Koronkowe kolczyki z czarnym onyksem
dla Salczyńska za Koronkowe kolczyki z czarnym onyksem

Jestem oczarowana tymi pięknymi i delikatnymi kolczykami. Są subtelne o bardzo ciekawym nieco orientalnym wzorze. Takie wysmakowane maluszki z pięknie dobranymi kamieniami. Lekkie jak piórko-noszą się świetnie. Pani Iza jest niezwykle utalentowana artystka...mam już wiele Jej prac. Gorąco polecam!

Opinia pozytywna | 16-10-2020 11:52 | Biżuteria / Kolczyki
Szafir gwiaździsty ze złotem
dla Sas-Narkiewicz za Szafir gwiaździsty ze złotem

Zachwycający.To mój drugi zakup i na pewno nie ostatni :) Zdjęcie nie oddaje piękna tego pierścionka . Polecam

Opinia pozytywna | 14-10-2020 18:43 | Biżuteria / Pierścionki
Zawsze jestem przy Tobie
dla GRAFIJA za Zawsze jestem przy Tobie

Zamówienie zrealizowane sprawnie i zgodnie z opisem.

Opinia pozytywna | 14-10-2020 17:31 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Pierścień z opalem Andamooka - rezerwacja
dla Malina Skulska za Pierścień z opalem Andamooka - rezerwacja

jeżeli ktoś ma marzenie odnośnie jakiegoś małego dzieła to polecam Panią Malinę na pewno z jej pomocą się to stanie

Opinia pozytywna | 14-10-2020 13:36 | Biżuteria / Pierścionki
Szklany uchwyt do mebli - S
dla WAWER za Szklany uchwyt do mebli - S

Piękne gałki!

Opinia pozytywna | 14-10-2020 12:28 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Deep in the mirror - srebrny pierścionek z kamieniem księżycowym
dla Fiann za Deep in the mirror - srebrny pierścionek z kamieniem księżycowym

Śliczny!

Opinia pozytywna | 08-10-2020 20:19 | Biżuteria / Pierścionki
rubin
dla mz studio za rubin

Wow ????, piekny pierscionek, serdecznie polecam mz studio, dzieki ????

Opinia pozytywna | 08-10-2020 16:18 | Biżuteria / Pierścionki
Zaliczka na pierścień z opalem Andamooka
dla Malina Skulska za Zaliczka na pierścień z opalem Andamooka

ok

Opinia pozytywna | 30-09-2020 16:40 | Biżuteria / Pierścionki
Wisior Czaszka Zdobiona Brąz
dla Zahario za Wisior Czaszka Zdobiona Brąz

Urocze maleństwo.

Opinia pozytywna | 30-09-2020 10:21 | Biżuteria / Wisiory
surowa obrączka
dla Zofia Gładysz za surowa obrączka

Dziękuję, Obrączki są piękne. Pozdrawiam

Opinia pozytywna | 28-09-2020 09:12 | Biżuteria / Pierścionki
Zamówienie indywidualne - kolczyki srebrne
dla Alabama Studio za Zamówienie indywidualne - kolczyki srebrne

Wybrałem Alabamę ponownie aby wykonała prezent dla bardzo wyjątkowej dla mnie osoby. Kolejny raz nie zawiodła. Kontakt z wyżej wymienioną artystką to prawdziwa przyjemność. Jeszcze raz dziękuję oraz polecam z całego serca.

Opinia pozytywna | 27-09-2020 21:30 | Biżuteria / Kolczyki
Tulipany dla Henrietty
dla Alabama Studio za Tulipany dla Henrietty

Trochę późno, ale lepiej późno niż wcale. Piękne wykonanie, pomimo 10 lat jakie minęły wciąż cieszą oko mojej żony.

Opinia pozytywna | 27-09-2020 21:25 | Biżuteria / Kolczyki
Cukiernica ceramiczna
dla toMy za Cukiernica ceramiczna

Wspaniala, ciekawa praca. Polecam

Opinia pozytywna | 25-09-2020 21:13 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Obraz na płótnie - akryl, collage - Karnawał
dla Gabriela Krawczyk za Obraz na płótnie - akryl, collage - Karnawał

Moja opinia jest wiecej niz pozytywna! Obraz jest fantastyczny!!!! Absolutny majstersztyk! Jestem baaaaaardzo zadowolona! Serdecznie polecam! R.B.

Opinia pozytywna | 25-09-2020 21:10 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
...faktura
dla 930jacyszyn za ...faktura

Przepiękny pierścionek! Klasa sama w sobie! Bardzo staranne wykonanie i ciekawa forma. Dużo ładniejszy niż na zdjęciu. Gorąco polecam Artystę:)! Szybkie wykonanie biżuterii.

Opinia pozytywna | 23-09-2020 20:19 | Biżuteria / Pierścionki
Gratulacje dla Radcy prawnego  ;-)
dla asiawurysuje za Gratulacje dla Radcy prawnego ;-)

Fantastyczna, personalizowana kartka dla radcy prawnego. Wysłana w ekspresowym tempie. Polecam Panią asiawurysuje każdemu!

Opinia pozytywna | 23-09-2020 15:50 | Scrapbooking / Kartki
Bransoletka srebrna z kyanitem i lapis lazuli
dla Loopart za Bransoletka srebrna z kyanitem i lapis lazuli

Bransoletka zgodnie z opisem. Pozdrawiam Marta.

Opinia pozytywna | 21-09-2020 13:24 | Biżuteria / Bransolety
Rezerwacja. So Simple. Rubinowa łezka.
dla Joanna Mikowska za Rezerwacja. So Simple. Rubinowa łezka.

W prostocie piękno... Uwielbiam ten pierścionek.

Opinia pozytywna | 19-09-2020 17:00 | Biżuteria / Pierścionki
Perłowa nitka - biel
dla Fiszerowa za Perłowa nitka - biel

Cudo!

Opinia pozytywna | 18-09-2020 17:46 | Biżuteria / Kolczyki
złoty akcent - simple
dla Zofia Gładysz za złoty akcent - simple

Serdecznie dziękuję za szybka wysyłkę. Piękny, wyjątkowy przedmiot dla wyjątkowej osoby.

Opinia pozytywna | 18-09-2020 09:52 | Biżuteria / Pierścionki