Fluoryt w pąku - minimalistyczny, srebrny wisior z surowym fluorytem
dla Alabama Studio za Fluoryt w pąku - minimalistyczny, srebrny wisior z surowym fluorytem

Piękny naszyjnik - subtelny i jednocześnie wyrazisty. Jestem zachwycona! Ciężko będzie mi się powstrzymać przed natychmiastowym kupnem kolejnego dzieła Pani Jolanty. Bardzo dziękuję i pozdrawiam serdecznie :)

Opinia pozytywna | 04-12-2019 10:24 | Biżuteria / Wisiory
Zanim zasną świerszcze - srebrny naszyjnik z agatem mszystym i perłami
dla Kornelia Sus za Zanim zasną świerszcze - srebrny naszyjnik z agatem mszystym i perłami

Cudownie, estetycznie opakowane pudełeczko z równie cudowna zawartością. Naszyjnik przepiękny. Dziękuję

Opinia pozytywna | 04-12-2019 09:33 | Biżuteria / Naszyjniki
ROSARIUM (bursztyn)  - bransoleta różańcowa
dla Anioł za ROSARIUM (bursztyn) - bransoleta różańcowa

bardzo dobra robota i dobra komunikacja

Opinia pozytywna | 01-12-2019 13:07 | Biżuteria / Bransolety
PORCELANOWY KUBEK TRAPEZ- "Lavender" -350ml
dla Crystalline Obsession za PORCELANOWY KUBEK TRAPEZ- "Lavender" -350ml

Kubek jest przepiękny :) Polecam prace Kuby- zdjęcia nie oddają w 100% ich uroku. Zawsze jest pozytywne zaskoczenie urodą kryształów i kolorami. Paczka bezpiecznie zapakowana, wszystko z takiego kubka smakuje lepiej :)

Opinia pozytywna | 30-11-2019 11:34 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
kamień księżycowy
dla mz studio za kamień księżycowy

Piękna zachwycająca biżuteria, gorąco polecam, sama transakcja przebiegła bardzo sprawnie, artyście dziękuję.

Opinia pozytywna | 29-11-2019 16:30 | Biżuteria / Naszyjniki
kamień księżycowy
dla mz studio za kamień księżycowy

Piękna biżuteria, mnie zachwyca, polecam artystę innym, sama transakcja przebiegła bardzo sprawnie

Opinia pozytywna | 29-11-2019 16:28 | Biżuteria / Bransolety
granat
dla mz studio za granat

Piękny pierścień, w realu wygląda równie zachwycająco jak na zdjęciu, dziękuję artyściei i polecam jego dzieła innym

Opinia pozytywna | 29-11-2019 16:25 | Biżuteria / Pierścionki
Gałązki kwiatowe - z labradorytem w srebrze
dla Drakonaria za Gałązki kwiatowe - z labradorytem w srebrze

Bardzo wszystko dobrze, polecam !!!

Opinia pozytywna | 29-11-2019 12:06 | Biżuteria / Pierścionki
złoty akcent
dla Zofia Gładysz za złoty akcent

Piękne wykonanie, stylowe i nietuzinkowe. Polecam!

Opinia pozytywna | 29-11-2019 10:35 | Biżuteria / Pierścionki
Baltic Lady
dla Fiszerowa za Baltic Lady

Piękne!

Opinia pozytywna | 29-11-2019 10:28 | Biżuteria / Kolczyki
Colorful mini
dla Fiszerowa za Colorful mini

Piękne!

Opinia pozytywna | 29-11-2019 10:28 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki wiszące z szafirami
dla Mario Design za Kolczyki wiszące z szafirami

Subtelna forma...wyrafinowany smak...po prostu piękno w najczystszej formie...polecam agnieszka:-)

Opinia pozytywna | 28-11-2019 20:01 | Biżuteria / Kolczyki
Meryl - rysunek pastelami suchymi
dla Katarzyna Radzka za Meryl - rysunek pastelami suchymi

Meryl i autorka tej pięknej pracy są po prostu CUDOWNE!

Opinia pozytywna | 28-11-2019 19:10 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
akwamaryn
dla mz studio za akwamaryn

Piękna!!! Polecam.

Opinia pozytywna | 28-11-2019 13:13 | Biżuteria / Bransolety
Deszcz w krainie elfów
dla Drakonaria za Deszcz w krainie elfów

Urocze filigranowe maleństwo.

Opinia pozytywna | 27-11-2019 14:47 | Biżuteria / Wisiory
Hemimorfit w falbankach
dla Sas-Narkiewicz za Hemimorfit w falbankach

Po raz pierwszy odwiedziła tą stronę i myślę, że nie ostatni. Przepiękne wyroby. Dorota.

Opinia pozytywna | 27-11-2019 12:42 | Biżuteria / Pierścionki
Kalia z zielonym onyksem - srebrny wisior z motywem kwiatowym
dla Alabama Studio za Kalia z zielonym onyksem - srebrny wisior z motywem kwiatowym

Wisior jest piękny.

Opinia pozytywna | 26-11-2019 10:45 | Biżuteria / Wisiory
HYDRANGEA - Okrągłe srebrne kolczyki - Druga rata!
dla Joanna Watracz za HYDRANGEA - Okrągłe srebrne kolczyki - Druga rata!

Ilekroć widzę biżuterie, która wyszła spod (bardzo zdolnej)ręki Pani Joasi zdumiewa mnie fakt ze to wszystko powstało ze srebrnego drutu. zjawiskowy miks niesamowitej precyzji wykonania, talentu, wyobraźni.. To kolejna perełka w mojej kolekcji.. Kolczyki prezentują się przepięknie.. Bajkowo! Genialny florystyczny motyw. z lśniącym kwarcem rainbow. Oksydowane srebro z małym złotym akcentem nadaje im wyrafinowany look.

Opinia pozytywna | 23-11-2019 14:21 | Biżuteria / Kolczyki
Księżycowe kolczyki z kryształem górskim
dla Salczyńska za Księżycowe kolczyki z kryształem górskim

Piękne kolczyki, po raz kolejny jestem bardzo zadowolona. Dziękuję i pozdrawiam :-)

Opinia pozytywna | 23-11-2019 01:47 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki z Agatem Aqua
dla Salczyńska za Kolczyki z Agatem Aqua

Piękne kolczyki, noszenie ich to prawdziwa przyjemność. Dziękuję :-)

Opinia pozytywna | 23-11-2019 01:45 | Biżuteria / Kolczyki