Litori

Opinie

YORME Minimalistyczny pierścień z opalem

Pierścień jest cudowny, zdjęcia nie oddają jego urody! Oprawa jest idealnie skomponowana z kamieniem, całość bardzo delikatna, lekka, urocza... Dzięki regulowanemu obwodowi nie będzie problemu z dopasowaniem pierścionka do odpowiedniego rozmiaru - będzie prezentem. Myślę że obdarowana osoba będzie tak samo zachwycona jak ja! Niepowtarzalna biżuteria z klasą - na pewno będę wracać na zakupy do Litori ;)

Opinia pozytywna | 10-09-2015 20:06 | Biżuteria / Pierścionki
JINEIT duży pierścień handmade z labradorytem

szybko i profesjonalnie :)

Opinia pozytywna | 13-05-2015 20:52 | Biżuteria / Pierścionki
SANDSTORM srebrny pierścionek z cytrynem

Doceniam kunszt wykonania, detale i szczegóły. Kamień troszę jakby się ukrył za oprawą, na zdjciach mocniej się eksponował. Może na ręce mocniej odżyje. Może słońce go pobudzi do blasku. Z zakupu jestem zadowolony. Opakowanie skromne, proste, ale gustowne. Dyskretny urok elegancji. Pozdrawiam Mariusz

Opinia pozytywna | 13-05-2015 11:44 | Biżuteria / Pierścionki
MELATHION srebrny naszyjnik, labradoryt, cytryn

Spodziewałem się przedmiotu eleganckiego, niepowtarzalnego, rzekł bym unikatowego i taki właśnie otrzymałem. Inspiruje wyobraźnę. Poprzez indywidualną formę i styl nadany mu przez wykonującego go Twórcę ma w sobie coś czego nie sposób tak prosto i zwięźle wyrazić. Ps. Zdjęcia na portalu nieco powiększają, przez co w wyobraźni wydawał się optycznie większy. Zwracać trzeba zatem uwagą na podawane wymiary i zdjęcia pozwalające uchwycić realne proporcje proporcje. Pozdrawiam. Mariusz.

Opinia pozytywna | 13-05-2015 11:36 | Biżuteria / Naszyjniki
IHATI delikatny pierścionek z lapis lazuli

Obsługa w najwyższym stopniu profesjonalna, błyskawiczna wysyłka. Wyrób zgodny z oczekiwaniami (dobrej jakości fotografie wyrobów procentuja :)).

Opinia pozytywna | 06-05-2015 11:40 | Biżuteria / Pierścionki
CERI kolczyki z granatem

Zrobiła Pani wyjątkowe i niepowtarzalne kolczyki a przez to udal mi się wyjątkowy i niepowtarzalny prezent. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 04-05-2015 23:34 | Biżuteria / Kolczyki
EHOR srebrne kolczyki z ametystem

Przepiekne kolczyki, wykonane ze smakiem i dbałością o każdy detal - jak wszystko, co u Pani kupiłam. Do tego certyfikat niepowtarzalności:) Bardzo dziękuję:) Ukłony dla Pani i Pani Talentu. Polecam wszystkim!!!

Opinia pozytywna | 09-03-2015 22:34 | Biżuteria / Kolczyki
EHOR srebrny naszyjnik z kwarcem

Pani Wioleto. Bardzo dziękuję za przepiękny:), cudowny:) naszyjnik. Oczywiście - jak zawsze- pięknie zapakowany, z certyfikatem niepowtarzalności:). To mój czwarty bardzo udany zakup biżuterii Pani autorstwa. Czuję się wyróżniona, że mogę być "posiadaczką" tak wyjątkowej i oryginalnej biżuterii:) Gratuluję talentu:) i polecam wszystkim te wyjątkowe dzieła sztuki:):) Poza tym przemiły kontakt z Artystką i błyskawiczna wysyłka. Pozdrawiam. Małgorzata

Opinia pozytywna | 05-02-2015 11:51 | Biżuteria / Naszyjniki
FROZEN QUEEN srebrny naszyjnik z labradorytem

Naszyjnik jest wspanialy, dzielo sztuki w czystej postaci. "Kapelusze z glow" dla Artystki!

Opinia pozytywna | 03-02-2015 22:10 | Biżuteria / Naszyjniki
NYXIS srebrne kolczyki z cyrkonią

Bardzo eleganckie kolczyki. Dobry kontakt z artystą

Opinia pozytywna | 02-02-2015 12:12 | Biżuteria / Kolczyki
URISS srebrne kolczyki z zielonym onyksem

Sliczne. Takie jak chcialam i moje. Swietny kontakt z Artystka. Dziekuje pani Wioleto i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 01-02-2015 22:40 | Biżuteria / Kolczyki
MULION - srebrny pierścionek z ametrynem

Baaardzo pozytywne odczucia :) ekspresowa realizacja , ślicznie zapakowane , a MULION cóż ... na żywo wyglada jeszcze lepiej niż na fotografi. Polecam Grzegorz Michalski

Opinia pozytywna | 10-01-2015 16:59 | Biżuteria / Pierścionki
IVELIOS srebrne kolczyki , czarny spinel

CUDNE!!!!Polecam

Opinia pozytywna | 17-12-2014 17:31 | Biżuteria / Kolczyki
TUINIRA srebrny pierscionek z granatem

Zjawiskowo piękny, dokładnie taki jaki miał być:) Idealny na prezent dla ukochanej osoby. Jeszcze raz BARDZO DZIĘKUJĘ za szybką realizację i pozytywne, zaklęte w nim emocje.

Opinia pozytywna | 01-12-2014 15:36 | Biżuteria / Pierścionki
ESIS srebrne kolczyki z perydotem

Dziękuję. Piękne. Będzie fantastyczny prezent podchoinkowy.

Opinia pozytywna | 29-11-2014 18:10 | Biżuteria / Kolczyki
LARUVII srebrne kolczyki z rubinem

Piękne, misternie wykonane, wyrafinowane kolczyki. Prawdziwe dzieło sztuki. Nie sposób przejść obok nich obojętnie! Super kontakt z artystą, szybka dostawa:) Bardzo dziękuję i polecam się na przyszłość:)).

Opinia pozytywna | 24-11-2014 18:50 | Biżuteria / Kolczyki
NEFES srebrne kolczyki z labradorytem

Bardzo ładne,starannie wykonane, eleganckie kolczyki:)Szybka dostawa. Polecam

Opinia pozytywna | 24-11-2014 18:44 | Biżuteria / Kolczyki
CHANDON srebrny wisior ze spinelem

piękny, subtelny, urocze szczególiki

Opinia pozytywna | 17-11-2014 15:35 | Biżuteria / Wisiory
DRAGON DARK - srebrny pierścionek ze spinelem

delikatny, finezyjny, śliczny

Opinia pozytywna | 17-11-2014 15:33 | Biżuteria / Pierścionki
FEHER srebrne kolczyki z białym onyksem

Kolczyki są piękne, wykonane z niezwykłą starannością i dbałością o najdrobniejsze detale. Pozdrawiam Katarzyna

Opinia pozytywna | 20-07-2014 20:52 | Biżuteria / Kolczyki
Litori

Litori

w Trendymanii od: 2011-06-02
82 dostępne
161 sprzedanych
79 opinii  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy