Bransoletka Wilczki Srebro
dla Zahario za Bransoletka Wilczki Srebro

Bransoletka i jej wykonanie to dla mnie dzieło sztuki. Jestem b. zadowolony za zakupu towaru.

Opinia pozytywna | 22-08-2019 12:19 | Biżuteria / Bransolety
ZŁOTY KONIK CERAMICZNY
dla meru ceramika za ZŁOTY KONIK CERAMICZNY

Przecudnej urody :))

Opinia pozytywna | 20-08-2019 17:41 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Wisiorek Skrzydło Srebro
dla Zahario za Wisiorek Skrzydło Srebro

Doskonale wykonany produkt. Jestem b. zadowolony. Takiego wisiorka długo szukałem. Na pewno zakup nie skończy się na tym jednym wisiorku,

Opinia pozytywna | 20-08-2019 07:25 | Biżuteria / Wisiory
Perłowe grono - srebrna bransoletka z perłami
dla Agnieszka Czerkas za Perłowe grono - srebrna bransoletka z perłami

Bransoletka jest prześliczna - wykonana niezwykle starannie, z dbałością o najdrobniejsze elementy. Jestem zachwycona. Gorąco polecam prace Pani Agnieszki tym, którzy szukają pięknej i niepowtarzalnej biżuterii. Bardzo, bardzo DZIĘKUJĘ ?

Opinia pozytywna | 19-08-2019 15:59 | Biżuteria / Bransolety
GRAFIKA 140
dla Maja Gajewska za GRAFIKA 140

Grafika jest przepiękna. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.

Opinia pozytywna | 19-08-2019 13:28 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
MASKA CERAMICZNA
dla meru ceramika za MASKA CERAMICZNA

Maska piękna, niepowtarzalna, bardzo dobrze zabezpieczona i szybka wysyłka. Serdecznie polecam i dziękuję.

Opinia pozytywna | 15-08-2019 22:33 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
BRANSOLETKA
dla 7malin za BRANSOLETKA

Piękna bransoletka. Podziwiam kunszt wykonania. Ukłony dla Artysty. Gr.

Opinia pozytywna | 14-08-2019 10:08 | Biżuteria / Bransolety
Zeppelin III
dla Sas-Narkiewicz za Zeppelin III

Cudowny pierscionek-magiczny, pierscionek dla podroznika , nie dla turysty. Dotarl do mnie z przygodami- zostal doreczony pod inny adres, do innej dzielnicy. Dzieki uprzejmosci tej osoby , ktora pofatygowala sie by mi go doreczyc jest od wczoraj ze mna. Znowu wyrusza w podroz - tym razem na festiwal operowy do Florencji. Dziekuje ,pozdrawiam

Opinia pozytywna | 13-08-2019 22:19 | Biżuteria / Pierścionki
zamówienie specjalne... różaniec srebrno-złoty
dla lookrecya za zamówienie specjalne... różaniec srebrno-złoty

Dziękuję bardzo za tak piękny różaniec.

Opinia pozytywna | 13-08-2019 17:22 | Biżuteria / Pierścionki
KONIK CERAMICZNY W ODCIENIACH TURKUSU
dla meru ceramika za KONIK CERAMICZNY W ODCIENIACH TURKUSU

Konik jest piękny. Przybył do mnie solidnie i bezpiecznie zapakowany. Bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 12-08-2019 19:26 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Winne grono - wisior z granatami i rubinami
dla Agnieszka Czerkas za Winne grono - wisior z granatami i rubinami

Bardzo apetyczne i starannie wykonane (zgodnie z zamówieniem) winne grono

Opinia pozytywna | 12-08-2019 12:32 | Biżuteria / Wisiory
Motyl - oryginał, akwarela 0082
dla Anna Lipowska za Motyl - oryginał, akwarela 0082

Ciepła, po mistrzowsku wykonana akwarela. Dobrze zapakowana praca , sympatyczny kontakt z artystką. Polecam.

Opinia pozytywna | 08-08-2019 14:09 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Emma w kwiatach - akwarela, oryginał 0124
dla Anna Lipowska za Emma w kwiatach - akwarela, oryginał 0124

Akwarela jest zjawiskowo piękna . Fantastyczny warsztat artystki godny najbardziej znanych galerii . Gorąco polecam. Ze spraw technicznych -przesyłka zapakowana B.dobrze, kontakt z artystką sympatyczny,rzeczowy.

Opinia pozytywna | 08-08-2019 14:08 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
srebrne kwiatki
dla mz studio za srebrne kwiatki

Piękne :)

Opinia pozytywna | 07-08-2019 18:17 | Biżuteria / Kolczyki
letni naszyjnik z mozaiką
dla Tipika za letni naszyjnik z mozaiką

cudny :)

Opinia pozytywna | 07-08-2019 18:17 | Biżuteria / Naszyjniki
labradoryt
dla mz studio za labradoryt

Piękny, piękny żona zachwycona. Polecam!!!!!!

Opinia pozytywna | 07-08-2019 01:08 | Biżuteria / Pierścionki
Black orchids III - srebrne kolczyki kwiaty
dla Alabama Studio za Black orchids III - srebrne kolczyki kwiaty

cudowne !

Opinia pozytywna | 05-08-2019 00:16 | Biżuteria / Kolczyki
Cumulusy z deszczem kianitów - srebrne kolczyki chmurki
dla Alabama Studio za Cumulusy z deszczem kianitów - srebrne kolczyki chmurki

Piękne!

Opinia pozytywna | 05-08-2019 00:16 | Biżuteria / Kolczyki
Oryginalne obrączki 6mm
dla Deka Jewellery za Oryginalne obrączki 6mm

Obrączki wyszły bardzo ładnie, lepiej chyba niż na zdjęciach. Serdecznie polecam tego złotnika, obrączki są wykonane starannie i krótkim terminie. ????

Opinia pozytywna | 02-08-2019 20:51 | Biżuteria / Obrączki Ślubne
Nad jeziorem
dla Marta Sobczak-Piętoń za Nad jeziorem

Obraz zachwyca zarówno na zdjęciu, jak i w rzeczywistości. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.

Opinia pozytywna | 02-08-2019 12:16 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy