Fiszerowa

Opinie

Głębia

Moje ulubione kolczyki-jedne z dwóch par. Jestem zachwycona!

Opinia pozytywna | 08-12-2010 14:09 | Biżuteria / Kolczyki
Szampańskie wodospady

Moje ulubione kolczyki-jedne z dwóch par. Jestem zachwycona!

Opinia pozytywna | 08-12-2010 14:09 | Biżuteria / Kolczyki
Extravaganza powder rose - bransoleta

Bardzo elegancka bransoletka. Polecam, szczególnie, że widziałam nową śliczna kolorystykę na stronie.

Opinia pozytywna | 08-12-2010 14:08 | Biżuteria / Bransolety
Extravaganza night

Piękna rzecz, bardzo oryginalna i elegancka,zgodna z opisem. Pani Izabeli dziękuję i polecam jej prace.

Opinia pozytywna | 08-12-2010 12:40 | Biżuteria / Bransolety
Wrzosowe wodospady

Bardzo dobry pomysł i wykonanie. Polecam.

Opinia pozytywna | 29-11-2010 15:03 | Biżuteria / Kolczyki
Wrzosowe wodospady

Bardzo dobry pomysł i wykonanie - tym bardziej, że na zamówienie. Prezent idealny.

Opinia pozytywna | 29-11-2010 15:02 | Biżuteria / Komplety
Lśnienie

Bardzo ładne, subtelne i eleganckie.

Opinia pozytywna | 07-11-2010 16:19 | Biżuteria / Kolczyki
Amelia

Kolczyki były na prezent - bardzo się podobały. Dziękuję

Opinia pozytywna | 15-10-2010 10:04 | Biżuteria / Kolczyki
Outremer

Moja żona powiedziała, że jest piękny

Opinia pozytywna | 08-08-2010 14:13 | Biżuteria / Naszyjniki
Bormio

Naszyjnik delikatny i bardzo efektowny. Dziękuję, pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 14-06-2010 15:21 | Biżuteria / Naszyjniki
Perłowy sznur

Prześliczne, elegacja prostoty jak zawsze sie sprawdza.

Opinia pozytywna | 28-05-2010 13:42 | Biżuteria / Naszyjniki
Turkish Princess II

Szybka obsługa, przepiękna biżuteria. Polecam i dziękuję.

Opinia pozytywna | 24-05-2010 16:06 | Biżuteria / Bransolety
Sliver pills

Witam, naszyjnik cudowny i niezwykły.Super. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 22-05-2010 10:13 | Biżuteria / Naszyjniki
Al Tarf

Duży kamień połączony z mnóstwem drobnych perełek.piękna praca,wynik doskonały

Opinia pozytywna | 18-04-2010 19:37 | Biżuteria / Naszyjniki
Morska sonata - bransoleta

urocza rzecz pasująca do wieczorowej kreacji jak i do dżinsów,polecam projektantkę

Opinia pozytywna | 16-04-2010 20:06 | Biżuteria / Bransolety
Morska sonata - naszyjnik

naszyjnik i bransoleta wykonane perfekcyjnie,piękny kamień mieniący się różnymi barwami z przewagą niebieskości i brązów wręcz jestem w nim zakochana,przesyłka błskawiczna,polecam

Opinia pozytywna | 16-04-2010 20:04 | Biżuteria / Naszyjniki
Słoneczne piórka

kolejny udany zakup

Opinia pozytywna | 09-04-2010 13:27 | Biżuteria / Kolczyki
Omszały koralowiec

B.piękny i okazały naszyjnik. Fantastyczne opakowanie. Polecam wszystkim wielbicielkom oryginalnej,autorskiej bizuterii, lubiacym eleganckie dodatki.

Opinia pozytywna | 31-03-2010 16:04 | Biżuteria / Naszyjniki
Frame

Przepiękny naszyjnik, ekspresowa dostawa, profesjonalna obsługa. Bardzo dziękuję i polecam.

Opinia pozytywna | 18-03-2010 09:56 | Biżuteria / Naszyjniki
Coque

Śliczne, wiosenne kolczyki, wygodne. pięknie ożywiają twarz, przypominają mi kiście winogron. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 15-03-2010 16:41 | Biżuteria / Kolczyki
Fiszerowa

Fiszerowa

w Trendymanii od: 2007-11-01
254 dostępne
956 sprzedanych
460 opinii  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"