps.dostawa błyskawiczna;-)

Opinia pozytywna | 16-12-2011 13:55 | Biżuteria / Naszyjniki
Fiann

Fiann

w Trendymanii od: 2008-01-18
77 dostępnych
23 w promocji
387 sprzedanych
180 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"