Iza Malczyk

Opinie pozytywne

0

Neutralne

0

Negatywne

Dark Excellence - REZERWACJA

Prace Pani Izy, to dopiero ogrom pozytywnej energi,są piękne,przemyślane ,dopracowane...

Opinia pozytywna | 15-04-2012 11:53 | Biżuteria / Bransolety
Waterfall - REZERWACJA

Zapierający dech w piersiach! absolutne mistrzostwo świata! Biżuteria Pani Izy to prawdziwy skarb :) Wykonana z sercem. Dziękuję pięknie!!!

Opinia pozytywna | 14-04-2012 20:01 | Biżuteria / Naszyjniki
Sorbet Malinowy - REZERWACJA

Mój ukochany komplet! sama nie wiem czy wolę go nosić czy na niego patrzeć! :) Ślicznie dziękuję!

Opinia pozytywna | 14-04-2012 19:53 | Biżuteria / Komplety
Ukryta Miłość - REZERWACJA

Piękny! Idealny dodatek na małe i wielkie wyjścia.

Opinia pozytywna | 12-04-2012 13:44 | Biżuteria / Wisiory
Jet-elle

Piękna ozdoba, nieco tajemnicza, oryginalna. Świetny kontakt z Autorką. Dziękuję, polecam Artystkę:)

Opinia pozytywna | 10-04-2012 14:54 | Biżuteria / Komplety
Broken Wing

Bransoletki jest piękna. Niepowtarzalna. To moja kolejna praca zakupiona u pani Izy i wiem, ze nie ostatnia. dziękuje !

Opinia pozytywna | 10-04-2012 14:49 | Biżuteria / Bransolety
Broken Wings - REZERWACJA

Kolczyki do kompletu wykonane na specjalne zamówienie. dziękuję!

Opinia pozytywna | 10-04-2012 14:48 | Biżuteria / Kolczyki
Mechaniczne Oko

Świetny i zupełnie inny niż wszystkie.

Opinia pozytywna | 09-04-2012 11:23 | Biżuteria / Pierścionki
Black Hearts

Przepiękne, niesamowite, moje ulubione.

Opinia pozytywna | 09-04-2012 11:22 | Biżuteria / Kolczyki
Black Paisley - REZERWACJA

I zjawiskowy DODATEK do naszyjnika.Jestem wciąż i nieustannie pod ogromnym wrażeniem Pani talentu.Pozdrawiam serdecznie i świątecznie.

Opinia pozytywna | 06-04-2012 08:20 | Biżuteria / Kolczyki
Black Paisley

Przepiękny.Trochę bałam się tej czerni,ale wszystko w porządku.Są zjawiskowe.Tajemnicze,przyciągają spojrzenie,wspaniałe uczucie nosić coś tak wyjątkowego.

Opinia pozytywna | 06-04-2012 08:13 | Biżuteria / Naszyjniki
Royal - REZERWACJA

Jedyny komplet Pani Izy, którego jestem dumną posiadaczka.

Opinia pozytywna | 03-04-2012 19:31 | Biżuteria / Komplety
Macchiato

Przepiękne kolczyki, oryginalne, intrygujące i moje :). Dzieło sztuki. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 02-04-2012 08:26 | Biżuteria / Kolczyki
Cendre

Biżuteria tej Artystki nigdy nie zawodzi. Zawsze dopracowana i wysmakowana. Kolczyki klasyczne. Piękne. Taką biżuterię zawsze warto mieć. Dziękuję. Polecam.

Opinia pozytywna | 01-04-2012 19:16 | Biżuteria / Kolczyki
Cascata

Prześliczne,żadne słowa nie oddadzą ich piękna.Wyglądają rewelacyjnie i tak też się w nich czuję. Biżuteria z klasą i duszą.

Opinia pozytywna | 27-03-2012 08:31 | Biżuteria / Kolczyki
Champagne

Efekt jak po champagne:-)

Opinia pozytywna | 08-12-2011 23:00 | Biżuteria / Komplety
Frais Bis - GENTILLESSE

Bardzo dziękuję Pani Izo. Śliczny!!!!!

Opinia pozytywna | 23-11-2011 20:11 | Biżuteria / Naszyjniki
Maltański

Cudo,cudo,po prostu cudo. Cokolwiek bym o nim nie napisała będzie banalne.Niezwykle efektowny, dopieszczony w każdym calu, przykuwający wzrok.I jak wszystkie prace Pani Izy-niepowtarzalny, z duszą i charakterem.Dziękuję.

Opinia pozytywna | 09-11-2011 18:41 | Biżuteria / Naszyjniki
Peche

The craftsmanship is unbelievable! I am so lucky to have one of your pieces! Thank you!!

Opinia pozytywna | 17-10-2011 20:36 | Biżuteria / Naszyjniki
Prune

Piękny.Połączenie talentu i wyobraźni artystycznej Pani Izy daje fantastyczny efekt. Jak ten naszyjnik. I jest mój.Dziękuję.

Opinia pozytywna | 30-09-2011 20:12 | Biżuteria / Naszyjniki
Iza Malczyk

Iza Malczyk

w Trendymanii od: 2006-04-02
0 dostępnych
576 sprzedanych
350 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"