srebro i złoto...obrączka unisex
dla mz studio za srebro i złoto...obrączka unisex

Przepiękna obrączka. Na żywo robi jeszcze większe wrażenie niż na zdjęciach. Serdecznie polecam artystkę i jej sztukę

Opinia pozytywna | 23-02-2020 14:02 | Biżuteria / Pierścionki
Sosnowe gałązki - ażurowy wisior ze srebra
dla Sztuk Kilka za Sosnowe gałązki - ażurowy wisior ze srebra

Jestem absolutnie zachwycona zarówno pomysłem, jak i wykonaniem - odczuwam ogromną przyjemność nosząc tę piękną biżuterię. Pieczołowite dodatki do przesyłki wyraźnie wskazują, że Artystka wkłada w swoją pracę również duszę...

Opinia pozytywna | 21-02-2020 16:52 | Biżuteria / Wisiory
Idzie lato II - komplet 8 talerzyków oraz patera na zamówienie
dla anyadesign za Idzie lato II - komplet 8 talerzyków oraz patera na zamówienie

To już mój drugi komplet wykonany przez Anyadesign. Ten jest bardziej kolorowy, bardziej nasycony, w klimacie ciepłego lata. Świetny pomysł, jeszcze lepsze wykonanie. Serdecznie polecam, szczególnie na ciepłe dni w ogrodowej altanie.

Opinia pozytywna | 21-02-2020 10:41 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Okruch przeszłości - srebrna bransoletka z ammonitem
dla Kornelia Sus za Okruch przeszłości - srebrna bransoletka z ammonitem

Pięknie wykonana srebrna skamielina. Dziękuję i polecam :)

Opinia pozytywna | 20-02-2020 18:38 | Biżuteria / Bransolety
Posłuchaj zimowych lasów - srebrny dwustronny naszyjnik z kwarcem dendrytowym i kwiatem z masy perłowej
dla Kornelia Sus za Posłuchaj zimowych lasów - srebrny dwustronny naszyjnik z kwarcem dendrytowym i kwiatem z masy perłowej

Prawdziwa zima w wisiorze. Piękna praca, Dziękuję i POLECAM !

Opinia pozytywna | 20-02-2020 18:37 | Biżuteria / Naszyjniki
Czerwone kolczyki tulipany w jasnym srebrze
dla SHAMBALA za Czerwone kolczyki tulipany w jasnym srebrze

Bardzo piękne i original. Jestem bardzo zadowolona

Opinia pozytywna | 20-02-2020 17:47 | Biżuteria / Kolczyki
Wieloryb mini wisiorek ze srebra próby 925
dla Lines on silver za Wieloryb mini wisiorek ze srebra próby 925

Piękny wisiorek, wykonany bardzo szczegółowo, całość jest subtelna i estetyczna. Okazał się idealnym prezentem dla koleżanki!

Opinia pozytywna | 17-02-2020 13:04 | Biżuteria / Wisiory
Ażurowe KoraLove
dla Kasia Rutkowska za Ażurowe KoraLove

Piękne, delikatne kolczyki. Polecam Artystkę.

Opinia pozytywna | 14-02-2020 19:41 | Biżuteria / Kolczyki
Zamówienie specjalne
dla Kasia Rutkowska za Zamówienie specjalne

Piękne, zgodne z oczekiwaniem. Bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 14-02-2020 19:41 | Biżuteria / Kolczyki
Na wrzosowiskach
dla Kasia Rutkowska za Na wrzosowiskach

Zjawiskowy wisior:) Dziękuję

Opinia pozytywna | 14-02-2020 19:40 | Biżuteria / Naszyjniki
Srebro - naszyjnik Form017
dla formood za Srebro - naszyjnik Form017

Naszyjnik piękny, starannie wykonany, wygląda lepiej niż na fotografiach.

Opinia pozytywna | 13-02-2020 20:51 | Biżuteria / Naszyjniki
Sear, granatowo-srebrne wieczorowe kolczyki, beading
dla Sol za Sear, granatowo-srebrne wieczorowe kolczyki, beading

Kolczyki niezwykle efektowne. Pięknie się mienią. Istniała możliwość ich skrócenia, co było dla mnie ważne. Nieco długi czas oczekiwania na nie, ale w końcu dotarły na czas!

Opinia pozytywna | 13-02-2020 14:40 | Biżuteria / Kolczyki
chaos - srebrne kulki
dla Zofia Gładysz za chaos - srebrne kulki

Cudeńko. Bardzo dziękuje

Opinia pozytywna | 13-02-2020 09:58 | Biżuteria / Bransolety
ZAMÓWIENIE SPECJALNE
dla Karolina Kierat za ZAMÓWIENIE SPECJALNE

Moja opinia jest bardzo pozytywna. Obie prace są ładne i oryginalne, a przy tym pani Karolina była bardzo zaangażowana, nie szczędziła czasu i uwagi, żeby jak najlepiej rozpoznać nasze oczekiwania. W istocie, zrobiła więcej niż się spodziewaliśmy, za co jesteśmy wdzięczni. Dziękuję i polecam. Marek

Opinia pozytywna | 09-02-2020 19:36 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Night lights II - wyjątkowe, srebrne kolczyki wire wrapping z platerowanymi spinelami
dla Alabama Studio za Night lights II - wyjątkowe, srebrne kolczyki wire wrapping z platerowanymi spinelami

Przepiękne i nie powtarzalne kolczyki! dziękuję i pozdrawiam

Opinia pozytywna | 07-02-2020 13:03 | Biżuteria / Kolczyki
Unikatowy srebrny wisiorek z kamieniami naturalnymi ID:190129
dla AmberGallery za Unikatowy srebrny wisiorek z kamieniami naturalnymi ID:190129

Dziękuję, iż są osoby, które wytwarzają takie cudeńka. Dziękuję ARTYŚCI. Piękna praca

Opinia pozytywna | 06-02-2020 18:14 | Biżuteria / Wisiory
z księżycem..
dla Tipika za z księżycem..

K.I. Gałczyński napisał wiersz pt. ?Dziwny wypadek na rogu Nowowiejskiej? Szło ich prawie czterdziestu. Normalnie. Przy niedzieli. I nagle jeden westchnął. I wszyscy przystanęli. Bo ogarnął ich zachwyt, że księżyc świecił niebu. Więc patrzyli nań, jakby sroka patrzyła w rebus. Księżyc ma ten styl pracy, no - że wschodzi i świeci, lecz poeci są tacy. Eech, poeci, poeci. Gdy otwieram pudełeczko z biżuterią wykonaną przez Panią Grażynę, patrzę nań i ogarnia mnie zachwyt, że w takich maleństwach może zmieścić się tyle lekkości, delikatności i uroku. A księżyc tym razem świecił tylko dla mnie. Dziękuję i z serca polecam tę wyjątkową biżuterię.

Opinia pozytywna | 06-02-2020 15:12 | Biżuteria / Kolczyki
Boho kolekcja - komplet deserowy patera i 12 talerzyków
dla anyadesign za Boho kolekcja - komplet deserowy patera i 12 talerzyków

Świetny wybór, znakomite wykonanie. Efekt przerósł moje oczekiwania. Serdecznie polecam.

Opinia pozytywna | 05-02-2020 16:22 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
turkusy - bransoleta unisex
dla Zofia Gładysz za turkusy - bransoleta unisex

Wspaniała biżuteria, niebanalna. Wspaniale się z Panią Zofią Gładysz współpracuje, bardzo szybko wysłała mi zamówioną bransoletkę, mimo dodatkowej pracy nad tym produktem, o jaką poprosiłam. Dziękuję z pewnością wrócę.

Opinia pozytywna | 01-02-2020 10:23 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Ptaszki ze szkła - 3 szt. - szklana dekoracja, ozdoba okna
dla WAWER za Ptaszki ze szkła - 3 szt. - szklana dekoracja, ozdoba okna

Bardzo polecam

Opinia pozytywna | 31-01-2020 22:00 | Dekoracja Wnętrz / Szkło