Cross braided bracelet
dla Nina Rossi Jewelry za Cross braided bracelet

super :)

Opinia pozytywna | 28-02-2019 22:21 | Biżuteria / Bransolety
KOLCZYKI
dla 7malin za KOLCZYKI

super :)

Opinia pozytywna | 28-02-2019 22:20 | Biżuteria / Kolczyki
Tytanowe kolczyki - Dżungla 60
dla Jubiko za Tytanowe kolczyki - Dżungla 60

Kolczyki śliczne i pięknie zapakowane. Kolor mniej intensywny niż na zdjęciu, ale fotografia w pełni odzwierciedla stan faktyczny kolczyków. Dziękuje

Opinia pozytywna | 28-02-2019 11:49 | Biżuteria / Kolczyki
Lena - portret na zamówienie
dla Katarzyna Radzka za Lena - portret na zamówienie

Portret piekny,taki jak sobie wyobrażałam. Na pewno wróce do P.Kasi po kolejny,bo w parze będą wyglądały jeszcze ladniej

Opinia pozytywna | 27-02-2019 08:06 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
kulki - srebro
dla Zofia Gładysz za kulki - srebro

Towar zgodny z ofertą, szybka dostawa, pełna satysfakcja!

Opinia pozytywna | 25-02-2019 17:56 | Biżuteria / Bransolety
Widok na ogród - ażurowy wisiorek ze srebra
dla Sztuk Kilka za Widok na ogród - ażurowy wisiorek ze srebra

Piekny wisiorek. Dziekuje za szybka wysylke

Opinia pozytywna | 23-02-2019 02:27 | Biżuteria / Wisiory
Bransoletka srebrna - Satynowa orchidea
dla VENUS GALERIA za Bransoletka srebrna - Satynowa orchidea

Delikatna i urocza bransoletka wykonana profesjonalnie. Bardzo dziękuję!

Opinia pozytywna | 22-02-2019 16:21 | Biżuteria / Bransolety
Kolczyki - Szara orchidea na sztyftach
dla VENUS GALERIA za Kolczyki - Szara orchidea na sztyftach

Magiczne orchidei! Jestem zachwycona!

Opinia pozytywna | 22-02-2019 16:18 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki - Biała orchidea na sztyftach
dla VENUS GALERIA za Kolczyki - Biała orchidea na sztyftach

Przepiękny pomysł i wykonanie! Bardzo dziękuję!

Opinia pozytywna | 22-02-2019 16:17 | Biżuteria / Kolczyki
Tytanowe kolczyki - Dżungla 63
dla Jubiko za Tytanowe kolczyki - Dżungla 63

Przepiękne, barwne, ultralekkie, baśniowe jak zawsze :) Dziękuję najpiękniej :)

Opinia pozytywna | 21-02-2019 14:01 | Biżuteria / Kolczyki
Różowe drzewa - rysunek pastelami suchymi
dla Katarzyna Radzka za Różowe drzewa - rysunek pastelami suchymi

Polecam -Iwona

Opinia pozytywna | 20-02-2019 21:11 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Za oknem - rysunek pastelami suchymi
dla Katarzyna Radzka za Za oknem - rysunek pastelami suchymi

Polecam -Iwona

Opinia pozytywna | 20-02-2019 21:11 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Weź koc - rysunek pastelami suchymi
dla Katarzyna Radzka za Weź koc - rysunek pastelami suchymi

Serdecznie polecam obrazy Pani Katarzyny, są dokładnie takie jak przedstawione w ofercie. Przesyłka szybko zrealizowana .Warto , polecam Iwona

Opinia pozytywna | 20-02-2019 21:10 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
rubiny i labradoryt
dla Zofia Gładysz za rubiny i labradoryt

Przepięknie wybarwiony labradoryt....Naszyjnik nietuzinkowy. Z całą pewnością rzuca się w oczy. Piękna , niespotykana biżuteria.

Opinia pozytywna | 20-02-2019 16:59 | Biżuteria / Naszyjniki
srebrny z labradorytem
dla Zofia Gładysz za srebrny z labradorytem

Piękny ,oryginalny pierścień z moim ulubionym labradorytem. Transakcja sprawna, pięknie opakowana biżuteria.

Opinia pozytywna | 20-02-2019 16:57 | Biżuteria / Pierścionki
surowe koła
dla Zofia Gładysz za surowe koła

Przepiękna biżuteria, szczególnie wspaniałe wybarwienie labradorytu w naszyjniku. ( bo też u p. Gladysz zakupiłam...) Eleganckie opakowania, sprawna wysyłka. Polecam!

Opinia pozytywna | 20-02-2019 16:55 | Biżuteria / Kolczyki
Surowy bursztyn - pierścionek
dla CERAMICUS za Surowy bursztyn - pierścionek

"Prześlicznej urody..." Dziękuję!

Opinia pozytywna | 19-02-2019 22:48 | Biżuteria / Pierścionki
Tytanowe kolczyki - Dżungla 49
dla Jubiko za Tytanowe kolczyki - Dżungla 49

Kolczyki bardzo ładne. Kolor nieco mniej wyrazisty w rzeczywistości niż na zdjęciu.

Opinia pozytywna | 19-02-2019 10:09 | Biżuteria / Kolczyki
Tytanowe kolczyki - Dżungla 50
dla Jubiko za Tytanowe kolczyki - Dżungla 50

Kolczyki bardzo ładne, ale kolor mniej wyrazisty niż na zdjęciu. Dostawa i kontakt z artystą bardzo dobry

Opinia pozytywna | 19-02-2019 10:08 | Biżuteria / Kolczyki
Ogród miniatur - hematyty
dla Drakonaria za Ogród miniatur - hematyty

Piękne. Dziękuję

Opinia pozytywna | 18-02-2019 21:29 | Biżuteria / Kolczyki