Konie, srebrne spinki do mankietów
dla Cztery Humory za Konie, srebrne spinki do mankietów

Spinki są przepiękne. Rewelacyjne wykonanie. Polecam z całego serca! Dla miłośników koni prezent marzenie! Ekspresowa wysyłka!

Opinia pozytywna | 17-12-2021 09:14 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Złota nitka z turmalinami I
dla Fiszerowa za Złota nitka z turmalinami I

Obie złote niteczki były od dawna moim marzeniem. Są delikatne i śliczne, serdecznie pozdrawiam

Opinia pozytywna | 16-12-2021 17:01 | Biżuteria / Naszyjniki
Sierpniowe łąki - srebrny pierścionkek z turmalinem
dla Kornelia Sus za Sierpniowe łąki - srebrny pierścionkek z turmalinem

Pani Kornelio! Pierścionek jest śliczny, jakie miałam szczęście że trafiłam go u Pani. Mały sygnet, z uroczym ulubionym przeze mnie kamieniem. Ponadto cieszę się że wpadłam na to aby go troszkę powiększyć bo rozmiar jest idealny. Dziękuję również za piękną świąteczną torebkę, pozdrawiam serdecznie Asia Pająk

Opinia pozytywna | 16-12-2021 16:40 | Biżuteria / Pierścionki
Perydot - naszyjnik
dla formood za Perydot - naszyjnik

Naszyjnik bardzo dobrze wykonany , na wysokim poziomie

Opinia pozytywna | 16-12-2021 16:32 | Biżuteria / Naszyjniki
kamień księżycowy
dla mz studio za kamień księżycowy

Przepiękny pierścionek, blask kamienia i wykonanie tego pierścionka na najwyższym poziomie

Opinia pozytywna | 16-12-2021 16:31 | Biżuteria / Pierścionki
PRIMAL EARTH IV - srebrny wisior z ammonitem
dla Fiann za PRIMAL EARTH IV - srebrny wisior z ammonitem

Piękny naszyjnik , unikatowy

Opinia pozytywna | 16-12-2021 16:30 | Biżuteria / Wisiory
Kolczyki z ametystami i bursztynami
dla Malina Skulska za Kolczyki z ametystami i bursztynami

Piękne...

Opinia pozytywna | 16-12-2021 13:46 | Biżuteria / Kolczyki
Bransoletka Anatomiczne Duże Serce Srebro
dla Zahario za Bransoletka Anatomiczne Duże Serce Srebro

Bardzo dobry pomysł z tym łukiem aorty. Bardzo porządnie i precyzyjnie zrobiona bransoletka. Ładniejsza niż na zdjęciu. Szybka wysyłka. Polecam.

Opinia pozytywna | 16-12-2021 13:46 | Biżuteria / Pierścionki
Dysis - misterny srebrny naszyjnik z konikiem morskim i agatem mszystym, wykonany ręcznie
dla CIBA za Dysis - misterny srebrny naszyjnik z konikiem morskim i agatem mszystym, wykonany ręcznie

Zakup od momentu zamówienia do uzyskania statusu wysłane zrealizowany niemal natychmiast. Kontakt z właścicielem sklepu bezproblemowy, udziela w miły sposób rzeczowych informacji.

Opinia pozytywna | 16-12-2021 12:26 | Biżuteria / Naszyjniki
bursztyn, turkus - naszyjnik unisex
dla mz studio za bursztyn, turkus - naszyjnik unisex

Ładny naszyjnik . Długość: twarzowa, dobrze wykonany, ładnie układa się na dekolcie i duży + za regulację, łańcuszek ręcznie wykonany w rzeczywistości wygląda dużo fajniej . Na moim monitorze kolory zdj . produktu minimalnie jaśniejsze . Szkoda ,że artyści nie wykonują zdj. na prawdziwym dekolcie . Nie zawiodłam się na tym produkcie. Życzę sukcesów dla artysty : mz studio i pozdrawiam

Opinia pozytywna | 15-12-2021 10:22 | Biżuteria / Naszyjniki
Miłorzęby
dla galeria OKO za Miłorzęby

Polecam

Opinia pozytywna | 14-12-2021 13:45 | Biżuteria / Kolczyki
ANOTHER STORY OF THE WHEEL - srebrne kolczyki z malachitami
dla Fiann za ANOTHER STORY OF THE WHEEL - srebrne kolczyki z malachitami

Piękne kolczyki delikatne i lekkie a przy tym widoczne.jestem bardzo zadowolona z zakupu pozdrawiam Teresa

Opinia pozytywna | 14-12-2021 13:06 | Biżuteria / Kolczyki
Kalahari - kolczyki z brązu
dla Fiann za Kalahari - kolczyki z brązu

Piękne etniczne kolczyki.

Opinia pozytywna | 14-12-2021 13:05 | Biżuteria / Kolczyki
numer na dom ''2''.
dla Joanna Lewandowska za numer na dom ''2''.

Polecam Panią Joannę! Przemiła i pomocna osoba, towar zgodny z opisem, w rzeczywistości ładniejszy niż na zdjęciu.

Opinia pozytywna | 14-12-2021 12:33 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Maorys - duży srebrny naszyjnik
dla Toros Design za Maorys - duży srebrny naszyjnik

Wspaniały naszyjnik. Bardzo klimatyczny :)

Opinia pozytywna | 13-12-2021 22:46 | Biżuteria / Wisiory
NASZYJNIK BŁYSKAWICA CZERWONA
dla Wierzbanowska Jewellery za NASZYJNIK BŁYSKAWICA CZERWONA

Piękny

Opinia pozytywna | 13-12-2021 22:45 | Biżuteria / Naszyjniki
KOLCZYKI BŁYSKAWICE
dla Wierzbanowska Jewellery za KOLCZYKI BŁYSKAWICE

Piękne

Opinia pozytywna | 13-12-2021 22:45 | Biżuteria / Kolczyki
KOLCZYKI BŁYSKAWICE CZERWONE
dla Wierzbanowska Jewellery za KOLCZYKI BŁYSKAWICE CZERWONE

Piękne

Opinia pozytywna | 13-12-2021 22:45 | Biżuteria / Kolczyki
CZARNE KOLCZYKI BŁYSKAWICE
dla Wierzbanowska Jewellery za CZARNE KOLCZYKI BŁYSKAWICE

Piękne

Opinia pozytywna | 13-12-2021 22:45 | Biżuteria / Kolczyki
Turmalinowe grono - wisor z naturalnych minerałów
dla Agnieszka Czerkas za Turmalinowe grono - wisor z naturalnych minerałów

Piękny wisior. Super wykonanie - zazdroszczę talentu :)

Opinia pozytywna | 13-12-2021 22:44 | Biżuteria / Wisiory