Fiann

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Ciasteczka

małe cudeńko :) dziękuję:)

Opinia pozytywna | 24-11-2011 22:09 | Biżuteria / Kolczyki
Aztec Gold 3

Piękne, perfekcyjnie wykonane, bardzo dziękuję...

Opinia pozytywna | 20-11-2011 16:21 | Biżuteria / Kolczyki
Alacati

Kolczyki rewelwcyjne! Dziękuję bardzo.Szybka wysyłka

Opinia pozytywna | 02-11-2011 17:40 | Biżuteria / Kolczyki
Melitele - wisior

Przepiękny naszyjnik od przesympatycznej Artystki! Bardzo dziękuję! :)))

Opinia pozytywna | 10-10-2011 21:57 | Biżuteria / Wisiory
Quartet

Pani biżuteria to wyjątkowe połączenie wyczucia energii kształtu i perfekcyjnego wykonania.Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 06-10-2011 11:00 | Biżuteria / Wisiory
Ishtar -naszyjnik z granatami

Wspaniały naszyjnik, pięknie wykonany, od razu mnie przyciągnął. Fiann ma ogromne wyczucie formy, kształtu i wibracji tworzonej przez nią biżuterii. Jej prace są dla mnie wyjątkowe i niepowtarzalne. Dobry kontakt z Artystką i szybka wysyłka :)

Opinia pozytywna | 01-10-2011 14:26 | Biżuteria / Naszyjniki
Belisama

Piękna i oryginalna bransoletka, wykonana bardzo starannie

Opinia pozytywna | 15-09-2011 16:23 | Biżuteria / Bransolety
Cosmic Violet

Oryginalna bransoletka, wykonana bardzo starannie,przyjemnie się ją nosi, ściąga uwagę innych

Opinia pozytywna | 15-09-2011 16:22 | Biżuteria / Bransolety
Kocie oczy - naszyjnik z labradorytem

Kocie oczy są po prostu bardzo zabawne, dziękuję!

Opinia pozytywna | 13-08-2011 20:47 | Biżuteria / Naszyjniki
Dolores - naszyjnik z granatem

Naszyjnik delikatny, ale niezwykle oryginalny, przyciągający wzrok, piękna robota!

Opinia pozytywna | 13-08-2011 20:47 | Biżuteria / Naszyjniki
Clodette - pierścionek

Witam! Pierścionek zakupiony okazał się jeszcze piękniejszy niż na zdjęciu,prawdziwe arcydzieło.Wszystko załatwione profesjonalnie. Gorąco polecam! Witold Z.

Opinia pozytywna | 15-07-2011 23:45 | Biżuteria / Pierścionki
Ellen

Bardzo ładne kolczyki. Dziękuję. Pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 15-07-2011 16:37 | Biżuteria / Kolczyki
Srebrny Kieł

Super kontakt, wspaniała rzecz. Pozdrawiam ciepło!

Opinia pozytywna | 15-07-2011 14:27 | Biżuteria / Wisiory
Sunny Day

dziękuję za piękny naszyjnik

Opinia pozytywna | 09-06-2011 14:01 | Biżuteria / Naszyjniki
Francoise - naszyjnik z granatami

Naszyjnik jest naprawdę piękny, precyzyjnie wykonany, subtelny i wyrazisty zarazem. Bardzo dobry kontakt z Artystką, błyskawiczna przesyłka, biżuteria pięknie zapakowana i dobrze zabezpieczona. Gorąco polecam!

Opinia pozytywna | 08-06-2011 21:44 | Biżuteria / Naszyjniki
Moraine Lake

Przepiękny naszyjnik. Pomysłowe wzornictwo, szlachetna forma i perfekcyjne wykonanie. Pani Anna Fidecka słynie z niezwykle pięknej biżuterii.

Opinia pozytywna | 14-05-2011 17:26 | Biżuteria / Naszyjniki
Simone

Pięknie dziękuję za cudne kolczyki, za błyskawiczną wysyłkę i wyrozumiałość ;). Oczywiście polecam wszystkim . Pozdrawiam!

Opinia pozytywna | 19-04-2011 11:50 | Biżuteria / Kolczyki
Carmen

Świetne kolczyki, niezwykle oryginalne i kobiece, a przy tym lekkie. Szybka przesyłka. Wielki pozytyw :-)

Opinia pozytywna | 10-04-2011 20:01 | Biżuteria / Kolczyki
Salto Angel

Piękny i doskonale wykonany.Podoba mi się nawet bardziej niż na zdjęciu.Pozdrawiam i dziękuję za miły i szybki kontakt:)

Opinia pozytywna | 05-04-2011 22:07 | Biżuteria / Wisiory
Uma

Jestem zauroczona kolczykami! Są niezwykle subtelne i osobliwie piękne, a przy tym zostały śicznie zapakowane:)Bardzo, bardzo dziękuję:)

Opinia pozytywna | 29-03-2011 12:31 | Biżuteria / Kolczyki
Fiann

Fiann

w Trendymanii od: 2008-01-18
77 dostępnych
22 w promocji
386 sprzedanych
178 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"