Tytanowy komplet
dla galeria OKO za Tytanowy komplet

Biżuteria z Tytanu w rzeczywistości prezentuje się jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Wykonanie perfekcyjne i z nutą indywidualności autora. Krzysztof

Opinia pozytywna | 18-12-2019 09:14 | Biżuteria / Komplety
Petite - Naszyjnik z wisiorkiem z białą perłą
dla Salczyńska za Petite - Naszyjnik z wisiorkiem z białą perłą

Jestem zachwycona...

Opinia pozytywna | 17-12-2019 20:17 | Biżuteria / Naszyjniki
srebro i złoto...obrączka unisex
dla mz studio za srebro i złoto...obrączka unisex

Wszystko wspaniale, polecam!

Opinia pozytywna | 17-12-2019 12:34 | Biżuteria / Pierścionki
Kolczyki Petals z perłą
dla MIZU Anna Życka za Kolczyki Petals z perłą

Bardzo piękne kolczyki, wręcz idealne. Tworzą niesamowity komplet z pierścionkiem, Dziękuję i pozdrawiam serdecznie :)

Opinia pozytywna | 17-12-2019 11:28 | Biżuteria / Kolczyki
Pierścionek Petals z perłą
dla MIZU Anna Życka za Pierścionek Petals z perłą

Idealny. Bardzo mi się podoba. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 17-12-2019 11:25 | Biżuteria / Pierścionki
Na progu zimy - dwustronny srebrny naszyjnik z agatem dendrytowym i masą perłową
dla Kornelia Sus za Na progu zimy - dwustronny srebrny naszyjnik z agatem dendrytowym i masą perłową

Naszyjnik jest niepowtarzalny. Zima zaklęta w kamieniu. Dziękuję i polecam.

Opinia pozytywna | 16-12-2019 19:27 | Biżuteria / Naszyjniki
Znajdziesz mnie na łące - srebrna bransoletka z kwarcem truskawkowym i kwiatami
dla Kornelia Sus za Znajdziesz mnie na łące - srebrna bransoletka z kwarcem truskawkowym i kwiatami

Bransoleta prześliczna. Okazała, a jednocześnie delikatna. Bardzo udany zakup :) Dziękuję Pani Kornelio. Pozdrawiam serdecznie :)

Opinia pozytywna | 16-12-2019 15:51 | Biżuteria / Bransolety
Groen - rysunek pastelami suchymi
dla Katarzyna Radzka za Groen - rysunek pastelami suchymi

Polecam. Piękny obraz.

Opinia pozytywna | 14-12-2019 09:35 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Deszczowa piosenka
dla jamilka za Deszczowa piosenka

Bajeczne, fantastyczne, zachwycające dzieło z duszą! Deszczowa piosenka jesienią, a może letnia piosenka deszczu albo piosenka w wiosenny deszcz wyczarowana w srebrze przez Artystkę ma w sobie wszystkie kolory tęczy, kropelki dziecięcych marzeń, bujanie w chmurkach i obłoczkach, śpiewne radości dżdżystej aury. Z całego sreca dziękuję Autorce dzieła! Jest genialne!

Opinia pozytywna | 13-12-2019 21:57 | Biżuteria / Wisiory
PASTEL - PAN KOTEK
dla Galeria na piętrze za PASTEL - PAN KOTEK

Mruczek. Aż chce się poczuć jego ciepło.

Opinia pozytywna | 13-12-2019 21:46 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
grafika 128 anioł
dla Maja Gajewska za grafika 128 anioł

Anioł chroniący. Żal jedynie, że nie jest to oryginał. Polecam prace Artystki.

Opinia pozytywna | 13-12-2019 21:44 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Abstrakcja - oryginał, akwarela/cienkopis micron 0330
dla Anna Lipowska za Abstrakcja - oryginał, akwarela/cienkopis micron 0330

sny i marzenia

Opinia pozytywna | 13-12-2019 21:40 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Abstrakcja - akwarela, tusz-oryginał 0023
dla Anna Lipowska za Abstrakcja - akwarela, tusz-oryginał 0023

na pierwszym planie kolory

Opinia pozytywna | 13-12-2019 21:39 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Krajobraz - akwarela, oryginał  0196
dla Anna Lipowska za Krajobraz - akwarela, oryginał 0196

wspomnienie wakacji

Opinia pozytywna | 13-12-2019 21:38 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
kolczyki z jaskółkami
dla Tipika za kolczyki z jaskółkami

Jaskółka wiosny nie czyni, ale ... jej lot zachwyca. Kolczyki zauroczyły mnie od pierwszego spojrzenia. Ich lekkość, kolory kamieni, dbałość wykonania i wreszcie maleńkie jaskółki są wyjątkowe. Przylgnęły do ucha i uśmiechnęłam się. To jest biżuteria tworzona sercem.

Opinia pozytywna | 13-12-2019 21:36 | Biżuteria / Kolczyki
kolczyki CORON
dla SHAMBALA za kolczyki CORON

Bardzo efektowne kolczyki, pieknie wykonczone.

Opinia pozytywna | 13-12-2019 20:26 | Biżuteria / Kolczyki
IKONA CERAMICZNA - MATKA BOSKA z DUCHEM ŚW. I
dla meru ceramika za IKONA CERAMICZNA - MATKA BOSKA z DUCHEM ŚW. I

Ikona cudna :) na pewno tu jeszcze wrócę w poszukiwaniu pięknych form ceramicznych. Polecam.

Opinia pozytywna | 13-12-2019 20:13 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
ze szkicownika z czworolistem - srebrne kolczyki
dla Agnieszka Hopkowicz za ze szkicownika z czworolistem - srebrne kolczyki

Kolczyki są niezwykłe, o wiele piękniejsze niż na zdjęciach. Lekkie, bardzo efektowne. Nosi się je bardzo wygodnie. Serdecznie za nie dziękuję.

Opinia pozytywna | 13-12-2019 14:38 | Biżuteria / Kolczyki
podkładki pod kubki - butelkowa zieleń
dla solo kolektyw za podkładki pod kubki - butelkowa zieleń

Bardzo piekne wykonanie. Polecam!

Opinia pozytywna | 13-12-2019 14:14 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
srebrna masywna
dla Zofia Gładysz za srebrna masywna

Wszystko SUPER

Opinia pozytywna | 13-12-2019 10:39 | Biżuteria / Dla mężczyzn