Katarzyna Radzka

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

zamówienie dla pani Moniki

SUPER, SUPER, SUPER! jestem pod nieustającym wrażeniem talentu i pomysłu.

Opinia pozytywna | 02-01-2013 14:26 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
wróciłam

Rysunek "Wróciłam" jest przepiękny. Na żywo prezentuje się jeszcze piękniej niż na zdjęciu. Dostawa bardzo szybka. Jestem bardzo zadowolona z transakcji.

Opinia pozytywna | 20-12-2012 18:02 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
pojadę tym pociągiem

Piękna praca,bardzo sugestywna,wspaniałe barwy.Jestem z nią szczególnie związana,bo rozpoczęła moją przygodę z Trendymanią.

Opinia pozytywna | 10-12-2012 01:32 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
free fallin'

Przepiękna 'free falin'jest już moja:)Jestem nią zauroczona.Dziękuje.

Opinia pozytywna | 09-12-2012 18:15 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
kalendarz A3

Kalendarz jest bardzo piękny.Portrety wspaniałe.Jakość zdjęć naprawdę bardzo dobra, kolory jak żywe:)Polecam.Bardzo dobry prezent pod choinkę.

Opinia pozytywna | 09-12-2012 18:14 | Dekoracja Wnętrz / Inne
kup mi żółte tulipany

Zakupiłam 2 rysunki, na dwa prezenty.Oprócz doskonałego wykonania jestem zachwycona bardzo miłym kontaktem z Panią Kasią oraz błyskawiczna dostawą.

Opinia pozytywna | 16-11-2012 09:30 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Teodozja

Zdecydowanie jest to zakup bardzo udany. Kolory, wzór, wykonanie w żadnym elemencie mnie nie zawiodły. Mam nadzieję, że będzie to udany prezent.

Opinia pozytywna | 16-11-2012 09:29 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
skrzypce

Obraz PRZEPIĘKNY! Wielkie dzięki :)

Opinia pozytywna | 08-06-2012 14:31 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
JANUARY

Optymizm, optymizm, po tysiąckroć optymizm! Nie można się oprzeć takiemu wrażeniu, gdy spogląda się na tę pracę. W związku z tym została podarowana w prezencie, by przywracała doby humor i oddalała troski.

Opinia pozytywna | 16-04-2012 17:10 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Gienia

Błyskawiczna przesyłka, Przepiękny obrazek! Już wisi na ścianie i czeka na towarzystwo :))) Pozdrawiam Artystkę!

Opinia pozytywna | 11-04-2012 19:28 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
jabłka

Wszystko bez zarzutu!Polecam!

Opinia pozytywna | 10-04-2012 22:25 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Artur

To mój kolejny zakup u tej ARTYSTKI. Polecam zdecydowanie. Miły kontakt, szybciutka przesyłka a przede wszystkim fotka nie oddaje całego piękna obrazu :)

Opinia pozytywna | 28-09-2011 19:33 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Kobieta

Rysunek robi wrażenie, już nie mogę się doczekać kiedy zawiśnie oprawiony na mojej ścianie.

Opinia pozytywna | 01-04-2011 23:09 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Bartek

bardzo miły kotek, myślę, że podobał się obdarowanej dziewczynce

Opinia pozytywna | 09-12-2010 01:04 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Zosia

Przecudnej urody Zośka!To już trzeci obraz z kotem tej autorki w mojej kolekcji. Polecam wszystkim panią Katarzynę R. :)

Opinia pozytywna | 27-09-2010 13:51 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Dla Sergiusza

Bardzo dziękuję za kotka. Obraz ma niesamowicie soczyste energetyczne kolory - lepiej wygląda w rzeczywistości, niż na zdjęciu. Dodam, że synkowi kotek się spodobał, nazwał go Puszek :-)

Opinia pozytywna | 17-09-2010 14:15 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
pejzaż 3

Sycący. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 09-07-2010 17:59 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Zygfryd

Halo tu Zygfryd od Zygfryda! Jeju jak tu fajnie! Codziennie świeżo złowione rybki, świeża morska bryza, A Zygfryd obdarowany- rozbawiony bardzo... "Obaj dzienkujom bardzoo";-) Ja również Katarzyno Er...;-)

Opinia pozytywna | 21-12-2009 20:03 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Pedro

Pedro jest bardzo zadowolony z honorowego miejsca na półce :)

Opinia pozytywna | 08-12-2009 00:32 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
RUBY

Bardzo dziękuję za fantastyczny rysunek, który jest jeszcze piękniejszy niż na zdjęciu. Praca wykonana b. starannie!!! Wysyłka bardzo szybka, a rysynek został b.dobrze zapakowany. Serdecznie polecam wszystkim prace pani Katarzyny . Beata

Opinia pozytywna | 16-11-2009 15:06 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Katarzyna Radzka

Katarzyna Radzka

w Trendymanii od: 2008-01-02
66 dostępnych
2 w promocji
224 sprzedane
97 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
( zobacz film )
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"