Fiszerowa

Opinie

Livigno - komplet

Biżuteria stanowi komplet z naszyjnikiem Livigno, ale noszona niezależnie, prezentuje się równie znakomicie. Świetny kontakt z Twórcą i natychmiastowa reakcja. Dziękuję ślicznie. Polecam!

Opinia pozytywna | 08-03-2010 23:39 | Biżuteria / Komplety
Livigno

Bezpretensjonalny i pasujący prawie do wszystkiego. Bardzo lubię go nosić - samodzielnie lub w komplecie z kolczykami czy też bransoletką. Nie będę już wspominać o tych przeciągłych, niedyskretnych spojrzeniach, gdyż nie o to chodzi :) Pięknie dziękuję!

Opinia pozytywna | 08-03-2010 23:34 | Biżuteria / Naszyjniki
Rubinowa łza

Otworzyłam pudełeczka a tam WIOSNA !!! Delikatny urzekający naszyjnik.

Opinia pozytywna | 04-03-2010 14:57 | Biżuteria / Naszyjniki
Hawajskie błękity

Pierwszy zakup na trendymanii ! Wszystko bez zarzutu

Opinia pozytywna | 04-03-2010 13:34 | Biżuteria / Kolczyki
Succin mini

Nie można było lepiej ,niż zrobiła to Pani Iza ,wyeksponować swoistej magii bursztynu ... Piękny jest ten mix z onyksami i szlify podkreślające ich surowość. Cieszę się,że tak cudna biżuteria trafiła w me ręce :-)

Opinia pozytywna | 02-03-2010 19:38 | Biżuteria / Naszyjniki
Bursztynowy małż

Takie zestawienie bursztynu z piękną perełką było strzałem w dziesiątkę ! Powstał cudowny wisiorek ,który z całą pewnością należał będzie do moich ulubionych. Bardzo dziękuję Artystce :)

Opinia pozytywna | 02-03-2010 19:26 | Biżuteria / Wisiory
Bursztynowe małże

Kolczyki są urocze:leciuteńkie i subtelne ,a przy tym niebanalne. Aż żal zdejmować ...

Opinia pozytywna | 02-03-2010 19:21 | Biżuteria / Kolczyki
Pesca

To nie produkt, to prawdziwe dzielo, sztuka w czystej postaci. Bardzo dziekuje i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 25-02-2010 12:27 | Biżuteria / Komplety
Dropvitrail light

Śliczne, tylko nie wiedziałam, że z tyłu są pokryte czymś srebrnym. Tego nie było widać na zdjęciu. Mi zależało, żeby całe były przezroczyste a nie pomalowane. No ale trudno.. Tak poza tym są ok.

Opinia pozytywna | 22-02-2010 13:22 | Biżuteria / Kolczyki
Trentino

Piękny naszyjnik, bajeczne opakowanie. Serdecznie dziękuję:)

Opinia pozytywna | 18-02-2010 22:49 | Biżuteria / Naszyjniki
Leśne wspomnienia

Przepiękne, delikatne, leciutkie kolczyki. Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 18-02-2010 10:48 | Biżuteria / Kolczyki
Creme de la creme

Cudny!!!! Wkrótce zamówię bransoletę do kompletu.

Opinia pozytywna | 15-02-2010 18:54 | Biżuteria / Naszyjniki
Niezdecydowana

Bransoletka jest prześliczna ! Chyba będę ją codziennie nosić :) Do tego eleganckie i nowowczesne opakowanie, dziękuję :)

Opinia pozytywna | 10-02-2010 21:01 | Biżuteria / Bransolety
2009

Piękny nowoczesny naszyjnik pasujący do wielu ubrań. Najlepiej wygląda na czarnym golfie. Sliczny dodatek jak do biura tak i na wyjście. Pozdrawiam serdecznie twórczynię naszyjnika.

Opinia pozytywna | 09-02-2010 09:54 | Biżuteria / Naszyjniki
Turmalinowe piórka

Śliczne, delikatne, idealne :-)

Opinia pozytywna | 03-02-2010 13:51 | Biżuteria / Kolczyki
Mademoiselle platinum

Piękny naszyjnik. Przemiły kontakt i obsługa. Dziękuję i Pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 22-01-2010 09:59 | Biżuteria / Naszyjniki
Assemble

śliczne, delikatne, nowoczesne

Opinia pozytywna | 22-01-2010 08:41 | Biżuteria / Kolczyki
Uva

śliczne, delikatne, nowoczesne

Opinia pozytywna | 22-01-2010 08:41 | Biżuteria / Kolczyki
Noc w Tokio

SLICZNE I DELIKATNE

Opinia pozytywna | 10-01-2010 17:52 | Biżuteria / Kolczyki
Egg - koniczyna

Kolczyki piękne w swej prostocie, liczy się pomysł a tu bez wątpienia koncepcja jest doskonała! Piękne wykonanie i fantastycznie prezentują się na uszach, dziękuję!

Opinia pozytywna | 10-12-2009 11:30 | Biżuteria / Kolczyki
Fiszerowa

Fiszerowa

w Trendymanii od: 2007-11-01
256 dostępnych
954 sprzedane
460 opinii  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"