IN THE ROOTS OF CEIBA TREES - WISIOREK Z KORALEM
dla Fiann za IN THE ROOTS OF CEIBA TREES - WISIOREK Z KORALEM

Piękny i oryginalny wisior

Opinia pozytywna | 12-05-2020 16:20 | Biżuteria / Wisiory
RING 101
dla 7malin za RING 101

Przepiękny pierścionek:) Wykonany z niezwyklą precyzją i dbałością o szczegóły. Świetny kontakt z Panem Piotrem. Gorąco polecam Artystę.

Opinia pozytywna | 11-05-2020 00:09 | Biżuteria / Pierścionki
dekor 25cm x 25cm do zawieszenia
dla pracowniazona za dekor 25cm x 25cm do zawieszenia

piękny

Opinia pozytywna | 10-05-2020 01:12 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Boule de neige  naszyjnik z perłami
dla Rivendell za Boule de neige naszyjnik z perłami

Piękny komplet, miły kontakt, błyskawiczna przesyłka! dziękuję, pozdrawiam i polecam!

Opinia pozytywna | 07-05-2020 18:38 | Biżuteria / Naszyjniki
Eye of the Tiger, szeroka wyplatana bransoleta, beading
dla Sol za Eye of the Tiger, szeroka wyplatana bransoleta, beading

Dawno nie widziałam tak przepięknej rzeczy. Ma Pani rację, że zdjęcie nie oddaje blasku biżuterii. Jest Pani bardzo zdolną artystką. Podziwiam. Dziękuję. Wrócę na pewno.

Opinia pozytywna | 04-05-2020 20:34 | Biżuteria / Bransolety
Majówka - rysunek pastelami suchymi
dla Katarzyna Radzka za Majówka - rysunek pastelami suchymi

Obraz śliczny. Wysyłka natychmiastowa. Kontakt z Artystką bez zarzutu :)

Opinia pozytywna | 02-05-2020 18:24 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Miu Miu - akrylowy kociaszon
dla Katarzyna Radzka za Miu Miu - akrylowy kociaszon

W rzeczywistości obrazek jeszcze ładniejszy niż na zdjęciu :) Kontakt z Panią Katarzyną na 6+.

Opinia pozytywna | 02-05-2020 18:22 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
ZAMÓWIENIE INDYWIDUALNE - złoty pierścionek ze szmaragdem
dla BIZOE za ZAMÓWIENIE INDYWIDUALNE - złoty pierścionek ze szmaragdem

jest delikatny i subtelny

Opinia pozytywna | 30-04-2020 20:01 | Biżuteria / Pierścionki
Tęcza na burzowym niebie - komplet 6 talerzyków oraz patera
dla anyadesign za Tęcza na burzowym niebie - komplet 6 talerzyków oraz patera

Talerzyki od razu mi się spodobały ale potem ich Twórczyni także przypadła mi do serca. Wszelka pomoc, życzliwe podejście. Przesyłka ślicznie i bezpiecznie zapakowana była natychmiast u odbiorcy oczarowanego prezentem. Pięknie dziękuje.

Opinia pozytywna | 30-04-2020 14:13 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Obrączki ślubne z białego złota o młotkowanej powierzchni
dla BIZOE za Obrączki ślubne z białego złota o młotkowanej powierzchni

Urzekająca dbałość o szczegóły. Obrączki zostały przepięknie wykonane i teraz tylko czekają, żeby je nosić! Przesyłka cudownie przystrojona i zapakowana.

Opinia pozytywna | 29-04-2020 14:17 | Biżuteria / Obrączki Ślubne
Kłódka otwarta - REZERWACJA
dla Iwona Winiarczyk za Kłódka otwarta - REZERWACJA

To moja kolejna, do kolekcji! Jest super!!! Dziekuje i polecam R.B.

Opinia pozytywna | 28-04-2020 21:40 | Dekoracja Wnętrz / Drewno
Czas spadających liści - unikatowa srebrna broszka/wisior
dla Alabama Studio za Czas spadających liści - unikatowa srebrna broszka/wisior

Przepiękne !

Opinia pozytywna | 27-04-2020 13:31 | Biżuteria / Broszki
Czerwone wino - wyjątkowy, srebrny wisior wire wrapping z granatami
dla Alabama Studio za Czerwone wino - wyjątkowy, srebrny wisior wire wrapping z granatami

Filigranowy, kunsztowny, dopracowany, niesamowity i wyjątkowy produkt! Polecam

Opinia pozytywna | 23-04-2020 08:48 | Biżuteria / Wisiory
Zwariowany szalik w pomarańczach
dla Tender December za Zwariowany szalik w pomarańczach

Przepiękny szalik. Bardzo ciepły i twarzowy. Starannie wykonany. Serdecznie polecam prace Artysty. Dziękuję i pozdrawiam

Opinia pozytywna | 22-04-2020 21:56 | Akcesoria / Szale i chusty
Obrączki?! -każda inna...
dla galeria OKO za Obrączki?! -każda inna...

Szybka transakcja, towar świetny, zgodny z opisem a nawet lepszy. Dobrze opakowany gorąco polecam

Opinia pozytywna | 19-04-2020 18:58 | Biżuteria / Pierścionki
Bransoletka labradoryt
dla formood za Bransoletka labradoryt

Bardzo ładnie się prezentuje i dobrze się nosi :) Polecam !!!

Opinia pozytywna | 18-04-2020 22:29 | Biżuteria / Bransolety
Letnie zioła -  bransoletka z zielonymi minerałami
dla Agnieszka Czerkas za Letnie zioła - bransoletka z zielonymi minerałami

Piękna, delikatna bransoletka. Miły kontakt z Artystką. Bardzo dziękuję i polecam się na przyszłość:)

Opinia pozytywna | 17-04-2020 18:11 | Biżuteria / Bransolety
Wisior - Jesienny liść
dla Agnieszka Czerkas za Wisior - Jesienny liść

Przepiękny wisior, dopracowany w każdym calu. Artystce gratuluję talentu. Polecam

Opinia pozytywna | 17-04-2020 18:09 | Biżuteria / Wisiory
oksydowane srebro 2 - kolekcja formHOOP
dla formood za oksydowane srebro 2 - kolekcja formHOOP

Oryginalne, pięknie wykonane, kolejne kolczyki, które zamówiłam w Galerii Formood. Kontakt z Projektantem i realizacja zamówienia - bez zarzutu. Polecam!

Opinia pozytywna | 16-04-2020 06:32 | Biżuteria / Kolczyki
rezerwacja
dla formood za rezerwacja

Kolczyki są przepiękne, delikatne, bardzo precyzyjnie wykonane. Moje ulubione :-)

Opinia pozytywna | 16-04-2020 06:30 | Biżuteria / Kolczyki