Kolczyki sztyfty z zielonymi szafirami
dla Mario Design za Kolczyki sztyfty z zielonymi szafirami

Wyjątkowe kolczyki, wykonane bardzo starannie. Duży plus za zatyczki, których chyba nie da się zgubić. Szybka realizacja zamówienia. Z pewnością skorzystam w przyszłości ponownie.

Opinia pozytywna | 05-05-2019 22:59 | Biżuteria / Kolczyki
Zamówienie specjalne dla ikolowiecka
dla Dawid Pandel za Zamówienie specjalne dla ikolowiecka

Bardzo dziękuję za piękne kolczyki

Opinia pozytywna | 02-05-2019 13:29 | Biżuteria / Kolczyki
Labradorytowy Orient - delikatna, srebrna bransoleta z labradorytem, ozdoba na dłoń
dla Alabama za Labradorytowy Orient - delikatna, srebrna bransoleta z labradorytem, ozdoba na dłoń

Prześliczna, oryginalna bransoletka, bardzo starannie wykonana, prezentuje się na ręce chyba jeszcze ładniej niż na zdjęciu! To nie jest moje pierwsze zamówienie w Galerii Alabama - kolejne błyskawicznie zrealizowane, bez zarzutu. Polecam!

Opinia pozytywna | 02-05-2019 09:41 | Biżuteria / Bransolety
Organica - Voyager - wisior ze srebra z ametystem
dla Fiann za Organica - Voyager - wisior ze srebra z ametystem

Pani Ewo dziękuję. Wisior inny niż te ,które posiadam. Ciekawy, elegancki, perfekcyjnie wykonany. Polecam biżuterię z pracowni Fiann. Pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 30-04-2019 13:57 | Biżuteria / Wisiory
Mitheithel - srebrny wisiorek z labradorytem
dla Rivendell za Mitheithel - srebrny wisiorek z labradorytem

j.w. lub j.n

Opinia neutralna | 30-04-2019 12:22 | Biżuteria / Kolczyki
Pani Wód - srebrne kolczyki z labradorytami i ametystami
dla Rivendell za Pani Wód - srebrne kolczyki z labradorytami i ametystami

Wyrób dla mnie ok. Dla obdarowywanej za ciężki. Nie było możliwości zwrotu lub wymiany.

Opinia neutralna | 30-04-2019 12:22 | Biżuteria / Kolczyki
Petite Naszyjnik z delikatną zawieszką z mokaitem
dla Salczyńska za Petite Naszyjnik z delikatną zawieszką z mokaitem

Bardzo ładny wisior. Realizacja zamówienia ekspresowa. Dziękuję. Obdarowana zadowolona ;-)

Opinia pozytywna | 30-04-2019 12:20 | Biżuteria / Naszyjniki
Kongo śpiewa słońcem - srebrna bransoleta z papugą, koralem fossil i cyrkonią
dla Kornelia Sus za Kongo śpiewa słońcem - srebrna bransoleta z papugą, koralem fossil i cyrkonią

Wyjątkowa... przynosząca na myśl wiele wspomnień, tęsknot i tylko moja! Dziękuje raz jeszcze Pani Kornelio :)

Opinia pozytywna | 29-04-2019 09:22 | Biżuteria / Bransolety
Turmalinowa wiosna
dla Fiszerowa za Turmalinowa wiosna

Piękne,subtelne,kobiece...moje ????

Opinia pozytywna | 28-04-2019 22:01 | Biżuteria / Kolczyki
Tytanowa bransoleta Droga do domu
dla Jubiko za Tytanowa bransoleta Droga do domu

Piękna bransoletka, wykonana z duszą i dobrą energią. Dzięki :)

Opinia pozytywna | 28-04-2019 17:36 | Biżuteria / Bransolety
Szklany uchwyt do mebli - PLAM - komplet 20 szt
dla WAWER za Szklany uchwyt do mebli - PLAM - komplet 20 szt

Przecudne

Opinia pozytywna | 25-04-2019 22:24 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Szklany uchwyt do mebli - PLAM
dla WAWER za Szklany uchwyt do mebli - PLAM

Brak mi słów. Przepiękne. Polecam

Opinia pozytywna | 25-04-2019 22:09 | Dekoracja Wnętrz / Meble
Srebrna bransoletka aangardowa POMARAŃCZA
dla SHAMBALA za Srebrna bransoletka aangardowa POMARAŃCZA

Dzięki bardzo Pani Agnieszko Wyrób piękny dotarł na czas. Dzięki za pomoc. Pozdrawiam

Opinia pozytywna | 25-04-2019 19:51 | Biżuteria / Kolczyki
lato
dla GRAFIJA za lato

Grafiki WIOSNA i LATO Grafiji są piękne, delikatnością przedstawień powodują,że nie można oderwać od nich wzroku.Wielki kunszt i artyzm zachwyca mnie za każdym razem , kiedy na nie patrzę.Są po prostu cudowne. Serdecznie pozdrawiam Artystkę:) Magdalena

Opinia pozytywna | 25-04-2019 19:43 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Kolczyki sztyfty z ametystami
dla Mario Design za Kolczyki sztyfty z ametystami

Serdecznie polecam!!!

Opinia pozytywna | 25-04-2019 18:25 | Biżuteria / Kolczyki
Urok Orientu - delikatna, srebrna ozdoba na dłoń
dla Alabama za Urok Orientu - delikatna, srebrna ozdoba na dłoń

Przepiękna i delikatna ozdoba lecz zarazem bogato zdobiona. Idealna na codzień i nie tylko. Obdarowana była zachwycona. Nie mogła wydusić z siebie słowa ;) Dziękuję i na pewno wrócę po więcej ;)

Opinia pozytywna | 24-04-2019 20:49 | Biżuteria / Bransolety
Dla Pana Andrzeja
dla Joanna Lewandowska za Dla Pana Andrzeja

Jeżówki,które własnie otrzymałem wprawiły mnie w doskonały humor. Są wspaniałe,urocze. Ba, ładniejsze niż naturalne kwiaty jeżówek. Będą stanowiły niesamowicie piękną ozdobę ogrodu. Dziękuję serdecznie.

Opinia pozytywna | 20-04-2019 07:04 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Wiosna
dla GRAFIJA za Wiosna

Piękne grafiki Grafiji WIOSNA i LATO ! Przecudnej delikatnej urody dzieła ... Z pozdrowieniami Magda

Opinia pozytywna | 20-04-2019 01:50 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Srebrne kolczyki awangardowe FUKSJA
dla SHAMBALA za Srebrne kolczyki awangardowe FUKSJA

Kolczyki piękne i bardzo oryginalne. Są wyjątkowe. Bardzo dziękuję Pani Agnieszko za Pani pracę. Pozdrawiam

Opinia pozytywna | 18-04-2019 20:59 | Biżuteria / Kolczyki
Wisior Mops Srebro Zahario
dla Zahario za Wisior Mops Srebro Zahario

Perfekt.

Opinia pozytywna | 18-04-2019 20:18 | Biżuteria / Wisiory