Nymphae (fluoryty) - kolczyki
dla Anioł za Nymphae (fluoryty) - kolczyki

Kolczyki przepiękne. Polecam serdecznie.

Opinia pozytywna | 25-01-2019 21:31 | Biżuteria / Kolczyki
KAKTUS W METALICZNE CĘTKI
dla Joanna Lewandowska za KAKTUS W METALICZNE CĘTKI

- przepiękny kaktus (na żywo jeszcze lepiej niż na zdjęciu) - kolorystyka i detale wykonania zachwycają, - dostarczone niezwykle szybko, - produkt bardzo bezpiecznie zapakowany,

Opinia pozytywna | 24-01-2019 20:49 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
NOMADA (black leather strap) - komplet bransolet
dla Anioł za NOMADA (black leather strap) - komplet bransolet

Bransolety jak na zdjęciach, szybka obsługa, dobry kontakt z Sprzedającym. Szczerze polecam :)

Opinia pozytywna | 24-01-2019 19:31 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Primavera I
dla Fiszerowa za Primavera I

Chyba najładniejsze kolczyki, jakie kiedykolwiek miałam :)

Opinia pozytywna | 22-01-2019 20:52 | Biżuteria / Kolczyki
Cascata
dla Fiszerowa za Cascata

Kolczyki są bardzo piękne, subtelne, eleganckie.

Opinia pozytywna | 22-01-2019 20:52 | Biżuteria / Kolczyki
Obrączki z kolekcji Kora
dla Gosia Chruściel-Waniek za Obrączki z kolekcji Kora

Świetny kontakt ze artystką. Szybka realizacja zamówionego produktu. Wspaniałe wykonanie. Jestem zachwycona i dziękuję artystce.

Opinia pozytywna | 22-01-2019 19:45 | Biżuteria / Obrączki Ślubne
perły i srebro - bransoleta
dla Zofia Gładysz za perły i srebro - bransoleta

Bransoletka jest przepiekna, kontakt z Pania Zofia Gladysz, mala przerobka wyrobu (wydluzenie), dostawa i opakowanie na najwyzszym poziomie. Serdecznie dziekuje, na pewno wroce na Pani strone. Malgorzata

Opinia pozytywna | 22-01-2019 15:05 | Biżuteria / Bransolety
dzban twarzowy II
dla pracowniazona za dzban twarzowy II

Unikatowy, jedyny, niepowtarzalny, cudny i tylko mój :) dziękuje artyście raz jeszcze !!!

Opinia pozytywna | 22-01-2019 12:38 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
EDERA II - Srebrne ażurowe kolczyki
dla Joanna Watracz za EDERA II - Srebrne ażurowe kolczyki

Efektowna, pięknie utkana para kolczyków o interesującej, barokizujacej formie...wykonane w rozbudowanej, florystyczno- zawijasowej stylistyce. Lekkie, wygodne...i zauważalne. Polecam prace Pani Joanny, a Artystkę gorąco pozdrawiam!

Opinia pozytywna | 22-01-2019 11:57 | Biżuteria / Kolczyki
Chain - murano pesca
dla Fiszerowa za Chain - murano pesca

Przepiękne kolczyki

Opinia pozytywna | 20-01-2019 08:41 | Biżuteria / Kolczyki
Miodowa rosa
dla Fiszerowa za Miodowa rosa

Przepiękne kolczyki :)

Opinia pozytywna | 20-01-2019 08:40 | Biżuteria / Kolczyki
Koktajlowy z oliwinem
dla Sas-Narkiewicz za Koktajlowy z oliwinem

Piękny pierścionek. Bardzo starannie wykonany. Noszę go od 2 dni i pomimo wielkości jest praktyczny, dobrze się nosi i nie przeszkadza. Szybka wysyłka. Myślę, że to nie jest mój ostatni zakup.

Opinia pozytywna | 18-01-2019 10:54 | Biżuteria / Pierścionki
ZAMÓWIENIE INDYWIDUALNE Obrączka potrójna z białego złota w drewnianym pudełeczku.
dla BIZOE za ZAMÓWIENIE INDYWIDUALNE Obrączka potrójna z białego złota w drewnianym pudełeczku.

Elegancki pierścionek, wyjątkowe pudełko - super współpraca.

Opinia pozytywna | 16-01-2019 18:52 | Biżuteria / Pierścionki
...HAFTOWANA...
dla LINEA za ...HAFTOWANA...

Patera, która robi ogromne wrażenie - świetne wykonanie, szybka wysyłka, prace solidnie zabezpieczone do transportu. Ogromny pozytyw!

Opinia pozytywna | 16-01-2019 13:44 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...MY FUNNY VALENTINE...
dla LINEA za ...MY FUNNY VALENTINE...

Przepiękna misa o organicznym kształcie i wzorze, który dosłownie chwyta za serce :) Przesyłka zapakowana pancernie. Polecam prace Linea!

Opinia pozytywna | 16-01-2019 13:43 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Oliwin z cytrynem
dla Sas-Narkiewicz za Oliwin z cytrynem

Kamienie i oprawa-przepiękne.Pani Beato,bardzo dziękuję :))

Opinia pozytywna | 15-01-2019 23:16 | Biżuteria / Pierścionki
Trójkąty srebrny dwustronny naszyjnik
dla baba design za Trójkąty srebrny dwustronny naszyjnik

Piękny naszyjnik, córka zachwycona prezentem

Opinia pozytywna | 15-01-2019 18:50 | Biżuteria / Naszyjniki
SZKLANA miseczka - butelka. Brąz
dla PracowniaTynka za SZKLANA miseczka - butelka. Brąz

PIękne! Polecam!

Opinia pozytywna | 15-01-2019 10:31 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Umywalka z natury.
dla w.inspiracji za Umywalka z natury.

Wonderful handwork, amazing sink, looks wonderful in our bathroom! Everything as agreed, I'm very happy, and it was absolutely worth, waiting for it to be made by the artist. Thanks so much! I would definitely buy it again!

Opinia pozytywna | 15-01-2019 09:32 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Nyura - tajemniczy srebrny naszyjnik z pięknymi lapisami, wykonany ręcznie
dla CIBA za Nyura - tajemniczy srebrny naszyjnik z pięknymi lapisami, wykonany ręcznie

Wszytko super

Opinia pozytywna | 10-01-2019 16:48 | Biżuteria / Naszyjniki