srebro i złoto...obrączka unisex
dla mz studio za srebro i złoto...obrączka unisex

Dziękuję za wspaniałe obrączki. Rewelacja. Oryginalny styl, najwyższa jakość wykonania i niepowtarzalny projekt. Polecam artystkę!

Opinia pozytywna | 06-01-2020 18:44 | Biżuteria / Pierścionki
HARMONY - Ażurowy naszyjnik Yin Yang - Druga wpłata
dla Joanna Watracz za HARMONY - Ażurowy naszyjnik Yin Yang - Druga wpłata

Polecam z całego serca produkty Pani Joanny. Są przepiękne ???? Pozdrawiam serdecznie

Opinia pozytywna | 06-01-2020 10:37 | Biżuteria / Naszyjniki
ELTORIN  Srebrny naszyjnik z labradorytem
dla Litori za ELTORIN Srebrny naszyjnik z labradorytem

Naszyjnik bardzo ładny , efektowny, solidnie wykonany, piękny kamień zmieniający kolor w zależności od oświetlenia. Naszyjnik pięknie zapakowany, aż szkoda otwierać, dzięki za gratisy, a nawiasem mówiąc dzisiaj kupiłam drugi naszyjnik z Pani zbiorów.

Opinia pozytywna | 03-01-2020 22:47 | Biżuteria / Naszyjniki
MONTAGOR - Elficki pierścionek
dla Litori za MONTAGOR - Elficki pierścionek

Pięknie wykonany pierścionek, ekspresowa wysyłka, a kontakt z Panią Wioletą bez zarzutu! Do tego bardzo starannie opakowanie prezentowe, serdecznie polecam

Opinia pozytywna | 03-01-2020 00:13 | Biżuteria / Pierścionki
Gabhir, turkusowe "indiańskie" kolczyki, beading
dla Sol za Gabhir, turkusowe "indiańskie" kolczyki, beading

Super kolczyki, precyzyjnie wykonane, 100% satysfakcji z zakupu.

Opinia pozytywna | 02-01-2020 11:58 | Biżuteria / Kolczyki
Honey Dessert - srebrny wisior z karneolem
dla Fiann za Honey Dessert - srebrny wisior z karneolem

Czy to rusałka na harfie grająca, leśna boginka cała w pląsach, a może złotowłosa dziewczyna, zwinna syrena w morza głębinach; z tygielka figielek karneolowy, hokus i pokus - rarytas miodowy! Podziękowania dla Autorki fantastycznego dzieła!

Opinia pozytywna | 31-12-2019 19:09 | Biżuteria / Wisiory
Kolczyki - surowy bursztyn i turkus
dla formood za Kolczyki - surowy bursztyn i turkus

Kolczyki są przepiękne! Oryginalne, niepowtarzalne i bardzo precyzyjnie wykonane. Transakcja przebiegła bez zarzutu. Nie jest to mój pierwszy zakup w galerii formood - na pewno nie ostatni! Polecam :-)

Opinia pozytywna | 29-12-2019 07:07 | Biżuteria / Kolczyki
Tytanowe
dla galeria OKO za Tytanowe

Sprawna logistyka, bardzo uczynny artysta, a przede wszystkim ładne kolczyki. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 26-12-2019 20:43 | Biżuteria / Kolczyki
Zenek
dla Karolina-G za Zenek

Zenek jest po prostu piękny. Dziękuję serdecznie i polecam prace Pani Karoliny.

Opinia pozytywna | 23-12-2019 18:50 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
kule - kolczyki
dla Zofia Gładysz za kule - kolczyki

Przepiękne kolczyki. Bardzo dziękuje.

Opinia pozytywna | 23-12-2019 13:46 | Biżuteria / Kolczyki
Zamówienie specjalne
dla Sol za Zamówienie specjalne

Jestem niesamowicie zadowolony. Smok piękny, realizacja zgodna z obietnicą mimo napiętego okresu przedświątecznego.

Opinia pozytywna | 20-12-2019 11:33 | Biżuteria / Wisiory
Back to Black - komplet 3 bransolet
dla Anioł za Back to Black - komplet 3 bransolet

Bardzo sprawnie i profesjonalnie

Opinia pozytywna | 20-12-2019 11:19 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Koronkowy naszyjnik z czaroitem
dla Salczyńska za Koronkowy naszyjnik z czaroitem

Piękny i oryginalny drobiazg, precyzyjnie wykonany przez sympatyczną Panią Izę.

Opinia pozytywna | 20-12-2019 10:46 | Biżuteria / Naszyjniki
Double - długie, srebrne kolczyki
dla Danka Czapnik za Double - długie, srebrne kolczyki

Zjawiskowe kolczyki. Okazałe a przy tym lekkie, kobiece i wdzięczne. Wykonane z sercem i z serca. W dodatku pięknie zapakowane. Pani Danuta to Artystka o wspanialych zdolnosciach, tworzaca swoje dzieła z wielka pasją i zaangażowaniem. Kolejny zachwycajacy egzemplarz w kolekcji. Bardzo dziekuje, Pani Danuto za piekne cudo, ktore moja Żona bedzie nosila z dumą i za ciepłe slowa. Pani Alicjo... jest Pani Aniołem. :)

Opinia pozytywna | 20-12-2019 00:23 | Biżuteria / Kolczyki
Matka Ziemia - komplet 6 talerzyków
dla anyadesign za Matka Ziemia - komplet 6 talerzyków

Ekspresowa wysyłka i śliczne talerzyki. Jak najbardziej polecam!

Opinia pozytywna | 19-12-2019 21:37 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Komplet patera plus serwetnik na zamówienie
dla anyadesign za Komplet patera plus serwetnik na zamówienie

To już kolejny mój zakup u tej Artystki .Patera piękna jak wszystko inne.Polecam wszystkim.Rękodzieło wspaniałe.Nie będzie to z pewnością ostatni zakup.

Opinia pozytywna | 19-12-2019 18:41 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Grzybowe szepty
dla Drakonaria za Grzybowe szepty

Piękne dzieło i bardzo sprawnie zrealizowane zamówienie, dziękuję!

Opinia pozytywna | 19-12-2019 17:27 | Biżuteria / Naszyjniki
Wisior Latająca Świnka Brąz Zahario
dla Zahario za Wisior Latająca Świnka Brąz Zahario

Zawieszka jest przepiękna!dziękuję.

Opinia pozytywna | 19-12-2019 10:15 | Biżuteria / Wisiory
Kolczyki "Sople"
dla Jankowska Jewellery za Kolczyki "Sople"

Bardo fajne kolczyki, pomimo swej prostoty bardzo efektownie się prezentują. Krzysztof.

Opinia pozytywna | 18-12-2019 09:17 | Biżuteria / Kolczyki
Tytanowy komplet
dla galeria OKO za Tytanowy komplet

Biżuteria z Tytanu w rzeczywistości prezentuje się jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Wykonanie perfekcyjne i z nutą indywidualności autora. Krzysztof

Opinia pozytywna | 18-12-2019 09:14 | Biżuteria / Komplety