Zielony ocean
dla Sas-Narkiewicz za Zielony ocean

Piękny.

Opinia pozytywna | 13-05-2021 16:31 | Biżuteria / Pierścionki
Ametryn w falbankach
dla Sas-Narkiewicz za Ametryn w falbankach

Pierścionek absolutnie cudowny

Opinia pozytywna | 11-05-2021 20:57 | Biżuteria / Pierścionki
grafika - linoryt - MARCHE FUNEBRE
dla Artur Goliński za grafika - linoryt - MARCHE FUNEBRE

Grafika - fajna, niebanalna! Dziękuję i Polecam.

Opinia pozytywna | 11-05-2021 20:03 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Stetoskop, wisiorek srebrny
dla Dawid Pandel za Stetoskop, wisiorek srebrny

Zgodność z opisem 5/5 Jakość zawieszki oraz łańcuszka 5/5 Kontakt ze sprzedawcą 5/5 Dostawa 2/5 (poczta polska: priorytet 10 dni)

Opinia pozytywna | 11-05-2021 14:07 | Biżuteria / Wisiory
Ażurowy regulowany pierścionek z opalem etiopskim
dla Malina Skulska za Ażurowy regulowany pierścionek z opalem etiopskim

Piękny pierścionek:) Bardzo dobry i miły kontakt z Artystą. Ekspresowa przesyłka. Dostałam też certyfikat.

Opinia pozytywna | 06-05-2021 20:43 | Biżuteria / Pierścionki
Wisior Serce Anatomiczne Duże Srebro
dla Zahario za Wisior Serce Anatomiczne Duże Srebro

Małe dzieł sztuki. Polecam

Opinia pozytywna | 06-05-2021 11:01 | Biżuteria / Wisiory
PEARLS - bransoleta & kolczyki
dla Anioł za PEARLS - bransoleta & kolczyki

Bardzo ładny komplet. Serdecznie dziękuję.

Opinia pozytywna | 05-05-2021 19:37 | Biżuteria / Komplety
ORGANICA - STRONG BASE-SREBRNY NASZYJNIK Z KORALEM
dla Fiann za ORGANICA - STRONG BASE-SREBRNY NASZYJNIK Z KORALEM

Zjawiskowy naszyjnik. Polecam dzieła Artystki.

Opinia pozytywna | 05-05-2021 19:37 | Biżuteria / Naszyjniki
KISS OF EARTH - SREBRNY PIERŚCIONEK Z MALACHITEM
dla Fiann za KISS OF EARTH - SREBRNY PIERŚCIONEK Z MALACHITEM

Piękny pierścionek. Przykuwa uwagę. Bardzo dziękuję:)

Opinia pozytywna | 05-05-2021 19:36 | Biżuteria / Pierścionki
Pod słońce
dla Marta Sobczak-Piętoń za Pod słońce

Praca absolutnie zachwycająca! Kontakt z artystą znakomity. Dodam, że praca została bardzo starannie zapakowana i niezwłocznie dotarła do miejsca przeznaczenia. Bardzo serdecznie polecam !

Opinia pozytywna | 05-05-2021 12:33 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Dark Side - bransoleta męska
dla Anioł za Dark Side - bransoleta męska

wszystko ok.

Opinia pozytywna | 05-05-2021 12:20 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Srebrne kolczyki sztyfty z karborundem RE
dla SHAMBALA za Srebrne kolczyki sztyfty z karborundem RE

Kolczyki super, tak jak chciałam bardzo delikatne.

Opinia pozytywna | 03-05-2021 16:47 | Biżuteria / Kolczyki
Zawieszka srebrna NEFRE
dla SHAMBALA za Zawieszka srebrna NEFRE

Udany zakup.Wisior super.

Opinia pozytywna | 03-05-2021 16:46 | Biżuteria / Wisiory
Zamówienie specjalne
dla SHAMBALA za Zamówienie specjalne

Myślałam że łańcuszek będzie grubszy, ale w sumie jest ok.

Opinia pozytywna | 03-05-2021 16:45 | Biżuteria / Inne
Ciemna perła
dla Toros Design za Ciemna perła

Pierścionek piękny. Rozmiar ustawiony bardzo dobrze. Przesyłka ekspresowa, elegancko zapakowany:)

Opinia pozytywna | 30-04-2021 19:00 | Biżuteria / Pierścionki
granat
dla mz studio za granat

Piękny pierścionek. Bardzo starannie wykonany. Bardzo dobrze dopasowany rozmiar. Szybka wysyłka. Myślę, że nie skończy się na tym pierścionku:))

Opinia pozytywna | 30-04-2021 14:32 | Biżuteria / Pierścionki
Dwustronny wisior z sową i czarnym onyksem
dla Cztery Humory za Dwustronny wisior z sową i czarnym onyksem

Naszyjnik jest śliczny. Kolejny udany zakup :) Dziękuję i polecam.

Opinia pozytywna | 30-04-2021 08:24 | Biżuteria / Wisiory
Naszyjnik z księżycem
dla Salczyńska za Naszyjnik z księżycem

Naszyjnik jest rewelacyjny. Kolejny udany zakup :) Dziękuję i polecam.

Opinia pozytywna | 30-04-2021 08:23 | Biżuteria / Naszyjniki
Pozłacany pierścień z opalem Andamooka
dla Malina Skulska za Pozłacany pierścień z opalem Andamooka

Przemiła Artystka. Pierścionek pierwsza klasa. Polecam serdecznie. Na pewno jeszcze skorzystam z oferty. Dziękuję i pozdrawiam

Opinia pozytywna | 29-04-2021 16:39 | Biżuteria / Pierścionki
Wisiorek złoty z opalem syntetycznym
dla Dawid Pandel za Wisiorek złoty z opalem syntetycznym

Wisiorek bardzo ładny. Pasujący do kolczyków które miałam wcześniej. Warto było poczekać. Polecam.

Opinia pozytywna | 29-04-2021 09:10 | Biżuteria / Wisiory