Leszy
dla Galeria Indygo za Leszy

zgodnie z opisem

Opinia pozytywna | 17-09-2020 19:11 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Calineczka
dla Galeria Indygo za Calineczka

zgodnie z opisem

Opinia pozytywna | 17-09-2020 19:10 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
larimar
dla mz studio za larimar

Wyjątkowe i niepowtarzalne, sprawiły dużo radości.

Opinia pozytywna | 17-09-2020 14:03 | Biżuteria / Kolczyki
srebro i złoto...obrączka unisex
dla mz studio za srebro i złoto...obrączka unisex

Piękna i wyjątkowa biżuteria. Bardzo dobry kontakt z artystą.

Opinia pozytywna | 17-09-2020 14:02 | Biżuteria / Pierścionki
surowy rubin - skórzana bransoleta
dla mz studio za surowy rubin - skórzana bransoleta

Bardzo ładna bransoletka. Bardzo dobry kontakt ze Sprzedającym. Pozdrawiam. Polecam.

Opinia pozytywna | 15-09-2020 10:02 | Biżuteria / Bransolety
Aztec - srebrny wisior z koralem
dla Rivendell za Aztec - srebrny wisior z koralem

Wisior jest jest przepiękny! Taki, jak sobie wymarzyłam! Bardzo dobry kontakt z Artystą.

Opinia pozytywna | 14-09-2020 14:57 | Biżuteria / Wisiory
REZERWACJA. Mały Joe czarny turmalin
dla Joanna Mikowska za REZERWACJA. Mały Joe czarny turmalin

Polecam ,polecam ,raz jeszcze polecam Pani Joanna jest mistrzem w swoim fachu

Opinia pozytywna | 10-09-2020 12:12 | Biżuteria / Pierścionki
Taniec trzciny - srebrny wisior z kwarcem dendrytowym i diamentem
dla Kornelia Sus za Taniec trzciny - srebrny wisior z kwarcem dendrytowym i diamentem

Oto dzieło Natury doskonale zespolone z dziełem sztuki: Natura w płytce kamienia- niczym w skondensowanej mgle- zawarła koronę drzewa, ale nieorganicznego; podobnego raczej wykwitom mrozu na szybie, Artystka zaś czule ujęła to cudo srebrną koronką, uhonorowała misternym wiankiem leśnego pnącza, zza którego wygląda bezdenne oko diamentu i patrzy na mnie- zachwyconą, onieśmieloną i szczęśliwą tym pięknem... Artystko, Pani Kornelio- ukłony i podziękowania!

Opinia pozytywna | 09-09-2020 20:56 | Biżuteria / Wisiory
arabeska turkusowa
dla artkafle za arabeska turkusowa

Fantastyczne płytki, przemiły kontakt , serdecznie polecam i na pewno jeszcze nie raz powrócę!

Opinia pozytywna | 06-09-2020 22:02 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Zamówienie specjalne
dla Salczyńska za Zamówienie specjalne

Piękna biżuteria, obdarowane osoby zadowolone :-)

Opinia pozytywna | 01-09-2020 13:01 | Biżuteria / Komplety
Wisiorek - słońce z cyrkonią
dla Toros Design za Wisiorek - słońce z cyrkonią

Piękny, kunsztownie wisiorek - w rzeczywistości jeszcze ładniejszy niż na zdjęciach. Szybka realizacja zamówienia i bardzo ładne zapakowanie przesyłki. Wisiorek (wraz z kolczykami) jerst na prezent, więc pakowanie prezentu mam z głowy :) Gorąco polecam Artystę!

Opinia pozytywna | 31-08-2020 15:47 | Biżuteria / Wisiory
Kolczyki - słońca z cyrkoniami
dla Toros Design za Kolczyki - słońca z cyrkoniami

Piękne, kunsztownie wykonane kolczyki. Szybka realizacja zamówienia i bardzo ładne zapakowanie przesyłki. Kolczyki są na prezent, więc pakowanie prezentu mam z głowy :) Gorąco polecam Artystę!

Opinia pozytywna | 31-08-2020 15:46 | Biżuteria / Kolczyki
Bransoletka Psia Łapka Srebro
dla Zahario za Bransoletka Psia Łapka Srebro

Rewelacyjna bransletka. To już moja druga zamówiona u tego Artysty (poprzednia niestety zginęła gdzieś na spacerze z psem). Była tak super, że musiałam zamówić kolejną. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Gorąco polecam Artystę.

Opinia pozytywna | 31-08-2020 15:44 | Biżuteria / Bransolety
Wisior Kocia Łapka Duża Srebro Zahario
dla Zahario za Wisior Kocia Łapka Duża Srebro Zahario

Super wisior! Bardzo ładnie wykonany. W rzeczywistości wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Gorąco polecam Artystę.

Opinia pozytywna | 31-08-2020 15:41 | Biżuteria / Wisiory
Dzika róża - akwarela, oryginał  0407
dla Anna Lipowska za Dzika róża - akwarela, oryginał 0407

Piekne

Opinia pozytywna | 30-08-2020 13:13 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Kwiaty - akwarela, oryginał  0392
dla Anna Lipowska za Kwiaty - akwarela, oryginał 0392

Piekne

Opinia pozytywna | 30-08-2020 13:13 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Klematis - oryginał, akwarela 0447
dla Anna Lipowska za Klematis - oryginał, akwarela 0447

Piekne

Opinia pozytywna | 30-08-2020 13:13 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Margaretki - akwarela, oryginał  0478
dla Anna Lipowska za Margaretki - akwarela, oryginał 0478

Piekne

Opinia pozytywna | 30-08-2020 13:13 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
OBRAZ  '' Lawendowo ''
dla obrazy lucyny za OBRAZ '' Lawendowo ''

Piekny!!!!!!

Opinia pozytywna | 30-08-2020 13:12 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Organiczne kolczyki z perłami
dla Salczyńska za Organiczne kolczyki z perłami

Para niezwykle oryginalnych kolczyków. Perełki uroczo się prezentują w tych srebrnych zawijaskach...jak białe kwiatki na gałązkach. Radość dla oka radość dla ucha;) Kunszt, wyobraźnia i umiejętności pani Izy czynią je niepowtarzalnymi. Dziękuje!

Opinia pozytywna | 28-08-2020 16:01 | Biżuteria / Kolczyki