Black orchids III - srebrne kolczyki kwiaty
dla Alabama Studio za Black orchids III - srebrne kolczyki kwiaty

cudowne !

Opinia pozytywna | 05-08-2019 00:16 | Biżuteria / Kolczyki
Cumulusy z deszczem kianitów - srebrne kolczyki chmurki
dla Alabama Studio za Cumulusy z deszczem kianitów - srebrne kolczyki chmurki

Piękne!

Opinia pozytywna | 05-08-2019 00:16 | Biżuteria / Kolczyki
Oryginalne obrączki 6mm
dla Deka Jewellery za Oryginalne obrączki 6mm

Obrączki wyszły bardzo ładnie, lepiej chyba niż na zdjęciach. Serdecznie polecam tego złotnika, obrączki są wykonane starannie i krótkim terminie. ????

Opinia pozytywna | 02-08-2019 20:51 | Biżuteria / Obrączki Ślubne
Nad jeziorem
dla Marta Sobczak-Piętoń za Nad jeziorem

Obraz zachwyca zarówno na zdjęciu, jak i w rzeczywistości. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.

Opinia pozytywna | 02-08-2019 12:16 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Skamieniały amulet - belemnit IV
dla HOSZKA za Skamieniały amulet - belemnit IV

Niesamowity, oryginalny, nietuzinkowy wisior, piękne wykonanie i opakowanie. Gratuluję pomysłu. Małgorzata

Opinia pozytywna | 01-08-2019 13:21 | Biżuteria / Naszyjniki
Interferencja z granatami
dla Sas-Narkiewicz za Interferencja z granatami

Pierścionek idealny:) Dużo ładniejszy, niż prezentuje to zdjęcie. Bardzo ładnie leży na palcu. Rzeczywiście, sugestia, że idealnie pasuje dla pań noszących rozmiar 15, sprawdziła się:) Precyzyjnie wykonany, cuuuudowny! Dziękuję:)

Opinia pozytywna | 01-08-2019 12:45 | Biżuteria / Pierścionki
PIERŚCIONEK
dla 7malin za PIERŚCIONEK

Piękny pierścionek. Godny uznania jest kunszt wykonania biżuterii. Autor jest nie tylko artystą, ale również wspaniale opanował rzemiosło - co nie jest bez zmaczenia (przynajmniej dla mnie) przy wykonywaniu biżuterii. Ukłony dla artysty. Gr.

Opinia pozytywna | 30-07-2019 12:19 | Biżuteria / Pierścionki
Drzewo życia - drewniane pudełko z wieczkiem zdobionym motywem drzewa
dla Alabama Studio za Drzewo życia - drewniane pudełko z wieczkiem zdobionym motywem drzewa

To nie był tylko kolejny zakup wyjątkowego przedmiotu. To spacer w bardzo miłym towarzystwie ukończony dużym zadowoleniem odbiorcy. Dziękuję

Opinia pozytywna | 25-07-2019 20:58 | Dekoracja Wnętrz / Inne
delikatny pierścionek ze szkłem fusingowym z serii "Woda"
dla CERAMICUS za delikatny pierścionek ze szkłem fusingowym z serii "Woda"

Pierścionek mimo niemałego szklanego oczka jest delikatny, leciutki, oryginalny i robi duże wrażenie nie tylko na mnie. Do kompletu zamówiłam jeszcze wisiorek. Powiem tylko że takiej biżuterii nie znajdzie się w żadnym znanym, markowym sklepie jubilerskim. Polecam. Emilia

Opinia pozytywna | 25-07-2019 17:22 | Biżuteria / Pierścionki
Róża - akwarela, oryginał  0380
dla Anna Lipowska za Róża - akwarela, oryginał 0380

Róża jest zjawiskowa. W naturze -piękniejsza niż na zdjęciach. Bardzo dobrze zapakowana.Dostałam rabat na kolejne zakupy i " nie omieszkam go użyć". Artystkę polecam.

Opinia pozytywna | 22-07-2019 08:02 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
zielona laguna
dla Dekornia za zielona laguna

Piękna umywalka, soczysta zieleń komponuje się z dekoracją wnętrza. Serdecznie polecam!

Opinia pozytywna | 21-07-2019 12:31 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Boho kolekcja- komplet 6 talerzyków deserowych
dla anyadesign za Boho kolekcja- komplet 6 talerzyków deserowych

Śliczne talerzyki. Z pewnością warto zainwestować!

Opinia pozytywna | 21-07-2019 12:29 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...ZAGUBIONE W TRAWACH ŚWIATY...
dla LINEA za ...ZAGUBIONE W TRAWACH ŚWIATY...

Lustro prezentuje się wspaniale! Kolorystyka komponuje się z całością wnętrza. Polecam z całego serca Panią Karolinę i jej prace.

Opinia pozytywna | 21-07-2019 12:29 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
WHITE RAVEN - bransoleta
dla Anioł za WHITE RAVEN - bransoleta

Kolejny przepiękny wyrób, Ma w sobie to "coś" czego szukam zawsze, gdy sprawiam komuś prezent. Można powiedzieć że ma swego rodzaju "duszę", szczególnie po modyfikacjach. Rewelacja.

Opinia pozytywna | 18-07-2019 14:27 | Biżuteria / Bransolety
srebrna z bursztynami i turkusami
dla Zofia Gładysz za srebrna z bursztynami i turkusami

Piękna bransoletka, kupiona już jakiś czas temu. Bardzo dobrze mi sie ją nosi, bransoletka wydaje się być uodporniona na czas i 'życie'. Jestem bardzo zadowolona. Polecam. Justyna

Opinia pozytywna | 18-07-2019 13:00 | Biżuteria / Bransolety
A Walk in the Clouds  - bransoleta
dla Anioł za A Walk in the Clouds - bransoleta

Bransoletkę kupiłam w zestawie z kolczykami. Kontakt z Artystą konkretny i błyskawiczny. Wysyłka błyskawiczna, bardzo dobrze zapakowana. Polecam! Justyna

Opinia pozytywna | 18-07-2019 12:57 | Biżuteria / Bransolety
A Walk in the Clouds I - kolczyki
dla Anioł za A Walk in the Clouds I - kolczyki

Oryginalne kolczyki, z których jestem bardzo zadowolona. Kontakt z Artystą błyskawiczny. Przesyłka doszła ekspresowo.

Opinia pozytywna | 18-07-2019 12:55 | Biżuteria / Kolczyki
Pierścionek złoty, akwamaryn P260718Aq
dla Dawid Pandel za Pierścionek złoty, akwamaryn P260718Aq

Piękny prosty pierścionek - polecam ????. Szybka dostawa i miły kontakt

Opinia pozytywna | 18-07-2019 00:13 | Biżuteria / Pierścionki
LOLLIPOPS - Kolczyki srebrne z Cytrynem
dla Joanna Watracz za LOLLIPOPS - Kolczyki srebrne z Cytrynem

Pani Joasia, jest Mistrzynią ! Nie ma drugiej takiej Artystki.. Potrafi zrobić cuda... utkać ze srebrnego drucika klejnoty! (I pięknie dobrać do tego kamienie!)..Jestem bardzo zadowolona z tej pary kolczyków. Są takie optymistyczne! Lekkie... Cytryn lśni w srebrnych zawijaskach przykuwając oko...polecam wszystkim prace tej Artystki. Są na każda okazje. I do tego...Unikaty!

Opinia pozytywna | 17-07-2019 23:17 | Biżuteria / Kolczyki
Dotyk białych snów - srebrny naszyjnik z opalem dendrytowym, białymi perłami i szafirami
dla Kornelia Sus za Dotyk białych snów - srebrny naszyjnik z opalem dendrytowym, białymi perłami i szafirami

PIĘKNY NASZYJNIK!!!....wprawdzie wg Pani opinii "zimowy"...ale wszak do zimy nam nie daleko;-)...tak, chłodne odcienie kamieni, przywołują zimowe chłody...do tego opal dendrytowy jest malowany w gałązki drzew, pochylonymi nad zaśnieżonymi polami:-)...całość, mimo zimowego akcentu w środku lata, PRZEŚLICZNA!!! Dziekuję!!!

Opinia pozytywna | 17-07-2019 17:59 | Biżuteria / Naszyjniki