LITTLE LUCK Srebrne kolczyki z ametystem
dla Litori za LITTLE LUCK Srebrne kolczyki z ametystem

Piękne, delikatne i unikatowe; świetny kontakt z Artystą

Opinia pozytywna | 18-06-2020 15:42 | Biżuteria / Kolczyki
Złoty pierścionek z brylantem 0,08 ct (młotkowana powierzchnia)
dla BIZOE za Złoty pierścionek z brylantem 0,08 ct (młotkowana powierzchnia)

Przepiękny, niebanalny, delikatny pierścionek, wspaniała współpraca z Artystkami. Gorąco polecam

Opinia pozytywna | 17-06-2020 12:10 | Biżuteria / Pierścionki
Wisior Skorpion Srebro Zahario
dla Zahario za Wisior Skorpion Srebro Zahario

Bardzo się podobał osobie obdarowanej. Dziękuję bardzo. Polecam Artystę.

Opinia pozytywna | 17-06-2020 11:17 | Biżuteria / Wisiory
Wisior Skorpion Brąz Zahario
dla Zahario za Wisior Skorpion Brąz Zahario

Wspaniały skorpion. Odzwierciedlony w każdym szczególe. Bardzo dziękuję :)

Opinia pozytywna | 17-06-2020 11:14 | Biżuteria / Wisiory
Słodki zapach trawy - srebrny naszyjnik z opalem ognistym, kwarcem truskawkowym i agatem dendrytowym
dla Kornelia Sus za Słodki zapach trawy - srebrny naszyjnik z opalem ognistym, kwarcem truskawkowym i agatem dendrytowym

Fantastyczna i niepowtarzalna biżuteria, dziękuję !

Opinia pozytywna | 16-06-2020 21:56 | Biżuteria / Naszyjniki
Pierścionek ze szmaragdem
dla Wierzbanowska Jewellery za Pierścionek ze szmaragdem

Dziękuję bardzo za śliczny pierścionek.

Opinia pozytywna | 16-06-2020 09:18 | Biżuteria / Pierścionki
turkus
dla mz studio za turkus

Bransoletka bardzo ładna. Polecam ...

Opinia pozytywna | 15-06-2020 20:34 | Biżuteria / Bransolety
obrączki fakturowane
dla Marcin Młynarczyk za obrączki fakturowane

Wymiana mysli, zyczen i pomyslow z artysta byla szybka i owocna. Przeslanie obaczek nastapilo w szybkim tepie. Dziekujemy za wyjatkowe obraczki, ktore beda nam towarzyszyc w nowym odcinku naszego wspolnego zycia.

Opinia pozytywna | 14-06-2020 23:23 | Biżuteria / Obrączki Ślubne
Sznurowane
dla Sas-Narkiewicz za Sznurowane

Idealne. dziękuję i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 13-06-2020 14:46 | Biżuteria / Kolczyki
Ametystowe wachlarze - srebrne kolczyki z ametystami
dla Agnieszka Czerkas za Ametystowe wachlarze - srebrne kolczyki z ametystami

Kolczyki o orientalnej nucie.. z ametystem o przepięknym głębokim odcieniu przyciągajacym wzrok. Nie za duże, nie za małe: takie w sam raz ;) od dawna szukałam dla siebie czegoś z amerystem i znalazłam ideał! Wspaniała współpraca i bardzo szybka przesyłka. Pozdrawiam Artystkę!!

Opinia pozytywna | 10-06-2020 22:42 | Biżuteria / Kolczyki
Pani Nocnego Nieba - srebrny pierścionek z lapis lazuli
dla Rivendell za Pani Nocnego Nieba - srebrny pierścionek z lapis lazuli

Bardzo ładny tylko trochę za mały nie wiedziałam, że obrączka będzie szeroka, ale dam do powiększenia pozdrawiam

Opinia pozytywna | 10-06-2020 10:50 | Biżuteria / Pierścionki
Pani Nocnego Nieba - srebrne kolczyki z lapis lazuli
dla Rivendell za Pani Nocnego Nieba - srebrne kolczyki z lapis lazuli

Bardzo ładne , jestem zadowolona pozdrawiam

Opinia pozytywna | 10-06-2020 10:48 | Biżuteria / Kolczyki
złoty akcent - bangla
dla Zofia Gładysz za złoty akcent - bangla

Biżuteria zgodna z opisem i zdjęciem, oryginalny design, polecam.

Opinia pozytywna | 09-06-2020 19:06 | Biżuteria / Bransolety
złoty akcent - simple
dla Zofia Gładysz za złoty akcent - simple

Miły kontakt, bizuteria zgodna z opisem i zdjęciem. Polecam

Opinia pozytywna | 09-06-2020 19:05 | Biżuteria / Pierścionki
Opowiastki, z dziewczynami
dla anna kozłowska-łuc za Opowiastki, z dziewczynami

Praca jest wspaniala, polecam! R.B.

Opinia pozytywna | 08-06-2020 19:12 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Bransoletka etniczna Dotore
dla Djenka za Bransoletka etniczna Dotore

Kolejna (druga) śliczna bransoletka. POLECAM !!!

Opinia pozytywna | 05-06-2020 13:37 | Biżuteria / Bransolety
Zielona rosa - wyjątkowe, srebrne kolczyki wire wrapping z platerowanymi spinelami
dla Alabama Studio za Zielona rosa - wyjątkowe, srebrne kolczyki wire wrapping z platerowanymi spinelami

Piękne !!! Pewnych rzeczy nie da się opisać słowami, trzeba je po prostu zobaczyć i cieszyć się doznaniami wzrokowymi ????

Opinia pozytywna | 05-06-2020 09:04 | Biżuteria / Kolczyki
Zasznurowany
dla Sas-Narkiewicz za Zasznurowany

Mini arcydzieło sztuki. Klasa sama w sobie. Dziękuję serdecznie i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 04-06-2020 23:06 | Biżuteria / Pierścionki
Kolczyki z opalami dendrytowymi i białymi szafirami
dla Malina Skulska za Kolczyki z opalami dendrytowymi i białymi szafirami

W rzeczywistości są nie tak atrakcyjne, ale zależało mi na naturalnych opalach

Opinia pozytywna | 04-06-2020 12:07 | Biżuteria / Kolczyki
ZAMÓWIENIE INDYWIDUALNE - złoty pierścionek z rubinem
dla BIZOE za ZAMÓWIENIE INDYWIDUALNE - złoty pierścionek z rubinem

piękny oryginalny pierscionek

Opinia pozytywna | 04-06-2020 10:05 | Biżuteria / Pierścionki