zegarek 011
dla mz studio za zegarek 011

Przesyłka dotarła szybko i sprawnie , zegarek jest bardzo ładnie wykonany.

Opinia pozytywna | 29-03-2019 19:26 | Biżuteria / Zegarki
pierścień męski - patynowane srebro
dla CERAMICUS za pierścień męski - patynowane srebro

Wspaniały, dopracowany w każdym szczególe wyrób. Niezwykle oryginalny, przyciąga wzrok. Pięknie zdobi męską dłoń. Staranie opakowany w pudełeczko z logo artystki - do pierścienia dołączony certyfikat autentyczności. Bardzo dobry kontakt z Twórczynią, błyskawiczna wysyłka. Szczerze POLECAM !!!

Opinia pozytywna | 26-03-2019 20:00 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Ona - Galena
dla w.inspiracji za Ona - Galena

Przepiękny anioł, oryginalny wygląd.....jeszcze nie miałam podobnego w mojej kolekcji, z zapalonym lampionem daje niesamowity efekt.....:))

Opinia pozytywna | 23-03-2019 11:12 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Gałązki kwiatowe - z onyksem w srebrze REZERWACJA, rozmiar 13
dla Drakonaria za Gałązki kwiatowe - z onyksem w srebrze REZERWACJA, rozmiar 13

Śliczny pierścionek - dziękuję

Opinia pozytywna | 22-03-2019 07:39 | Biżuteria / Pierścionki
Irysy
dla jolantabromke za Irysy

Czyste piękno. Przecudne kolczyki od prawdziwej Artystki. Bardzo dobry kontakt, sprawna transakcja. Dziękuję i polecam :-)

Opinia pozytywna | 19-03-2019 18:21 | Biżuteria / Kolczyki
chalcedon i ametyst
dla formood za chalcedon i ametyst

Naszyjnik przepiękny. Świetnie prezentuje się na szyi - wielkość kamieni idealna. Teraz tylko czekam, aż nabierze mocy. Co do transakcji przebiegła szybko i bezproblemowo. Jestem bardzo zadowolona.

Opinia pozytywna | 19-03-2019 16:24 | Biżuteria / Naszyjniki
Cukiernica kasztanek
dla w.inspiracji za Cukiernica kasztanek

Cukiernica PRZEPIĘKNA, polecam, polecam, polecam.

Opinia pozytywna | 19-03-2019 14:37 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Kolczyki na sztyftach
dla Mario Design za Kolczyki na sztyftach

Kolczyki są piękne i bardzo. Po raz kolejny pozytyw. Przesyłka zabezpieczona PERFEKCYJNIE! Dziękuję i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 19-03-2019 11:01 | Biżuteria / Kolczyki
Mała złośnica - kolczyki srebrne
dla VENUS GALERIA za Mała złośnica - kolczyki srebrne

Bardzo ładnie wykonane kolczyki, zgodne z opisem, szybka wysyłka. Polecam

Opinia pozytywna | 15-03-2019 13:40 | Biżuteria / Kolczyki
Miasteczko.
dla Marta Sobczak-Piętoń za Miasteczko.

Dziękuję za piękny obraz, ja też kocham Lanckoronę ;)

Opinia pozytywna | 15-03-2019 08:51 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Pierścionek złoty, rubin P010219Rb
dla Dawid Pandel za Pierścionek złoty, rubin P010219Rb

Super wszystko idealnie polecam :)

Opinia pozytywna | 13-03-2019 17:56 | Biżuteria / Pierścionki
Tytanowa obrączka - Sowy
dla Jubiko za Tytanowa obrączka - Sowy

Bardzo dziekuje za piekna obraczke. W stu procentach odpowiada opisowi i zdjeciu. Dziekuje za komuikacje na biezaco i szybka wysylke za granice. Serdecznie polecam Jubiko innym uzytkownikom i dziekuje.

Opinia pozytywna | 13-03-2019 12:59 | Biżuteria / Pierścionki
Czarna orchidea - bransoletka
dla VENUS GALERIA za Czarna orchidea - bransoletka

Przepiękna! Jestem oczarowana. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 13-03-2019 11:55 | Biżuteria / Bransolety
Srebrne kolczyki - Form 017
dla formood za Srebrne kolczyki - Form 017

Długi czas oczekiwania na zamówiony produkt, ale dołączony gratis jako forma rekompensaty.

Opinia neutralna | 11-03-2019 21:24 | Biżuteria / Kolczyki
Złoty naszyjnik z granatem
dla lookrecya za Złoty naszyjnik z granatem

To już kolejny zamówiony przez mnie drobiazg. Piękny i wyjątkowy (jak każdy poprzedni...). Zdjęcia nie oddają wszystkiego.

Opinia pozytywna | 09-03-2019 00:29 | Biżuteria / Naszyjniki
Wiosna nad stawem... złoty naszyjnik z szafirem
dla lookrecya za Wiosna nad stawem... złoty naszyjnik z szafirem

Tak. to jest moja wiosna nad stawem. Dziękuję Pani Patrycjo, potrafi pani przekuć wysłanego maila w niezwykłą biżuterię.

Opinia pozytywna | 09-03-2019 00:27 | Biżuteria / Naszyjniki
Szklany obrazek Na wiele sposób...
dla NeoartiZ za Szklany obrazek Na wiele sposób...

Cieszy oczy :)

Opinia pozytywna | 08-03-2019 20:38 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...KORALOWIEC... set
dla LINEA za ...KORALOWIEC... set

Talerzyki wraz z zamowioną misią tworzą piekną calość :)

Opinia pozytywna | 08-03-2019 20:38 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...KORALOWIEC...
dla LINEA za ...KORALOWIEC...

Misa wraz z zamowionym kompletem talerzykow tworzy piekna calość :)

Opinia pozytywna | 08-03-2019 20:33 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Długi elegancki unikatowy sweter-poncho z merino extrafine- ręcznie robiony
dla Knitwear Factory za Długi elegancki unikatowy sweter-poncho z merino extrafine- ręcznie robiony

Piekny :)

Opinia pozytywna | 08-03-2019 20:31 | Akcesoria / Swetry i poncza