Kornelia Sus

Opinie pozytywne

Zaklęty trójkąt - srebrny naszyjnik z labradorytem

Wisior bardzo piękny, prosty ale wyjątkowo zdobny, oryginalny, mieniący się wieloma nieoczywistymi barwami.

Opinia pozytywna | 06-11-2021 16:20 | Biżuteria / Naszyjniki
Dolina ptaków - srebrna bransoleta z agatem mszystym i cyrkoniami

Dziś odebrałam przesyłkę . Paczuszka zrobiła ogromne wrażenie. Mało, że bransoletka została pięknie zapakowana, to wewnątrz odkryłam prezent - srebrne pozłacane kolczyki z perłami. Sama bransoletka jest identyczna, jak na fotografiach ( które, chciałabym dodać, są świetnie wykonane i zachęciły do kupna). Serdecznie dziękuję i szczerze polecam pracę artystki (od teraz, mojej ulubionej).

Opinia pozytywna | 02-09-2021 18:15 | Biżuteria / Bransolety
Po drugiej stronie galaktyki - srebrny naszyjnik z opalem monarch, motywem słońca i księżyca

Naszyjnik jest piękny, niesie ze sobą tak wielki ładunek energii, symbolizuje dopełnienie dwóch wielkich sił władających naszym Niebem, zabiera nas w tę najpiękniejszą podróż, o której wszyscy marzymy, zabiera nas w kosmiczną podróż, gdzie wszystkie pomysły stają się możliwe do zrealizowania, w drodze do innej strony galaktyki w pełnym pędzie mija te gromady świecących, mrugających gwiazd, uzmysławia, że wszystkie te gwiazdy mogą być nasze. Jest dla nas cenny, bo idealnie oddaje naszą wspólną drogę, którą przeszliśmy w ostatnim czasie. Piękna praca, pobudzająca zmysły i fantazję, ślicznie pokazuje najważniejsze w życiu człowieka wartości. Dziękuję Pani Kornelio, nie myślałem, że wszystko to co w ostatnim czasie jest dla mnie tak ważne, wszystko o czym mówiłem, pisałem i myślałem znajdę w jednym naszyjniku, który mogłem ofiarować....

Opinia pozytywna | 17-08-2021 18:33 | Biżuteria / Naszyjniki
Czerwcowe dzwonki - srebrne kolczyki z ametystem i kwarcem różowym

Kolczyki są zachwycające - tak, jak cała twórczość pani Kornelii.

Opinia pozytywna | 16-07-2021 19:24 | Biżuteria / Kolczyki
Wzgórza pod gwiazdami - srebrny naszyjnik z jaspisem oceanicznym

Super

Opinia pozytywna | 14-03-2021 11:45 | Biżuteria / Naszyjniki
W cieniu ogrodu - srebrny wisior z opalem australijskim i cytrynem

Delikatny, bardzo romantyczny naszyjnik. Zdecydowanie podkreśli, subtelność kobiecej urody:-) Bardzo dziękuję Pani Kornelio

Opinia pozytywna | 03-02-2021 16:21 | Biżuteria / Naszyjniki
Odchodząc w noc - srebrny naszyjnik z księżycem

Zjawiskowo piękny!

Opinia pozytywna | 31-12-2020 18:21 | Biżuteria / Naszyjniki
Zamówienie specjalne - dopłata

Dzien Dobry Pani Kornelio, Dokonalam zaplaty. Jestem Pani bardzo wdzeczna za cierpliwosc i pomoc. Dziekuje bardzo. Pozdrawiam serdecznie, zyczac spokojnych Swiat w gronie najblizszych. Wszystkiego Dobrego na Nowy Rok 2021 z duza nadzieje ze bedzie dla nas lepszy. Gabriela

Opinia pozytywna | 11-12-2020 08:30 | Biżuteria / Kolczyki
Zimowy świt - srebrne kolczyki z perłami, pozłacanym srebrem i motywem róży

Dzien Dobry Pani Kornelio, Odebralam kolczyki ktore sa poprostu przesliczne.Przepiekna praca i dokladnosc. Dokladnie tak samo jak w brazolecie. Ma Pani wyjatkowy talent a ja jestem przeszczesliwa ze udalo mi sie dotrzec do Pani. Dziekuje bardzo! zyczac dalszych sukcesow w pracy zawodowej i zyciu osobistym. Wdzeczna za wszystko. Gabriela

Opinia pozytywna | 09-12-2020 09:23 | Biżuteria / Kolczyki
W dolinie za mgłą - srebrna bransoletka z ammolitem, kwarcem dendrytowym i agatem mszystym

Przepiękna bransoleta, opakowanie robi wrażenie :) Słowem bajka. Bardzo dziękuję Pani Kornelio :)

Opinia pozytywna | 08-12-2020 15:56 | Biżuteria / Bransolety
Rysy światła - srebrny pierścionek z kamieniem księżycowym

Dziękuję za wzorowy kontakt i wspaniały wyrób :)

Opinia pozytywna | 07-12-2020 12:06 | Biżuteria / Pierścionki
Ognie gwiazd - srebrna bransoletka z koralem fossil i opalem etiopskim

Piękna niepowtarzalna bransoleta . Neutralne kolory . Po prostu stworzona dla mnie (:

Opinia pozytywna | 02-12-2020 11:37 | Biżuteria / Bransolety
Podwodny ogród - srebrny naszyjnik z agatem mszystym

Super

Opinia pozytywna | 12-11-2020 20:34 | Biżuteria / Naszyjniki
Taniec trzciny - srebrny wisior z kwarcem dendrytowym i diamentem

Oto dzieło Natury doskonale zespolone z dziełem sztuki: Natura w płytce kamienia- niczym w skondensowanej mgle- zawarła koronę drzewa, ale nieorganicznego; podobnego raczej wykwitom mrozu na szybie, Artystka zaś czule ujęła to cudo srebrną koronką, uhonorowała misternym wiankiem leśnego pnącza, zza którego wygląda bezdenne oko diamentu i patrzy na mnie- zachwyconą, onieśmieloną i szczęśliwą tym pięknem... Artystko, Pani Kornelio- ukłony i podziękowania!

Opinia pozytywna | 09-09-2020 20:56 | Biżuteria / Wisiory
W drodze do zimy - srebrny naszyjnik z agatem mszystym i ametystem

Naszyjnik w rzeczywistości jeszcze piękniejszy niż na zdjęciach, zachwycający! Szybka przesyłka. Naszyjnik pięknie zapakowany. Kontakt z artystką pełen ciepła i życzliwości. Bardzo dziękuję Pani Kornelio.

Opinia pozytywna | 24-08-2020 18:44 | Biżuteria / Naszyjniki
Słodki zapach trawy - srebrny naszyjnik z opalem ognistym, kwarcem truskawkowym i agatem dendrytowym

Fantastyczna i niepowtarzalna biżuteria, dziękuję !

Opinia pozytywna | 16-06-2020 21:56 | Biżuteria / Naszyjniki
Na dnie zielonego snu - bransoletka na rzemieniu z ammolitem w srebrze

Bransoletka jest bardzo oryginalna. Szybka wysyłka.

Opinia pozytywna | 18-05-2020 08:24 | Biżuteria / Bransolety
Senny strumyk - srebrna bransoletka z ammonitem

Oryginalny pomysł i bardzo ładne wykonanie.

Opinia pozytywna | 13-05-2020 18:21 | Biżuteria / Bransolety
Miliony małych chwil - srebrny dwustronny naszyjnik z bursztynem i granatem

Piękny?

Opinia pozytywna | 01-04-2020 22:25 | Biżuteria / Naszyjniki
Piaski Andromedy - srebrne kolczyki z opalem etiopskim, granatem i cyrkonią

Kolejny skarb od Pani Korneli...

Opinia pozytywna | 24-03-2020 08:38 | Biżuteria / Kolczyki
Kornelia Sus

Kornelia Sus

w Trendymanii od: 2014-02-18
45 dostępnych
285 sprzedanych
136 opinii  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy