Ilúve - Crab Nebula I, szeroka wyplatana bransoleta, beading
dla Sol za Ilúve - Crab Nebula I, szeroka wyplatana bransoleta, beading

Wszystko dobrze, Dziękuję!

Opinia pozytywna | 20-03-2021 17:24 | Biżuteria / Bransolety
Prasolit z ametystami
dla Sas-Narkiewicz za Prasolit z ametystami

Wspaniały naszyjnik, subtelna forma i piękne kamienie. Miły, rzeczowy kontakt ze sprzedającym, bardzo szybka wysyłka. Po raz kolejny jestem bardzo zadowolona. Dziękuję

Opinia pozytywna | 18-03-2021 14:35 | Biżuteria / Naszyjniki
Zawinięty z dendrytowym
dla Sas-Narkiewicz za Zawinięty z dendrytowym

Pełna perfekcjonistka, a zarazem osoba bardzo życzliwa i miła. Wyrób przecudny, niezmiernie oryginalny, kunsztowny.

Opinia pozytywna | 16-03-2021 09:32 | Biżuteria / Pierścionki
Czapla - oryginał, akwarela 0479
dla Anna Lipowska za Czapla - oryginał, akwarela 0479

Piękna , wyjątkowa. Sympatyczny kontakt z artystką.

Opinia pozytywna | 16-03-2021 00:24 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Róże - akwarela, oryginał  0356
dla Anna Lipowska za Róże - akwarela, oryginał 0356

Herbaciane róże rodem z ogrodów dworskich. Piękne.

Opinia pozytywna | 16-03-2021 00:22 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Keira - akwarela, oryginał 0317
dla Anna Lipowska za Keira - akwarela, oryginał 0317

Monochromatyczna , piękna .

Opinia pozytywna | 16-03-2021 00:21 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Sowa- oryginał, akwarela 0483
dla Anna Lipowska za Sowa- oryginał, akwarela 0483

Jak wszystkie "ptasie" akwarele puchacz jest namalowany pięknie. Bardzo realistyczny. Zapakowany dokładnie , bezpiecznie. Artystkę polecam.

Opinia pozytywna | 16-03-2021 00:20 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Pszoły brązowe - kolczyki srebrne
dla VENUS GALERIA za Pszoły brązowe - kolczyki srebrne

Kolczyki są misternie wykonane. Piękne. Dobrze się noszą. Są dość lekkie. Były pięknie zapakowane z ciekawie napisanymi informacjami dla właścicielki( nowej właścicielki pszczół).

Opinia pozytywna | 16-03-2021 00:15 | Biżuteria / Kolczyki
Broszka srebrna - Kameleon mały brązowy
dla VENUS GALERIA za Broszka srebrna - Kameleon mały brązowy

Piękny, ma niesamowity wyraz pyszczka. Jest dopracowany w najdrobniejszych szczegółach, noszę go w komplecie z bransoletką. Bardzo polecam galerię Venus.

Opinia pozytywna | 16-03-2021 00:11 | Biżuteria / Broszki
Płaszczki kolczyki srebrne
dla VENUS GALERIA za Płaszczki kolczyki srebrne

Bardzo lubię te kolczyki. Noszę je często. Są lekkie, wygodne, pięknie , starannie wykonane. Bardzo oryginalne. Mam sporo biżuterii z galerii Venus-polecam artystkę.

Opinia pozytywna | 16-03-2021 00:09 | Biżuteria / Kolczyki
Żółte jaskry - małe kolczyki sztyfty
dla Segitanna za Żółte jaskry - małe kolczyki sztyfty

Cudowne, maleńkie kolczyki, wykonane perfekcyjnie. Wyglądają jak żywe kaczeńce. Były zapakowane w piękne , dopracowane pudełeczko , z zieloną kokardką i zieloną materią. Pomysł-genialny. W uchu wyglądają super. Polecam.

Opinia pozytywna | 16-03-2021 00:06 | Biżuteria / Kolczyki
Małe czerwone maki - kolczyki wiszące
dla Segitanna za Małe czerwone maki - kolczyki wiszące

Kolczyki są bardzo starannie wykonane, wyglądają naturalnie i są bardzo lekkie. Otrzymałam je pięknie zapakowane . Polecam artystkę.

Opinia pozytywna | 16-03-2021 00:00 | Biżuteria / Kolczyki
CZĄSTKA DUSZY z onyksem - kolczyki
dla Litori za CZĄSTKA DUSZY z onyksem - kolczyki

wszystko ok

Opinia pozytywna | 14-03-2021 13:02 | Biżuteria / Kolczyki
CZĄSTKA DUSZY z onyksem - naszyjnik
dla Litori za CZĄSTKA DUSZY z onyksem - naszyjnik

wszystko ok

Opinia pozytywna | 14-03-2021 13:02 | Biżuteria / Naszyjniki
Wzgórza pod gwiazdami - srebrny naszyjnik z jaspisem oceanicznym
dla Kornelia Sus za Wzgórza pod gwiazdami - srebrny naszyjnik z jaspisem oceanicznym

Super

Opinia pozytywna | 14-03-2021 11:45 | Biżuteria / Naszyjniki
Pietersit w falbankach
dla Sas-Narkiewicz za Pietersit w falbankach

Super

Opinia pozytywna | 14-03-2021 11:45 | Biżuteria / Pierścionki
Układ słoneczny-MARS
dla Sas-Narkiewicz za Układ słoneczny-MARS

Super

Opinia pozytywna | 14-03-2021 11:45 | Biżuteria / Pierścionki
Złoty środek - srebrna pozłacana obrączka
dla Toros Design za Złoty środek - srebrna pozłacana obrączka

Piękna, polecam!

Opinia pozytywna | 12-03-2021 18:49 | Biżuteria / Pierścionki
granat
dla mz studio za granat

Piękny oryginalny naszyjnik oraz bardzo solidne wykonanie. Dziękuję!

Opinia pozytywna | 12-03-2021 12:15 | Biżuteria / Naszyjniki
Widok na świat
dla GRAFIJA za Widok na świat

To, co widzą oczy, nie zawsze jest ważne dla duszy. Znika niezauważenie. W przypadku prac tej Artystki oczy i dusza harmonijnie ze sobą współtworzą i współtrwają. Polecam z serca. Warto się o tym przekonać.

Opinia pozytywna | 11-03-2021 14:16 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy