mz studio

Opinie

ametystowe tarcze

Kolczyki ładniejsze niżna zdjęciu! Dostawa natychmiastowa, a dodatkowo szczelnie i ładnie zapakowane

Opinia pozytywna | 12-08-2009 14:35 | Biżuteria / Kolczyki
lawa

pierścionek bardzo orginalny ,właśnie o to mi chodziło,

Opinia pozytywna | 12-08-2009 14:34 | Biżuteria / Pierścionki
z różowym kwarcem

Pierścionek śliczny , pasuje jak ulał -staranne wykonany podobnie jak kolczyki i wisior.Tworzy komplet który stał się moim ulubionym.

Opinia pozytywna | 11-08-2009 22:10 | Biżuteria / Pierścionki
kwac różowy

Kolczyki są prześliczne :) takie jak lubię ,perfekcyjnie wykonane ,wygladają super -polecam

Opinia pozytywna | 11-08-2009 21:52 | Biżuteria / Kolczyki
kwarc różowy

Przepiękny subtelny wisior wykonany do kompletu na moją prośbę :) bardzo staranne wykończony ,kontakt z Panią Martą świetny,bardzo dziękuje i POLECAM wszystkim

Opinia pozytywna | 11-08-2009 21:45 | Biżuteria / Wisiory
koral

Kolczyki są cudne, nie mogę się na nie napatrzeć.

Opinia pozytywna | 05-08-2009 19:20 | Biżuteria / Kolczyki
pierścionki z granatem

pierścionki są przepiękne! OTRZYMAŁAM JE PRZEPIĘKNIE ZAPAKOWANE! POLECAM!

Opinia pozytywna | 17-07-2009 08:42 | Biżuteria / Pierścionki
agat

Przepiękny wyjatkowy wisior.super kontakt z artystka . wszystko ok. goraco polecam

Opinia pozytywna | 14-07-2009 21:10 | Biżuteria / Wisiory
z cyrkonią

Reewewelacja!

Opinia pozytywna | 11-07-2009 13:44 | Biżuteria / Kolczyki
złote kropki

Komplet pięknie i starannie wykonany, a do tego przesympatyczna artystka. Pani Zofio, bardzo dziękuję za realizację mojego zamówienia oraz za sympatyczny prezent.

Opinia pozytywna | 06-07-2009 08:54 | Biżuteria / Komplety
srebrne

Bardzo oryginalne i zabawne kolczyki. Dziękuję!

Opinia pozytywna | 26-06-2009 17:54 | Biżuteria / Kolczyki
z czerwoną cyrkonią

Pani Marto bardzo dziękuję za zmianę cyrkonii:) Kolczyki są równie fantastyczne jak poprzednia para:) Polecam serdecznie.

Opinia pozytywna | 26-06-2009 14:53 | Biżuteria / Kolczyki
pozłacane koła

Uwielbiam te kolczyki, nie rozstaje się z nimi:) Pasują do wszystkiego, są fantastyczne.

Opinia pozytywna | 26-06-2009 14:48 | Biżuteria / Kolczyki
listki i turmaliny-2

Śliczne, bardzo twarzowe:)

Opinia pozytywna | 18-06-2009 17:47 | Biżuteria / Kolczyki
z ametystem

cały urok pierścionka tkwi w jego surowości; jedyne, do czego można mieć zastrzeżenia, to grubość obrączki - nie sposób nosić innego pierścionka na sąsiednim palcu! ale może o to właśnie chodziło - by nie psuć wrażenia nieprzemyślanymi połączeniami ;-)

Opinia pozytywna | 12-06-2009 17:33 | Biżuteria / Pierścionki
turkusowa skała

Natomiast "brukselka" ,jak go nazwał mój 6-letni synio będzie nieźle wszystich intrygował.Rewelacja

Opinia pozytywna | 29-05-2009 19:17 | Biżuteria / Pierścionki
lekko spękany brąz

Piękna kula z czapeczką,pasująca i do bursztynów i do karneolu.Guściak!!:-))

Opinia pozytywna | 29-05-2009 19:15 | Biżuteria / Pierścionki
spękana biel

bardzo ładny pierścionek,orginalny,szybka wysyłka -polecam

Opinia pozytywna | 26-05-2009 09:17 | Biżuteria / Pierścionki
kropki

BARDZO DELIOKATNE MAJA SWOJE JA

Opinia pozytywna | 11-05-2009 16:50 | Biżuteria / Kolczyki
srebrne listki

Serdecznie dziękuję za przepiękne kolczyki niezwykłej urody!

Opinia pozytywna | 08-05-2009 18:35 | Biżuteria / Kolczyki
mz studio

mz studio

w Trendymanii od: 2008-12-03
108 dostępnych
5 na zamówienie
789 sprzedanych
386 opinii  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy