SIMPLE&SKULL - komplet bransolet
dla Anioł za SIMPLE&SKULL - komplet bransolet

Guta, ladna praca,maz jest bardzo zadowolony prawdziwy przyciagacz wzroku.????????????????????????????????????

Opinia pozytywna | 22-02-2021 18:29 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Wisiorek  z aluzją.
dla Artur Skrocki za Wisiorek z aluzją.

Cacko,maz jest fanem zegarkow i ten orginaly wisiorek zafascynowal go, bardzo ladnie wypracowany orginalny,sliczny po prostu100% dobrej pracy. ????????????????????????????????????????????

Opinia pozytywna | 22-02-2021 18:25 | Biżuteria / Wisiory
Żółte jaskry - małe kolczyki sztyfty
dla Segitanna za Żółte jaskry - małe kolczyki sztyfty

Piękne

Opinia pozytywna | 20-02-2021 21:29 | Biżuteria / Kolczyki
srebrny łańcuch
dla mz studio za srebrny łańcuch

Piękne

Opinia pozytywna | 20-02-2021 21:29 | Biżuteria / Naszyjniki
srebrny łańcuch
dla mz studio za srebrny łańcuch

Piękne

Opinia pozytywna | 20-02-2021 21:28 | Biżuteria / Bransolety
Akryl, kolaż na płótnie - Kryza
dla Gabriela Krawczyk za Akryl, kolaż na płótnie - Kryza

Fantastyczny obraz. Jestem fanką malarstwa Pani Gabrieli.

Opinia pozytywna | 19-02-2021 15:28 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Zimowe Kubki 2szt
dla Magda Łysiak za Zimowe Kubki 2szt

Kubek ładny. Długi czas oczekiwania. Słaby kontakt z artystką.

Opinia neutralna | 18-02-2021 18:23 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Monsunowy Kubek
dla Magda Łysiak za Monsunowy Kubek

Kubek ładny. Długi czas oczekiwania. Słaby kontakt z artystką.

Opinia neutralna | 18-02-2021 18:23 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Brown Leather Strap - bransoleta
dla Anioł za Brown Leather Strap - bransoleta

Ładne wykonanie. Zgodne z opisem. Obdarowana zadowolona

Opinia pozytywna | 18-02-2021 18:21 | Biżuteria / Bransolety
Obrączka oksydowana z kolekcji Europa
dla Points of View Anna Kamińska za Obrączka oksydowana z kolekcji Europa

Piękna, oryginalna obrączka..dokladnie taka, jakiej się spodziwałam. Bardzo dziękuję ;)

Opinia pozytywna | 18-02-2021 13:47 | Biżuteria / Pierścionki
ETHER - złocona bransoletka z sercem i kamieniami pastelowymi: Prasolitem, Ametystem, Topazem, Akwamarynem
dla PASIÓN za ETHER - złocona bransoletka z sercem i kamieniami pastelowymi: Prasolitem, Ametystem, Topazem, Akwamarynem

Dobry kontakt. Szybka dostawa zgodnie z ustaleniami. Polecam!

Opinia pozytywna | 18-02-2021 06:40 | Biżuteria / Bransolety
NOMADA  - bransoleta skórzana
dla Anioł za NOMADA - bransoleta skórzana

Piękna, starannie wykonana bransoletka. Dostawa zgodnie z ustaleniami, terminowo.

Opinia pozytywna | 17-02-2021 16:31 | Biżuteria / Bransolety
Wisiorek SEN ZEGARMISTRZA
dla stobieckidesign za Wisiorek SEN ZEGARMISTRZA

"Nie myślałem że będzie aż tak fajny", nic dodać, nic ująć. Dziękuję

Opinia pozytywna | 17-02-2021 09:09 | Biżuteria / Wisiory
COMME NOS GRANDMERES III- kolczyki ażurowe z kryształami Swarovskiego
dla stobieckidesign za COMME NOS GRANDMERES III- kolczyki ażurowe z kryształami Swarovskiego

Mam cudeńko, a nawet dwa. Koronkowa robota! Dziękuję

Opinia pozytywna | 17-02-2021 09:04 | Biżuteria / Kolczyki
Riya - naszyjnik ze srebra
dla Fiann za Riya - naszyjnik ze srebra

Przepiękny naszyjnik. Jestem zauroczona.

Opinia pozytywna | 16-02-2021 18:13 | Biżuteria / Naszyjniki
Miejsce
dla Iwona Winiarczyk za Miejsce

Tektoryty artystki wzbudziły moje zainteresowanie już wcześniej. Ten wybrany przeze mnie idealnie wpisuje się w klimat domowej biblioteki. W jego kolorystyce jest bowiem coś, co przywodzi na myśl ilustracje Szancera na lekko pożółkłych kartach starych książek. Co więcej, jak dobre książki i dobra sztuka, grafika ta jest bramą do innego świata wzbogacającego nasze tu i teraz. Jeśli chodzi o kwestie techniczne, praca została bardzo starannie wykonana i oprawiona w passe-partout ze smakiem. Do wysyłki opakowano ją pewnie i solidnie, ale jednocześnie z włoską elegancją :) - Tektoryt jest obecnie częścią kolekcji znajdującej się we Wrocławiu.

Opinia pozytywna | 13-02-2021 18:16 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
zamówienie
dla mz studio za zamówienie

Bardzo dziekuje, za super komunikacje i piekna bizuterie.

Opinia pozytywna | 12-02-2021 22:26 | Biżuteria / Komplety
Petite - Naszyjnik z wisiorkiem z białą perłą
dla Salczyńska za Petite - Naszyjnik z wisiorkiem z białą perłą

Moja dziewczyna jest bardzo zadowolona, chociaż wybierałem sam i sporo ryzykowałem. Bardzo delikatna ozdoba i właśnie taka miała być.

Opinia pozytywna | 12-02-2021 11:44 | Biżuteria / Naszyjniki
Nomada - komplet bransolet
dla Anioł za Nomada - komplet bransolet

Polecam

Opinia pozytywna | 09-02-2021 12:03 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Sokołów - rysunek pastelami suchymi
dla Katarzyna Radzka za Sokołów - rysunek pastelami suchymi

Polecam. Obraz bardzo ładny. Jestem bardzo zadowolona.

Opinia pozytywna | 09-02-2021 08:48 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki