Litori

Opinie

IMIZAEL - unikatowe kolczyki

Wspaniałe kolczyki! Eleganckie ale z pazurem i wyjątkowe. Niesamowita dbałość o szczegóły i piękne wykonanie. Dziękuję bardzo i będę do Pani Wiolety wracać po więcej :)

Opinia pozytywna | 14-07-2020 16:42 | Biżuteria / Kolczyki
ELTAOR - Ekskluzywny, srebrny naszyjnik

Naprawdę wyjątkowy, niepowtarzalny naszyjnik. Piękny kunszt z wykorzystaniem techniki owijania uzupełnia serce naszyjnika, kwarc. Artystka również przykłada dużą staranność i uwagę do opakowania biżuterii. Odkąd jestem wlaścicielką tego cuda, kilka razy dziennie zaglądam do pudełeczka żeby nacieszyć oko. Na szyji wygląda jak milion dolarów! Artystka jest przemiła i nie zawahała się wprowadzić drobnych zmian, o które prosiłam. Dziękuję pięknie!

Opinia pozytywna | 13-07-2020 21:50 | Biżuteria / Naszyjniki
LITTLE LUCK Srebrne kolczyki z ametystem

Piękne, delikatne i unikatowe; świetny kontakt z Artystą

Opinia pozytywna | 18-06-2020 15:42 | Biżuteria / Kolczyki
ELTORIN Srebrny naszyjnik z labradorytem

Naszyjnik bardzo ładny , efektowny, solidnie wykonany, piękny kamień zmieniający kolor w zależności od oświetlenia. Naszyjnik pięknie zapakowany, aż szkoda otwierać, dzięki za gratisy, a nawiasem mówiąc dzisiaj kupiłam drugi naszyjnik z Pani zbiorów.

Opinia pozytywna | 03-01-2020 22:47 | Biżuteria / Naszyjniki
MONTAGOR - Elficki pierścionek

Pięknie wykonany pierścionek, ekspresowa wysyłka, a kontakt z Panią Wioletą bez zarzutu! Do tego bardzo starannie opakowanie prezentowe, serdecznie polecam

Opinia pozytywna | 03-01-2020 00:13 | Biżuteria / Pierścionki
REYSALOR - Pierścionek z turkusem

Prawdziwe dzieło sztuki, niepowtarzalny, oryginalny i..nie można od niego oderwać wzroku......

Opinia pozytywna | 09-12-2019 22:07 | Biżuteria / Pierścionki
SARGENTA - srebrny wisior z agatem

Opinia pozytywna | 21-11-2019 15:59 | Biżuteria / Wisiory
SUSADEA - Unikatowe, srebrne kolczyki

Kolczyki są ciekawe ale nie leżą za dobrze.

Opinia neutralna | 16-10-2018 13:34 | Biżuteria / Kolczyki
KSIĘŻYCOWE KROPLE SZCZĘŚCIA - unikatowy pierścionek

Dla Pani Wiolety przekazuję serdeczne podziękowania za dodatkowe wiadomości o swoim księżycowym cacku, super ekspresowe dostarczenie przesyłki a także tekturowe, opierzone gniazdko z wartościowym pudełeczkiem. Opinie o pierścionku pozostawiam obdarowanej. Lesław

Opinia pozytywna | 04-09-2018 13:21 | Biżuteria / Pierścionki
ŻĄDZA PURPUROWEJ DELIKATNOŚCI - Srebrny naszyjnik

Piękny naszyjnik z bardzo dobrze dobranym kamieniem, prosta, gustowna forma w świetnym stylu, pięknie zapakowane,bardzo polecam.

Opinia pozytywna | 22-07-2018 23:45 | Biżuteria / Naszyjniki
WRZOSOWE ŁĄKI CZAROITU - Srebrny pierścionek

Pierścionek jest prześliczny, pięknie wykonany a jego kamień z czaroitu zachwyca swoimi barwami fioletowych odcieni. Pięknie opakowany dotarł do mnie i nadziwić się nie mogłam jego urodzie wśród rozsypanych suszonych kwiatków. Bardzo dziękuję za udaną transakcję, to mój najpiękniejszy pierścionek jaki miałam.

Opinia pozytywna | 11-07-2018 15:14 | Biżuteria / Pierścionki
RHUM kolczyki

Przepiękne kolczyki, idealnie pasują do wcześniej zakupionego naszyjnika :) jak zawsze świetny kontakt z artystką i przemiła współpraca. Gorąco polecam i na pewno zajrzę tu jeszcze nie raz :D

Opinia pozytywna | 21-06-2018 14:31 | Biżuteria / Kolczyki
TYTANOWY OGIEŃ GRANATU - Unikatowy pierścionek

Pierścionek niesamowity... Nie potrafię znaleźć słów, by opisać emocje jakie budzi :D bogata gama kolorów zamknięta w jednym kamieniu, przepięknie wykonany, na palcu prezentuje się magicznie!!! Uwielbiam cała biżuterię zakupioną u artystki ale ten pierścionek zdecydowanie skradł moje serce (i oczy :)) gorąco polecam!!!

Opinia pozytywna | 19-06-2018 00:25 | Biżuteria / Pierścionki
GRAFITOWE GAŁĄZKI PRZEMIJANIA - Srebrny naszyjnik

Przepiękny naszyjnik, na żywo robi niesamowite wrażenie. Najwyższa jakość wykonania! 120% zadowolenia :D

Opinia pozytywna | 19-06-2018 00:22 | Biżuteria / Naszyjniki
EVIL MASK Unikatowy pierścień z opalem

Jest piękniejszy niż na zdjęciu. Misterna, wspaniała praca, przemiły kontakt z Artystką. K.

Opinia pozytywna | 01-03-2018 15:06 | Biżuteria / Pierścionki
ILIANARO Delikatne, srebrne kolczyki

Wspaniale ! Uzywane na specialne okazje ! Jestem mega zadowolona :D

Opinia pozytywna | 24-02-2018 01:53 | Biżuteria / Kolczyki
PLUIE D'AZUR - okazały naszyjnik z azurytem

Dziękuję. Piękna rzecz, pięknie zapakowana, sprawna i szybka wysyłka.

Opinia pozytywna | 14-02-2018 11:24 | Biżuteria / Naszyjniki
NA SKRAJU BURSZTYNU - Srebrny pierścionek

Przepiękny pierścień, który na żywo robi jeszcze większe wrażenie niż na zdjęciach. Jak zawsze przemiła współpraca, świetny kontakt ze sprzedawcą. Blyskawiczna wysyłka oraz dostawa. Polecam gorąco!

Opinia pozytywna | 28-11-2017 19:28 | Biżuteria / Pierścionki
RHUM- Srebrny wisiorek z bursztynem

Jak zawsze pełen profesjonalizm i świetna współpraca. Naszyjnik przepiękny, na żywo robi gigantyczne wrażenie :) 120% satysfakcji!!! Nie mogę się doczekać kolejnych zakupów

Opinia pozytywna | 28-11-2017 19:25 | Biżuteria / Naszyjniki
MAJOWY WSCHÓD-Małe kolczyki z labradorytem

Przedmioty zgodne zamówieniem. Szybka przesyłka. Dziękuję bardzo.

Opinia pozytywna | 16-11-2017 22:01 | Biżuteria / Kolczyki
Litori

Litori

w Trendymanii od: 2011-06-02
92 dostępne
159 sprzedanych
77 opinii  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy