Anemony - akwarela, oryginał  0374
dla Anna Lipowska za Anemony - akwarela, oryginał 0374

Bardzo dziękuję Pani Annie za piękną akwarelę,,Anemony". Serdecznie polecam. Barbara

Opinia pozytywna | 08-03-2019 00:29 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Sny i sekrety - srebrny naszyjnik z opalem australijskim, agatem mszystym, labradorytami i fluorytem
dla Kornelia Sus za Sny i sekrety - srebrny naszyjnik z opalem australijskim, agatem mszystym, labradorytami i fluorytem

Naszyjnik tak jak brzmiało w opisie "nastrojowy i romantyczny":-) Kamienie idealnie ze sobą współgrają , a zdobienia podkreślają piękno tego duetu:-) Bardzo dziękuję Pani Kornelio!!! Serdecznie pozdrawiam:-)

Opinia pozytywna | 05-03-2019 19:30 | Biżuteria / Naszyjniki
Jagodowe noce.Rezerwacja.
dla Joanna Mikowska za Jagodowe noce.Rezerwacja.

Piękny wisior zmodyfikowany pod indywidualne zamówienie, świetny kontakt z Panią Joanną, mogę tylko polecić!

Opinia pozytywna | 04-03-2019 10:49 | Biżuteria / Wisiory
granat ... kolczyki
dla formood za granat ... kolczyki

ok

Opinia pozytywna | 03-03-2019 18:36 | Biżuteria / Kolczyki
Wiosenne tytanowe kwiatki VI
dla Jubiko za Wiosenne tytanowe kwiatki VI

kolczyki super!!!

Opinia pozytywna | 03-03-2019 18:36 | Biżuteria / Kolczyki
...W DĄBROWIE... - rozszerzenie
dla LINEA za ...W DĄBROWIE... - rozszerzenie

Pięknie jak zwykle! Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 02-03-2019 21:38 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Cross braided bracelet
dla Nina Rossi Jewelry za Cross braided bracelet

super :)

Opinia pozytywna | 28-02-2019 22:21 | Biżuteria / Bransolety
KOLCZYKI
dla 7malin za KOLCZYKI

super :)

Opinia pozytywna | 28-02-2019 22:20 | Biżuteria / Kolczyki
Tytanowe kolczyki - Dżungla 60
dla Jubiko za Tytanowe kolczyki - Dżungla 60

Kolczyki śliczne i pięknie zapakowane. Kolor mniej intensywny niż na zdjęciu, ale fotografia w pełni odzwierciedla stan faktyczny kolczyków. Dziękuje

Opinia pozytywna | 28-02-2019 11:49 | Biżuteria / Kolczyki
Lena - portret na zamówienie
dla Katarzyna Radzka za Lena - portret na zamówienie

Portret piekny,taki jak sobie wyobrażałam. Na pewno wróce do P.Kasi po kolejny,bo w parze będą wyglądały jeszcze ladniej

Opinia pozytywna | 27-02-2019 08:06 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
kulki - srebro
dla Zofia Gładysz za kulki - srebro

Towar zgodny z ofertą, szybka dostawa, pełna satysfakcja!

Opinia pozytywna | 25-02-2019 17:56 | Biżuteria / Bransolety
Widok na ogród - ażurowy wisiorek ze srebra
dla Sztuk Kilka za Widok na ogród - ażurowy wisiorek ze srebra

Piekny wisiorek. Dziekuje za szybka wysylke

Opinia pozytywna | 23-02-2019 02:27 | Biżuteria / Wisiory
Bransoletka srebrna - Satynowa orchidea
dla VENUS GALERIA za Bransoletka srebrna - Satynowa orchidea

Delikatna i urocza bransoletka wykonana profesjonalnie. Bardzo dziękuję!

Opinia pozytywna | 22-02-2019 16:21 | Biżuteria / Bransolety
Kolczyki - Szara orchidea na sztyftach
dla VENUS GALERIA za Kolczyki - Szara orchidea na sztyftach

Magiczne orchidei! Jestem zachwycona!

Opinia pozytywna | 22-02-2019 16:18 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki - Biała orchidea na sztyftach
dla VENUS GALERIA za Kolczyki - Biała orchidea na sztyftach

Przepiękny pomysł i wykonanie! Bardzo dziękuję!

Opinia pozytywna | 22-02-2019 16:17 | Biżuteria / Kolczyki
Tytanowe kolczyki - Dżungla 63
dla Jubiko za Tytanowe kolczyki - Dżungla 63

Przepiękne, barwne, ultralekkie, baśniowe jak zawsze :) Dziękuję najpiękniej :)

Opinia pozytywna | 21-02-2019 14:01 | Biżuteria / Kolczyki
Różowe drzewa - rysunek pastelami suchymi
dla Katarzyna Radzka za Różowe drzewa - rysunek pastelami suchymi

Polecam -Iwona

Opinia pozytywna | 20-02-2019 21:11 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Za oknem - rysunek pastelami suchymi
dla Katarzyna Radzka za Za oknem - rysunek pastelami suchymi

Polecam -Iwona

Opinia pozytywna | 20-02-2019 21:11 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Weź koc - rysunek pastelami suchymi
dla Katarzyna Radzka za Weź koc - rysunek pastelami suchymi

Serdecznie polecam obrazy Pani Katarzyny, są dokładnie takie jak przedstawione w ofercie. Przesyłka szybko zrealizowana .Warto , polecam Iwona

Opinia pozytywna | 20-02-2019 21:10 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
rubiny i labradoryt
dla Zofia Gładysz za rubiny i labradoryt

Przepięknie wybarwiony labradoryt....Naszyjnik nietuzinkowy. Z całą pewnością rzuca się w oczy. Piękna , niespotykana biżuteria.

Opinia pozytywna | 20-02-2019 16:59 | Biżuteria / Naszyjniki