KISS OF EARTH - SREBRNY PIERŚCIONEK Z MALACHITEM
dla Fiann za KISS OF EARTH - SREBRNY PIERŚCIONEK Z MALACHITEM

Piękny pierścionek. Przykuwa uwagę. Bardzo dziękuję:)

Opinia pozytywna | 05-05-2021 19:36 | Biżuteria / Pierścionki
Pod słońce
dla Marta Sobczak-Piętoń za Pod słońce

Praca absolutnie zachwycająca! Kontakt z artystą znakomity. Dodam, że praca została bardzo starannie zapakowana i niezwłocznie dotarła do miejsca przeznaczenia. Bardzo serdecznie polecam !

Opinia pozytywna | 05-05-2021 12:33 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Dark Side - bransoleta męska
dla Anioł za Dark Side - bransoleta męska

wszystko ok.

Opinia pozytywna | 05-05-2021 12:20 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Srebrne kolczyki sztyfty z karborundem RE
dla SHAMBALA za Srebrne kolczyki sztyfty z karborundem RE

Kolczyki super, tak jak chciałam bardzo delikatne.

Opinia pozytywna | 03-05-2021 16:47 | Biżuteria / Kolczyki
Zawieszka srebrna NEFRE
dla SHAMBALA za Zawieszka srebrna NEFRE

Udany zakup.Wisior super.

Opinia pozytywna | 03-05-2021 16:46 | Biżuteria / Wisiory
Zamówienie specjalne
dla SHAMBALA za Zamówienie specjalne

Myślałam że łańcuszek będzie grubszy, ale w sumie jest ok.

Opinia pozytywna | 03-05-2021 16:45 | Biżuteria / Inne
Ciemna perła
dla Toros Design za Ciemna perła

Pierścionek piękny. Rozmiar ustawiony bardzo dobrze. Przesyłka ekspresowa, elegancko zapakowany:)

Opinia pozytywna | 30-04-2021 19:00 | Biżuteria / Pierścionki
granat
dla mz studio za granat

Piękny pierścionek. Bardzo starannie wykonany. Bardzo dobrze dopasowany rozmiar. Szybka wysyłka. Myślę, że nie skończy się na tym pierścionku:))

Opinia pozytywna | 30-04-2021 14:32 | Biżuteria / Pierścionki
Dwustronny wisior z sową i czarnym onyksem
dla Cztery Humory za Dwustronny wisior z sową i czarnym onyksem

Naszyjnik jest śliczny. Kolejny udany zakup :) Dziękuję i polecam.

Opinia pozytywna | 30-04-2021 08:24 | Biżuteria / Wisiory
Naszyjnik z księżycem
dla Salczyńska za Naszyjnik z księżycem

Naszyjnik jest rewelacyjny. Kolejny udany zakup :) Dziękuję i polecam.

Opinia pozytywna | 30-04-2021 08:23 | Biżuteria / Naszyjniki
Pozłacany pierścień z opalem Andamooka
dla Malina Skulska za Pozłacany pierścień z opalem Andamooka

Przemiła Artystka. Pierścionek pierwsza klasa. Polecam serdecznie. Na pewno jeszcze skorzystam z oferty. Dziękuję i pozdrawiam

Opinia pozytywna | 29-04-2021 16:39 | Biżuteria / Pierścionki
Wisiorek złoty z opalem syntetycznym
dla Dawid Pandel za Wisiorek złoty z opalem syntetycznym

Wisiorek bardzo ładny. Pasujący do kolczyków które miałam wcześniej. Warto było poczekać. Polecam.

Opinia pozytywna | 29-04-2021 09:10 | Biżuteria / Wisiory
Zamówienie specjalne
dla vigoart (i) za Zamówienie specjalne

wszystko super

Opinia pozytywna | 28-04-2021 11:55 | Biżuteria / Kolczyki
Kółka
dla Toros Design za Kółka

wszystko super

Opinia pozytywna | 28-04-2021 11:54 | Biżuteria / Kolczyki
MAŁE KRĘGI
dla jabłońska biżuteria za MAŁE KRĘGI

wszystko super

Opinia pozytywna | 28-04-2021 11:54 | Biżuteria / Kolczyki
Synir, smocza bransoleta cuff, beading
dla Sol za Synir, smocza bransoleta cuff, beading

Bransoleta jest po prostu piękna. Nietuzinkowy projekt przyciągający wzrok, cudownie dobrane, opalizujące, misternie splecione koraliki - całość wykonana bardzo starannie. Małe baśniowe cudo. Kontakt z artystą bardzo dobry.

Opinia pozytywna | 26-04-2021 22:16 | Biżuteria / Bransolety
Ruin - srebrne kolczyki z granatem
dla Rivendell za Ruin - srebrne kolczyki z granatem

Fantastyczne kolczyki. Barwa i subtelność.

Opinia pozytywna | 23-04-2021 13:39 | Biżuteria / Kolczyki
Iracema -zjawiskowy srebrny naszyjnik z pięknym miodowym bursztynem, wykonany ręcznie
dla CIBA za Iracema -zjawiskowy srebrny naszyjnik z pięknym miodowym bursztynem, wykonany ręcznie

Naszyjnik rzeczywiście zjawiskowy, należy do moich ulubionych. Misterna oprawa bursztynu przyciąga wzrok. Artysta zadbał też o praktyczną stronę użytkowania - regulowana długość łańcuszka daje dużo możliwości.

Opinia pozytywna | 22-04-2021 23:29 | Biżuteria / Naszyjniki
Trio Black&White - srebrne bransoletki z perłami i hematytem
dla Senanque za Trio Black&White - srebrne bransoletki z perłami i hematytem

Serdecznie polecam artystkę, przepiękne i drobiazgowe wykonanie.

Opinia pozytywna | 19-04-2021 17:37 | Biżuteria / Bransolety
KADZIELNICA CERAMICZNA - ŁÓDKA III
dla meru ceramika za KADZIELNICA CERAMICZNA - ŁÓDKA III

Bardzo ładna, piękna gra barw

Opinia pozytywna | 17-04-2021 22:31 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika