labradoryt - kolczyki
dla formood za labradoryt - kolczyki

Opinia pozytywna | 21-11-2019 15:59 | Biżuteria / Kolczyki
SARGENTA - srebrny wisior z agatem
dla Litori za SARGENTA - srebrny wisior z agatem

Opinia pozytywna | 21-11-2019 15:59 | Biżuteria / Wisiory
Wrzeciona
dla Agnieszka Czerkas za Wrzeciona

Opinia pozytywna | 21-11-2019 15:59 | Biżuteria / Kolczyki
Bursztynowo - drewniane unikatowe kolczyki
dla AmberTree za Bursztynowo - drewniane unikatowe kolczyki

Opinia pozytywna | 21-11-2019 15:59 | Biżuteria / Kolczyki
Oksydowane srebro i perła
dla formood za Oksydowane srebro i perła

Opinia pozytywna | 21-11-2019 15:59 | Biżuteria / Kolczyki
All shades of northern lights - dwustronny, srebrny wisior z kwarcem tytanowym
dla Alabama Studio za All shades of northern lights - dwustronny, srebrny wisior z kwarcem tytanowym

Opinia pozytywna | 21-11-2019 15:59 | Biżuteria / Wisiory
Tytanowe kolczyki Dżungla 28
dla Jubiko za Tytanowe kolczyki Dżungla 28

Opinia pozytywna | 21-11-2019 15:59 | Biżuteria / Kolczyki
gałązki - kolczyki
dla Zofia Gładysz za gałązki - kolczyki

Opinia pozytywna | 21-11-2019 15:59 | Biżuteria / Kolczyki
CZARNO-ZŁOTY PTASZEK
dla meru ceramika za CZARNO-ZŁOTY PTASZEK

Piękny czarno- zloty ptaszek. Jego forma i kolorystyka jest wspaniała. Radość z posiadania takiego cudeńka wielka. Podziwiam inne prace w tej galerii, cały zwierzyniec, a zwłaszcza konie! Z pewnością powrócę i sprawdzać będę nowe prace. Gorąco polecam te galerie.

Opinia pozytywna | 20-11-2019 10:30 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
CZERWONY PTASZEK
dla meru ceramika za CZERWONY PTASZEK

Słodki ptaszek dokupiony do "towarzystwa" czarno -złotemu. Piękne, żywe kolory i kształt. Galeria jest super ze swoja roznorodnoscia. Zachęcam do oglądania prac pani Agaty i miłego kontaktu z nią.

Opinia pozytywna | 20-11-2019 10:25 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Night lights - wyjątkowe, srebrne kolczyki wire wrapping z platerowanymi spinelami
dla Alabama Studio za Night lights - wyjątkowe, srebrne kolczyki wire wrapping z platerowanymi spinelami

Przepiękne... Finezyjna forma kolczyków wspaniale dopełnia się z blaskiem i kolorem spinelu i złotego hematytu...Kamienie razem z oksydowanym srebrem tworzą niezwykle elegancka i iście królewska całość!! Zdjęcia absolutnie nie są w stanie oddać piękna tych połyskujących i migoczących kamieni..Lśnią przy każdym ruchu. Klejnoty! Pozdrawiam serdecznie Panią Jolę.

Opinia pozytywna | 19-11-2019 12:46 | Biżuteria / Kolczyki
LOTUS FLOWER VII- srebrny naszyjnik z koralem
dla Fiann za LOTUS FLOWER VII- srebrny naszyjnik z koralem

Piękna i wyjątkowa biżuteria. Naszyjnik został wysałany jeszcze tego samego dnia. Z całą pewnością nie był to mój ostatni zakup.

Opinia pozytywna | 19-11-2019 09:24 | Biżuteria / Naszyjniki
Akt cynobrowy III
dla Galeria Indygo za Akt cynobrowy III

Genialna praca, juz druga ktora posiadam, jestem zachwycona. Dziekuje pani Nino.

Opinia pozytywna | 18-11-2019 21:10 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
"Królestwo Niebieskie"- krzyż
dla Anioł za "Królestwo Niebieskie"- krzyż

Trochę to trwało nim otrzymałem przesyłkę,(prawie tydzień leżała na cle) i jestem zadowolony. Proste i ładne, czyli tak jak lubię. Rzemień musi się jeszcze ułożyć ale już widzę że jest ok.

Opinia pozytywna | 18-11-2019 16:54 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Zamówienie specjalne - łańcuszek srebrny
dla Alabama Studio za Zamówienie specjalne - łańcuszek srebrny

Taki drobiazg, a cieszy... Serdecznie dziękuję:)

Opinia pozytywna | 18-11-2019 02:09 | Biżuteria / Naszyjniki
Mini sztyfty trójkąty z Szafirem
dla Joanna Watracz za Mini sztyfty trójkąty z Szafirem

Wróciłam do Galerii Pani Joanny po latach i znów otrzymałam cudeńka. Kolczyki są misternie wykonane a co istotne niepowtarzalne ???? Pięknie dziękuję. Polecam. ania

Opinia pozytywna | 15-11-2019 20:45 | Biżuteria / Kolczyki
Zielone pączki na życzenie - minimalistyczne, srebrne kolczyki z zielonym onyksem
dla Alabama Studio za Zielone pączki na życzenie - minimalistyczne, srebrne kolczyki z zielonym onyksem

Kolczyki śliczne, cudowne :) Od samego początku wiedziałam,że będzie to bardzo miła współpraca.Ekspresowa realizacja projektu, bardzo miły kontakt oraz piękne opakowanie cudownej zawartości pudełeczka. Jeszcze raz bardzo dziękuję, serdecznie pozdrawiam i gorąco polecam.

Opinia pozytywna | 14-11-2019 22:39 | Biżuteria / Kolczyki
Turmalin w pąku - minimalistyczny, srebrny wisior z czarnym turmalinem
dla Alabama Studio za Turmalin w pąku - minimalistyczny, srebrny wisior z czarnym turmalinem

Wszystko dotarło sprawnie i na czas:) Bizuteria piękna !

Opinia pozytywna | 14-11-2019 11:04 | Biżuteria / Kolczyki
Turmaliny w pąkach - minimalistyczne, srebrne kolczyki z czarnymi turmalinami
dla Alabama Studio za Turmaliny w pąkach - minimalistyczne, srebrne kolczyki z czarnymi turmalinami

Wszystko dotarło sprawnie i na czas:) Bizuteria piękna !

Opinia pozytywna | 14-11-2019 11:04 | Biżuteria / Kolczyki
szafir
dla mz studio za szafir

Fachowe podejście.

Opinia pozytywna | 14-11-2019 09:07 | Biżuteria / Bransolety