Litori

Opinie

RHUM- Srebrny wisiorek z bursztynem

Jak zawsze pełen profesjonalizm i świetna współpraca. Naszyjnik przepiękny, na żywo robi gigantyczne wrażenie :) 120% satysfakcji!!! Nie mogę się doczekać kolejnych zakupów

Opinia pozytywna | 28-11-2017 19:25 | Biżuteria / Naszyjniki
MAJOWY WSCHÓD-Małe kolczyki z labradorytem

Przedmioty zgodne zamówieniem. Szybka przesyłka. Dziękuję bardzo.

Opinia pozytywna | 16-11-2017 22:01 | Biżuteria / Kolczyki
SREBRZYSTY NOKTURN - Srebrny naszyjnik z obsydianem

Piękny naszyjnik. Szybka przesyłka. Dziękuję bardzo.

Opinia pozytywna | 16-11-2017 22:00 | Biżuteria / Naszyjniki
RUBY LOVE - Srebrny pierścionek

Pierścionek zrobiony na życzenie, wszystko wedle moich zaleceń. Każda decyzja była konsultowana. Dodatkowo rzetelne informacje i porady. Realizacja całego projektu zajęła około 2 tygodnie. Jest piękny. Czego chcieć więcej?

Opinia pozytywna | 07-08-2017 17:22 | Biżuteria / Pierścionki
Zamówienie specjalne

Szybko i sprawnie. Tak powinno być. :)

Opinia pozytywna | 13-07-2017 12:15 | Biżuteria / Pierścionki
NEUGASIS- Unikatowy, srebrny naszyjnik

CUDOWNYYYYYY! Polecam R.B.

Opinia pozytywna | 23-06-2017 08:30 | Biżuteria / Naszyjniki
IHATI

Absolutnie perfekcyjna realizacja :)

Opinia pozytywna | 27-12-2016 16:42 | Biżuteria / Pierścionki
MOON Srebrny naszyjnik z kryształem

Po raz drugi mialem przyjemnosc wspolpracowac z Panią Wioletą i po raz drugi jestem pod ogromnym wrazeniem jej wyobrazni, umiejetnosci i kunsztu w tworzeniu bizuterii. Naszyjnik prezentuje sie niesamowicie, nie moge sie doczekac reakcji osoby ktora zostanie nim obdarowana !!! jeszcze raz serdecznie dziekuje za cala wspolprace, za poswiecenie w procesie tworzenia i za swietny kontakt. na pewno nie byla to nasza ostatnia wspolpraca!!! DZIEKUJĘ :D

Opinia pozytywna | 28-09-2016 14:28 | Biżuteria / Naszyjniki
KHEANE Delikatne kolczyki z zielonym onyksem

Wszystko ok

Opinia pozytywna | 15-08-2016 21:29 | Biżuteria / Kolczyki
GOLD FLAME Ekskluzywny naszyjnik z cyrkonią

Naszyjnik przerósł wszelkie oczekiwania. Przepiękny "kawałek sztuki" który będzie noszony z dumą! Poza tym świetny kontakt z Panią Wioletą. Na pewno nie była to nasza ostatnia przygoda!!!

Opinia pozytywna | 19-05-2016 19:51 | Biżuteria / Naszyjniki
ASHANATH srebrne kolczyki handmade z agatem malinowym

Niesamowite kolczyki i pełen profesjonalizm :)

Opinia pozytywna | 31-03-2016 22:29 | Biżuteria / Kolczyki
REUN unikatowy naszyjnik z fioletowym ametystem

Bardzo sympatyczny kontakt i prześliczny naszyjnik :)

Opinia pozytywna | 31-03-2016 22:28 | Biżuteria / Naszyjniki
DREAMCATCHER srebrny naszyjnik z granatem

Esencja wielkiego talentu Artystki w ślicznej oprawie.

Opinia pozytywna | 04-02-2016 10:44 | Biżuteria / Naszyjniki
CHIANTI - srebrny pierścionek handmade

Piękny i oryginalny pierścionek. Wspaniały kontakt z Artystką. Bardzo dziękuję:)

Opinia pozytywna | 18-12-2015 17:25 | Biżuteria / Pierścionki
INEAN unikatowy naszyjnik z pomarańczowym karneolem

niezwykła staranność i wdzięk wykonania

Opinia pozytywna | 10-12-2015 11:26 | Biżuteria / Naszyjniki
OSAN srebrne kolczyki z karneolem

subtelna precyzyjna praca

Opinia pozytywna | 10-12-2015 11:25 | Biżuteria / Kolczyki
DREAMCATCHER unikatowe kolczyki z koralem różowym

majstersztyk

Opinia pozytywna | 03-12-2015 19:21 | Biżuteria / Kolczyki
ACALIA srebrne kolczyki , różowy koral

Piękne, misternie wykonane kolczyki. Noszenie ich to sama radość:)

Opinia pozytywna | 03-12-2015 11:59 | Biżuteria / Kolczyki
JOULL Delikatny pierścionek z kwarcem lemon

Delikatny i uroczy, ale robiący wrażenie pierścionek. Z całą pewnością noszenie go na palcu sprawia ogromną przyjemność :) Wykonany z dbałością o każdy szczegół, ujmujące opakowanie i ekspresowa przesyłka. Bardzo dziękuję :)

Opinia pozytywna | 22-09-2015 15:15 | Biżuteria / Pierścionki
RUBY DELIZIA Srebrne kolczyki z rubinem

Jestem zachwycona kolczykami! Są niepowtarzalne, nietuzinkowe, będą stanowiły idealne wykończenie eleganckiego stroju - natychmiast zajęły pozycję na liście moich ulubionych ;) Kamienie pięknie szlifowane, ich urok podkreśla misterna oprawa. To takie cudo na które każdy zwróci uwagę ;) Dziękuję Litori za piękną biżuterię, którą będę nosić z ogromną przyjemnością!

Opinia pozytywna | 10-09-2015 20:11 | Biżuteria / Kolczyki
Litori

Litori

w Trendymanii od: 2011-06-02
82 dostępne
161 sprzedanych
79 opinii  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy