Kornelia Sus

Opinie

Meandry snu - bransoletka z ametystem w srebrze

Świetny kontakt z Panią Kornelią)) Przepiękna bransoletka- zapakowana misternie ;elegancko)))) Ten zakup zrobił mi ogromna radość.Mega szybka wysyłka.Mam nadzieję,że to dopiero początek .Dziekuje i serdecznie pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 10-10-2016 20:53 | Biżuteria / Bransolety
Na skrzydłach lasu - srebrny wisior z unikatową, barwną miniaturą

Bardzo dziekuje za piekny wisior,ktory spelnil moje oczekiwania.Otrzymalam go w gustownym opakowaniu a zamowienie zostalo zrealizowane bardzo sprawnie. Z przyjemnoscia polecam bizuterie pani Kornelli znajomym. Barbara

Opinia pozytywna | 06-10-2016 23:51 | Biżuteria / Wisiory
Bezdroża ciszy - srebrny naszyjnik z opalem dendrytowym i kamieniem księżycowym

Cudowny wisior. Dawno żaden zakup nie sprawił mi takiej przyjemności. Artystka tworzy przedmioty niezwykłe. Z pewnością zamówię jeszcze coś dla siebie lub córki. Polecam każdemu szukającemu czegoś oryginalnego i pięknego.

Opinia pozytywna | 04-08-2016 13:51 | Biżuteria / Wisiory
Poziomki i róże - srebrne kolczyki z szafirami i rodolitami

Zjawiskowe! Przeszły moje najśmielsze oczekiwania! Super!

Opinia pozytywna | 06-07-2016 07:36 | Biżuteria / Kolczyki
Lodowy skrawek - srebrny naszyjnik z kwarcem

Zachwycający, delikatny, niepowtarzalny wisior, zdecydowanie ładniejszy niż na zdjęciu, przepięknie opakowany.Przesyłka dotarła błyskawicznie.Dziękuję Pani Kornelio. Polecam zakupy u Artyski.

Opinia pozytywna | 04-06-2016 10:48 | Biżuteria / Wisiory
Słońce na gałęzi - srebrny naszyjnik z kwarcem dendrytowym, larimarem i bursztynem

Jak zawsze piękne opakowanie kryjące prawdziwy skarb:) Jestem zachwycona urodą wisiora. Dziękuję Pani Kornelio:)

Opinia pozytywna | 26-04-2016 22:59 | Biżuteria / Naszyjniki
Srebrny komplet

To moje kolejne zakupy u tej Artystki i, jak zwykle, zachwyt - piękna kompozycja, niesamowite wyczucie w kolorystycznym doborze kamieni, wszystko dopracowane w najdrobniejszym szczególe. Kontakt z Artystką przemiły. Dziękuję za porady i cierpliwość. Przedstawiane do wyboru szkice prac z możliwymi do zastosowania rozwiązaniami to duże ułatwienie. Gorąco polecam, a sama już złożyłam prośbę o kolejne dzieła sztuki dla siebie.

Opinia pozytywna | 18-04-2016 19:55 | Biżuteria / Komplety
Wichry wspomnień - srebrne kolczyki z cytrynem i ametystem

Kolczyki to zamówienie do kupionego wcześniej wisiora. Dopasowane idealnie. Będzie cudny komplet.

Opinia pozytywna | 22-03-2016 12:07 | Biżuteria / Kolczyki
Szumiące oceany - srebrny naszyjnik z larimarem

To mój kolejny zakup u tej Artystki i jak zwykle jestem zachwycona - wszystko pięknie zharmonizowane, starannie wykończone i cudnie zapakowane. Ja będę wracać na kolejne zakupy.

Opinia pozytywna | 22-03-2016 12:06 | Biżuteria / Naszyjniki
Podmuch Wenus - srebrny naszyjnik z kwarcem

Bardzo dziękuje. Biżuteria zrobiona przez Panią Kornelię zawsze sprawia mi ogromną przyjemność.

Opinia pozytywna | 27-01-2016 19:21 | Biżuteria / Wisiory
Lśni serca ogień - srebrny naszyjnik z labradorytem i smokiem

Szybka wysylka, ladnie zapakowane, mily kontakt.

Opinia pozytywna | 19-01-2016 21:59 | Biżuteria / Naszyjniki
Podążając za światłem - bransoletka z bursztynem w srebrze

Piękna bransoleta!

Opinia pozytywna | 15-12-2015 23:22 | Biżuteria / Bransolety
Piwoniowy gaj - srebrny pierścionek ze spinelem

Pierścionek przecudny, wygląda lepiej niż na zdjęciu. Pięknie zapakowany. Zamówienie zrealizowane szybko (2 dni ). Polecam Trendymanię i dzieła pani Kornelii Sus !

Opinia pozytywna | 10-12-2015 15:17 | Biżuteria / Pierścionki
Wichry wspomnień - srebrny naszyjnik z opalem australijskim, cytrynem i ametystem

To już mój kolejny zakup i, jak zwykle, jestem zachwycona. Gorąco polecam prace tej Artystki. To prawdziwe dzieła sztuki. Dziękuję. Na pewno będę wracać.

Opinia pozytywna | 10-12-2015 09:28 | Biżuteria / Naszyjniki
Księżycowa poświata - srebrny wisior z opalem dendrytowym i kamieniem księżycowym

Wisior jest dokładnie taki, jak na zdjęciu. Cudne kamienie, staranne wykonanie i jak zwykle wszystko oięknie zapakowane. Przesyłka super szybka. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 10-12-2015 09:26 | Biżuteria / Wisiory
Nadchodzi noc - srebrny wisior z labradorytem i onyksem

Wisiorek był tak pięknie zapakowany, że aż szkoda było zepsuć to arcydzieło. Ciekawość zwyciężyła i... warto było. Zawartość piękna, dokładnie taka, jak na zdjęciu. Kontakt z Artystką przemiły i szybki. Wysyłka błyskawiczna. Dziękuję i gorąco polecam. Ja wrócę na pewno.

Opinia pozytywna | 27-11-2015 18:07 | Biżuteria / Wisiory
Cisza obłoków - srebrne kolczyki z białymi perłami

Kolczyki cudowne:):):) Błyskawiczna dostawa i piękna oprawa. Bardzo dziękuję:):):)

Opinia pozytywna | 05-10-2015 19:49 | Biżuteria / Kolczyki
Wzgórza ciszy - srebrny naszyjnik z opalem dendrytowym i perłą

Naszyjnik jest Przepiękny!!! Wykonany z dbałością o każdy szczegół:):) Do tego pieknie zapakowany. Pani Kornelio! Bardzo dziękuje i gratuluję talentu!!!

Opinia pozytywna | 26-09-2015 22:08 | Biżuteria / Naszyjniki
Zagajnik - srebrny naszyjnik z labradorytem, turmalinami i granatem

Naszyjnik jest naprawdę śliczny :) Błyskawiczna przesyłka. Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 21-09-2015 23:49 | Biżuteria / Naszyjniki
Pieśń księżyca - srebrny wisior z rubinem

Ćma jest prześliczna:)Wykonana z wielkim kunsztem.Piękna praca.

Opinia pozytywna | 14-09-2015 20:46 | Biżuteria / Wisiory
Kornelia Sus

Kornelia Sus

w Trendymanii od: 2014-02-18
39 dostępnych
273 sprzedane
132 opinie  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy