Litori

Opinie

NEBBIA BLU- srebrny pierścionek z muszlą paua

Piękny pierścionek. Prawdziwe dzieło sztuki:)Szybka dostawa. Pięknie zapakowane. Polecam

Opinia pozytywna | 20-07-2014 18:54 | Biżuteria / Pierścionki
ROSEA- srebrne kolczyki z chalcedonem

Cudne... Dziękuje i polecam

Opinia pozytywna | 01-01-2014 15:39 | Biżuteria / Kolczyki
NARANGA- srebrny wisior z awenturynem

Wisior śliczny, kontakt z autorką bardzo miły. Gorąco polecam.

Opinia pozytywna | 14-12-2013 10:14 | Biżuteria / Wisiory
SYMPHONY MAGENTA - srebrny, lawendowy pierścinek

Pierścionek jak na zdjęciu, od spodu kamień troszeczkę ułupany (tam gdzie powinien być kant szlifu). Certyfikat twórcy o niepowtarzalności dzieła. O mało co nie odesłałam do przepakowania, bo strasznie namęczyłam się nożyczkami zanim otwarłam metalowe pudełeczko. Otwarłam w końcu przy pomocy otwieracza do... słoików! :D W środku piękne opakowanie.

Opinia pozytywna | 03-12-2013 09:11 | Biżuteria / Pierścionki
AMNESIA- srebrny pierścionek z labradorytem

Dziękuję bardzo, pierścionek jest śliczny. I. Raczkowska

Opinia pozytywna | 22-11-2013 17:22 | Biżuteria / Pierścionki
MEDEO - srebrny pierścionek z apatytem i turkusem

sliczy pierscionek bardzo dobry kontakt szybka realizacja miła oprawa zamówienia

Opinia pozytywna | 04-10-2013 21:23 | Biżuteria / Pierścionki
RAISA - srebrne kolczyki

Piękne i niezwykle

Opinia pozytywna | 09-07-2013 19:03 | Biżuteria / Kolczyki
ILAN - długie srebrne kolczyki

Piękne

Opinia pozytywna | 09-07-2013 19:03 | Biżuteria / Kolczyki
SATIVA

Pierścionek absolutnie uroczy:)

Opinia pozytywna | 03-02-2013 13:57 | Biżuteria / Pierścionki
ZIVA

Piękne. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 31-01-2013 12:04 | Biżuteria / Kolczyki
FLYVE

ZUPEŁNIE INNA FORMA KOLCZYKÓW,ZASKAKUJĄCA I CIEKAWA

Opinia pozytywna | 15-04-2012 21:59 | Biżuteria / Kolczyki
SOUND OF SILENCE

Piękny naszyjnik, niezwykle elegancki, wygląda rewelacyjnie, zwłaszcza na jedwabnej bluzce śliwkowego koloru. Przesyłka błyskawiczna, nawet nie zdążyłam zatęsknić. Bardzo dziękuję (także za instrukcje obchodzenia się ze srebrną biżuterią).

Opinia pozytywna | 16-12-2011 22:11 | Biżuteria / Wisiory
DELFT BLUE

przepiekne!

Opinia pozytywna | 15-12-2011 17:44 | Biżuteria / Kolczyki
ESCOBAR

Dzieło sztuki! Przepiękny, nieco tajemniczy a zarazem bardzo elegancki naszyjnik. Przemiły kontakt z Artystą. Raz jeszcze bardzo dziękuję za wyrozumiałość i serdecznie pozdrawiam :)

Opinia pozytywna | 29-11-2011 10:43 | Biżuteria / Wisiory
SAVANA

Arcydzieło-nic dodać nic ująć,pozdrawiam autorkę

Opinia pozytywna | 24-10-2011 19:19 | Biżuteria / Wisiory
MACARENA

Ma Pani niezwykły dar tworzenia przepięknej biżuterii. Kolczyki są cudowne,zmysłowe,gorące,bardzo eleganckie.Dziękuję Pani Wioletto,że mam zaszczyt je nosić.

Opinia pozytywna | 20-09-2011 17:50 | Biżuteria / Kolczyki
NATILA

Jestem bardzo zadowolona

Opinia pozytywna | 17-09-2011 21:13 | Biżuteria / Pierścionki
CALIDORA

To jeden z tych przedmiotów,których noszenie sprawia ogromną przyjemność. Jestem pod ogromnym wrażeniem.Przepiękny,efektowny,niepowtarzalny,(z dołączonym certyfikatem niepowtarzalności). Jedyny i tylko mój... Dziękuję.

Opinia pozytywna | 23-08-2011 18:55 | Biżuteria / Wisiory
ALPINUM

Pierścionek przepiękny.Dziękuję i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 16-06-2011 15:35 | Biżuteria / Pierścionki
Litori

Litori

w Trendymanii od: 2011-06-02
82 dostępne
161 sprzedanych
79 opinii  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy