Wisior Cthulhu Symbol Starszych Bogów Brąz
dla Zahario za Wisior Cthulhu Symbol Starszych Bogów Brąz

serdecznie polecam tego artyste!!!

Opinia pozytywna | 09-05-2019 20:11 | Biżuteria / Wisiory
Wisior Latająca Świnka Brąz
dla Zahario za Wisior Latająca Świnka Brąz

serdecznie polecam tego artyste!!!

Opinia pozytywna | 09-05-2019 20:10 | Biżuteria / Wisiory
Naszyjnik "Sznurek"
dla Jankowska Jewellery za Naszyjnik "Sznurek"

Dziekuje bardzo Tworcom za przepiekna bizuterie. Jestem szczesliwa posiadaczka kilku rzeczy z Jankowska Jewellery i uwielbiam je nosic. Zawsze cieszy mnie ich oryginalnosc i minimalistyczne piekno. Kontakt z Tworcami super, wysylka punktualna, wszystko dotarlo na czas i w najlepszym porzadku. Z cala pewnoscia nie byl to ostatni moj zakup w Jankowska Jewellery. Dziekuje bardzo, Dorota Jaglarz

Opinia pozytywna | 09-05-2019 07:39 | Biżuteria / Naszyjniki
Deszcz nie zapomina - srebrny naszyjnik z agatem mszystym i różami
dla Kornelia Sus za Deszcz nie zapomina - srebrny naszyjnik z agatem mszystym i różami

Naszyjnik podoba sie.Dziekuje:)

Opinia pozytywna | 08-05-2019 18:06 | Biżuteria / Naszyjniki
Brown and Green - bransoleta
dla Anioł za Brown and Green - bransoleta

Piękna bransoletka. Jeszcze lepsza niż na zdjęciu. Polecam, D.K.

Opinia pozytywna | 07-05-2019 22:24 | Biżuteria / Bransolety
PNEUMATOFORA X
dla Beata Kmieć za PNEUMATOFORA X

Piękne, ładniejsze niż na zdjęciu. Polecam, D.K.

Opinia pozytywna | 07-05-2019 22:23 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
BROSZKO-WISIOR NA ZAMÓWIENIE
dla 7malin za BROSZKO-WISIOR NA ZAMÓWIENIE

Piękna rzecz, zgodna z zamówieniem. Uwaga! Artysta spełnia zachcianki! Polecam, D.K.

Opinia pozytywna | 07-05-2019 22:22 | Biżuteria / Inne
peridot
dla mz studio za peridot

Kolczyki są przepiękne. Kamienie mienią się zielenią zjawiskowo. Kolczyki delikatne ale z pazurem. Projektantka bardzo sympatyczna i komunikatywna. Polecam..

Opinia pozytywna | 07-05-2019 18:58 | Biżuteria / Kolczyki
Dothraki Queen - bransoleta
dla Anioł za Dothraki Queen - bransoleta

Serdecznie polecam!

Opinia pozytywna | 07-05-2019 15:53 | Biżuteria / Bransolety
Kolczyki sztyfty z czarnym onyksem
dla Mario Design za Kolczyki sztyfty z czarnym onyksem

Piękne! Serdecznie dziękuję.

Opinia pozytywna | 07-05-2019 11:12 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki sztyfty z zielonymi szafirami
dla Mario Design za Kolczyki sztyfty z zielonymi szafirami

Wyjątkowe kolczyki, wykonane bardzo starannie. Duży plus za zatyczki, których chyba nie da się zgubić. Szybka realizacja zamówienia. Z pewnością skorzystam w przyszłości ponownie.

Opinia pozytywna | 05-05-2019 22:59 | Biżuteria / Kolczyki
Zamówienie specjalne dla ikolowiecka
dla Dawid Pandel za Zamówienie specjalne dla ikolowiecka

Bardzo dziękuję za piękne kolczyki

Opinia pozytywna | 02-05-2019 13:29 | Biżuteria / Kolczyki
Labradorytowy Orient - delikatna, srebrna bransoleta z labradorytem, ozdoba na dłoń
dla Alabama za Labradorytowy Orient - delikatna, srebrna bransoleta z labradorytem, ozdoba na dłoń

Prześliczna, oryginalna bransoletka, bardzo starannie wykonana, prezentuje się na ręce chyba jeszcze ładniej niż na zdjęciu! To nie jest moje pierwsze zamówienie w Galerii Alabama - kolejne błyskawicznie zrealizowane, bez zarzutu. Polecam!

Opinia pozytywna | 02-05-2019 09:41 | Biżuteria / Bransolety
Organica - Voyager - wisior ze srebra z ametystem
dla Fiann za Organica - Voyager - wisior ze srebra z ametystem

Pani Ewo dziękuję. Wisior inny niż te ,które posiadam. Ciekawy, elegancki, perfekcyjnie wykonany. Polecam biżuterię z pracowni Fiann. Pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 30-04-2019 13:57 | Biżuteria / Wisiory
Mitheithel - srebrny wisiorek z labradorytem
dla Rivendell za Mitheithel - srebrny wisiorek z labradorytem

j.w. lub j.n

Opinia neutralna | 30-04-2019 12:22 | Biżuteria / Kolczyki
Pani Wód - srebrne kolczyki z labradorytami i ametystami
dla Rivendell za Pani Wód - srebrne kolczyki z labradorytami i ametystami

Wyrób dla mnie ok. Dla obdarowywanej za ciężki. Nie było możliwości zwrotu lub wymiany.

Opinia neutralna | 30-04-2019 12:22 | Biżuteria / Kolczyki
Petite Naszyjnik z delikatną zawieszką z mokaitem
dla Salczyńska za Petite Naszyjnik z delikatną zawieszką z mokaitem

Bardzo ładny wisior. Realizacja zamówienia ekspresowa. Dziękuję. Obdarowana zadowolona ;-)

Opinia pozytywna | 30-04-2019 12:20 | Biżuteria / Naszyjniki
Kongo śpiewa słońcem - srebrna bransoleta z papugą, koralem fossil i cyrkonią
dla Kornelia Sus za Kongo śpiewa słońcem - srebrna bransoleta z papugą, koralem fossil i cyrkonią

Wyjątkowa... przynosząca na myśl wiele wspomnień, tęsknot i tylko moja! Dziękuje raz jeszcze Pani Kornelio :)

Opinia pozytywna | 29-04-2019 09:22 | Biżuteria / Bransolety
Turmalinowa wiosna
dla Fiszerowa za Turmalinowa wiosna

Piękne,subtelne,kobiece...moje ????

Opinia pozytywna | 28-04-2019 22:01 | Biżuteria / Kolczyki
Tytanowa bransoleta Droga do domu
dla Jubiko za Tytanowa bransoleta Droga do domu

Piękna bransoletka, wykonana z duszą i dobrą energią. Dzięki :)

Opinia pozytywna | 28-04-2019 17:36 | Biżuteria / Bransolety