mz studio

Opinie

z cyrkonią

Reewewelacja!

Opinia pozytywna | 11-07-2009 13:44 | Biżuteria / Kolczyki
złote kropki

Komplet pięknie i starannie wykonany, a do tego przesympatyczna artystka. Pani Zofio, bardzo dziękuję za realizację mojego zamówienia oraz za sympatyczny prezent.

Opinia pozytywna | 06-07-2009 08:54 | Biżuteria / Komplety
srebrne

Bardzo oryginalne i zabawne kolczyki. Dziękuję!

Opinia pozytywna | 26-06-2009 17:54 | Biżuteria / Kolczyki
z czerwoną cyrkonią

Pani Marto bardzo dziękuję za zmianę cyrkonii:) Kolczyki są równie fantastyczne jak poprzednia para:) Polecam serdecznie.

Opinia pozytywna | 26-06-2009 14:53 | Biżuteria / Kolczyki
pozłacane koła

Uwielbiam te kolczyki, nie rozstaje się z nimi:) Pasują do wszystkiego, są fantastyczne.

Opinia pozytywna | 26-06-2009 14:48 | Biżuteria / Kolczyki
listki i turmaliny-2

Śliczne, bardzo twarzowe:)

Opinia pozytywna | 18-06-2009 17:47 | Biżuteria / Kolczyki
z ametystem

cały urok pierścionka tkwi w jego surowości; jedyne, do czego można mieć zastrzeżenia, to grubość obrączki - nie sposób nosić innego pierścionka na sąsiednim palcu! ale może o to właśnie chodziło - by nie psuć wrażenia nieprzemyślanymi połączeniami ;-)

Opinia pozytywna | 12-06-2009 17:33 | Biżuteria / Pierścionki
turkusowa skała

Natomiast "brukselka" ,jak go nazwał mój 6-letni synio będzie nieźle wszystich intrygował.Rewelacja

Opinia pozytywna | 29-05-2009 19:17 | Biżuteria / Pierścionki
lekko spękany brąz

Piękna kula z czapeczką,pasująca i do bursztynów i do karneolu.Guściak!!:-))

Opinia pozytywna | 29-05-2009 19:15 | Biżuteria / Pierścionki
spękana biel

bardzo ładny pierścionek,orginalny,szybka wysyłka -polecam

Opinia pozytywna | 26-05-2009 09:17 | Biżuteria / Pierścionki
kropki

BARDZO DELIOKATNE MAJA SWOJE JA

Opinia pozytywna | 11-05-2009 16:50 | Biżuteria / Kolczyki
srebrne listki

Serdecznie dziękuję za przepiękne kolczyki niezwykłej urody!

Opinia pozytywna | 08-05-2009 18:35 | Biżuteria / Kolczyki
z labradorytem

Pierścionek jest piękny. Pasuje, jak ulał. Kamień - jeden z moich ulubionych - prezentuje się w tej oprawie idealnie! Dziękuję i polecam wszystkim:)

Opinia pozytywna | 08-05-2009 17:51 | Biżuteria / Pierścionki
ze kryształem Swarovskiego

Wisiorek świetnie wygląda na potrójnej lince jubilerskiej i jak pozostałe elementy kompletu jest oryginalny i piękny. A do tego przemiły kontakt! Dziękuję, wszystkim polecam biżuterię z MZ STUDIO!

Opinia pozytywna | 27-04-2009 09:51 | Biżuteria / Wisiory
z kryształem Swarovskiego

Dziękuję za pięknie wykonany komplecik! Wszystkie przedmioty jeszcze lepiej prezentują się w rzeczywistości... Kolczyki, na uszach wyglądają bajecznie. A do tego przemiły kontakt! Dziękuję, wszystkim polecam biżuterię z MZ STUDIO!

Opinia pozytywna | 27-04-2009 09:50 | Biżuteria / Kolczyki
z kryształem Swarovskiego

Pierścionek, pomimo, iż na zdjęciu jest taki nieśmiały, to w realu super połyskuje w słońcu i blask srebra przedziera się przez oksydę. A do tego przemiły kontakt! Dziękuję, wszystkim polecam biżuterię z MZ STUDIO!

Opinia pozytywna | 27-04-2009 09:44 | Biżuteria / Pierścionki
wenge2

jakość produktu ok, dostawa ok, brawo :)

Opinia pozytywna | 10-02-2009 10:55 | Biżuteria / Kolczyki
skamieniałe drewno

bardzo elegancki,

Opinia pozytywna | 21-01-2009 07:59 | Biżuteria / Naszyjniki
mz studio

mz studio

w Trendymanii od: 2008-12-03
119 dostępnych
5 na zamówienie
751 sprzedanych
378 opinii  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy