Ona - lindo
dla w.inspiracji za Ona - lindo

Cudowna!!! Wprost nie mogę się napatrzeć :) dziękuje!

Opinia pozytywna | 24-03-2020 08:35 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Wisior z ametystem
dla Agnieszka Czerkas za Wisior z ametystem

Piękny wisior wykonany z dbałością o detale.

Opinia pozytywna | 24-03-2020 02:42 | Biżuteria / Wisiory
Leśne szepty - wisiorek z serpentynitem
dla Drakonaria za Leśne szepty - wisiorek z serpentynitem

Wisiorek jest piękny i został wykonany z ogromną dbałością o najmniejsze detale. Niesamowicie prezentuje się na żywo.

Opinia pozytywna | 24-03-2020 02:41 | Biżuteria / Wisiory
Waive - subtelny srebrny naszyjnik z pięknym kaboszonem zoisytu z rubinem, wykonany ręcznie
dla CIBA za Waive - subtelny srebrny naszyjnik z pięknym kaboszonem zoisytu z rubinem, wykonany ręcznie

Piękny.Ogromna dbałość o detale.

Opinia pozytywna | 24-03-2020 02:39 | Biżuteria / Naszyjniki
Mini lunula - srebro i labradoryt
dla Drakonaria za Mini lunula - srebro i labradoryt

Piękna praca, ogromna dbałośc o szczegóły.

Opinia pozytywna | 24-03-2020 02:38 | Biżuteria / Wisiory
Leśne światła
dla Drakonaria za Leśne światła

Wisior jest po prostu piękny.

Opinia pozytywna | 24-03-2020 02:38 | Biżuteria / Wisiory
Ponad wiatrem - srebrny naszyjnik z larimarem
dla Kornelia Sus za Ponad wiatrem - srebrny naszyjnik z larimarem

Naszyjnik jest wykonany z niezwykłą dbałością o szczegóły, do tego piękny larimar w cudnej oprawie wywołuje mój szczery uśmiech. Bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 23-03-2020 09:50 | Biżuteria / Naszyjniki
Grzybowy domek
dla Drakonaria za Grzybowy domek

Bardzo ładne, dopracowane maleństwo.

Opinia pozytywna | 17-03-2020 11:01 | Biżuteria / Wisiory
Ogród miniatur
dla Drakonaria za Ogród miniatur

Kolczyki delikatne, takie maleńkie cudeńka. Jestem bardzo zadowolona i polecam wszystkim:)

Opinia pozytywna | 16-03-2020 18:51 | Biżuteria / Kolczyki
KOLCZYKI
dla 7malin za KOLCZYKI

Duzo,duzo ladniejsze niz na zdjeciu....Polecam.

Opinia pozytywna | 15-03-2020 04:16 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki wiszące z szafirami
dla Mario Design za Kolczyki wiszące z szafirami

Polecam!!!

Opinia pozytywna | 15-03-2020 04:14 | Biżuteria / Kolczyki
Amazonit w Filigranach - Bransoletka
dla Kasia Rutkowska za Amazonit w Filigranach - Bransoletka

Piekna,delikatna bransoletka.....polecam bardzo goraco.

Opinia pozytywna | 15-03-2020 04:12 | Biżuteria / Bransolety
Gdy zaczyna padać w Bordeaux...
dla Kasia Rutkowska za Gdy zaczyna padać w Bordeaux...

Polecam...piekne kolczyki.

Opinia pozytywna | 15-03-2020 03:35 | Biżuteria / Kolczyki
Zorza nad wiosennym ogrodem - srebrny naszyjnik z opalem australijskim i kwiatami
dla Kornelia Sus za Zorza nad wiosennym ogrodem - srebrny naszyjnik z opalem australijskim i kwiatami

PIĘKNY NASZYJNIK!!!...Subtelny, a zarazem przykłówający uwagę:-)...Kobiecy w każdym szczególe...romantyczny...wzbudzający tęsknotę za pięknem natury...BARDZO DZIEKUJĘ PANI KORNELIO!!!

Opinia pozytywna | 12-03-2020 09:44 | Biżuteria / Naszyjniki
Apatyt w pąku III - minimalistyczny, srebrny wisior z surowym apatytem
dla Alabama Studio za Apatyt w pąku III - minimalistyczny, srebrny wisior z surowym apatytem

Piękny wisior od przesympatycznej i bardzo utalentowanej Artystki:) Pani Jolanto, bardzo dziękuję za to cudeńko! Będę nosić z dumą! Polecam z całą mocą Alabama Studio.

Opinia pozytywna | 09-03-2020 13:17 | Biżuteria / Wisiory
spacer po łące
dla GRAFIJA za spacer po łące

Jak zawsze piękne .... Dziękuję !!

Opinia pozytywna | 08-03-2020 19:35 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
anioł Dziara
dla GRAFIJA za anioł Dziara

Jak zawsze piękne .... Dziękuję !!

Opinia pozytywna | 08-03-2020 19:34 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Zamówienie specjalne
dla Sol za Zamówienie specjalne

Piękne

Opinia pozytywna | 08-03-2020 12:02 | Biżuteria / Inne
Cire, fioletowo-srebrne wieczorowe kolczyki, beading
dla Sol za Cire, fioletowo-srebrne wieczorowe kolczyki, beading

Piękne

Opinia pozytywna | 08-03-2020 12:02 | Biżuteria / Kolczyki
Gealai, srebrne ślubne kolczyki, beading
dla Sol za Gealai, srebrne ślubne kolczyki, beading

Piękne

Opinia pozytywna | 08-03-2020 12:02 | Biżuteria / Kolczyki