mz studio

Opinie

iolity z turmalinem

dziekuję

Opinia pozytywna | 03-05-2013 11:18 | Biżuteria / Naszyjniki
wenge

Dziękuję - tak piękny prezent urodzinowy pozwala całkowicie zapomnieć, że kolejny rok minął :)

Opinia pozytywna | 23-04-2013 11:52 | Biżuteria / Kolczyki
rózowe turmaliny - na zamówienie

Pelen profesjonalizm. Dziekuje bardzo.

Opinia pozytywna | 17-04-2013 21:12 | Biżuteria / Komplety
bransoletka - zamówienie specjalne

bardzo dziękuje

Opinia pozytywna | 05-04-2013 09:29 | Biżuteria / Bransolety
kryształ w kwadracie

kolczyki są piękne!

Opinia pozytywna | 27-02-2013 18:40 | Biżuteria / Kolczyki
rubin

Przepiękny i oryginalny pierścionek, szybka wysyłka i miły kontakt.Polecam

Opinia pozytywna | 13-02-2013 20:11 | Biżuteria / Pierścionki
perła

piekne wykonanie! dziekuje!

Opinia pozytywna | 11-02-2013 15:40 | Biżuteria / Pierścionki
niebieskie

ufffffff kolczyki bardzo się spodobały mojej narzeczonej :D wszystko zgodne z opisem i zdjęciem, polecam :)

Opinia pozytywna | 29-12-2012 14:19 | Biżuteria / Kolczyki
granaty komplet

Jak zawsze wyrób profesjonalisty .Życzę spokojnych Świąt Bożego Narodzenia i szczęśliwego Nowego Roku .Magdalena

Opinia pozytywna | 20-12-2012 19:32 | Biżuteria / Komplety
niebiesko srebrne

Bardzo, bardzo ładne kolczyki.

Opinia pozytywna | 27-11-2012 15:31 | Biżuteria / Kolczyki
granaty

Piekno tej bransoletki nie mozna wyrazic slowami! Pozdrowienia :)annemarie i renata

Opinia pozytywna | 09-11-2012 23:12 | Biżuteria / Bransolety
cytryny

Cudo !

Opinia pozytywna | 25-10-2012 05:37 | Biżuteria / Kolczyki
wenge

Naszyjnik jest przepiękny!Minimalistyczny, ale wyrazisty zarazem, perfekcyjnie wykonany. Bardzo miły kontakt, błyskawiczna przesyłka (ozdobne, solidne opakowanie). Jestem naprawdę zachwycona, dziękuję Artystce i gorąco polecam!

Opinia pozytywna | 30-04-2012 00:09 | Biżuteria / Wisiory
rubin, perły

Kolejna niezwykle udana praca tej Artystki w moim kuferku i do tego wykonana specjalnie dla mnie w komplecie do pierścionka! Pasuje świetnie.Bardzo się cieszę i serdecznie pozdrawiam :-) Maria

Opinia pozytywna | 25-04-2012 20:53 | Biżuteria / Bransolety
wenge6

nigdy go nie włożyłam...

Opinia neutralna | 15-04-2012 19:13 | Biżuteria / Pierścionki
wenge

Te kolczyki stały się jednymi z moich ulubionych, czekoladowe, oryginalne i nie powtarzalne, polecam Anna B-B

Opinia pozytywna | 15-04-2012 15:26 | Biżuteria / Kolczyki
bursztyny

Kolczyki niezwykle efektowne. Pięknie się prezentują. Bardzo dziękuję

Opinia pozytywna | 15-04-2012 08:12 | Biżuteria / Kolczyki
palisander- kolczyki

Śliczne kolczyki! Jestem bardzo zadowolona z zakupu.

Opinia pozytywna | 14-04-2012 17:59 | Biżuteria / Kolczyki
wachlarze wenge

bardzo efektowne, a jednak subtelne kolczyki

Opinia pozytywna | 13-04-2012 16:56 | Biżuteria / Kolczyki
turkusy

Bardzo ładna

Opinia pozytywna | 12-04-2012 17:05 | Biżuteria / Bransolety
mz studio

mz studio

w Trendymanii od: 2008-12-03
133 dostępne
5 na zamówienie
711 sprzedanych
363 opinie  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy