Joanna Mikowska

Opinie

Mroźny. Piryt.Rezerwacja dla Pani Barbary.

Pierscionek na zywo prezentuje sie jeszcze lepiej niz na zdjeciu. Jest nie tylko piekny i oryginalny ale tez znakomicie 'lezy' na palcu i jest wygodny. Pani Joanno bardzo dziekuje za bardzo mila wspoprace (pierscionek byl wykonany na zamowienie).

Opinia pozytywna | 18-05-2015 22:00 | Biżuteria / Pierścionki
Agatowa kolebka.Rezerwacja dla p.Elżbiety.

Nietuzinkowy ,piękny :)

Opinia pozytywna | 11-02-2015 22:24 | Biżuteria / Pierścionki
Surowa biel.

Pierścionek jest przepiękny Dostawa szybka i bezproblemowa. Fajnie opakowanie:) Bardzo dziękuje i już sie zastanawiam nad kolejnymi zakupami:)

Opinia pozytywna | 23-01-2015 15:29 | Biżuteria / Pierścionki
Drewniane lustra.

Kolczyki przepiekne. Proste, oryginalne, nietuzinkowe i eleganckie zarazem. Zostaly dostarczone wczoraj, a dzisiaj zwrocily uwage wszystkich w pracy. Juz wiem, ze bede siegala po nie bardzo czesto. Swietnie jest miec na sobie, cos co mozna kreslic jako JA. Dziekuje Pani Joannie i czekam na kolejne pomysly i popozycje.

Opinia pozytywna | 13-01-2015 19:10 | Biżuteria / Kolczyki
Antyczna meduza. Turkus.

Bardzo piękne kolczyki. Jestem bardzo zadowolona z zakupu, serdecznie dziękuję artystce.

Opinia pozytywna | 03-01-2015 00:00 | Biżuteria / Kolczyki
Lody pistacjowe.

Warto bylo czekac Pani Joanno.... J'adore...

Opinia pozytywna | 12-12-2014 18:27 | Biżuteria / Pierścionki
Mroźny. Szafirowy.

Pierscionek niezwykle oryginalny, cudowny.... Polecam Artystke.

Opinia pozytywna | 15-10-2014 21:10 | Biżuteria / Pierścionki
Subtelny.Rezerwacja.

Pierscionek jest sliczny, bardzo starannie wykonany i niebanalny. Dziekuje za miły kontakt meilowy i szybką dostawę. Szczerze polecam Tworczynię.

Opinia pozytywna | 02-07-2014 20:17 | Biżuteria / Pierścionki
Mroźny. Rubinowy.Rezerwacja.

Jestem zachwycona! Pierścień robi wrażenie masywnego a jest tak delikatny i wyrafinowany w swej prostocie, że aż dech zapiera! Bardzo dziękuję i gratuluję pomysłu!

Opinia pozytywna | 16-05-2014 22:11 | Biżuteria / Pierścionki
Mosiężny. Błysk.

piekny :) bardzo dziekuje!

Opinia pozytywna | 22-03-2014 15:09 | Biżuteria / Pierścionki
Czarna Perła.

Pierścionek jest bardzo oryginalny

Opinia pozytywna | 06-12-2013 14:14 | Biżuteria / Pierścionki
Mrosiądz.Nocny.

Pierścionek jest bardzo ładny.

Opinia pozytywna | 06-12-2013 14:13 | Biżuteria / Pierścionki
Cyrkonia okrągła.

Bardzo fajne! Dziekuje i polecam.

Opinia pozytywna | 27-11-2013 17:10 | Biżuteria / Kolczyki
Dęby.Srebro.Zamówienie specjalne.

Bardzo efektowne. Polecam

Opinia pozytywna | 23-10-2013 21:30 | Biżuteria / Kolczyki
Mroźny. Piryt.

Dziekuję za sprawne załatwienie sprawy. Jedyna moja uwaga: nie wysyłajcie pocztą.. Pozdrawiam serdecznie i do nastepnego. . :)

Opinia pozytywna | 06-08-2013 12:25 | Biżuteria / Pierścionki
Joanna Mikowska

Joanna Mikowska

w Trendymanii od: 2009-03-20
18 dostępnych
5 w promocji
3 na zamówienie
77 sprzedanych
35 opinii  (97% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy