Kornelia Sus

Opinie

Czas sieje ciszę - srebrny naszyjnik, dwustronny medalion z bursztynem i labradorytem

medalion jest przepiekny!!!a dostawa ekspresowa Dziekuje slicznie

Opinia pozytywna | 31-08-2015 13:48 | Biżuteria / Naszyjniki
Mroczne jezioro - srebrny pierścionek z labradorytem

Pierścionek jest śliczny! Bardzo dziękuję ;)

Opinia pozytywna | 24-08-2015 12:36 | Biżuteria / Pierścionki
W Twoim blasku - srebrna bransoletka z perłami hodowlanymi

Pani Kornelia - godna polecenia, najważniejsze - piękne projekty, szybkie wykonanie i...nic dodatkowo płatne.

Opinia pozytywna | 24-08-2015 08:53 | Biżuteria / Bransolety
Śniąca planeta - srebrny naszyjnik z agatem dendrytowym

Bajkowy, śliczny naszyjnik :), krajobraz zaklęty w kamieniu :), jestem zachwycona :). Dziękuję i POLECAM :)

Opinia pozytywna | 12-02-2015 08:18 | Biżuteria / Naszyjniki
Świetlista kometa- srebrny naszyjnik z opalem szlachetnym i onyksem

Naszyjnik jest prżepiekny!!!!Male dzielo sztuki!wyglada zjawiskowo.Dziekuje slicznie

Opinia pozytywna | 09-12-2014 18:41 | Biżuteria / Naszyjniki
Pajęczy list - bransoletka, rzemień ze srebrem

Bransoletka ładna ,niefunkcjonalne zapięcie,bez pomocy- samemu jest trudno uchwycić dwa końce i zapiąć:(

Opinia neutralna | 23-11-2014 18:16 | Biżuteria / Bransolety
Skarb Atlantydy- srebrny naszyjnik ze szmaragdem

Naszyjnik piekny, starannie wykonany, elficki. Slicznie opakowany, a do tego upominek niespodzianka. Bardzo to mile. Serdecznie dziekuje.

Opinia pozytywna | 18-11-2014 11:08 | Biżuteria / Naszyjniki
Uśmiech losu - bransoletka skórzana ze srebrem

Polecam prace Pani Korneli ,sa cudowne, z pewnością każdy znajdzie w nich cos dla siebie, oczywiście dodam ,ze kontakt jest przemiły :) polecam szczerze :)

Opinia pozytywna | 06-11-2014 23:26 | Biżuteria / Bransolety
Żywioły- Ziemia- srebrny wisior z labradorytem i księżycem

Wisior jest po prostu cudowny.Dziękuję:)

Opinia pozytywna | 20-10-2014 20:51 | Biżuteria / Wisiory
Mozaikowa radość - bransoletka skórzana ze srebrem

Rewelacyjna bransoletka - śliczna, delikatna i elegancka. Bardzo dziękuję za mozaikową radość :-) Małgorzata

Opinia pozytywna | 11-10-2014 14:56 | Biżuteria / Bransolety
Leśny szaman- srebrny naszyjnik z labradorytem

Piękny, czarodziejski wisior, a do tego gustowna niespodzianka. Dziękuję i Polecam :)

Opinia pozytywna | 26-08-2014 23:29 | Biżuteria / Naszyjniki
Elfie łzy- srebrna bransoletka z turmalinami

Bransoletka jest przepiękna!!!!Dziekuje ślicznie!

Opinia pozytywna | 24-07-2014 11:32 | Biżuteria / Bransolety
Kornelia Sus

Kornelia Sus

w Trendymanii od: 2014-02-18
42 dostępne
273 sprzedane
132 opinie  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy