Zamówienie specjalne
dla Kasia Rutkowska za Zamówienie specjalne

Piękne, zgodne z oczekiwaniem. Bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 14-02-2020 19:41 | Biżuteria / Kolczyki
Na wrzosowiskach
dla Kasia Rutkowska za Na wrzosowiskach

Zjawiskowy wisior:) Dziękuję

Opinia pozytywna | 14-02-2020 19:40 | Biżuteria / Naszyjniki
Srebro - naszyjnik Form017
dla formood za Srebro - naszyjnik Form017

Naszyjnik piękny, starannie wykonany, wygląda lepiej niż na fotografiach.

Opinia pozytywna | 13-02-2020 20:51 | Biżuteria / Naszyjniki
Sear, granatowo-srebrne wieczorowe kolczyki, beading
dla Sol za Sear, granatowo-srebrne wieczorowe kolczyki, beading

Kolczyki niezwykle efektowne. Pięknie się mienią. Istniała możliwość ich skrócenia, co było dla mnie ważne. Nieco długi czas oczekiwania na nie, ale w końcu dotarły na czas!

Opinia pozytywna | 13-02-2020 14:40 | Biżuteria / Kolczyki
chaos - srebrne kulki
dla Zofia Gładysz za chaos - srebrne kulki

Cudeńko. Bardzo dziękuje

Opinia pozytywna | 13-02-2020 09:58 | Biżuteria / Bransolety
ZAMÓWIENIE SPECJALNE
dla Karolina Kierat za ZAMÓWIENIE SPECJALNE

Moja opinia jest bardzo pozytywna. Obie prace są ładne i oryginalne, a przy tym pani Karolina była bardzo zaangażowana, nie szczędziła czasu i uwagi, żeby jak najlepiej rozpoznać nasze oczekiwania. W istocie, zrobiła więcej niż się spodziewaliśmy, za co jesteśmy wdzięczni. Dziękuję i polecam. Marek

Opinia pozytywna | 09-02-2020 19:36 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Night lights II - wyjątkowe, srebrne kolczyki wire wrapping z platerowanymi spinelami
dla Alabama Studio za Night lights II - wyjątkowe, srebrne kolczyki wire wrapping z platerowanymi spinelami

Przepiękne i nie powtarzalne kolczyki! dziękuję i pozdrawiam

Opinia pozytywna | 07-02-2020 13:03 | Biżuteria / Kolczyki
Unikatowy srebrny wisiorek z kamieniami naturalnymi ID:190129
dla AmberGallery za Unikatowy srebrny wisiorek z kamieniami naturalnymi ID:190129

Dziękuję, iż są osoby, które wytwarzają takie cudeńka. Dziękuję ARTYŚCI. Piękna praca

Opinia pozytywna | 06-02-2020 18:14 | Biżuteria / Wisiory
z księżycem..
dla Tipika za z księżycem..

K.I. Gałczyński napisał wiersz pt. ?Dziwny wypadek na rogu Nowowiejskiej? Szło ich prawie czterdziestu. Normalnie. Przy niedzieli. I nagle jeden westchnął. I wszyscy przystanęli. Bo ogarnął ich zachwyt, że księżyc świecił niebu. Więc patrzyli nań, jakby sroka patrzyła w rebus. Księżyc ma ten styl pracy, no - że wschodzi i świeci, lecz poeci są tacy. Eech, poeci, poeci. Gdy otwieram pudełeczko z biżuterią wykonaną przez Panią Grażynę, patrzę nań i ogarnia mnie zachwyt, że w takich maleństwach może zmieścić się tyle lekkości, delikatności i uroku. A księżyc tym razem świecił tylko dla mnie. Dziękuję i z serca polecam tę wyjątkową biżuterię.

Opinia pozytywna | 06-02-2020 15:12 | Biżuteria / Kolczyki
Boho kolekcja - komplet deserowy patera i 12 talerzyków
dla anyadesign za Boho kolekcja - komplet deserowy patera i 12 talerzyków

Świetny wybór, znakomite wykonanie. Efekt przerósł moje oczekiwania. Serdecznie polecam.

Opinia pozytywna | 05-02-2020 16:22 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
turkusy - bransoleta unisex
dla Zofia Gładysz za turkusy - bransoleta unisex

Wspaniała biżuteria, niebanalna. Wspaniale się z Panią Zofią Gładysz współpracuje, bardzo szybko wysłała mi zamówioną bransoletkę, mimo dodatkowej pracy nad tym produktem, o jaką poprosiłam. Dziękuję z pewnością wrócę.

Opinia pozytywna | 01-02-2020 10:23 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Ptaszki ze szkła - 3 szt. - szklana dekoracja, ozdoba okna
dla WAWER za Ptaszki ze szkła - 3 szt. - szklana dekoracja, ozdoba okna

Bardzo polecam

Opinia pozytywna | 31-01-2020 22:00 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
PATERA  TURKUS NIEBA
dla Joanna Lewandowska za PATERA TURKUS NIEBA

Piękna rzecz, bardzo kompetentny sprzedawca. Polecam.

Opinia pozytywna | 30-01-2020 22:53 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
PATERA-  Z MOCNYMI KONTRASTAMI
dla Joanna Lewandowska za PATERA- Z MOCNYMI KONTRASTAMI

Piękna rzecz, bardzo kompetentny sprzedawca. Polecam.

Opinia pozytywna | 30-01-2020 22:53 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Oksydowane srebro - kolczyki duże koła
dla formood za Oksydowane srebro - kolczyki duże koła

Kolczyki bardzo ładne.

Opinia pozytywna | 28-01-2020 17:54 | Biżuteria / Kolczyki
Łańcuch - bransoletka unisex
dla formood za Łańcuch - bransoletka unisex

Piękna.

Opinia pozytywna | 28-01-2020 17:53 | Biżuteria / Bransolety
zielona jodełka kafle
dla artkafle za zielona jodełka kafle

Kafelki piękne, szybki czas realizacji:) Polecam!

Opinia pozytywna | 25-01-2020 16:42 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
KOKON - szary , pomarańcz , lila
dla IMAGINE za KOKON - szary , pomarańcz , lila

Piękna broszeczka :)

Opinia pozytywna | 22-01-2020 16:05 | Biżuteria / Broszki
KOKON - bordo, beż, oliwka
dla IMAGINE za KOKON - bordo, beż, oliwka

Piękna broszeczka :)

Opinia pozytywna | 22-01-2020 16:05 | Biżuteria / Broszki
opal peruwiański
dla mz studio za opal peruwiański

Piękna bransoletka. To mój kolejny udany zakup. Polecam.

Opinia pozytywna | 21-01-2020 10:29 | Biżuteria / Bransolety