Kornelia Sus

Opinie pozytywne

Wzgórza pod gwiazdami - srebrny naszyjnik z jaspisem oceanicznym

Super

Opinia pozytywna | 14-03-2021 11:45 | Biżuteria / Naszyjniki
W cieniu ogrodu - srebrny wisior z opalem australijskim i cytrynem

Delikatny, bardzo romantyczny naszyjnik. Zdecydowanie podkreśli, subtelność kobiecej urody:-) Bardzo dziękuję Pani Kornelio

Opinia pozytywna | 03-02-2021 16:21 | Biżuteria / Naszyjniki
Odchodząc w noc - srebrny naszyjnik z księżycem

Zjawiskowo piękny!

Opinia pozytywna | 31-12-2020 18:21 | Biżuteria / Naszyjniki
Zamówienie specjalne - dopłata

Dzien Dobry Pani Kornelio, Dokonalam zaplaty. Jestem Pani bardzo wdzeczna za cierpliwosc i pomoc. Dziekuje bardzo. Pozdrawiam serdecznie, zyczac spokojnych Swiat w gronie najblizszych. Wszystkiego Dobrego na Nowy Rok 2021 z duza nadzieje ze bedzie dla nas lepszy. Gabriela

Opinia pozytywna | 11-12-2020 08:30 | Biżuteria / Kolczyki
Zimowy świt - srebrne kolczyki z perłami, pozłacanym srebrem i motywem róży

Dzien Dobry Pani Kornelio, Odebralam kolczyki ktore sa poprostu przesliczne.Przepiekna praca i dokladnosc. Dokladnie tak samo jak w brazolecie. Ma Pani wyjatkowy talent a ja jestem przeszczesliwa ze udalo mi sie dotrzec do Pani. Dziekuje bardzo! zyczac dalszych sukcesow w pracy zawodowej i zyciu osobistym. Wdzeczna za wszystko. Gabriela

Opinia pozytywna | 09-12-2020 09:23 | Biżuteria / Kolczyki
W dolinie za mgłą - srebrna bransoletka z ammolitem, kwarcem dendrytowym i agatem mszystym

Przepiękna bransoleta, opakowanie robi wrażenie :) Słowem bajka. Bardzo dziękuję Pani Kornelio :)

Opinia pozytywna | 08-12-2020 15:56 | Biżuteria / Bransolety
Rysy światła - srebrny pierścionek z kamieniem księżycowym

Dziękuję za wzorowy kontakt i wspaniały wyrób :)

Opinia pozytywna | 07-12-2020 12:06 | Biżuteria / Pierścionki
Ognie gwiazd - srebrna bransoletka z koralem fossil i opalem etiopskim

Piękna niepowtarzalna bransoleta . Neutralne kolory . Po prostu stworzona dla mnie (:

Opinia pozytywna | 02-12-2020 11:37 | Biżuteria / Bransolety
Podwodny ogród - srebrny naszyjnik z agatem mszystym

Super

Opinia pozytywna | 12-11-2020 20:34 | Biżuteria / Naszyjniki
Taniec trzciny - srebrny wisior z kwarcem dendrytowym i diamentem

Oto dzieło Natury doskonale zespolone z dziełem sztuki: Natura w płytce kamienia- niczym w skondensowanej mgle- zawarła koronę drzewa, ale nieorganicznego; podobnego raczej wykwitom mrozu na szybie, Artystka zaś czule ujęła to cudo srebrną koronką, uhonorowała misternym wiankiem leśnego pnącza, zza którego wygląda bezdenne oko diamentu i patrzy na mnie- zachwyconą, onieśmieloną i szczęśliwą tym pięknem... Artystko, Pani Kornelio- ukłony i podziękowania!

Opinia pozytywna | 09-09-2020 20:56 | Biżuteria / Wisiory
W drodze do zimy - srebrny naszyjnik z agatem mszystym i ametystem

Naszyjnik w rzeczywistości jeszcze piękniejszy niż na zdjęciach, zachwycający! Szybka przesyłka. Naszyjnik pięknie zapakowany. Kontakt z artystką pełen ciepła i życzliwości. Bardzo dziękuję Pani Kornelio.

Opinia pozytywna | 24-08-2020 18:44 | Biżuteria / Naszyjniki
Słodki zapach trawy - srebrny naszyjnik z opalem ognistym, kwarcem truskawkowym i agatem dendrytowym

Fantastyczna i niepowtarzalna biżuteria, dziękuję !

Opinia pozytywna | 16-06-2020 21:56 | Biżuteria / Naszyjniki
Na dnie zielonego snu - bransoletka na rzemieniu z ammolitem w srebrze

Bransoletka jest bardzo oryginalna. Szybka wysyłka.

Opinia pozytywna | 18-05-2020 08:24 | Biżuteria / Bransolety
Senny strumyk - srebrna bransoletka z ammonitem

Oryginalny pomysł i bardzo ładne wykonanie.

Opinia pozytywna | 13-05-2020 18:21 | Biżuteria / Bransolety
Miliony małych chwil - srebrny dwustronny naszyjnik z bursztynem i granatem

Piękny?

Opinia pozytywna | 01-04-2020 22:25 | Biżuteria / Naszyjniki
Piaski Andromedy - srebrne kolczyki z opalem etiopskim, granatem i cyrkonią

Kolejny skarb od Pani Korneli...

Opinia pozytywna | 24-03-2020 08:38 | Biżuteria / Kolczyki
Ponad wiatrem - srebrny naszyjnik z larimarem

Naszyjnik jest wykonany z niezwykłą dbałością o szczegóły, do tego piękny larimar w cudnej oprawie wywołuje mój szczery uśmiech. Bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 23-03-2020 09:50 | Biżuteria / Naszyjniki
Zorza nad wiosennym ogrodem - srebrny naszyjnik z opalem australijskim i kwiatami

PIĘKNY NASZYJNIK!!!...Subtelny, a zarazem przykłówający uwagę:-)...Kobiecy w każdym szczególe...romantyczny...wzbudzający tęsknotę za pięknem natury...BARDZO DZIEKUJĘ PANI KORNELIO!!!

Opinia pozytywna | 12-03-2020 09:44 | Biżuteria / Naszyjniki
Okruch przeszłości - srebrna bransoletka z ammonitem

Pięknie wykonana srebrna skamielina. Dziękuję i polecam :)

Opinia pozytywna | 20-02-2020 18:38 | Biżuteria / Bransolety
Posłuchaj zimowych lasów - srebrny dwustronny naszyjnik z kwarcem dendrytowym i kwiatem z masy perłowej

Prawdziwa zima w wisiorze. Piękna praca, Dziękuję i POLECAM !

Opinia pozytywna | 20-02-2020 18:37 | Biżuteria / Naszyjniki
Kornelia Sus

Kornelia Sus

w Trendymanii od: 2014-02-18
37 dostępnych
273 sprzedane
132 opinie  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy