Soczysta zieleń
dla Sas-Narkiewicz za Soczysta zieleń

Cudowny. Dziękuję i pozdrawiam

Opinia pozytywna | 01-07-2019 10:23 | Biżuteria / Pierścionki
Bukiet dla Pana Andrzeja
dla Joanna Lewandowska za Bukiet dla Pana Andrzeja

Złoty, na brylantowy medal dla Pani Joanny za ceramiczne kwiaty,które właśnie otrzymałem. Kwiaty,jak żywe.masa szczegółów tak dopracowanych,że wzbudzają zachwyt. Kto takich nie ma,niech żałuję. Pani Joannie serdecznie dziękuję za wspaniałe dzieła. Jeśli moźna, znowu skorzystam z Pani wspaniałych prac. Andrzej Kolat

Opinia pozytywna | 01-07-2019 06:45 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Kwiatki z tytanowej nitki I
dla Jubiko za Kwiatki z tytanowej nitki I

Super - pobobnie jak pozostała bizuteria

Opinia pozytywna | 28-06-2019 07:14 | Biżuteria / Kolczyki
domek -numer
dla Joanna Lewandowska za domek -numer

Gotowy domek jest przepiękny! W rzeczywistości wyglada oczywiście jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Kontakt z Panią Joanną Lewandowską w celu ustalenia szczegółów zamówienia bardzo fachowy i sympatyczny!!! Polecam

Opinia pozytywna | 26-06-2019 18:39 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Koralowe grono - wyjątkowy wisior z czerwonym koralem
dla Alabama za Koralowe grono - wyjątkowy wisior z czerwonym koralem

Niezwykle udana metamorfoza sznura korali - Pani Jola dała im drugie, ekskluzywne życie. Gratuluję artystce zdolności manualnych i serdecznie pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 26-06-2019 11:57 | Biżuteria / Wisiory
Zamieć pośród gwiazd - srebrna bransoletka z lapis lazuli
dla Kornelia Sus za Zamieć pośród gwiazd - srebrna bransoletka z lapis lazuli

Pani Kornelio, bransoleta jest PIĘKNA!!! Bogato zdobiona, a mimo to bardzo subtelna, kobieca, romantyczna, przywołuje obraz gwieździstego letniego nieba...aż się chce położyć na łące i spoglądać na nie i marzyć, marzyć , marzyć:-) Bardzo dziękuję!!!...również za dołączoną do bransolety bardzo miłą niespodziankę:-)

Opinia pozytywna | 26-06-2019 06:14 | Biżuteria / Bransolety
Srebrne kolczyki wiszące SZMARAGDOWE LISTKI
dla SHAMBALA za Srebrne kolczyki wiszące SZMARAGDOWE LISTKI

Osobliwe, delikatne i urocze kolczyki z duszą...

Opinia pozytywna | 25-06-2019 19:07 | Biżuteria / Kolczyki
kolekcja QOU - owalne sztyfty - 100%Ag
dla formood za kolekcja QOU - owalne sztyfty - 100%Ag

Kolczyki są piękne!!! niby takie zwykłe a robię robotę. Na pewno tu jeszcze wrócę. Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 21-06-2019 09:35 | Biżuteria / Kolczyki
Tytanowa bransoleta Kwiaty
dla Jubiko za Tytanowa bransoleta Kwiaty

Super

Opinia pozytywna | 19-06-2019 17:16 | Biżuteria / Bransolety
Tytanowy wisiorek  Kwiat z tytanowej włóczki II
dla Jubiko za Tytanowy wisiorek Kwiat z tytanowej włóczki II

Super

Opinia pozytywna | 19-06-2019 17:16 | Biżuteria / Wisiory
Maska TRISS
dla zazuu za Maska TRISS

piękna

Opinia pozytywna | 17-06-2019 17:31 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Maska Hermes
dla zazuu za Maska Hermes

Maska boska , polecam

Opinia pozytywna | 17-06-2019 17:31 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
W złotym śpiewie pasieki - srebrny naszyjnik z bursztynem
dla Kornelia Sus za W złotym śpiewie pasieki - srebrny naszyjnik z bursztynem

Naszyjnik przepiękny, letni, słoneczny. Korona wokół kropli burstynu - zachwycająca. Świetny kontakt z Twórcą, którego prace serdecznie polecam.

Opinia pozytywna | 17-06-2019 15:09 | Biżuteria / Naszyjniki
kolorowe turmaliny
dla mz studio za kolorowe turmaliny

cudne, po prostu cudne:)

Opinia pozytywna | 17-06-2019 12:20 | Biżuteria / Kolczyki
surowy szafir
dla mz studio za surowy szafir

Jestem zachwycona :) bransoletka z tzw. pazurem:) oryginalna...unikatowa.

Opinia pozytywna | 17-06-2019 12:20 | Biżuteria / Bransolety
srebrne koła
dla mz studio za srebrne koła

oryginalne , przepiękne....:)

Opinia pozytywna | 17-06-2019 12:19 | Biżuteria / Kolczyki
Cidrin - misterny srebrny naszyjnik z pięknymkianitem, wykonany ręcznie
dla CIBA za Cidrin - misterny srebrny naszyjnik z pięknymkianitem, wykonany ręcznie

Dziś otrzymałam przesyłkę i przez kilka godzin trwam w zachwycie. Naszyjnik niezwykły, cudowny, przepiękny,dzieło sztuki. Niewyobrażalny talent twórcy, bardzo dziękuję. Marzę o kolejnych zakupach u pana Bartosza. Polecam każdemu, kto szuka niepowtarzalnej, wyjątkowej i pięknej biżuterii.

Opinia pozytywna | 14-06-2019 22:11 | Biżuteria / Naszyjniki
SREBRNY LIŚĆ
dla Joanna Lewandowska za SREBRNY LIŚĆ

wspaniala praca! Polecam!!! Dziekuje Pani Joanno! R.B.

Opinia pozytywna | 12-06-2019 21:43 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
MINI PATERKA
dla Joanna Lewandowska za MINI PATERKA

Piekna i wyjatkowa ozdoba, doskonale wykonana. Jestem bardzo zadowolona. Polecam!

Opinia pozytywna | 12-06-2019 21:41 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
ROSARIUM (lawa) - bransoleta różańcowa
dla Anioł za ROSARIUM (lawa) - bransoleta różańcowa

Wyjątkowa bransoleta , wykonana bardzo precyzyjnie precyzyjnie!! Zadowoli każdego z wyszukanym gustem... gorąco polecam

Opinia pozytywna | 12-06-2019 15:25 | Biżuteria / Dla mężczyzn