REYSALOR - Pierścionek z turkusem
dla Litori za REYSALOR - Pierścionek z turkusem

Prawdziwe dzieło sztuki, niepowtarzalny, oryginalny i..nie można od niego oderwać wzroku......

Opinia pozytywna | 09-12-2019 22:07 | Biżuteria / Pierścionki
ze szkicownika z jabłonią - srebrna bransoleta
dla Agnieszka Hopkowicz za ze szkicownika z jabłonią - srebrna bransoleta

Bransoleta jest obłędna. Piękna i bardzo oryginalna. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 09-12-2019 19:38 | Biżuteria / Bransolety
Spirit Animal - Fox - wisiorek ze srebra LIS
dla Fiann za Spirit Animal - Fox - wisiorek ze srebra LIS

Oczarował mnie, zapadł w serce, omamił lisim spojrzeniem... Lisek strojny zimową szatą, rudo-biały, uroczy psotnik prosto z bajek patrzy na mnie oczami zielonymi, spogląda z zaciekawieniem jak żywy ... magia w srebrze ... jak zawsze u Fiann! Dziękuję!

Opinia pozytywna | 08-12-2019 23:42 | Biżuteria / Wisiory
Waohola - srebrny wisior z turkusem
dla Fiann za Waohola - srebrny wisior z turkusem

Fantastyczne dzieło z duszą! Intrygujący, nietuzinkowy, misternie uformowany w srebrze wisior budzi zachwyt. Okazały, przepiękny turkus o wysyconej, magicznej barwie przynosi ukojenie i cieszy oko. Rewelacja! Dziękuję!

Opinia pozytywna | 08-12-2019 23:30 | Biżuteria / Wisiory
Kolorowe grono - srebrny wisior z minerałami
dla Agnieszka Czerkas za Kolorowe grono - srebrny wisior z minerałami

Prześliczne gronko. Wisior został wykonany niezwykle starannie, z dbałością o każdy detal. Pięknie dobrane kamienie i kolory - koronkowa praca. To już moje kolejne zamówienie u Pani Agnieszki - i za każdym razem przekonuję się, że to wyjątkowa, niepowtarzalna biżuteria. Bardzo DZIĘKUJĘ Pani Agnieszko.

Opinia pozytywna | 07-12-2019 15:06 | Biżuteria / Wisiory
Sindarin - Narn z kamieniem księżcowym, rezerwacja
dla Drakonaria za Sindarin - Narn z kamieniem księżcowym, rezerwacja

Kolejny zakup i znowu zachwyt i niedowierzanie, że tak cudowny przedmiot wyszedł spod ręki człowieka a nie elfa:) Kolczyki doskonałe zaprojektowane i wykonane, absolutnie magiczne! Świetny kontakt z Artystką i szybka przesyłka.

Opinia pozytywna | 07-12-2019 14:53 | Biżuteria / Kolczyki
Srebrne kolczyki wkrętki KOBALTOWE PIÓRA
dla SHAMBALA za Srebrne kolczyki wkrętki KOBALTOWE PIÓRA

bardzo piękne

Opinia pozytywna | 07-12-2019 12:45 | Biżuteria / Kolczyki
Długie kolczyki AGUNG z czerwonymi piórami
dla SHAMBALA za Długie kolczyki AGUNG z czerwonymi piórami

świetne. dziekuje

Opinia pozytywna | 07-12-2019 12:45 | Biżuteria / Kolczyki
Ona - Hiril Aiwe
dla w.inspiracji za Ona - Hiril Aiwe

Dobrze poczuć westchnienie wieczności :) Dzieło sztuki.

Opinia pozytywna | 06-12-2019 20:23 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Soczysta zieleń III
dla Sas-Narkiewicz za Soczysta zieleń III

Odebrałam właśnie piękny i niezwykle starannie wykonany pierścionek z oliwinem od P.Beaty.Od jakiegoś czasu obserwowałam z zainteresowaniem i nierzadko z zachwytem prace Państwa Sas. Pierścionek jest kunsztownie wykonany.Kamień dorodny. Już go lubię.Chętnie w przyszłości znajdę dla siebie jeszcze jakieś cudeńko autorstwa tej artystki. Pozdrawiam Zofia

Opinia pozytywna | 06-12-2019 15:36 | Biżuteria / Pierścionki
Wisior Serce Anatomiczne Duże Srebro
dla Zahario za Wisior Serce Anatomiczne Duże Srebro

Wisior, precyzyjnie wykonany - nie jest pustą "wydmuszką". Nie mogę wyjść z podziwu ...ukłon w stronę Artysty.

Opinia pozytywna | 06-12-2019 15:31 | Biżuteria / Wisiory
turmalin
dla mz studio za turmalin

Śliczna bransoletka.

Opinia pozytywna | 06-12-2019 13:38 | Biżuteria / Bransolety
Bawole Oko & Onyks - komplet bransolet
dla Anioł za Bawole Oko & Onyks - komplet bransolet

Jestem pod dużym wrażeniem jakości i oryginalności zamówionych prze zemnie brsnsoletek. Co tu dużo mówić jestem pewien, że stanę się stałym klientem galerii. Pozdrawiam Artystę i dziękuję. Sławek

Opinia pozytywna | 06-12-2019 01:42 | Biżuteria / Bransolety
White monstera - mini - nowoczesny, minimalistyczny wisior z satynowanego srebra
dla Alabama Studio za White monstera - mini - nowoczesny, minimalistyczny wisior z satynowanego srebra

Perfekcyjne wykonanie, estetyczne opakowanie, bardzo dobry kontakt z klientem - polecam!

Opinia pozytywna | 05-12-2019 13:22 | Biżuteria / Wisiory
Elegancja z bursztynem
dla Sas-Narkiewicz za Elegancja z bursztynem

PRZEŚLICZNA BRANSOLETA!!! Jakie wspaniałe połączenie kamieni!!! Niczym pokłady bursztynu w wodach Bałtyku:-) Bardzo staranny dobór wielkości kamieni, ich kształtu, kolorystyki!!! Do tego perfekcyjne wykonanie!!! Jestem zachwycona bransoleta!!! BARDZO DZIĘKUJĘ!!!

Opinia pozytywna | 05-12-2019 08:17 | Biżuteria / Bransolety
Księżycowy ogród - srebrny naszyjnik z ametystem i kwiatami
dla Kornelia Sus za Księżycowy ogród - srebrny naszyjnik z ametystem i kwiatami

KSIĘŻYCOWY OGRÓD - nazwa nie mija się z prawdą:-)...Wisior ,wyzwala wspomnienie spaceru po ogrodzie, w letnią, ciepłą, romantyczną noc:-)...Piękny wisior!!!...Bardzo kobiecy...ale i uwagę mężczyzn skutecznie przyciąga:-)))...BARDZO DZIĘKUJĘ PANI KORNELIO:-)

Opinia pozytywna | 05-12-2019 08:10 | Biżuteria / Naszyjniki
Krajobraz - akwarela, oryginał 0456
dla Anna Lipowska za Krajobraz - akwarela, oryginał 0456

Akwarela przepiękna, świetnie zabezpieczona do wysyłki, szybka dostawa. Serdecznie dziękuję i polecam.

Opinia pozytywna | 04-12-2019 15:10 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Fluoryt w pąku - minimalistyczny, srebrny wisior z surowym fluorytem
dla Alabama Studio za Fluoryt w pąku - minimalistyczny, srebrny wisior z surowym fluorytem

Piękny naszyjnik - subtelny i jednocześnie wyrazisty. Jestem zachwycona! Ciężko będzie mi się powstrzymać przed natychmiastowym kupnem kolejnego dzieła Pani Jolanty. Bardzo dziękuję i pozdrawiam serdecznie :)

Opinia pozytywna | 04-12-2019 10:24 | Biżuteria / Wisiory
Zanim zasną świerszcze - srebrny naszyjnik z agatem mszystym i perłami
dla Kornelia Sus za Zanim zasną świerszcze - srebrny naszyjnik z agatem mszystym i perłami

Cudownie, estetycznie opakowane pudełeczko z równie cudowna zawartością. Naszyjnik przepiękny. Dziękuję

Opinia pozytywna | 04-12-2019 09:33 | Biżuteria / Naszyjniki
ROSARIUM (bursztyn)  - bransoleta różańcowa
dla Anioł za ROSARIUM (bursztyn) - bransoleta różańcowa

bardzo dobra robota i dobra komunikacja

Opinia pozytywna | 01-12-2019 13:07 | Biżuteria / Bransolety