rubin
dla mz studio za rubin

Piękna artystyczna biżuteria.

Opinia pozytywna | 13-11-2020 15:05 | Biżuteria / Bransolety
Cross - naszyjnik
dla Anioł za Cross - naszyjnik

To mój w tej chwili najbardziej ulubiony naszyjnik.

Opinia pozytywna | 12-11-2020 21:03 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Podwodny ogród - srebrny naszyjnik z agatem mszystym
dla Kornelia Sus za Podwodny ogród - srebrny naszyjnik z agatem mszystym

Super

Opinia pozytywna | 12-11-2020 20:34 | Biżuteria / Naszyjniki
Srebrne kolczyki koła  SCARLET ROSES
dla SHAMBALA za Srebrne kolczyki koła SCARLET ROSES

Piękne, oryginalne kolczyki. Przeglądąłam je od miesięcy, aż w końcu zdecydowałam się kupić. :) Polecam:)

Opinia pozytywna | 11-11-2020 10:45 | Biżuteria / Kolczyki
morze.. kolczyki plecione
dla Tipika za morze.. kolczyki plecione

Piękne kolczyki:) zakupy na prawdę udane

Opinia pozytywna | 10-11-2020 13:45 | Biżuteria / Kolczyki
Dark Side (black) - naszyjnik
dla Anioł za Dark Side (black) - naszyjnik

Jak poprzednio wszytsko super. Polecam

Opinia pozytywna | 06-11-2020 16:47 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Łańcuch - bransoletka unisex
dla formood za Łańcuch - bransoletka unisex

Piękna bransoletka! Ponadto elegancko zapakowana . Również Artysta dostępny do korespondencji . Polecam bardzo

Opinia pozytywna | 06-11-2020 16:02 | Biżuteria / Bransolety
Bawole Oko & Jaspis - komplet bransolet
dla Anioł za Bawole Oko & Jaspis - komplet bransolet

Bardzo duży pozytyw !!!

Opinia pozytywna | 06-11-2020 14:15 | Biżuteria / Bransolety
Szklany uchwyt do mebli - zestaw 5 szt.
dla WAWER za Szklany uchwyt do mebli - zestaw 5 szt.

Uchwyty są przepiękne, wykonane z największą starannością. Po prostu super!

Opinia pozytywna | 06-11-2020 11:33 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Srebrny pierścionek z oliwinem
dla AmberGallery za Srebrny pierścionek z oliwinem

Prawdziwe dzielo sztuki,piekny rzucajacy sie w oczy pierscionek. Polecam .

Opinia pozytywna | 03-11-2020 16:58 | Biżuteria / Pierścionki
Jesienny pierścionek z bursztynem
dla jolantabromke za Jesienny pierścionek z bursztynem

Super

Opinia pozytywna | 01-11-2020 12:42 | Biżuteria / Pierścionki
srebro...męska obrączka
dla mz studio za srebro...męska obrączka

Niebanalne piękno przedmiotu zawsze jest godne polecenia. Kontakt z artystą bez zarzutu. Zdecydowanie polecam!

Opinia pozytywna | 01-11-2020 03:52 | Biżuteria / Pierścionki
Indian Summer - komplet
dla Anioł za Indian Summer - komplet

Wszytsko szybko sprawnie, mimo wielu pytan ustalen nie bylo problemu. Towar swietny. polecam

Opinia pozytywna | 29-10-2020 16:05 | Biżuteria / Naszyjniki
Secesyjne inspiracje - srebry naszyjnik z ametystem
dla Agnieszka Czerkas za Secesyjne inspiracje - srebry naszyjnik z ametystem

Naszyjnik wykonany z wielką precyzją i pietyzmem. Przepięknie zapakowany i w 100% zgodny z opisem na stronie. Bardzo polecam!

Opinia pozytywna | 26-10-2020 19:36 | Biżuteria / Naszyjniki
Skorpion zodiak
dla asiawurysuje za Skorpion zodiak

Bardzo piękna i wesoła kartka z charakterem!

Opinia pozytywna | 23-10-2020 22:38 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Dwustronny wisior lunula z wilkiem i masą perłową
dla Cztery Humory za Dwustronny wisior lunula z wilkiem i masą perłową

Naszyjnik jest tajemniczy, oryginalny i piękny. Nie rozstaję się z nim :) Dziękuję, pozdrawiam, polecam.

Opinia pozytywna | 23-10-2020 13:17 | Biżuteria / Wisiory
Pierścień Wąż Uroboros Srebro Zahario
dla Zahario za Pierścień Wąż Uroboros Srebro Zahario

ok

Opinia pozytywna | 21-10-2020 19:09 | Biżuteria / Pierścionki
Duża Patera Ceramiczna Misa LIŚĆ
dla Ceramika Tyka za Duża Patera Ceramiczna Misa LIŚĆ

Patera przepiękna ????. Bardzo dziękuję. Z pewnością to nie ostatni zakup u Pani ????

Opinia pozytywna | 21-10-2020 10:17 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
turkusy - unisex
dla Zofia Gładysz za turkusy - unisex

Super biżuteria! Przepiękne wyroby. Miła obsługa, polecam serdecznie!

Opinia pozytywna | 20-10-2020 13:53 | Biżuteria / Dla mężczyzn
szepty lata - srebrny wisior z zielonym ametystem
dla Agnieszka Hopkowicz za szepty lata - srebrny wisior z zielonym ametystem

Wisior w rzeczywistości jeszcze piękniejszy niż na zdjęciach, zachwycający! Perfekcyjnie wykonane małe dzieło sztuki. Szybka przesyłka. Wisior pięknie zapakowany. Bardzo dziękuję!!!

Opinia pozytywna | 18-10-2020 21:00 | Biżuteria / Wisiory