Iza Malczyk

Opinie pozytywne

0

Neutralne

0

Negatywne

Aceso - zamówienie specjalne

Wisior wykonany z powierzonego przeze mnie kamienia. Robi wrażenie swoim rozmiarem. Artystka przez swój pomysł świetnie wyeksponowała kamień, pomimo wielu jego niedoskonałości. Praca zrealizowana terminowo. Kontakt b. miły, przesyłka zabezpieczona.

Opinia pozytywna | 15-07-2014 15:16 | Biżuteria / Naszyjniki
Theia - srebrne kolczyki

Przecudne. Naszyjnik plus kolczyki - niezwykły, urzekający swoim pięknem i mistrzostwem wykonania komplet.

Opinia pozytywna | 12-06-2014 23:10 | Biżuteria / Kolczyki
Theia - unikatowy srebrny naszyjnik-kolia

Przepiękny, niepowtarzalny. Prawdziwy majstersztyk.

Opinia pozytywna | 12-06-2014 23:00 | Biżuteria / Naszyjniki
Eternal - efektowna bransoleta z opalami

Bransoletka wykonana -tradycyjnie- z pełną dbałościa o szczegóły. Biżuteria Artystki nigdy nie zawodzi. Jest inna. Wyjątkowa. Dopracowana. Chce się ją nosić. Z przyjemnością. Kontakt wzorowy. Przesyłka szybka. Opakowanie b. gustowne. Dziękuję. I bardzo polecam.

Opinia pozytywna | 05-06-2014 11:05 | Biżuteria / Bransolety
Pearl Lollipops REZERWACJA

cudo, cudo i jeszcze raz cudo :))dziękuję

Opinia pozytywna | 05-05-2014 09:46 | Biżuteria / Komplety
Gwieździsta - czarno-złota bransoletka ze spinelem

Przepiękna, delikatna bransoleta. Dokładnie taka jakiej oczekiwałam - stanowi cudowny komplet z kolczykami i naszyjnikiem Gwieździstym. Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 26-04-2014 08:40 | Biżuteria / Bransolety
Nuit Etoilee - unikatowy komplet ze srebra i lapisu lazuli - REZERWACJA

Wspaniały komplet. Jak zawsze przepięknie dobrane i wkomponowane kamienie. Trudno wybrać, który z posiadanych projektów jest najładniejszy bo wszystkie są tak samo doskonałe. Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 26-04-2014 08:37 | Biżuteria / Komplety
Omnia - unikatowy naszyjnik z wisiorem w kształcie krzyża wykonanym ze srebra

Piękny,wyjątkowy krzyżyk!Kolejne dzieło sztuki od Pani Izy,bardzo dziękuję,będę go nosić z dumą:-)

Opinia pozytywna | 23-04-2014 20:49 | Biżuteria / Naszyjniki
Śladami Pasterza - REZERWACJA

Jestem bardzo zadowolona. Zamówienie było indywidualne, wymagało współpracy obu stron.Z pewnością w przyszłości skorzystam jeszcze z talentu Pani Izy Malczyk

Opinia pozytywna | 23-04-2014 18:28 | Biżuteria / Naszyjniki
Eternal - REZERWACJA

Urocze i delikatne kolczyki do kompletu z naszyjnikiem. Świetnie prezentują się na uszach i z pewnością będą należały do moich ulubionych. Dziękuję Pani Izo.

Opinia pozytywna | 17-04-2014 23:45 | Biżuteria / Kolczyki
Eternal - delikatny naszyjnik z opalem

Subtelny naszyjnik o intrygującej formie i kolorach. Idealny dla mnie :)

Opinia pozytywna | 17-04-2014 23:42 | Biżuteria / Naszyjniki
Castello di Sole - unikatowy naszyjnik z wisiorem w kształcie klucza - REZERWACJA

Klucz jest przepiękny, prawdziwe dzieło sztuki. Podobnie jak "cherry" będzie należał do moich ulubionych :). Pozdrawiam serdecznie Pani Izo i dziękuję...

Opinia pozytywna | 09-04-2014 22:17 | Biżuteria / Naszyjniki
Ecbatana - srebrne kolczyki - REZERWACJA

Kolczyki są śliczne, świetnie i starannie wykonane. Znakomity kontakt z artystką.

Opinia pozytywna | 21-03-2014 14:58 | Biżuteria / Kolczyki
Black Glitter - srebrna bransoleta z perłami

Kolejna w mojej kolekcji przepiękna bransoleta od Pani Izy. Efekt końcowy jest dokładnie taki jak w moich wyobrażeniach - delikatne perły w ciemnym srebrze wyglądają po prostu nieziemsko :) Wspaniały kontakt z Artystą :) Czekam na kolejne cudowne projekty :)

Opinia pozytywna | 06-03-2014 15:25 | Biżuteria / Bransolety
Cercis - REZERWACJA

Delikatny, cudowny i zwiewny projekt - aż szkoda, że lato tak daleko ....

Opinia pozytywna | 04-03-2014 19:44 | Biżuteria / Bransolety
Black is the Ocean - REZERWACJA

Cudowna bransoleta, idealnie dopasowana do kolczyków i naszyjnika. Przepięknie zaprojektowana i wykonana. I jak zwykle brakuje słów żeby opisać jej piękno w rzeczywistości.

Opinia pozytywna | 04-03-2014 19:42 | Biżuteria / Bransolety
Pays des Reves - REZERWACJA

Co można napisać o pracach Pani Izy po tylu słowach uznania już napisanych? Chyba tylko potwierdzić, że i to co stworzyła dla mnie jest wyjątkowe, piękne i sprawia radość. Przy tak delikatnych liniach zdumiała mnie trwałość i stabilność biżuterii.

Opinia pozytywna | 04-02-2014 11:26 | Biżuteria / Naszyjniki
Everlasting - REZERWACJA

Dzieła Pani Izy można kupować w ciemno :) Pięknie zaprojektowane, idealnie dopracowane, mistrzowsko wykonane - bransoleta jest cudowna i stanowi niesamowite połączenie z resztą kompletu. I oczywiście kontakt z Artystą idealny :)

Opinia pozytywna | 22-01-2014 09:05 | Biżuteria / Bransolety
Purbello - kolczyki ze srebra i kwarcu ametystowego

Mają swój urok...

Opinia pozytywna | 14-12-2013 13:41 | Biżuteria / Kolczyki
Perpetua - naszyjnik z wisiorem w kształcie klucza

Unikatowy, piękny. Wspaniała współpraca. Dziękuję!

Opinia pozytywna | 14-12-2013 13:40 | Biżuteria / Wisiory
Iza Malczyk

Iza Malczyk

w Trendymanii od: 2006-04-02
0 dostępnych
576 sprzedanych
350 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"