Zanim spadnie śnieg - srebrny naszyjnikz z jaspisem Maligano
dla Agnieszka Czerkas za Zanim spadnie śnieg - srebrny naszyjnikz z jaspisem Maligano

Super

Opinia pozytywna | 22-12-2021 17:39 | Biżuteria / Naszyjniki
Magiczny pył
dla jamilka za Magiczny pył

Przecudowny naszyjnik! Bardzo dziękuję za dodanie kamyczków i prezent-niespodziankę. Opakowanie to osobne dzieło sztuki. Rewelacja!

Opinia pozytywna | 22-12-2021 13:07 | Biżuteria / Wisiory
Sindarin - Ithil - srebro i kamień księżycowy
dla Drakonaria za Sindarin - Ithil - srebro i kamień księżycowy

Przepięknie, magiczne..chodzę w nich cały czas :). Bardzo dziękuję też za błyskawiczną wysyłkę i piękne opakowanie. Super!

Opinia pozytywna | 22-12-2021 13:06 | Biżuteria / Kolczyki
turkus
dla mz studio za turkus

Przecudowny naszyjnik. Koniecznie trzeba go mieć

Opinia pozytywna | 21-12-2021 15:52 | Biżuteria / Naszyjniki
simple - delikatny naszyjnik
dla Zofia Gładysz za simple - delikatny naszyjnik

Bardzo ładnie wykończony naszyjnik. Długość łańcuszka regulowana . Świetny produkt

Opinia pozytywna | 21-12-2021 15:51 | Biżuteria / Naszyjniki
Maska Lina
dla zazuu za Maska Lina

Żywy, czarujący i hipnotyczny wytwór sztuki, którą chciałoby się nazwać "pierworodną"...

Opinia pozytywna | 20-12-2021 20:25 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Ceramiczna umywalka - z ornamentem
dla w.inspiracji za Ceramiczna umywalka - z ornamentem

Super wykonanie i jak najbardziej polecam

Opinia pozytywna | 20-12-2021 13:28 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
SIGNS FOR TIRELESS TRAVELERS - WISIOR ZE SREBRA
dla Fiann za SIGNS FOR TIRELESS TRAVELERS - WISIOR ZE SREBRA

Biżuteria światowej jakości :) Przepięknie i niezwykle starannie wykonana,zajęła moje oczy i serce od pierwszego wejrzenia. Dziś ten klejnot,pięknie opakowany, mam u siebie i nacieszyć się nim nie mogę.To najlepszy mój zakup od długiego czasu,najlepszy prezent urodzinowy,jaki sobie sprawiłam. Kontakt z Artystką,Panią Anną Fidecką - FIANN pełen elegancji i życzliwości. Bardzo dziękuję :) Pozostaję Pani wielbicielką :) jolka471

Opinia pozytywna | 20-12-2021 10:24 | Biżuteria / Wisiory
srebro..
dla mz studio za srebro..

Super.

Opinia pozytywna | 20-12-2021 07:27 | Biżuteria / Kolczyki
Srebrny wisior z perłą naturalną
dla SHAMBALA za Srebrny wisior z perłą naturalną

Jest super!!!

Opinia pozytywna | 19-12-2021 13:39 | Biżuteria / Kolczyki
zamówienie specjalne
dla moai-nui za zamówienie specjalne

Anioły naścienne niosące światło, które otrzymałam od Pana Marcina są przecudne, przepięknie wykonane i nadzwyczaj kreatywnie. Kontakt z artystą bardzo dobry. Jestem bardzo zadowolona. Dziękuję i polecam Trendymanie oraz artystów. Pozdrawiam

Opinia pozytywna | 18-12-2021 18:13 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Delikatne kolczyki z Chamsą i turkusami
dla Salczyńska za Delikatne kolczyki z Chamsą i turkusami

Cudowne kolczyki. Mistrzostwo świata. Bardzo dziękuję :)

Opinia pozytywna | 18-12-2021 14:27 | Biżuteria / Kolczyki
fiołki Królowej Śniegu - srebrny wisior z zielonym ametystem
dla Agnieszka Hopkowicz za fiołki Królowej Śniegu - srebrny wisior z zielonym ametystem

"Fiołki Królowej Śniegu" w pełni zasługują na ten tytuł:-) Małe DZIEŁO SZTUKI , które z duma można nosić do kreacji na wielką galę, ale i do codziennych wyjść. Jak to fiołki, niby maleńkie i codzienne, a jednak przykuwające uwagę:-) Wisior wykonany z niezwykłą troską o detale. Jakość wykonania The Best. dodatkowo biżuteria pięknie zapakowana. Gwiazdkowy prezent, na miarę GWIAZDY!!! Bardzo dziękuję!!! Polecam, życząc ZDROWYCH, RADOSNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA oraz WSZELAKIEJ POMYŚLNOŚCI W NOWYM 2022 ROKU!!!

Opinia pozytywna | 18-12-2021 09:02 | Biżuteria / Wisiory
Snow White - naszyjnik z perłami
dla Rivendell za Snow White - naszyjnik z perłami

Wspaniały komplet z perłami!!! Perły ułożone stopniowo od największych pośrodku, do najmniejszych. Idealna oprawa!!! Całość choć bardzo subtelna, to jednak bardzo ozdobna, przykuwająca uwagę. komplet można z powodzeniem założyć zarówno do eleganckiej kreacji, jak tez do sportowego ciuszka. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Dziękuję!!! Polecam!!!

Opinia pozytywna | 18-12-2021 08:55 | Biżuteria / Naszyjniki
kolczyki
dla 7malin za kolczyki

Kolczyki są bardzo ładne. Wzbudzają zachwyt mój i innych:-) Są też bardzo wygodne i lekkie. Bardzo dziękuję. Polecam!!!

Opinia pozytywna | 18-12-2021 08:51 | Biżuteria / Kolczyki
Bransoletka Łowca Głów Brąz
dla Zahario za Bransoletka Łowca Głów Brąz

Bransoletka super. Wykonana bardzo solidnie. Główki są dopracowane w najdrobniejszych szczegółach-przepiękne. Jedyna trudność -swobodnie poruszają się na rzemykach i zwykle w trakcie noszenia znajdują się po dłoniowej stronie ręki -wolałabym aby były rozmieszczone na całej bransoletce, znalazłam jednak spodób by je zamocować w wybranej pozycji. Artystę polecam.

Opinia pozytywna | 17-12-2021 11:06 | Biżuteria / Bransolety
Wisior Latająca Świnka Srebro
dla Zahario za Wisior Latająca Świnka Srebro

Wisiorek jest wykonany bardzo precyzyjnie. Pomimo że jest dość masywny -wygodnie się nosi. Jest oryginalny i piękny. Polecam artystę.

Opinia pozytywna | 17-12-2021 11:02 | Biżuteria / Wisiory
ZESTAW BRANSOLET Z KAMIENIAMI
dla Malina Skulska za ZESTAW BRANSOLET Z KAMIENIAMI

Bransolety robią niesamowite wrażenie i zostały starannie wykonane. Gorąco polecam Twórcę tego dzieła.

Opinia pozytywna | 17-12-2021 10:34 | Biżuteria / Bransolety
Krzyżyk
dla Artur Skrocki za Krzyżyk

naprawdę piękny :)

Opinia pozytywna | 17-12-2021 10:31 | Biżuteria / Wisiory
Mokume
dla Artur Skrocki za Mokume

Przepiękna obrączka w dodatku mega oryginalnie zapakowana. Moja nowa ulubiona biżuteria

Opinia pozytywna | 17-12-2021 10:27 | Biżuteria / Pierścionki