Fiann

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

wisior Bzik

produkt zgodny z opisem, wszystko OK.

Opinia pozytywna | 28-01-2012 16:52 | Biżuteria / Wisiory
Virya

Sliczny drobiazg, ma byc prezentem, mi podoba sie bardzo, licze, ze obdarowanej osobie rowniez przypadnie do gustu

Opinia pozytywna | 21-12-2011 22:20 | Biżuteria / Naszyjniki
W czasie burzy

Urocze i wyjatkowe kolczyki, bardzo mi sie podobaja, na pewno stana sie jednymi z moich ulubionych.

Opinia pozytywna | 21-12-2011 22:19 | Biżuteria / Kolczyki
Mirian

Cudowne

Opinia pozytywna | 16-12-2011 13:57 | Biżuteria /
Jaskinia

Kobiecy,niepokojący,cudowny i nareszcie mój.Przez rok zbierałam się na odwagę...i...pasujemy do siebie.A może to ON wybrał mnie? Dowód że talent zamienia się w magię.Dziękuję FIANN ps.dostawa błyskawiczna;-)

Opinia pozytywna | 16-12-2011 13:55 | Biżuteria / Naszyjniki
Płonąca rzeka

Piękna! Bardzo dziękuję

Opinia pozytywna | 12-12-2011 21:30 | Biżuteria / Wisiory
Enjoy the summer

Bizuteria jeszcze ladniejsza, niz na zdjeciu. Pieknie wykonana. Zachwycila wlascicielke, a teraz zachwyca wokolo swiat! Naprawde polecam i dziekuje za ekspresowa przesylke!

Opinia pozytywna | 02-12-2011 09:14 | Biżuteria / Komplety
Ciasteczka

małe cudeńko :) dziękuję:)

Opinia pozytywna | 24-11-2011 22:09 | Biżuteria / Kolczyki
Aztec Gold 3

Piękne, perfekcyjnie wykonane, bardzo dziękuję...

Opinia pozytywna | 20-11-2011 16:21 | Biżuteria / Kolczyki
Alacati

Kolczyki rewelwcyjne! Dziękuję bardzo.Szybka wysyłka

Opinia pozytywna | 02-11-2011 17:40 | Biżuteria / Kolczyki
Melitele - wisior

Przepiękny naszyjnik od przesympatycznej Artystki! Bardzo dziękuję! :)))

Opinia pozytywna | 10-10-2011 21:57 | Biżuteria / Wisiory
Quartet

Pani biżuteria to wyjątkowe połączenie wyczucia energii kształtu i perfekcyjnego wykonania.Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 06-10-2011 11:00 | Biżuteria / Wisiory
Ishtar -naszyjnik z granatami

Wspaniały naszyjnik, pięknie wykonany, od razu mnie przyciągnął. Fiann ma ogromne wyczucie formy, kształtu i wibracji tworzonej przez nią biżuterii. Jej prace są dla mnie wyjątkowe i niepowtarzalne. Dobry kontakt z Artystką i szybka wysyłka :)

Opinia pozytywna | 01-10-2011 14:26 | Biżuteria / Naszyjniki
Belisama

Piękna i oryginalna bransoletka, wykonana bardzo starannie

Opinia pozytywna | 15-09-2011 16:23 | Biżuteria / Bransolety
Cosmic Violet

Oryginalna bransoletka, wykonana bardzo starannie,przyjemnie się ją nosi, ściąga uwagę innych

Opinia pozytywna | 15-09-2011 16:22 | Biżuteria / Bransolety
Kocie oczy - naszyjnik z labradorytem

Kocie oczy są po prostu bardzo zabawne, dziękuję!

Opinia pozytywna | 13-08-2011 20:47 | Biżuteria / Naszyjniki
Dolores - naszyjnik z granatem

Naszyjnik delikatny, ale niezwykle oryginalny, przyciągający wzrok, piękna robota!

Opinia pozytywna | 13-08-2011 20:47 | Biżuteria / Naszyjniki
Clodette - pierścionek

Witam! Pierścionek zakupiony okazał się jeszcze piękniejszy niż na zdjęciu,prawdziwe arcydzieło.Wszystko załatwione profesjonalnie. Gorąco polecam! Witold Z.

Opinia pozytywna | 15-07-2011 23:45 | Biżuteria / Pierścionki
Ellen

Bardzo ładne kolczyki. Dziękuję. Pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 15-07-2011 16:37 | Biżuteria / Kolczyki
Srebrny Kieł

Super kontakt, wspaniała rzecz. Pozdrawiam ciepło!

Opinia pozytywna | 15-07-2011 14:27 | Biżuteria / Wisiory
Fiann

Fiann

w Trendymanii od: 2008-01-18
77 dostępnych
17 w promocji
398 sprzedanych
185 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"