Ptaszki ze szkła - 3 szt. - szklana dekoracja, ozdoba okna
dla WAWER za Ptaszki ze szkła - 3 szt. - szklana dekoracja, ozdoba okna

To już mój kolejny udany zakup. Ptaszki świetnie wyglądają w oknie. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 16-04-2019 12:10 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Zaklęte ogrody ciszy - srebrna bransoletka z akwamarynem, topazem zielonym i grandidierytem
dla Kornelia Sus za Zaklęte ogrody ciszy - srebrna bransoletka z akwamarynem, topazem zielonym i grandidierytem

PIĘKNA!!!!!....nie powiedziałabym, że "Zaklęte ogrody", raczej "Życiodajne źródełka":-)))...zwał jak zwał...JEST ŚLICZNA ....każdy może dostrzec w niej co zechce:-)... "Zaklęte ogrody", Życiodajne źródełka"....itp itd:-))) Bardzo dziękuję Pani Kornelio!!!

Opinia pozytywna | 12-04-2019 16:42 | Biżuteria / Bransolety
Srebrne kolczyki wiszące SZMARAGDOWE LISTKI
dla SHAMBALA za Srebrne kolczyki wiszące SZMARAGDOWE LISTKI

Kolczyki , które kupiłam są prześliczne. Bardzo dziękuję za miły i profesjonalny kontakt . Na pewno skorzystam nie raz z wyrobów artystki SHAMBALA. Serdecznie pozdrawiam i oczywiście polecam

Opinia pozytywna | 09-04-2019 18:55 | Biżuteria / Kolczyki
Naszyjnik z kryształem dla Pani Magdaleny
dla CIBA za Naszyjnik z kryształem dla Pani Magdaleny

Polecam. Naszyjnik świetnie wykonany, ciut zmieniony z uwzględnieniem mojej prośby. Kontakt z Artystą miły, a realizacja zaskakująco szybka - przy czym wzór, który wybrałam jest bardzo prosty :) Po takim doświadczeniu zachęcam do wyboru biżuterii robionej ręcznie, a nie masowej z sieciówek ;P

Opinia pozytywna | 09-04-2019 12:07 | Biżuteria / Naszyjniki
Fontanna 2 - rysunek akwarela
dla Karolina Kierat za Fontanna 2 - rysunek akwarela

Kolejny zakup i perfekcyjna realizacja, zarówno na poziomie otrzymywanych informacji o moim zamówieniu, a przede wszystkim błyskawiczna realizacja mojego zamówienia. Polecam - obrazy Karoliny Kierat.

Opinia pozytywna | 08-04-2019 21:15 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
srebro...
dla mz studio za srebro...

bransoleta bardzo ładna , przesyłka sprawnie wysłana.

Opinia pozytywna | 07-04-2019 12:54 | Biżuteria / Bransolety
Dziurawy z turkusami
dla Sas-Narkiewicz za Dziurawy z turkusami

Jak zwykle biżuteria przepiękna i niezwykle oryginalna. Polecam serdecznie.

Opinia pozytywna | 07-04-2019 10:53 | Biżuteria / Naszyjniki
Srebrny pierścionek oksydowany z topazem i rubinem
dla baba design za Srebrny pierścionek oksydowany z topazem i rubinem

Przepiękne, niepowtarzalne wzory i niezwykle staranne wykonanie. Dziękuję i gorąco polecam!

Opinia pozytywna | 06-04-2019 21:12 | Biżuteria / Pierścionki
Komplet młotkowany
dla Toros Design za Komplet młotkowany

Jestem pod ogromnym wrażeniem zarówno niepowtarzalnych wyrobów jak również niezwykle profesjonalnego podejścia do wykonywanej pracy a także kontaktu z klientem. Gorąco polecam!

Opinia pozytywna | 06-04-2019 21:10 | Biżuteria / Pierścionki
Z leśnej szkatułki - Na skraju wrzosowiska - srebrny naszyjnik z kunzytem i ametystem
dla Kornelia Sus za Z leśnej szkatułki - Na skraju wrzosowiska - srebrny naszyjnik z kunzytem i ametystem

Jestem oczarowana urodą biżuterii, kunsztem i ogromnym talentem Pani Kornelii, oraz tym jak zadbała o mnie jako klientkę. Polecam wszystkim z całego serca! Dziękuję Pani Kornelio

Opinia pozytywna | 05-04-2019 14:33 | Biżuteria / Naszyjniki
Tańczy serca drżenie - srebrny dwustronny naszyjnik z turmalinem i motywem róży
dla Kornelia Sus za Tańczy serca drżenie - srebrny dwustronny naszyjnik z turmalinem i motywem róży

Kupiłam u Pani Kornelii przepiękny komplet z różami i turmalinami. Biżuteria dotarła do mnie pięknie zapakowana. Z dołączonym cudownym gratisem, małym charmsem idealnie pasującym do mojego kompletu. Jestem oczarowana urodą biżuterii, kunsztem i ogromnym talentem Pani Kornelii, oraz tym jak zadbała o mnie jako klientkę. Polecam wszystkim z całego serca! Dziękuję Pani Kornelio

Opinia pozytywna | 05-04-2019 14:32 | Biżuteria / Naszyjniki
Serduszko róży - srebrny pierścionek z turmalinem i różą
dla Kornelia Sus za Serduszko róży - srebrny pierścionek z turmalinem i różą

Kupiłam u Pani Kornelii przepiękny komplet z różami i turmalinami. Biżuteria dotarła do mnie pięknie zapakowana. Z dołączonym cudownym gratisem, małym charmsem idealnie pasującym do mojego kompletu. Jestem oczarowana urodą biżuterii, kunsztem i ogromnym talentem Pani Kornelii, oraz tym jak zadbała o mnie jako klientkę. Polecam wszystkim z całego serca! Dziękuję Pani Kornelio.

Opinia pozytywna | 05-04-2019 14:32 | Biżuteria / Pierścionki
Umywalka z natury.
dla w.inspiracji za Umywalka z natury.

A really amazing handworked sink! The design has been realised following my wishes and it just looks wonderful and fits perfectly on our cooking island! Always enjoyable and friendly contact with the artist!

Opinia pozytywna | 30-03-2019 00:00 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
zegarek 011
dla mz studio za zegarek 011

Przesyłka dotarła szybko i sprawnie , zegarek jest bardzo ładnie wykonany.

Opinia pozytywna | 29-03-2019 19:26 | Biżuteria / Zegarki
pierścień męski - patynowane srebro
dla CERAMICUS za pierścień męski - patynowane srebro

Wspaniały, dopracowany w każdym szczególe wyrób. Niezwykle oryginalny, przyciąga wzrok. Pięknie zdobi męską dłoń. Staranie opakowany w pudełeczko z logo artystki - do pierścienia dołączony certyfikat autentyczności. Bardzo dobry kontakt z Twórczynią, błyskawiczna wysyłka. Szczerze POLECAM !!!

Opinia pozytywna | 26-03-2019 20:00 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Ona - Galena
dla w.inspiracji za Ona - Galena

Przepiękny anioł, oryginalny wygląd.....jeszcze nie miałam podobnego w mojej kolekcji, z zapalonym lampionem daje niesamowity efekt.....:))

Opinia pozytywna | 23-03-2019 11:12 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Gałązki kwiatowe - z onyksem w srebrze REZERWACJA, rozmiar 13
dla Drakonaria za Gałązki kwiatowe - z onyksem w srebrze REZERWACJA, rozmiar 13

Śliczny pierścionek - dziękuję

Opinia pozytywna | 22-03-2019 07:39 | Biżuteria / Pierścionki
Irysy
dla jolantabromke za Irysy

Czyste piękno. Przecudne kolczyki od prawdziwej Artystki. Bardzo dobry kontakt, sprawna transakcja. Dziękuję i polecam :-)

Opinia pozytywna | 19-03-2019 18:21 | Biżuteria / Kolczyki
chalcedon i ametyst
dla formood za chalcedon i ametyst

Naszyjnik przepiękny. Świetnie prezentuje się na szyi - wielkość kamieni idealna. Teraz tylko czekam, aż nabierze mocy. Co do transakcji przebiegła szybko i bezproblemowo. Jestem bardzo zadowolona.

Opinia pozytywna | 19-03-2019 16:24 | Biżuteria / Naszyjniki
Cukiernica kasztanek
dla w.inspiracji za Cukiernica kasztanek

Cukiernica PRZEPIĘKNA, polecam, polecam, polecam.

Opinia pozytywna | 19-03-2019 14:37 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika