Joanna Watracz

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

LA MÉLODIE DU COEUR - naszyjnik

Kobieca, delikatna i bardzo misterna biżuteria-jak zawsze u Pani Joasi :-) Dziękuję i pozdrawiam

Opinia pozytywna | 25-03-2013 15:20 | Biżuteria / Naszyjniki
Srebrne ażurowe kolczyki - BLUEBELLS

Bajeczne, pięknie wykonane kolczyki. Delikatne, zwiewne ale jednocześnie eleganckie. Kamienie o cudnej barwie. Bardzo dziękuję :)

Opinia pozytywna | 28-02-2013 12:06 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki - Srebrne koła

Śliczne maleństwa, wykonane na zamówienie, ale wedle projektu Artysty. Pięknie zestawione kamienie o wspaniałej kolorystyce, a do tego odrobina srebra dodaje charakteru. Kolejny bardzo udany zakup. Bardzo, bardzo dziękuję i już myślę o dalszych cudeńkach w wykonaniu Pani Joanny!!

Opinia pozytywna | 28-12-2012 10:39 | Biżuteria / Kolczyki
SLEEPING BEAUTY - Naszyjnik - Vermeil i Srebro

Od dawna podziwiałam prace Pani Joanny. Postrzegałam je jako finezyjne, eleganckie, wyrafinowane. Wreszcie nadszedł oczekiwany komplet sleeping beauty.Naprawdę zaniemówiłam. Pierwszorzędne wykonanie ( mam na myśli zwłaszcza koronkowy wisior), cudowne, skrzące, najwyższej jakości kamienie o przepięknej kolorystyce...To piekna, ponadczasowa biżuteria, dodająca urody. Dziękuję Artystce i polecam! Także z uwagi na wspaniały kontakt z Artystą!

Opinia pozytywna | 28-12-2012 10:36 | Biżuteria / Naszyjniki
SLEEPING BEAUTY - Kolczyki

Od dawna podziwiałam na zdjęciach prace Pani Joanny. Postrzegałam je jako finezyjne, eleganckie, wyrafinowane. Wreszcie nadszedł oczekiwany komplet sleeping beauty.Naprawdę zaniemówiłam. Pierwszorzędne wykonanie ( mam na myśli zwłaszcza koronkowy wisior), cudowne, skrzące, najwyższej jakości kamienie o przepięknej kolorystyce...To piękna, ponadczasowa biżuteria, dodająca urody. Dziękuję Artystce i polecam! Także z uwagi na wspaniały kontakt z Artystą!

Opinia pozytywna | 28-12-2012 10:35 | Biżuteria / Kolczyki
BIRDS OF PARADISE - Kolczyki

Piękne kolczyki, jeszcze piękniejsze niż na zdjęciach. To kolejna moja para i na pewno nie ostatnia. Polecam wszystkim:))

Opinia pozytywna | 22-11-2012 10:20 | Biżuteria / Kolczyki
MATTINA GELIDA - kolczyki

Równie bajeczne kolczyki do kompletu z bransoletą. Pięknie dziękuję, razem prezentują się niesamowicie, ciężko oderwać wzrok!

Opinia pozytywna | 15-04-2012 19:02 | Biżuteria / Kolczyki
MATTINA GELIDA - bransoleta

Niesamowita bransoleta. Jak zawsze genialnie dobrane minerały, bezbłędnie połączone w bajeczną kaskadę :) Bardzo, bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 15-04-2012 19:01 | Biżuteria / Bransolety
Vigna - REZERWACJA

Kolczyki są ...urocze,.)

Opinia pozytywna | 15-04-2012 11:43 | Biżuteria / Kolczyki
PESCA

Opinia jak zawsze bardzo pozytywna. Zachwycająca biżuteria, elegancko zapakowana i błyskawicznie wysłana :) Do tego przemiły kontakt z Artystką! Oczywiście polecam i bardzo dziękuję!!!

Opinia pozytywna | 14-04-2012 19:51 | Biżuteria / Kolczyki
BERCEUSE II - komplet

Absolutnie powalający komplet! spełnienie marzeń :) Szybka realizacja zamówienia i przemiły kontakt z Artystką.

Opinia pozytywna | 14-04-2012 18:08 | Biżuteria / Komplety
LA MÉLODIE DU COEUR - bransoleta

Bransoleta jest naprawdę wyjątkowa. Jestem bardzo zadowolona z zakupu, zresztą nie pierwszy raz :) Bardzo dziękuję i serdecznie pozdrawiam!

Opinia pozytywna | 14-04-2012 18:07 | Biżuteria / Bransolety
Oh, this pearl! - długi podwójny naszyjnik

Bardzo niezwykly naszyjnik! Dziekuje Pani Joasiu :-)

Opinia pozytywna | 25-01-2012 14:32 | Biżuteria / Naszyjniki
TWILIGHT - ażurowe kolczyki

Zachwycające. Dziękuję :-)

Opinia pozytywna | 16-01-2012 17:29 | Biżuteria / Kolczyki
Juicy Charms! - naszyjnik z kluczem

Bardzo dziękuję. Prześliczny :-)

Opinia pozytywna | 16-01-2012 17:28 | Biżuteria / Naszyjniki
Fulmala - bransoleta

Przepiękna bransoleta! wyjątkowe minerały w bajecznej i szalenie oryginalnej formie! w dodatku cudnie zapakowana!!! Pani Joasiu, bardzo dziękuję!

Opinia pozytywna | 30-10-2011 21:01 | Biżuteria / Bransolety
TALE OF AZURE COAST III

Bardzo dziękuję. Kolczyki są prześliczne :-)

Opinia pozytywna | 27-10-2011 19:24 | Biżuteria / Kolczyki
Tale of azure coast II

Piękne.Dziękuję.

Opinia pozytywna | 16-07-2011 21:41 | Biżuteria / Kolczyki
Lavanda - pastelowe kolczyki

Cudeńka :)

Opinia pozytywna | 20-06-2011 19:30 | Biżuteria / Kolczyki
Del arco iris - KOLEKCJA CANDELABRO

Kolczyki są przepiękne. Zakochałam się w nich od pierwszego wejrzenia... :)Bardzo dziękuję Pani Joanno, pozdrawiam serdecznie.

Opinia pozytywna | 03-06-2011 14:25 | Biżuteria / Kolczyki
Joanna Watracz

Joanna Watracz

w Trendymanii od: 2007-12-18
32 dostępne
4 w promocji
2 na zamówienie
233 sprzedane
142 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"