IRYS- wisiorek srebrny z onyksem
dla stobieckidesign za IRYS- wisiorek srebrny z onyksem

Od lat zachwycam się biżuterią Artysty. Nowoczesna, piękna i nietuzinkowa. Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 10-12-2020 21:25 | Biżuteria / Wisiory
Drobiazgi z karneolem - srebrne kolczyki
dla Rivendell za Drobiazgi z karneolem - srebrne kolczyki

Kolczyki są śliczne. To moje drugie sztyfty i nie ostatnie. Właśnie tego typu kolczyki bardzo lubię. Pozdrawiam i dziękuję.

Opinia pozytywna | 10-12-2020 20:07 | Biżuteria / Kolczyki
... faktura
dla 930jacyszyn za ... faktura

Kolejny przepiękny pierścionek zakupiony u tego Artysty. Klasa sama w sobie! Gorąco polecam:)

Opinia pozytywna | 10-12-2020 17:54 | Biżuteria / Pierścionki
Otrera - spektakularne srebrne kolczyki z pięknie fasetowanymi różowymi opalami, wykonane ręcznie
dla CIBA za Otrera - spektakularne srebrne kolczyki z pięknie fasetowanymi różowymi opalami, wykonane ręcznie

Po prostu piekne:)

Opinia pozytywna | 10-12-2020 17:04 | Biżuteria / Kolczyki
Albenna - stylowe srebrne kolczyki z agatem dendrytowym, wykonane ręcznie
dla CIBA za Albenna - stylowe srebrne kolczyki z agatem dendrytowym, wykonane ręcznie

Po prostu piekne:)

Opinia pozytywna | 10-12-2020 17:04 | Biżuteria / Kolczyki
Krówka - akwarela 24x16 cm
dla Katarzyna Radzka za Krówka - akwarela 24x16 cm

Klasa, profesjonalizm, rewelacyjne podejcie do klienta, niezwłoczny kontakt. To pierwszy mój zakup, poniekąd prezent świąteczny ale bez wątpienia wrócę po coś dla siebie. Bardzo, bardzo dziękuję za spersonalizowany bilecik i polecam w 100%.

Opinia pozytywna | 10-12-2020 14:11 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
cukierniczka LISTKI FOLK
dla smart ceramics za cukierniczka LISTKI FOLK

Na żywo jeszcze piękniejsza:) Bardzo dziękuję, Pani Moniko.

Opinia pozytywna | 10-12-2020 11:37 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
miseczka VENEZIA
dla smart ceramics za miseczka VENEZIA

Prześliczna, tajemnicza, nietypowa. Zakochałam się w tej ceramice od razu:)

Opinia pozytywna | 10-12-2020 11:37 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
miseczka BLUE
dla smart ceramics za miseczka BLUE

Absolutna rewelacja. Piękne wykonanie, nasycone kolory. Bardzo dziękuję!

Opinia pozytywna | 10-12-2020 11:36 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
NUMER MIESZKANIA - DOMEK ŻÓŁTY
dla Joanna Lewandowska za NUMER MIESZKANIA - DOMEK ŻÓŁTY

Kupiłam przępiękny domek z numerem na drzwi. Wszyscy są nim zachwyceni. Polecam z całego serca.

Opinia pozytywna | 10-12-2020 11:27 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
ROSARIUM (czarny bursztyn)  - bransoleta różańcowa
dla Anioł za ROSARIUM (czarny bursztyn) - bransoleta różańcowa

POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opinia pozytywna | 10-12-2020 09:30 | Biżuteria / Bransolety
Wariacje na temat...
dla Sas-Narkiewicz za Wariacje na temat...

Fantastyczny, nietuzinkowy, zachwycający pierścień - dzieło sztuki z prawdziwą klasą, godne każdej eleganckiej i nie tylko bosej księżniczki! Perfekcyjne wykonanie, przecudne kamienie, uroczy design oczarowały mnie! Sam pomysł, ale także jego realizacja są rewelacyjne. Jestem pod wrażeniem talentu i kunsztu Artystki, ponieważ dzieła Pani Beaty Sas-Narkiewicz są zawsze magicznie promienne, niezwykłe, emanują dobrą aurę, niosą radość dla duszy. Jednocześnie pragnę podziękować Twórczyni mojego arcydzieła ze srebra za cudowny, bardzo sympatyczny kontakt oraz błyskawiczną i bezpieczną realizację wysyłki mojego zamówienia. Moc serdeczności. Ania

Opinia pozytywna | 10-12-2020 01:03 | Biżuteria / Pierścionki
Pióra
dla galeria OKO za Pióra

Zamawiałam kolczyki próbując dopasować je do bransoletki tak by tworzyły zestaw. Pan Piotr jednak bez najmniejszego problemu dorobił całkiem nowe i wyczarował przepiękny organiczny komplet...bardzo dziękuję : )

Opinia pozytywna | 09-12-2020 17:42 | Biżuteria / Kolczyki
Tytanowa
dla galeria OKO za Tytanowa

Bransoletka śliczna i delikatna - zdjęcia nie oddają w pełni jej uroku...ani magicznej głębokiej zieloności.

Opinia pozytywna | 09-12-2020 17:38 | Biżuteria / Bransolety
Bransoleta Hiszpańska Inkwizycja Brąz
dla Zahario za Bransoleta Hiszpańska Inkwizycja Brąz

Piękna rzecz bardzo dziękuje polecam wszystkim

Opinia pozytywna | 09-12-2020 15:27 | Biżuteria / Bransolety
Wisior z zoisytem na rzemieniu
dla Toros Design za Wisior z zoisytem na rzemieniu

Pięknota ???? Jakość wykonania nie podlega dyskusji. Wisior wspaniale się nosi i niezmiennie wzbudza zachwyt ????

Opinia pozytywna | 09-12-2020 14:48 | Biżuteria / Naszyjniki
Wisior smok z księżycem ze srebra próby 925, według autorskiego projektu
dla Cztery Humory za Wisior smok z księżycem ze srebra próby 925, według autorskiego projektu

Cudowny smok ???? Wykonany bardzo dokładnie i bardzo starannie. Cały wisiorek świadczy o precyzji Twórcy. Niezmiennie cieszy moje oczy ?? Nic tylko zbierać pieniądze na następne zakupy ????????

Opinia pozytywna | 09-12-2020 14:45 | Biżuteria / Wisiory
Mini BOX monstera i podstawka pod kubek konik morski
dla artlantyda za Mini BOX monstera i podstawka pod kubek konik morski

Piękna ceramika, staranne wykonanie, opakowanie świąteczne. Miłym dodatkiem jest spersonalizowany liścik od Artystki i dołączone dodatki - już ozdabiają uchwyty mebli. Dziękuję i polecam prace Artystki.

Opinia pozytywna | 09-12-2020 11:49 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Podstawki pod tea light, świeczniki z bielą
dla artlantyda za Podstawki pod tea light, świeczniki z bielą

Śliczne! A jak zapakowane!!! Dziękuję

Opinia pozytywna | 09-12-2020 11:47 | Dekoracja Wnętrz / Świece i świeczniki
Inner landscape - Sunny - wisior z cytrynem
dla Fiann za Inner landscape - Sunny - wisior z cytrynem

Przepiękna biżuteria. Przesympatyczna artystka. Polecam zdecydowanie wszystkim te oryginalne cuda, które wyszły spod ręki Fiann.

Opinia pozytywna | 09-12-2020 11:18 | Biżuteria / Wisiory