kolekcja QOU - sztyfty - 100%Ag
dla formood za kolekcja QOU - sztyfty - 100%Ag

Piękne! Polecam.

Opinia pozytywna | 10-01-2019 16:19 | Biżuteria / Kolczyki
Anielskie kotów kochanie - obraz
dla Daria Górkiewicz za Anielskie kotów kochanie - obraz

Fantastyczne dzieło, anielski obraz... a na tym obrazie uwielbiany przez mojego syna "tygrysek" z sąsiedztwa jako żywo! Okrutnie rudy, waleczny rozbójnik, który na swoje wiosenno-letnie rewiry w moim ogrodzie przychodzi wygrzewać się w porannym słońcu i lizać rany po bójkach. On z pewnością ma troskliwego anioła stróża! Moje młodsze dziecko zachwycone, obraz Pani Darii już zdobi pokój syna. Kontakt z Artystką przesympatyczny, wysyłka świetnie zabezpieczonego dzieła błyskawiczna. Otrzymałam także świąteczny podarek - cudną grafikę z dziewczyną-aniołem, która wzbudziła zachwyt córki i za chwilę dołączy do innych ukochanych przez nią aniołów. Z całego serca dziękuję! Pani dzieła są cudowne! Pozostaję z wyrazami szacunku dla Pani talentu. Anna

Opinia pozytywna | 10-01-2019 12:17 | Dekoracja Wnętrz / Anioły
Błękitna głębia
dla Sas-Narkiewicz za Błękitna głębia

Bez pamięci tonę w jego głębinie...!!! Dziękuje:)

Opinia pozytywna | 09-01-2019 23:04 | Biżuteria / Pierścionki
PIERŚCIEŃ - zamówienie specjalne
dla Anioł za PIERŚCIEŃ - zamówienie specjalne

piękny :)

Opinia pozytywna | 08-01-2019 13:20 | Biżuteria / Pierścionki
Opalizujące kamienie
dla Sas-Narkiewicz za Opalizujące kamienie

PRZEPIEKNE KOLCZYKI ! BARDZO STARANNIE I PO MISTRZOSKU WYKONANE!! BARDZO DOBRY KONTAKT Z ARTYSTKA, SZYBKA WYSYLKA. POLECAM !!! DZIEKUJE SERDECZNIE !!!

Opinia pozytywna | 08-01-2019 08:58 | Biżuteria / Kolczyki
Księżycowa wróżka
dla Galeria Indygo za Księżycowa wróżka

Piękny obraz! W rzeczywistości oczywiście jeszcze ładniejszy. Transakcja niezwykle udana!! :) Polecam Galerię Indygo! Dziękuję ;)

Opinia pozytywna | 05-01-2019 16:08 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Bransoletka etniczna Haan
dla Djenka za Bransoletka etniczna Haan

Polecam zakup, piękna bransoletka!

Opinia pozytywna | 04-01-2019 09:43 | Biżuteria / Bransolety
LABRADORYT ZAKUTY SREBREM I MIEDZIĄ
dla Aleksandrowicz za LABRADORYT ZAKUTY SREBREM I MIEDZIĄ

Piękny, polecam!

Opinia pozytywna | 04-01-2019 09:43 | Biżuteria / Pierścionki
NIEŚMIERTELNIK/ srebro 925 / czarny onyks  - NASZYJNIK WYKONANA ZE SREBRA
dla ALEKSANDR TIVODAR za NIEŚMIERTELNIK/ srebro 925 / czarny onyks - NASZYJNIK WYKONANA ZE SREBRA

Bardzo piękny,klasyczny kawał dobrej roboty.

Opinia pozytywna | 03-01-2019 19:06 | Biżuteria / Naszyjniki
W CZARNE KROPKI
dla Joanna Lewandowska za W CZARNE KROPKI

Cudowny...polecam ....zakochana jestem w kakturach Joanny lewadowskiej

Opinia pozytywna | 02-01-2019 14:41 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
KAKTUS JAK PEJZAŻ
dla Joanna Lewandowska za KAKTUS JAK PEJZAŻ

Piękny....

Opinia pozytywna | 02-01-2019 14:39 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
kolczyki ALDABRA
dla SHAMBALA za kolczyki ALDABRA

PIĘKNE!!! Dokładnie takie, jak na zdjęciach - Dziękuję Artystce za dopracowanie każdego szczegółu :)

Opinia pozytywna | 02-01-2019 13:45 | Biżuteria / Kolczyki
Open Channel - srebrny naszyjnik z turkusami
dla Fiann za Open Channel - srebrny naszyjnik z turkusami

Naszyjnik piękny i magiczny. Żar artystyczno - duchowej wizji Twórcy , przenika pracę . To dla mnie duży zaszczyt nosić biżuterię od Pani Ani - Artystki Wizjonerki , Artystki Poetki.

Opinia pozytywna | 30-12-2018 21:03 | Biżuteria / Naszyjniki
SZCZYPTA ZIELENI
dla Srebrny Styl za SZCZYPTA ZIELENI

Piękny pierścionek. Dziękuje.

Opinia pozytywna | 30-12-2018 16:19 | Biżuteria / Pierścionki
SAUVAGE - komplet bransolet
dla Anioł za SAUVAGE - komplet bransolet

Artysta Anioł wykonał bransoletę, którą zapragnąłem mieć. Rozumiem, że jestem klientem ale osobiście uważam, że to wcale nie upoważnia mnie do wystawiania opinii. Szacunek powinien być po obu stronach w równej mierze i tego się trzymajmy. Dlatego moja opinia może być tylko pozytywna. Choć wszystko przebiegło bardzo szybko i sprawnie, równie dobrze mogło się coś wydarzyć, i też by się nic nie stało. Pozdrawiam, Adrian Zmarzlik

Opinia pozytywna | 28-12-2018 17:06 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Tytanowa bransoleta - Niebieskie kwiatki
dla Jubiko za Tytanowa bransoleta - Niebieskie kwiatki

Piękna bransoletka. Właśnie dziś została wręczona jako upominek "pod choinkę". Bardzo się podobała. To był bardzo "trafiony" prezent.

Opinia pozytywna | 25-12-2018 00:23 | Biżuteria / Bransolety
Kolovrat (srebro 925) - SŁOWIAŃSKA OBRĄCZKA
dla ALEKSANDR TIVODAR za Kolovrat (srebro 925) - SŁOWIAŃSKA OBRĄCZKA

Jestem bardzo zadowolona zarowno ze wspolpracy,kontaktu jak i samego produktu. Obraczka jest idealna w calej swej okazalosci. Polecam z calego serca. Prace zachwycaja dokladnoscia,jakoscia i pomyslowoscia.

Opinia pozytywna | 22-12-2018 20:38 | Biżuteria / Obrączki Ślubne
Twiggy  - bransoleta
dla Anioł za Twiggy - bransoleta

Szybki kontakt. Bransoletka super. Polecam jeśli ktoś lubi coś oryginalnego.

Opinia pozytywna | 22-12-2018 20:25 | Biżuteria / Bransolety
Smaragdus cor /srebro 925/ - Wisiorek ze srebra anatomiczne serce wysadzane kolumbijskimi szmaragdami.
dla ALEKSANDR TIVODAR za Smaragdus cor /srebro 925/ - Wisiorek ze srebra anatomiczne serce wysadzane kolumbijskimi szmaragdami.

Przepiękny wisiorek! Oryginalny, wyrazisty i jednocześnie delikatny; niezwykle starannie wykonany. Bardzo dobry kontakt z Projektantem, błyskawiczna przesyłka. Polecam szczerze i sama też będę wypatrywać następnych prac :-) Dziękuję!

Opinia pozytywna | 21-12-2018 00:37 | Biżuteria / Wisiory
srebrny z labradorytem
dla Zofia Gładysz za srebrny z labradorytem

Zetelna i konkretna osoba.

Opinia pozytywna | 20-12-2018 23:12 | Biżuteria / Pierścionki