Sowa- oryginał, akwarela 0483
dla Anna Lipowska za Sowa- oryginał, akwarela 0483

Jak wszystkie "ptasie" akwarele puchacz jest namalowany pięknie. Bardzo realistyczny. Zapakowany dokładnie , bezpiecznie. Artystkę polecam.

Opinia pozytywna | 16-03-2021 00:20 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Pszoły brązowe - kolczyki srebrne
dla VENUS GALERIA za Pszoły brązowe - kolczyki srebrne

Kolczyki są misternie wykonane. Piękne. Dobrze się noszą. Są dość lekkie. Były pięknie zapakowane z ciekawie napisanymi informacjami dla właścicielki( nowej właścicielki pszczół).

Opinia pozytywna | 16-03-2021 00:15 | Biżuteria / Kolczyki
Broszka srebrna - Kameleon mały brązowy
dla VENUS GALERIA za Broszka srebrna - Kameleon mały brązowy

Piękny, ma niesamowity wyraz pyszczka. Jest dopracowany w najdrobniejszych szczegółach, noszę go w komplecie z bransoletką. Bardzo polecam galerię Venus.

Opinia pozytywna | 16-03-2021 00:11 | Biżuteria / Broszki
Płaszczki kolczyki srebrne
dla VENUS GALERIA za Płaszczki kolczyki srebrne

Bardzo lubię te kolczyki. Noszę je często. Są lekkie, wygodne, pięknie , starannie wykonane. Bardzo oryginalne. Mam sporo biżuterii z galerii Venus-polecam artystkę.

Opinia pozytywna | 16-03-2021 00:09 | Biżuteria / Kolczyki
Żółte jaskry - małe kolczyki sztyfty
dla Segitanna za Żółte jaskry - małe kolczyki sztyfty

Cudowne, maleńkie kolczyki, wykonane perfekcyjnie. Wyglądają jak żywe kaczeńce. Były zapakowane w piękne , dopracowane pudełeczko , z zieloną kokardką i zieloną materią. Pomysł-genialny. W uchu wyglądają super. Polecam.

Opinia pozytywna | 16-03-2021 00:06 | Biżuteria / Kolczyki
Małe czerwone maki - kolczyki wiszące
dla Segitanna za Małe czerwone maki - kolczyki wiszące

Kolczyki są bardzo starannie wykonane, wyglądają naturalnie i są bardzo lekkie. Otrzymałam je pięknie zapakowane . Polecam artystkę.

Opinia pozytywna | 16-03-2021 00:00 | Biżuteria / Kolczyki
CZĄSTKA DUSZY z onyksem - kolczyki
dla Litori za CZĄSTKA DUSZY z onyksem - kolczyki

wszystko ok

Opinia pozytywna | 14-03-2021 13:02 | Biżuteria / Kolczyki
CZĄSTKA DUSZY z onyksem - naszyjnik
dla Litori za CZĄSTKA DUSZY z onyksem - naszyjnik

wszystko ok

Opinia pozytywna | 14-03-2021 13:02 | Biżuteria / Naszyjniki
Wzgórza pod gwiazdami - srebrny naszyjnik z jaspisem oceanicznym
dla Kornelia Sus za Wzgórza pod gwiazdami - srebrny naszyjnik z jaspisem oceanicznym

Super

Opinia pozytywna | 14-03-2021 11:45 | Biżuteria / Naszyjniki
Pietersit w falbankach
dla Sas-Narkiewicz za Pietersit w falbankach

Super

Opinia pozytywna | 14-03-2021 11:45 | Biżuteria / Pierścionki
Układ słoneczny-MARS
dla Sas-Narkiewicz za Układ słoneczny-MARS

Super

Opinia pozytywna | 14-03-2021 11:45 | Biżuteria / Pierścionki
Złoty środek - srebrna pozłacana obrączka
dla Toros Design za Złoty środek - srebrna pozłacana obrączka

Piękna, polecam!

Opinia pozytywna | 12-03-2021 18:49 | Biżuteria / Pierścionki
granat
dla mz studio za granat

Piękny oryginalny naszyjnik oraz bardzo solidne wykonanie. Dziękuję!

Opinia pozytywna | 12-03-2021 12:15 | Biżuteria / Naszyjniki
Widok na świat
dla GRAFIJA za Widok na świat

To, co widzą oczy, nie zawsze jest ważne dla duszy. Znika niezauważenie. W przypadku prac tej Artystki oczy i dusza harmonijnie ze sobą współtworzą i współtrwają. Polecam z serca. Warto się o tym przekonać.

Opinia pozytywna | 11-03-2021 14:16 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Zaczytanioł
dla GRAFIJA za Zaczytanioł

Prace tej Artystki to wrota do świata bajecznego. Są wyjątkowe. Polecam serdecznie i z przekonaniem.

Opinia pozytywna | 11-03-2021 14:08 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
SKAŁA - pierścionek
dla GGallery za SKAŁA - pierścionek

Piękny pierścionek, nietypowy, wspaniale wykonany. Jak zresztą wszystko od Pani Izabeli Gutowskiej - GGallery. Gorąco polecam!

Opinia pozytywna | 09-03-2021 16:53 | Biżuteria / Pierścionki
SKAŁA - kolczyki
dla GGallery za SKAŁA - kolczyki

Gorąco polecam prace Pani Izabeli Gutowskiej. Piękne wykonanie. Warto było dokonać tego zakupu.

Opinia pozytywna | 09-03-2021 16:51 | Biżuteria / Kolczyki
Zestaw talerzyków na zamówienie
dla anyadesign za Zestaw talerzyków na zamówienie

U artystki zamówiłem już kilka kompletów talerzyków Boho. Teraz wróciłem i były to 2 komplety po 6 sztuk, które przeznaczam na upominki urodzinowe dla najbliższych. Jak dawniej tak i teraz, talerzyki są bardzo piękne. Każdy jest samodzielną opowieścią, bardzo indywidualną opowieścią malowaną kolorami. Są bardzo indywidualnie i niepowtarzalne. Bardzo serdecznie wszystkim polecam.

Opinia pozytywna | 08-03-2021 21:17 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Bransoletka ze znakiem skorpiona wykonana na specjalne zamówienie
dla Sztuk Kilka za Bransoletka ze znakiem skorpiona wykonana na specjalne zamówienie

Dziękuje za szybkie i terminowe wykonanie zlecenia . Bransoleta wykonana perfekcyjnie jest piękna oraz dokładnie wykonana z projektem. Jeszcze raz bardzo dziękuje za wykonanie zamówienia.

Opinia pozytywna | 08-03-2021 20:03 | Biżuteria / Bransolety
Ruban - srebrny pierścionek z onyksem i opalem mszystym
dla Rivendell za Ruban - srebrny pierścionek z onyksem i opalem mszystym

Minimalistyczny pierścień o surowej formie... bardzo orginalny. Tagi graficzny - poprzez swoj kształt i dobór kamieni. Ponadczasowy... i bardzo wygodny. Serdecznie polecam, bo współpraca z Artystami WZOROWA!!

Opinia pozytywna | 07-03-2021 23:38 | Biżuteria / Pierścionki