Lawa (skull) - bransoleta
dla Anioł za Lawa (skull) - bransoleta

Bransoletka piękna. Jestem zachwycona!

Opinia pozytywna | 23-01-2021 10:44 | Biżuteria / Bransolety
Olive hill - eleganckie, ażurowe kolczyki ze srebra.
dla Sztuk Kilka za Olive hill - eleganckie, ażurowe kolczyki ze srebra.

Bardzo ładne kolczyki w gustownym opakowaniu na prezent super. Dostawa ekspresowa, Bardzo dziękuję

Opinia pozytywna | 22-01-2021 21:47 | Biżuteria / Kolczyki
ANPAYTOO -NASZYJNIK Z KRYSZTAŁEM GÓRSKIM
dla Fiann za ANPAYTOO -NASZYJNIK Z KRYSZTAŁEM GÓRSKIM

Swietny! Dziekuje!

Opinia pozytywna | 22-01-2021 13:01 | Biżuteria / Naszyjniki
OKO KRYSZTAŁU - NASZYJNIK Z KWARCEM I OBSYDIANEM
dla Fiann za OKO KRYSZTAŁU - NASZYJNIK Z KWARCEM I OBSYDIANEM

W rzeczywistosci jest jeszcze "bardziej" :) nic na zdjeciach! Super!, bardzo dziekuje!

Opinia pozytywna | 22-01-2021 13:01 | Biżuteria / Naszyjniki
LIKE AN ANGEL - zamówienie specjalne
dla Anioł za LIKE AN ANGEL - zamówienie specjalne

Jak zwykle perfekcyjne wykonanie. Piękny produkt, widać w nim naprawdę duszę. Nie wspomnę już o rewelacyjnej obsłudze przez artystę. Pełen profesjonalizm, wart każdej ceny.

Opinia pozytywna | 22-01-2021 09:54 | Biżuteria / Bransolety
łańcuch z turkusami - męska bransoletka
dla Zofia Gładysz za łańcuch z turkusami - męska bransoletka

Fajna rzecz i bardzo oryginalna

Opinia pozytywna | 21-01-2021 21:11 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Triskel z topazem mystic
dla Drakonaria za Triskel z topazem mystic

Od dnia zakupu nieustannie ze mną. Hipnotyzujący swym pięknem.

Opinia pozytywna | 21-01-2021 12:33 | Biżuteria / Wisiory
Sindarin - Ithil - srebro i perły
dla Drakonaria za Sindarin - Ithil - srebro i perły

Piękne, tajemnicze i pełne uroku.

Opinia pozytywna | 21-01-2021 12:33 | Biżuteria / Kolczyki
Nature Forever
dla Drakonaria za Nature Forever

Delikatna, subtelna i piękna

Opinia pozytywna | 21-01-2021 12:32 | Biżuteria / Bransolety
Blue Ring
dla Artur Skrocki za Blue Ring

Szybko, konkretnie, rzeczowo i ładnie ????

Opinia pozytywna | 20-01-2021 20:17 | Biżuteria / Pierścionki
Gentleness - srebrne kolczyki z chalcedonem
dla Rivendell za Gentleness - srebrne kolczyki z chalcedonem

Dzisiaj otrzymałam przesyłkę-przepiękne kolczyki-cudowne połączenie kolorów kamieni-kolczyki są dość duże ale lekkie,nie obciążają ucha-jestem zachwycona!!!

Opinia pozytywna | 20-01-2021 10:55 | Biżuteria / Kolczyki
Aften, kolczyki z labradorytami, haft koralikowy
dla Sol za Aften, kolczyki z labradorytami, haft koralikowy

Przepiękne. Mąż stwierdził, że kolczyki wyglądają jakby miały 500 lat, jak misterne działo pradawnych mistrzów sztuki jubilerskiej. Kiedy zobaczyłam je na zdjęciach po prostu wiedziałam, że są dla mnie. Przemówiły do mnie. Na żywo jeszcze piękniejsze. Kunszt i precyzja wykonania nieporównywalne z niczym, co widziałam wcześniej. Roztaczają czar minionych epok. Kolczyki z duszą i wielką klasą.

Opinia pozytywna | 18-01-2021 17:58 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki soutache 3D pomarańczowe
dla Tender December za Kolczyki soutache 3D pomarańczowe

Kolczyki piękne. Ekspresowa przesyłka. Polecam

Opinia pozytywna | 18-01-2021 16:30 | Biżuteria / Kolczyki
Srebrny pierścionek z tytanem TITAN CRUSH
dla SHAMBALA za Srebrny pierścionek z tytanem TITAN CRUSH

Szybko sprawnie i przede wszystkim ładnie????

Opinia pozytywna | 18-01-2021 12:51 | Biżuteria / Pierścionki
DREWNIANY BRELOK PTASZEK 3D
dla slii woo za DREWNIANY BRELOK PTASZEK 3D

Bardzo ładnie wykonany brelok. Były jakieś problemy z dostawą, ale dzięki dobrej komunikacji wszystko rozwiązaliśmy odpowiednio szybko.

Opinia pozytywna | 15-01-2021 15:07 | Biżuteria / Breloki
Złota konstelacja - minimalistyczna, srebrna bransoleta z motywem wire wrapping
dla Alabama Studio za Złota konstelacja - minimalistyczna, srebrna bransoleta z motywem wire wrapping

Unikatowa bransoletka. Bardzo delikatna, a jednocześnie niezwykle efektowna. Bardzo dziękuję!

Opinia pozytywna | 12-01-2021 18:29 | Biżuteria / Bransolety
Mapa nocnego nieba - długie, efektowne kolczyki srebrne
dla Alabama Studio za Mapa nocnego nieba - długie, efektowne kolczyki srebrne

Zamówiłam kolczyki w komplecie z bransoletką. Komplet prezentuje się pięknie. Idealnie pasuje zarówno na specjalne okazje, jak również na wyjście ze znajomymi do restauracji. W swojej kolekcji posiadam już kilka projektów kolczyków autorstwa Pani Joli, muszę jednak przyznać, że jest to mój ulubiony zestaw biżuterii. Unikatowy komplet. Bardzo dziękuję za realizację zamówienia!

Opinia pozytywna | 12-01-2021 18:28 | Biżuteria / Kolczyki
umywalka rustico
dla artkafle za umywalka rustico

Kawał dobrej roboty :) bardzo dziekuje za super umywalke!!!

Opinia pozytywna | 12-01-2021 17:22 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Nomada (turkus) - bransoleta
dla Anioł za Nomada (turkus) - bransoleta

Przepiękna branoletka, która w te Świeta przyniosła dużo radości obdarowanej osobie. Dziękuję bardzo Panu Jackowi za to, że pomimo zamówiena w ostatniej chwili, zdolał je wysłać i dotarło wprost pod choinkę :) bardzo dziękuje! Biżuteria od Anioła to kawał profesjonalizmu, artyzmu i magii. Polecam bardzo miłośnikom wyjątkowej biżuterii :)

Opinia pozytywna | 12-01-2021 17:22 | Biżuteria / Bransolety
Zamówienie specjalne
dla Agnieszka Czerkas za Zamówienie specjalne

Bardzo szybka i sprawna komunikacje, super pomysl i piekne wykonanie, goraco polecam

Opinia pozytywna | 12-01-2021 16:31 | Biżuteria / Kolczyki