Joanna Lewandowska

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

patera turkusowy amonit

Super, czegoś takiego szukałem.

Opinia pozytywna | 14-12-2016 19:29 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
5 Pani Magdaleny

Numerek wygląda świetnie. Współpraca z Panią Joanną bardzo dobra. Serdecznie polecam.

Opinia pozytywna | 08-07-2016 14:59 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Rzeźba amonitu.

Jest zaskakującą, niebanalną ozdobą salonu. Rewelacja!!!

Opinia pozytywna | 20-01-2016 16:13 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
pomarańczowy kameleon .

Kameleon kapitalny , wszystkie prace artystki fantastyczne, polecam gorąco.

Opinia pozytywna | 07-08-2015 16:14 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
16 dla Pana Jerzego

Uczciwy i sympatyczny kontakt , wspaniałe dzieła ,tworzenie piękna na wysokim poziomie,prawdziwa sztuka.Polecam. jerzy kazmierski.

Opinia pozytywna | 27-04-2015 13:25 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Brat Edka dla Pani Marzeny

bardzo dobry kontakt z artystą. ślimak prześliczny ,był robiony na zamówienie ,wszystko przebiegło bardzo profesjonalnie,miałam wpływ na proces tworzenia ślimaczka . ceramika dotarła w całości nic się nie zepsuło,ani nie uszkodziło. bardzo polecam panią Joannę. marzena

Opinia pozytywna | 12-11-2014 09:12 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
numerki na dom

Cudo!!!!!

Opinia pozytywna | 07-04-2014 09:53 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
DZIEWIĄTKA DLA PANI JOANNY

Super kontakt z artystą.

Opinia pozytywna | 26-02-2014 11:02 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
ceramiczny wazon w łódkę

Piękny i zgodny z moimi oczekiwaniami , dostawa błyskawiczna. Już "stoją" w nim tulipany oczywiście pomarańczowe - zjawiskowo...

Opinia pozytywna | 15-02-2014 17:49 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
tablica na dom Pani Anny

Tablica wykonana przez Panią Joannę należy do tej kategorii rzeczy, których obecność daje radość i sprawia, że codzienność staje się barwniejsza. Z całą pewnością będzie ozdobą domu. Jeśli zaś chodzi o konkrety, to tablica jest wykonana solidnie, estetycznie i z nadzwyczajną dbałością o szczegóły. W toku uzgadniania detali tablicy Pani Joanna służyła mi cenną radą i pomocą, za co serdecznie dziękuję. Jeśli wolą kogoś z Państwa jest posiadanie czegoś szczególnego, polecam prace tego Twórcy.

Opinia pozytywna | 24-11-2013 17:41 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Pensjonat w prezencie

jest piękny... nie mogę się doczekać aż obdaruje nim znajomych :)

Opinia pozytywna | 11-09-2013 08:36 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Rodzinka kaktusów

Kaktusy sa rewelacyjne, pani Joanna przesympatyczna!! Pozdrawiam i polecam innym zakup tych cudeniek.

Opinia pozytywna | 08-07-2013 22:13 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Tablica dla Pana Zbyszka

Wspaniała, ujmująca i rzeczowa współpraca z Twórcą/Wytwórcą. Gorąco polecam innym.

Opinia pozytywna | 15-04-2013 19:45 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
ceramiczna patera z dziewczyną

Patera jest RE WE LA CYJ NA - jak zresztą wszystkie prace Artystki.Zdobi mój stół w jadalni i za każdym razem "wzrok dziewczyny" przyciąga moją uwagę , coś niesamowitego...

Opinia pozytywna | 05-03-2013 16:39 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
tablica na dom

Tablica jest świetna, artystyczna i nietuzinkowa. Współpraca z Panią Joanną - bez zastrzeżeń. Tablica zdobi Nasz dom i jest jedyna na naszej ulicy (a nawet jedyna w całym mieście!). Gdyby na wszystkich budynkach były takie tablice - świat byłby weselszy! Polecam więc! :)

Opinia pozytywna | 25-01-2013 15:22 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
rodzinka kaktusów dla Pani Joanny.

Ta rodzinka nie tylko na zdjęciu wygląda świetnie :-) Polecam bardzo każdemu, kto lubi nietuzinkową ceramikę! Pani Joanno bardzo dziękuję!

Opinia pozytywna | 11-04-2012 13:12 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
ślimak Edek

Edek zdobi i dumnie strzeże mojego ogrodu. Dziękuję Pani Joanno za troskę, z jaką potraktowała Pani moje zamówienie.

Opinia pozytywna | 19-03-2012 09:44 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
amonit

Pani Joanno, amonity mnie oczarowały. Wybierając, myślałam o nich jako o znaku miejsca, gdzie mieszkam. Teraz mogę jeszcze dopisać, że ten ceramiczny od Pani urzeka sam w sobie i nie jest tylko wizytówką Jury. Bardzo, bardzo dziękuję.Pozdrawiam. Liliana

Opinia pozytywna | 15-12-2011 15:22 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
kaktus kaktusowaty

Super , błyskawiczna przesyłka , kontakt z twórcą rewelacyjny.Polecam i sama skorzystam.

Opinia pozytywna | 08-09-2011 15:19 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
jak rękawiczka

KAPITALNY , JAK WSZYSTKIE PRACE PANI JOASI. Pozdrawiam Ewa Żołnierczuk

Opinia pozytywna | 11-08-2011 13:03 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Joanna Lewandowska

Joanna Lewandowska

w Trendymanii od: 2008-12-16
39 dostępnych
11 na zamówienie
170 sprzedanych
82 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy