Iza Malczyk

Opinie pozytywne

0

Neutralne

0

Negatywne

Mermaid's Song - REZERWACJA

"perełki" Pani Izy reklamują się same więc ta opinia i tak niczego nie zmieni :)

Opinia pozytywna | 15-07-2010 21:49 | Biżuteria / Naszyjniki
Moirae - REZERWACJA

Taka jak napisałam wcześniej, na żywo rewelacja!!! Iście Królewski komplet:))) Bardzo, bardzo za niego dziękuję Pani Izo:)

Opinia pozytywna | 25-06-2010 13:19 | Biżuteria / Komplety
Parcae - REZERWACJA

Cudowny komplet:))) zdjęcia nie oddają jego piękna. A na żywo-po prostu brak mi słów aby go opisać. Serdecznie dziękuję Pani Izo:)

Opinia pozytywna | 25-06-2010 13:12 | Biżuteria / Komplety
Tanger

Przepiękny, oryginalny wisior. Dziękuję i polecam !!!

Opinia pozytywna | 17-06-2010 22:04 | Biżuteria / Naszyjniki
Sub Rosa

Cudne!

Opinia pozytywna | 10-06-2010 22:33 | Biżuteria / Kolczyki
Lumos

Przepiękne - nie można w żaden sposób wzroku od nich oderwać!

Opinia pozytywna | 10-06-2010 22:22 | Biżuteria / Kolczyki
Sailor's Cross - REZERWACJA

Kolejny zjawiskowy skarb, ktory wyszedl spod reki Pani Izy. Niesamowity, wykonczony z ogromna precyzja i dbaloscia o kazdy najmniejszy sszczegol. Dziekuje

Opinia pozytywna | 10-06-2010 20:28 | Biżuteria / Naszyjniki
Mina Lobata - REZERWACJA

Bogaty, przepieknie sie prezentujacy naszyjnik,ktory nosze z ogromna przyjemnoscia. Dziekuje Pani Izo :-)

Opinia pozytywna | 10-06-2010 20:25 | Biżuteria / Naszyjniki
Marie

Pani Izo oryginalny naszyjnik i przepiękne drobniutkie kolczyki-wszystko przeurocze.ma wiele zastosowań i na wielkie wyjście i na spotkanie imieninowe,ja tylko ubolewam że tak mało jest pani biżuterii,polecam i pozdrawiam

Opinia pozytywna | 07-06-2010 20:25 | Biżuteria / Komplety
Pritemps

Zielone marzenie... spelnione:-)

Opinia pozytywna | 29-05-2010 23:27 | Biżuteria / Bransolety
Lazy Summer Afternoon

Biżuteria autorstwa Pani Izy jest godna podziwu .Ten naszyjnik wydaje się być jednak dla mnie czymś więcej niż, naszyjnikiem. Od momentu kiedy go ubrał stał się dla mnie swego rodzaju talizmanem.

Opinia pozytywna | 21-05-2010 13:26 | Biżuteria / Komplety
Gouttelette - GENTILLESSE

Kropelkowy komplet zdobyl moje serce od razu. Jest lekki, delikatny. Energetyczny kolor turkusu kieruje mysli ku wakacjom, morzu.. Oczywicie wykonanie mistrzowskie. Oczywiscie wspolpraca idealna. Dziekuje Pani Izo i gratuluje niebywalego talentu.

Opinia pozytywna | 19-05-2010 21:44 | Biżuteria / Komplety
Framboise - GENTILLESSE

Zjawiskowy, wdzięczny, urokliwy komplecik:) Prawdziwe dzieło sztuki.DZIĘKUJĘ

Opinia pozytywna | 19-05-2010 11:53 | Biżuteria / Komplety
Magnetisme

Biżuteria Pani Izy zawsze wygląda zjawiskowo i samo jej oglądanie to wielka przyjemność. Jednak magia prac polega na tym, że nosząc ją zawsze czujemy się wyjątkowe. Dziękuję...

Opinia pozytywna | 18-05-2010 11:16 | Biżuteria / Naszyjniki
Bad Romance

Pani Izo brakuje mi słów co do tego naszyjnika,misternie wypracowany,delikatny róż połączony z prawie czarnym łańcuszkiem...rewelacyjny rezultat,proszę o więcej prac wystawianych do sprzedaży a nie z podpisem rezerwacja,pozdrawiam

Opinia pozytywna | 16-04-2010 20:14 | Biżuteria / Naszyjniki
Marin - REZERWACJA

Przeurocze kolczyki... miłość od pierwszego spojrzenia. Przywodzą na myśl to co kocham najbardziej.

Opinia pozytywna | 15-04-2010 22:11 | Biżuteria / Kolczyki
No More I Love You's

Piękny wisior, jak zawsze zresztą. Bardzo oryginalny o "dwóch twarzach". Dziękuję

Opinia pozytywna | 26-03-2010 15:02 | Biżuteria / Naszyjniki
Camomille - GENTILLESSE

Subtelny, cudowny wisiorek. Serdecznie dziękuję!

Opinia pozytywna | 25-03-2010 10:32 | Biżuteria / Wisiory
Madness Under Water - REZERWACJA

Mój znak to Ryby, zatem jakaś energia i intuicja Izy oplątały te oto kamienie w podwodny świat wyobraźni.

Opinia pozytywna | 23-03-2010 08:15 | Biżuteria / Naszyjniki
Guirlande - GENTILLESSE - REZERWACJA

Piekne dopelnienie naszyjnika...Subtelnosc i urok detalu...Dobrze jest byc kobieta i moc nosic te slicznosci od Pani Izy..;-) Bardzo dziekuje!

Opinia pozytywna | 22-03-2010 23:14 | Biżuteria / Kolczyki
Iza Malczyk

Iza Malczyk

w Trendymanii od: 2006-04-02
0 dostępnych
576 sprzedanych
351 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"