kolczyki z jaskółkami
dla Tipika za kolczyki z jaskółkami

Jaskółka wiosny nie czyni, ale ... jej lot zachwyca. Kolczyki zauroczyły mnie od pierwszego spojrzenia. Ich lekkość, kolory kamieni, dbałość wykonania i wreszcie maleńkie jaskółki są wyjątkowe. Przylgnęły do ucha i uśmiechnęłam się. To jest biżuteria tworzona sercem.

Opinia pozytywna | 13-12-2019 21:36 | Biżuteria / Kolczyki
kolczyki CORON
dla SHAMBALA za kolczyki CORON

Bardzo efektowne kolczyki, pieknie wykonczone.

Opinia pozytywna | 13-12-2019 20:26 | Biżuteria / Kolczyki
IKONA CERAMICZNA - MATKA BOSKA z DUCHEM ŚW. I
dla meru ceramika za IKONA CERAMICZNA - MATKA BOSKA z DUCHEM ŚW. I

Ikona cudna :) na pewno tu jeszcze wrócę w poszukiwaniu pięknych form ceramicznych. Polecam.

Opinia pozytywna | 13-12-2019 20:13 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
ze szkicownika z czworolistem - srebrne kolczyki
dla Agnieszka Hopkowicz za ze szkicownika z czworolistem - srebrne kolczyki

Kolczyki są niezwykłe, o wiele piękniejsze niż na zdjęciach. Lekkie, bardzo efektowne. Nosi się je bardzo wygodnie. Serdecznie za nie dziękuję.

Opinia pozytywna | 13-12-2019 14:38 | Biżuteria / Kolczyki
podkładki pod kubki - butelkowa zieleń
dla solo kolektyw za podkładki pod kubki - butelkowa zieleń

Bardzo piekne wykonanie. Polecam!

Opinia pozytywna | 13-12-2019 14:14 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
srebrna masywna
dla Zofia Gładysz za srebrna masywna

Wszystko SUPER

Opinia pozytywna | 13-12-2019 10:39 | Biżuteria / Dla mężczyzn
BRANSOLETKA OKSYDOWANA ZE SREBRA , AŻUROWA.
dla Loopart za BRANSOLETKA OKSYDOWANA ZE SREBRA , AŻUROWA.

Wyrób w stu procentach spełnił moje oczekiwania. Przesyłkę otrzymałam bardzo szybko pomimo że jest to okres przedświąteczny.

Opinia pozytywna | 12-12-2019 13:47 | Biżuteria / Bransolety
drzewo życia
dla GRAFIJA za drzewo życia

Robi wrażenie.

Opinia pozytywna | 10-12-2019 20:44 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Kapliczka "Anioł śnieżny"
dla oliwa72 za Kapliczka "Anioł śnieżny"

Ładnie wykonana.

Opinia pozytywna | 10-12-2019 20:44 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
zima
dla GRAFIJA za zima

Wspaniała.

Opinia pozytywna | 10-12-2019 20:44 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Little love... naszyjnik celebrytka z turmalinem arbuzowym
dla lookrecya za Little love... naszyjnik celebrytka z turmalinem arbuzowym

Bardzo ładne.

Opinia pozytywna | 10-12-2019 20:43 | Biżuteria / Naszyjniki
Pocztówka z Arktyki - duży srebrny wisior
dla Toros Design za Pocztówka z Arktyki - duży srebrny wisior

Jest idealny.

Opinia pozytywna | 10-12-2019 20:43 | Biżuteria / Wisiory
Zielone wrzeciono
dla Sas-Narkiewicz za Zielone wrzeciono

Pierścionek, jak wszystkie projekty Pani Beaty, jest wyjątkowy. Kamień lśni w stonowanej oprawie w sposób zwracający nań uwagę. Prosty, a jednak efektowny pierścionek. Dziękuję serdecznie, pozdrawiam i polecam.

Opinia pozytywna | 10-12-2019 17:51 | Biżuteria / Pierścionki
Kolczyki sztyfty z turkusem
dla Mario Design za Kolczyki sztyfty z turkusem

Kolczyki są bardzo ładne. Mloda osoba, która została nimi obdarowana jest zachwycona. Dziekuję serdecznie, pozdrawiam i polecam.

Opinia pozytywna | 10-12-2019 17:45 | Biżuteria / Kolczyki
BRANSOLETKA
dla 7malin za BRANSOLETKA

Bransoleta jest PRZEPIĘKNA. Jej efektowny projekt, staranność wykonania, maestria kompozycji oczarowuje. Jestem nią zachwycona. Dziękuję również za błyskawiczną wysykę i bardzo estetyczne opakowanie. Dziekuję jeszcze raz, pozdrawiam i polecam.

Opinia pozytywna | 10-12-2019 17:45 | Biżuteria / Bransolety
REYSALOR - Pierścionek z turkusem
dla Litori za REYSALOR - Pierścionek z turkusem

Prawdziwe dzieło sztuki, niepowtarzalny, oryginalny i..nie można od niego oderwać wzroku......

Opinia pozytywna | 09-12-2019 22:07 | Biżuteria / Pierścionki
ze szkicownika z jabłonią - srebrna bransoleta
dla Agnieszka Hopkowicz za ze szkicownika z jabłonią - srebrna bransoleta

Bransoleta jest obłędna. Piękna i bardzo oryginalna. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 09-12-2019 19:38 | Biżuteria / Bransolety
Spirit Animal - Fox - wisiorek ze srebra LIS
dla Fiann za Spirit Animal - Fox - wisiorek ze srebra LIS

Oczarował mnie, zapadł w serce, omamił lisim spojrzeniem... Lisek strojny zimową szatą, rudo-biały, uroczy psotnik prosto z bajek patrzy na mnie oczami zielonymi, spogląda z zaciekawieniem jak żywy ... magia w srebrze ... jak zawsze u Fiann! Dziękuję!

Opinia pozytywna | 08-12-2019 23:42 | Biżuteria / Wisiory
Waohola - srebrny wisior z turkusem
dla Fiann za Waohola - srebrny wisior z turkusem

Fantastyczne dzieło z duszą! Intrygujący, nietuzinkowy, misternie uformowany w srebrze wisior budzi zachwyt. Okazały, przepiękny turkus o wysyconej, magicznej barwie przynosi ukojenie i cieszy oko. Rewelacja! Dziękuję!

Opinia pozytywna | 08-12-2019 23:30 | Biżuteria / Wisiory
Kolorowe grono - srebrny wisior z minerałami
dla Agnieszka Czerkas za Kolorowe grono - srebrny wisior z minerałami

Prześliczne gronko. Wisior został wykonany niezwykle starannie, z dbałością o każdy detal. Pięknie dobrane kamienie i kolory - koronkowa praca. To już moje kolejne zamówienie u Pani Agnieszki - i za każdym razem przekonuję się, że to wyjątkowa, niepowtarzalna biżuteria. Bardzo DZIĘKUJĘ Pani Agnieszko.

Opinia pozytywna | 07-12-2019 15:06 | Biżuteria / Wisiory