Perłowy ogród - bransoletka z perłami
dla Agnieszka Czerkas za Perłowy ogród - bransoletka z perłami

Cudowna bransoletka:) To mój kolejny zakup u Pani Agnieszki:) Polecam.

Opinia pozytywna | 18-12-2020 20:55 | Biżuteria / Bransolety
Perłowe ogrody - podwójny naszyjnik z perłami
dla Agnieszka Czerkas za Perłowe ogrody - podwójny naszyjnik z perłami

Naszyjnik jest wyjątkowy, elegancki, ponadczasowy... do tego pięknie zapakowany. Pani Agnieszko, jest Pani Mistrzynią!!!

Opinia pozytywna | 18-12-2020 20:52 | Biżuteria / Naszyjniki
Bluszcz - naszyjnik z peridotem
dla Agnieszka Czerkas za Bluszcz - naszyjnik z peridotem

Istne cudeńko ,unikatowy wisior i super kontakt z Artystą . Bardzo dziękuję!

Opinia pozytywna | 18-12-2020 09:06 | Biżuteria / Naszyjniki
Yashil, szmaragdowe kolczyki z kryształami Swarovskiego, beading
dla Sol za Yashil, szmaragdowe kolczyki z kryształami Swarovskiego, beading

Szybka wysyłka, dobry kontakt z artystką, a najważniejsze - dziewczyna zachwycona ;)

Opinia pozytywna | 17-12-2020 20:19 | Biżuteria / Kolczyki
Labradoryt pod lunulą
dla Drakonaria za Labradoryt pod lunulą

Śliczny drobiazg z symbolem kobiecości.

Opinia pozytywna | 17-12-2020 15:53 | Biżuteria / Wisiory
ETNO - pierścionek z CYTRYNEM
dla GGallery za ETNO - pierścionek z CYTRYNEM

warto było czekać na ten kamień - jest jak promyk słońca w te pochmurne dni :) pierścionek prezentuje się przepięknie, zarówno oprawa jak i sam kamień. bardzo szybkie wykonanie i ekspresowa dostawa. i dodatkowo - pierścionek bardzo elegancko opakowany :) dziękuję GGallery :)

Opinia pozytywna | 17-12-2020 10:10 | Biżuteria / Pierścionki
Kolczyki listki z perlami łososiowymi - rezerwacja
dla Malina Skulska za Kolczyki listki z perlami łososiowymi - rezerwacja

Otrzymalam moje przesliczne kolczyki. Jestem przeszczesliwa. Kolczyki sa sliczne. Jaka praca, precyzja wykonania, dokladnosc! Jest Pani bardzo utalentowana artystka. Jesli chcesz byc tak szczesliwa jak ja jestem, polecam z glebi serca Pania Malina. Przemila osoba i bardzo pomocna. Dziekuje. Gabriela

Opinia pozytywna | 16-12-2020 20:11 | Biżuteria / Kolczyki
Dwustronny
dla galeria OKO za Dwustronny

Naszyjnik UROCZY!!!! SZybko, sprawnie, DOSKONALE

Opinia pozytywna | 16-12-2020 19:08 | Biżuteria / Naszyjniki
Kwarc z turmalinem (kwarc turmalinowy) - pierścionek
dla Amju Designs za Kwarc z turmalinem (kwarc turmalinowy) - pierścionek

Wszystko świetnie! Pierścionek piękny, dostawa szybciutka, a kontakt z artystą bezproblemowy!

Opinia pozytywna | 16-12-2020 16:48 | Biżuteria / Pierścionki
WISIOR
dla 7malin za WISIOR

Ciekawy projekt, wisiorek dopracowany, piękne połączenie kolorów, szlachetnie matowe srebro. Świetny kontakt z Artystą i szybka przesyłka - polecam Artystę i galerie

Opinia pozytywna | 15-12-2020 16:19 | Biżuteria / Wisiory
CZAR PAR IV
dla Malgoska Wosik CERAMICZKA za CZAR PAR IV

Ceramika pani Małgosi bardzo udana, super kolorystyka, kształt i ogólny odbiór estetyczny. Gratuluje smaku. Dziękuję.Kawa o poranku w takiej filiżance, sama przyjemnosc.

Opinia pozytywna | 15-12-2020 12:03 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
topaz
dla mz studio za topaz

Bardzo ładne jak wszystkie zakupione do tej pory produkty mz studio

Opinia pozytywna | 15-12-2020 11:15 | Biżuteria / Pierścionki
Wild self - srebrny wisiorek z granatem almandyn
dla Fiann za Wild self - srebrny wisiorek z granatem almandyn

Przepiękny wisiorek! Dostawa błyskawiczna. Polecam! Oryginalne, pięknie zrobione i zapakowane.

Opinia pozytywna | 14-12-2020 22:20 | Biżuteria / Wisiory
Arlana - misterny srebrny naszyjnik z motylem i pięknym kwarcem truskawkowym, wykonany ręcznie
dla CIBA za Arlana - misterny srebrny naszyjnik z motylem i pięknym kwarcem truskawkowym, wykonany ręcznie

To juz kolejny zakup od Pana Bartosza, bizuteria piekna jak zawsze. Goraco polecam.

Opinia pozytywna | 14-12-2020 13:24 | Biżuteria / Naszyjniki
CARBON V- naszyjnik z pereł, onyksów i włókna węglowego.
dla stobieckidesign za CARBON V- naszyjnik z pereł, onyksów i włókna węglowego.

Naszyjnik niepowtarzalny, niebanalny. Zwraca uwagę, przyciąga. Niesamowity urok pereł, klasyczna kolorystyka black & white i oryginalne łączenie pereł, onyksów i włókna węglowego. Precyzja i doskonały gust Artysty! Dziękuję!

Opinia pozytywna | 12-12-2020 21:17 | Biżuteria / Naszyjniki
SEN ZEGARMISTRZA-  pierścionek  w stylu art deco
dla stobieckidesign za SEN ZEGARMISTRZA- pierścionek w stylu art deco

Precyzja, oryginalność, doskonały kunszt i gust Artysty! Jubilerstwo najwyższej próby. Przepiękny pierścionek! Wyjątkowy! Dziękuję!

Opinia pozytywna | 12-12-2020 21:11 | Biżuteria / Pierścionki
Wisior Księżyc Srebro
dla Zahario za Wisior Księżyc Srebro

Dziękuję za piękną biżuterię i wzorową transakcję.

Opinia pozytywna | 12-12-2020 19:41 | Biżuteria / Wisiory
Ogród miniatur
dla Drakonaria za Ogród miniatur

Kolczyki spełniły nasze oczekiwania. Są piękne i wygodne. Córka się z nimi nie rozstaje. Kontakt z Artystką - rewelacyjny. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy i na pewno wrócę :)

Opinia pozytywna | 12-12-2020 12:43 | Biżuteria / Kolczyki
Gałązki kwiatowe - z labradorytem w srebrze
dla Drakonaria za Gałązki kwiatowe - z labradorytem w srebrze

Pierścionek jest przepiękny, wykonany z dbałością o szczegóły i bardzo wygodny. Kontakt z Artystką - rewelacyjny. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy i na pewno wrócę :)

Opinia pozytywna | 12-12-2020 12:42 | Biżuteria / Pierścionki
Ażurowy geometryczny z przeźroczystym kwarcem
dla Malina Skulska za Ażurowy geometryczny z przeźroczystym kwarcem

Pierścionek jest śliczny :) Dziękuję, pozdrawiam :)

Opinia pozytywna | 11-12-2020 15:58 | Biżuteria / Pierścionki