granat
dla mz studio za granat

Świetna biżuteria, jak wszystkie prace pani Marty. bransoletka wysokiej jakości, dopracowana i gustowna. moja żona jest zachwycona a o to naprawdę niełatwo, jeśli chodzi o biżuterię :-)

Opinia pozytywna | 26-12-2020 23:09 | Biżuteria / Bransolety
granat
dla mz studio za granat

bardzo ładny i solidnie wykonany naszyjnik. super robota :)

Opinia pozytywna | 26-12-2020 23:09 | Biżuteria / Naszyjniki
granat - skórzana bransoleta
dla mz studio za granat - skórzana bransoleta

Świetna biżuteria, jak wszystkie prace pani Marty. bransoletka wysokiej jakości, dopracowana i gustowna. moja żona jest zachwycona a o to naprawdę niełatwo, jeśli chodzi o biżuterię :-)

Opinia pozytywna | 26-12-2020 23:09 | Biżuteria / Bransolety
Zawieszka srebrna z czarnym oczkiem NEFRE
dla SHAMBALA za Zawieszka srebrna z czarnym oczkiem NEFRE

Żona jest zachwycona - przepiękna biżuteria!

Opinia pozytywna | 26-12-2020 10:39 | Biżuteria / Wisiory
SKAŁA - pierścionek z onyksem
dla GGallery za SKAŁA - pierścionek z onyksem

Kolekcja ?Moja Skała ? -piękna , surowa i magiczna , jak tylko zobaczyłam ją wiedziałem że muszę ją mieć . Pani Izabela jak zawsze zrobiła na moje zamówienia coś pięknego pierścionek i kolczyki z onyksem . Przyszła pięknie zapakowana, dbałość o każdy detal. Dziękuje

Opinia pozytywna | 25-12-2020 15:11 | Biżuteria / Pierścionki
Kolczyki z tytanu
dla galeria OKO za Kolczyki z tytanu

Kolczyki przepiękne, błyskawiczna wysyłka i bardzo dobry kontakt z panem Piotrem Serdecznie polecam !

Opinia pozytywna | 23-12-2020 09:20 | Biżuteria / Kolczyki
,Anioł po godzinach''
dla GRAFIJA za ,Anioł po godzinach''

Piękna grafika - wzbudza pozytywne emocje;) Szybka realizacja zamówienia !

Opinia pozytywna | 22-12-2020 16:22 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
wazon - kwiaty Dalekiego Wschodu
dla arctia za wazon - kwiaty Dalekiego Wschodu

Piękny, oryginalny wzór i ciekawa kompozycja. Dziękuję za niespodziankę.

Opinia pozytywna | 22-12-2020 11:32 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Elegance - srebrne kolczyki z malachitem
dla Rivendell za Elegance - srebrne kolczyki z malachitem

Przepiękne kolczyki, jestem bardzo zadowolona :-)

Opinia pozytywna | 21-12-2020 22:31 | Biżuteria / Kolczyki
Naszyjnik z irysem
dla jolantabromke za Naszyjnik z irysem

Naszyjnik to arcydzieło, misterny haft cudownie zaakcentowany kamieniami i srebrem. I co ważne bardzo wygodny w noszeniu. Idealnie pasuje do stroju codziennego i wieczornego.

Opinia pozytywna | 21-12-2020 22:08 | Biżuteria / Naszyjniki
Srebrne kolczyki sztyfty z karborundem RE
dla SHAMBALA za Srebrne kolczyki sztyfty z karborundem RE

Super design i wykonanie!

Opinia pozytywna | 21-12-2020 21:39 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki Silver Planet
dla SHAMBALA za Kolczyki Silver Planet

Super design i wykonanie!

Opinia pozytywna | 21-12-2020 21:39 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki KATHMANDU
dla SHAMBALA za Kolczyki KATHMANDU

Super design i wykonanie!

Opinia pozytywna | 21-12-2020 21:39 | Biżuteria / Kolczyki
kolczyki CELEBES
dla SHAMBALA za kolczyki CELEBES

Super design i wykonanie!

Opinia pozytywna | 21-12-2020 21:39 | Biżuteria / Kolczyki
Nomada - komplet bransolet
dla Anioł za Nomada - komplet bransolet

Bardzo ładne bransoletki

Opinia pozytywna | 19-12-2020 11:14 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Srebrny pierścionek z perłą
dla Toros Design za Srebrny pierścionek z perłą

Pierścionek jest śliczny!

Opinia pozytywna | 18-12-2020 21:14 | Biżuteria / Pierścionki
Perłowy ogród - bransoletka z perłami
dla Agnieszka Czerkas za Perłowy ogród - bransoletka z perłami

Cudowna bransoletka:) To mój kolejny zakup u Pani Agnieszki:) Polecam.

Opinia pozytywna | 18-12-2020 20:55 | Biżuteria / Bransolety
Perłowe ogrody - podwójny naszyjnik z perłami
dla Agnieszka Czerkas za Perłowe ogrody - podwójny naszyjnik z perłami

Naszyjnik jest wyjątkowy, elegancki, ponadczasowy... do tego pięknie zapakowany. Pani Agnieszko, jest Pani Mistrzynią!!!

Opinia pozytywna | 18-12-2020 20:52 | Biżuteria / Naszyjniki
Bluszcz - naszyjnik z peridotem
dla Agnieszka Czerkas za Bluszcz - naszyjnik z peridotem

Istne cudeńko ,unikatowy wisior i super kontakt z Artystą . Bardzo dziękuję!

Opinia pozytywna | 18-12-2020 09:06 | Biżuteria / Naszyjniki
Yashil, szmaragdowe kolczyki z kryształami Swarovskiego, beading
dla Sol za Yashil, szmaragdowe kolczyki z kryształami Swarovskiego, beading

Szybka wysyłka, dobry kontakt z artystką, a najważniejsze - dziewczyna zachwycona ;)

Opinia pozytywna | 17-12-2020 20:19 | Biżuteria / Kolczyki