Srebrna bransoletka aangardowa POMARAŃCZA
dla SHAMBALA za Srebrna bransoletka aangardowa POMARAŃCZA

Dzięki bardzo Pani Agnieszko Wyrób piękny dotarł na czas. Dzięki za pomoc. Pozdrawiam

Opinia pozytywna | 25-04-2019 19:51 | Biżuteria / Kolczyki
lato
dla GRAFIJA za lato

Grafiki WIOSNA i LATO Grafiji są piękne, delikatnością przedstawień powodują,że nie można oderwać od nich wzroku.Wielki kunszt i artyzm zachwyca mnie za każdym razem , kiedy na nie patrzę.Są po prostu cudowne. Serdecznie pozdrawiam Artystkę:) Magdalena

Opinia pozytywna | 25-04-2019 19:43 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Kolczyki sztyfty z ametystami
dla Mario Design za Kolczyki sztyfty z ametystami

Serdecznie polecam!!!

Opinia pozytywna | 25-04-2019 18:25 | Biżuteria / Kolczyki
Urok Orientu - delikatna, srebrna ozdoba na dłoń
dla Alabama za Urok Orientu - delikatna, srebrna ozdoba na dłoń

Przepiękna i delikatna ozdoba lecz zarazem bogato zdobiona. Idealna na codzień i nie tylko. Obdarowana była zachwycona. Nie mogła wydusić z siebie słowa ;) Dziękuję i na pewno wrócę po więcej ;)

Opinia pozytywna | 24-04-2019 20:49 | Biżuteria / Bransolety
Dla Pana Andrzeja
dla Joanna Lewandowska za Dla Pana Andrzeja

Jeżówki,które własnie otrzymałem wprawiły mnie w doskonały humor. Są wspaniałe,urocze. Ba, ładniejsze niż naturalne kwiaty jeżówek. Będą stanowiły niesamowicie piękną ozdobę ogrodu. Dziękuję serdecznie.

Opinia pozytywna | 20-04-2019 07:04 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Wiosna
dla GRAFIJA za Wiosna

Piękne grafiki Grafiji WIOSNA i LATO ! Przecudnej delikatnej urody dzieła ... Z pozdrowieniami Magda

Opinia pozytywna | 20-04-2019 01:50 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Srebrne kolczyki awangardowe FUKSJA
dla SHAMBALA za Srebrne kolczyki awangardowe FUKSJA

Kolczyki piękne i bardzo oryginalne. Są wyjątkowe. Bardzo dziękuję Pani Agnieszko za Pani pracę. Pozdrawiam

Opinia pozytywna | 18-04-2019 20:59 | Biżuteria / Kolczyki
Wisior Mops Srebro Zahario
dla Zahario za Wisior Mops Srebro Zahario

Perfekt.

Opinia pozytywna | 18-04-2019 20:18 | Biżuteria / Wisiory
Wisior Księżyc Srebro
dla Zahario za Wisior Księżyc Srebro

Wyroby,ktora zamowilam,sa perfekt,jest to nie pierwsza bizuteria ktora zamowilam u artysty i na pewno nie ostatnia.Dziekuje.

Opinia pozytywna | 18-04-2019 20:17 | Biżuteria / Wisiory
Tytanowa bransoleta  - turkusowa
dla Jubiko za Tytanowa bransoleta - turkusowa

Niesamowite kolory, piękna i lekka! :)

Opinia pozytywna | 18-04-2019 16:52 | Biżuteria / Bransolety
Tytanowe kolczyki - Dżungla 30
dla Jubiko za Tytanowe kolczyki - Dżungla 30

Przepiękne, lekkie i wysłane w ekspresowym tempie :)

Opinia pozytywna | 18-04-2019 16:51 | Biżuteria / Kolczyki
KOLCZYKI Z BIAŁYMI PERŁAMI
dla Mario Design za KOLCZYKI Z BIAŁYMI PERŁAMI

Kolczyki piękne.

Opinia pozytywna | 18-04-2019 07:55 | Biżuteria / Kolczyki
Pierścionek z czerwonymi szafirami
dla Mario Design za Pierścionek z czerwonymi szafirami

Piękny i wyjątkowy pierścionek, z "duszą", starannie wykonany.

Opinia pozytywna | 18-04-2019 07:55 | Biżuteria / Pierścionki
Obroża
dla Sas-Narkiewicz za Obroża

Przecudny jak zawsze. Pozostanę już stałym klientem. Polecam wszystkim. Piękne wzornictwo, nienaganne wykonanie, fantazja i niebanalność. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie.

Opinia pozytywna | 17-04-2019 22:35 | Biżuteria / Naszyjniki
Zawsze jestem przy Tobie
dla GRAFIJA za Zawsze jestem przy Tobie

Pani Ewo, serdecznie dziękuję. Grafika, mój kolejny zakup, po prostu piękna a kolor passe-partout idealny. Polecam i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 17-04-2019 18:21 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Złoto zielony
dla Sas-Narkiewicz za Złoto zielony

Jest cudowny!!!!!! Dziekuje

Opinia pozytywna | 16-04-2019 21:52 | Biżuteria / Pierścionki
Ptaszki ze szkła - 3 szt. - szklana dekoracja, ozdoba okna
dla WAWER za Ptaszki ze szkła - 3 szt. - szklana dekoracja, ozdoba okna

To już mój kolejny udany zakup. Ptaszki świetnie wyglądają w oknie. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 16-04-2019 12:10 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Zaklęte ogrody ciszy - srebrna bransoletka z akwamarynem, topazem zielonym i grandidierytem
dla Kornelia Sus za Zaklęte ogrody ciszy - srebrna bransoletka z akwamarynem, topazem zielonym i grandidierytem

PIĘKNA!!!!!....nie powiedziałabym, że "Zaklęte ogrody", raczej "Życiodajne źródełka":-)))...zwał jak zwał...JEST ŚLICZNA ....każdy może dostrzec w niej co zechce:-)... "Zaklęte ogrody", Życiodajne źródełka"....itp itd:-))) Bardzo dziękuję Pani Kornelio!!!

Opinia pozytywna | 12-04-2019 16:42 | Biżuteria / Bransolety
Srebrne kolczyki wiszące SZMARAGDOWE LISTKI
dla SHAMBALA za Srebrne kolczyki wiszące SZMARAGDOWE LISTKI

Kolczyki , które kupiłam są prześliczne. Bardzo dziękuję za miły i profesjonalny kontakt . Na pewno skorzystam nie raz z wyrobów artystki SHAMBALA. Serdecznie pozdrawiam i oczywiście polecam

Opinia pozytywna | 09-04-2019 18:55 | Biżuteria / Kolczyki
Naszyjnik z kryształem dla Pani Magdaleny
dla CIBA za Naszyjnik z kryształem dla Pani Magdaleny

Polecam. Naszyjnik świetnie wykonany, ciut zmieniony z uwzględnieniem mojej prośby. Kontakt z Artystą miły, a realizacja zaskakująco szybka - przy czym wzór, który wybrałam jest bardzo prosty :) Po takim doświadczeniu zachęcam do wyboru biżuterii robionej ręcznie, a nie masowej z sieciówek ;P

Opinia pozytywna | 09-04-2019 12:07 | Biżuteria / Naszyjniki