Fiann

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Odarpi

Bardzo piekny naszyjnik. Dziekuje

Opinia pozytywna | 22-10-2012 18:15 | Biżuteria / Naszyjniki
Dzikość

Kolczyki "Dzikość" są magiczne i zmysłowe. Doskonałe w swym kształcie ; delikatne i jednocześnie "drapieżne" w swej materii , są idealnym uzupełnieniem kobiecej twarzy . Bardzo za nie dziękuję .

Opinia pozytywna | 21-10-2012 09:33 | Biżuteria / Kolczyki
Always unconscious

Wisior jest boski. Zakochałam się w nim od pierwszego wejrzenia.Dziękuję:)

Opinia pozytywna | 13-10-2012 13:15 | Biżuteria / Wisiory
Medine

Szybko, ślicznie i z klasą. Gorąca rekomendacja!!!

Opinia pozytywna | 21-09-2012 10:20 | Biżuteria / Komplety
Lodowe

Kolczyki jeszcze ładniejsze niż na zdjęciu.

Opinia pozytywna | 09-09-2012 13:44 | Biżuteria / Kolczyki
Kraina obfitości

Wisior niezwykłej urody i bardzo oryginalny. Zaskoczył mnie swoją delikatnością i jeszcze bardziej spodobał w rzeczywistości. To bardzo udany zakup. Dziękuję za słodkości, które sprawiły mi ogromną przyjemność. Pozdrawiam serdecznie. Anna.

Opinia pozytywna | 01-08-2012 21:59 | Biżuteria / Wisiory
Drobiazgi 2

TAKIE JAKIE CHCIALAM

Opinia pozytywna | 06-07-2012 16:54 | Biżuteria / Kolczyki
Point

Wielkie dzięki, kolczyki są śliczne, ładniejsze niż myślałam, stały się moimi ulubionymi nr 1.

Opinia pozytywna | 26-05-2012 17:47 | Biżuteria / Kolczyki
Turquoise Flowers

Przepiękna bransoleta. Szybka dostawa. Dziękuję bardzo B-)

Opinia pozytywna | 04-05-2012 18:56 | Biżuteria / Bransolety
In the circle II - dwustronny wisior

Jest bardzo ładny.Szybka przesyłka. DZIĘKUJĘ.

Opinia pozytywna | 04-05-2012 10:16 | Biżuteria / Wisiory
Organic

Piękny wisior.Moje oczekiwania zostały spełnione.To druga praca tej artystki,którą mam i jak zwykle jestem zadowolona z zakupu.

Opinia pozytywna | 01-05-2012 21:28 | Biżuteria / Wisiory
Perła na skraju II

Wspanialy komplet. Jestem zachwycona. Dziekuje :)

Opinia pozytywna | 21-04-2012 17:50 | Biżuteria / Komplety
Perun

Cydny i jednoczesnie bardzo orginalny. Dziekuje Pani Aniu.

Opinia pozytywna | 17-04-2012 01:38 | Biżuteria / Naszyjniki
Bursztynowa droga

Bardzo orginalny. Jestem ogromnie zadowolona, dziekuje za szybka przesylke i za wspanialy naszyjnik.

Opinia pozytywna | 17-04-2012 01:37 | Biżuteria / Naszyjniki
Margerita

śliczny, delikatny naszyjnik, dziękuję

Opinia pozytywna | 13-04-2012 16:57 | Biżuteria / Naszyjniki
Rahel

piękne, podarowane w prezencie

Opinia pozytywna | 05-04-2012 22:24 | Biżuteria / Kolczyki
Faro 2

Zestaw zgodny z zamówieniem. Dobry kontakt z autorką. Polecam.

Opinia pozytywna | 04-04-2012 10:17 | Biżuteria / Komplety
Drobiazgi

Malutkie dzieła sztuki, prześliczne. Pięknie zapakowane. Szybka dostawa. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 17-03-2012 13:46 | Biżuteria / Kolczyki
Diablo

Kolczyki są zjawiskowe!Mają w sobie ogień piekielny,a jednocześnie są delikatne.Wysyłka błyskawiczna.Serdecznie dziękuję i pozdrawiam. Wszystkim gorąco polecam!

Opinia pozytywna | 09-03-2012 17:27 | Biżuteria / Kolczyki
Hedera II

Kolczyki bardzo mo się podobają. Przesyłka wysłana ekspresowo. Artysta zasługuje na 100% pozytywne opinie. Dziękuję serdecznie!

Opinia pozytywna | 02-03-2012 15:58 | Biżuteria / Kolczyki
Fiann

Fiann

w Trendymanii od: 2008-01-18
67 dostępnych
14 w promocji
404 sprzedane
187 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"